ESCP Europe Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

ESCP Europe , opgericht in 1819, 's werelds eerste bedrijfsschool, werd opgericht door een groep economische wetenschappers en zakenmensen, waaronder de bekende econoom Jean-Baptiste Say en de gevierde handelaar Vital Roux. Jean-Baptiste Say was een pleitbezorger van het economisch liberalisme en wordt vaak gezien als de maker van het concept van ondernemerschap al in 1800. Vital Roux is vooral bekend omdat het in grote mate heeft bijgedragen aan de uitwerking van de handelswet in 1807 en ook voor zijn -front denken in innovatieve pedagogiek. Men kan daarom stellen dat de oprichting van ESCP Europe de uitvinding van het concept "business school" vertegenwoordigt.

Hoewel het merk ESCP Europe in bijna 200 jaar geschiedenis is geëvolueerd, is het altijd trouw gebleven aan de eerste drie letters. Beginnend in 1819 onder de naam Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie en kort daarna omgedoopt tot Ecole Supérieure de Commerce, ontwikkelde het zich vijftig jaar later in 1869 tot ESCP. Na fusie met zijn zusterschool, de European School of Management (EAP), in 1999, de school heette ESCP-EAP voor ongeveer een decennium. Ten slotte is in 2009 de naam van de school veranderd in ESCP Europe , waarbij expliciet werd verwezen naar zijn Europese erfgoed en positionering.

Het internationale bereik van ESCP Europe is al vanaf jonge leeftijd zichtbaar. Al de klas van 1824 telde 30% van de internationale studenten met 15 verschillende nationaliteiten, waaronder zeven Spanjaarden, vijf Brazilianen, vijf Nederlanders, vier Duitsers en twee Amerikanen. Taalonderwijs was een essentieel onderdeel van het eerste curriculum dat, naast de Franse grammatica, ook cursussen in het Engels, Duits en Spaans omvatte. Vanaf 1825 werden in totaal tien talen onderwezen bij ESCP Europe en moesten studenten er minimaal drie van leren.

Ongeveer anderhalve eeuw later was ESCP Europe opnieuw een pionier door de oprichting van een bedrijfsschool met meerdere campussen. Om te reageren op de Europese roeping van de school, werden campussen in Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk in 1973 geopend, gevolgd door Spanje in 1988, Italië in 2004 en Warschau in 2015. In de context van een steeds meer geglobaliseerde wereld, de ambitie van ESCP Europe vandaag om echt Europese managers op te leiden door het verband tussen humanistische waarden en managementeducatie te bevorderen. ESCP Europe wordt een echte Europese school die openstaat voor de wereld.

Missie en waarden

ESCP Europe verbindt en vormt de bedrijfswereld door kennis en praktijk van crosscultureel management te bevorderen.

Onderwijsmanagement vanuit een interdisciplinair perspectief op het hoogste niveau van academische excellentie, we ontwikkelen cultureel intelligente, meertalige leiders, die ruimdenkend, flexibel en verantwoordelijk zijn.

Als managers en ondernemers zijn de afgestudeerden van ESCP Europe uitgerust om te leiden en te inspireren in een geglobaliseerde wereld.

Feiten en governance

 • 6 ESCP Europe campussen in Berlijn, Londen, Madrid, Parijs, Torino en Warschau.
 • Triple geaccrediteerd: AACSB, EQUIS, AMBA
 • The World's First Business School (geschat 1819)
 • Meer dan 140 hoogleraren die onderzoek verrichten naar meer dan 20 nationaliteiten op onze 6 campussen
 • 90 geaffilieerde hoogleraren, 30 gastprofessoren, meer dan 800 beoefenaars en experts
 • Meer dan 120 academische allianties in Europa en de wereld
 • Een volledig portfolio; Bachelor, Masters, MBA's, PhD's en Executive Education
 • 4.600 studenten in opleidingen die 100 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen
 • 5.000 deelnemers op hoog niveau in training op maat en executive education
 • 50.000 actieve alumni in meer dan 150 landen in de wereld
 • Europese governance die de diepe Europese identiteit van de school vertegenwoordigt
 • Regelmatig gerangschikt onder 's werelds beste business schools

campussen

ESCP Europe onderscheidende model van ESCP Europe , een grensoverschrijdende multi-campus business school, belichaamt het hart van onze Europese identiteit. Met zijn zes stedelijke campussen in grote Europese steden, draagt ESCP Europe actief bij aan de ontwikkeling van een Europese managementcultuur en biedt de school de mogelijkheid om een ​​uniek type van interculturele bedrijfseducatie aan te bieden:

 • BERLIN
 • LONDEN
 • MADRID
 • PARIJS
 • TORINO
 • WARSCHAU
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Frans

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health Master » Bekijk Summer courses » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Gespecialiseerde Master in Management voor Digital Publishing

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De Specialized Master® in Management for Digital Publishing, in samenwerking met ASFORED (de Franse nationale uitgeversvakbond), vormt een toegangspoort tot managementposities bij het uitgeven. Instructie is interdisciplinair en raakt aan alle dimensies van het beroep, waaronder: culturele, juridische, economische, grafische, technische, reclame-, verkoop- en internationale aspecten. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs. [+]

De Specialized Master® in Management for Digital Publishing, in samenwerking met ASFORED (de Franse nationale uitgeversvakbond), vormt een toegangspoort tot managementposities bij het uitgeven. Instructie is interdisciplinair en raakt aan alle dimensies van het beroep, waaronder: culturele, juridische, economische, grafische, technische, reclame-, verkoop- en internationale aspecten. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs.

Het doel van de Master is om de belangrijkste ontwikkelingen binnen de markt te begrijpen, te volgen en hierop te anticiperen; Hooggekwalificeerde professionals (BAC 5, of bepaalde sollicitanten met professionele ervaring) voorzien van de vaardigheden om:... [-]


MSc in marketing en digitale media

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Spanje Madrid Verenigd Koninkrijk Londen Duitsland Berlijn +4 more

De meester in marketing [+]

De meester in marketing

Ontworpen voor studenten met een universitaire / bachelor opleiding en een eerste professionele ervaring, deze master heeft als doel om studenten te trainen die een succesvolle, creatieve en enthousiaste carrière ambiëren op een wereldwijde en digitale markt. Om dit doel te bereiken, bieden we studenten een unieke internationale, professionele en menselijke ervaring:

De interactie tussen studenten en docenten van meer dan 20 nationaliteiten garandeert een grotere diepte van multicultureel leren.De nabijheid van studenten tot de professionele wereld wordt aangemoedigd door onze professoren die belangrijke functies hebben in gerenommeerde bedrijven (leidinggevenden van Colgate, Nestlé, Google, enz.) En door de organisatie en ontwikkeling van "live casestudies" met onze partners: L ' Oréal en Havas Media.Zich ervan bewust dat onze studenten een duidelijke identiteit hebben, geprofileerd tot succes, voorzien we hen van gepersonaliseerde loopbaancoaching en workshops om hun presentatie- en onderhandelingsvaardigheden te verbeteren. Altijd proberen de illusie, nieuwsgierigheid en veelzijdigheid over te brengen om ze gelukkig en succesvol te laten groeien in hun professionele en, waarom niet, persoonlijke leven.Gelegenheid om te studeren in twee van onze Europese campussen: Madrid en Londen.Dit programma wordt bekroond met de Conférence des Grandes Écoles-accreditatie *.... [-]

MSc in ondernemerschap en duurzame innovatie

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn +2 more

Als u van plan bent om als zelfstandig ondernemer in uw eigen bedrijf te werken, of als een leidende "intrapreneur" binnen een gevestigd bedrijf, biedt de master in ondernemerschap en duurzame innovatie (120 ECTS) u de nodige vaardigheden. Het doel is om waardegedreven, ecologisch en sociaal verantwoordelijke ondernemers te helpen bij het ontwikkelen van bedrijfsplannen en bedrijfsmodellen die een verschil maken. [+]

Overzicht

Als u van plan bent om als zelfstandig ondernemer in uw eigen bedrijf te werken, of als een leidende "intrapreneur" binnen een gevestigd bedrijf, biedt de master in ondernemerschap en duurzame innovatie (120 ECTS) u de nodige vaardigheden. Het doel is om waardegedreven, ecologisch en sociaal verantwoordelijke ondernemers te helpen bij het ontwikkelen van bedrijfsplannen en bedrijfsmodellen die een verschil maken.

Het programma start in september 2018.

Wat studeer jij

Het bedrijfsleven is zoals gebruikelijk voorbij! Voeg wat avontuur toe aan je loopbaanontwikkeling en verken nieuwe horizonten.

Praktische hulpmiddelen en methoden voor een duurzame bedrijfsontwikkeling... [-]


MSc in SALES 4.0 - Internationaal verkoopmanagement

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn +2 more

Verkoop is waar bedrijven uiteindelijk slagen of falen, en daarom is dit gebied een van de meest vitale functies voor bedrijven in alle sectoren van de economie van vandaag en morgen. De Specialized Master® in International Sales Management bereidt studenten voor op - en opent deuren voor - aantrekkelijke carrièremogelijkheden in de verkoop van jonge talenten. Het tweejarige programma biedt een praktische benadering van het onderwerp door middel van state-of-the-art onderbouwing van het onderzoek. Het bevat studievoorwaarden op de campussen in Berlijn en Parijs op ESCP Europe en wordt afgesloten met een volledig geaccrediteerde master (Master of Science, 120 ECTS). [+]

Verkoop is waar bedrijven uiteindelijk slagen of falen, en daarom is dit gebied een van de meest vitale functies voor bedrijven in alle sectoren van de economie van vandaag en morgen. De Specialized Master® in International Sales Management bereidt studenten voor op - en opent deuren voor - aantrekkelijke carrièremogelijkheden in de verkoop van jonge talenten. Het tweejarige programma biedt een praktische benadering van het onderwerp door middel van state-of-the-art onderbouwing van het onderzoek. Het bevat studievoorwaarden op de campussen in Berlijn en Parijs op ESCP Europe en wordt afgesloten met een volledig geaccrediteerde master (Master of Science, 120 ECTS).

Belangrijkste kenmerken... [-]

MSc in Strategie en Digital Business

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn +2 more

Door het MSc-programma Strategie en Digital Business (120 ECTS) te bestuderen, verkrijgt u de strategische, digitale en ondernemersvaardigheden voor de banenmarkten van vandaag en morgen. Op basis van een sterke samenwerking tussen praktijkpartners en onze faculteit van wereldklasse, verwerft u competenties op kerngebieden zoals strategie, complexe probleemoplossing en besluitvorming. [+]

Overzicht

Door het MSc-programma Strategie en Digital Business (120 ECTS) te bestuderen, verkrijgt u de strategische, digitale en ondernemersvaardigheden voor de banenmarkten van vandaag en morgen. Op basis van een sterke samenwerking tussen praktijkpartners en onze faculteit van wereldklasse, verwerft u competenties op kerngebieden zoals strategie, complexe probleemoplossing en besluitvorming.

Bovendien concentreer je je op twee gebieden, die volgens ons cruciaal zijn om in de toekomst competitief te zijn: digitale geletterdheid en het vermogen om te coderen en een diepgaand begrip van de Chinese markt.

Als je studeert in de Europese krachtcentrales Berlijn en Parijs, krijg je uitgebreide theoretische en praktische inzichten, die je zullen uitrusten voor een carrière in de wereld van strategie, consulting en het opzetten van digitale bedrijven.... [-]


Master

Gespecialiseerde Master in Auditing en Consulting

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers. [+]

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad. Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.... [-]


Gespecialiseerde Master in Business Performance Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Het doel van dit programma is om u te helpen uw professionele doelstelling te realiseren door u een transversale visie van bedrijven te geven om hun financiële en operationele prestaties te verbeteren. We bereiken dit doel door de academische excellentie van de faculteit van ESCP Europe koppelen aan de actuele praktijkkennis van professionele docenten met behulp van diverse pedagogische benaderingen. Dit programma vindt plaats op onze Parijse campus. [+]

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad. Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.... [-]


Gespecialiseerde Master in innovatie en ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Ondernemers spelen een sleutelrol in bedrijfsstructuren als initiatiefnemers, katalysatoren en makers van toegevoegde waarde. Managers moeten nu ondernemers en bedrijfsontwikkelaars zijn en groeikansen kunnen detecteren, projecten kunnen ontwikkelen en lanceren. Na het voltooien van de Specialized Master® in Innovation and Entrepreneurship hebben de deelnemers een algemeen perspectief dat hen in staat stelt om ontwikkelingsprojecten in hun carrière te ontwerpen, bouwen en overzien, ongeacht de grootte van het bedrijf. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs. [+]

Ondernemerschap en innovatie vormen de kern van de economische vernieuwing van een samenleving. Ondernemer worden is een natuurlijke stap voor de meeste maar ook voor een moeilijke beslissing, want het is meer dan een baan, het is een "manier van leven".

Na het voltooien van de Specialized Master® in Innovation and Entrepreneurship hebben de deelnemers een diepgaand perspectief dat hen in staat stelt om ontwikkelingsprojecten in hun carrière te ontwerpen, te bouwen en te overzien. Dit Specialized Masters®-programma wordt beheerd en gegeven door professoren en professionals met een passie voor ondernemerschap en die een groot aantal hulpmiddelen en praktijkervaring delen. Voor velen was dit Masters-programma de springplank voor een briljante loopbaan als ondernemer. Deze Specialized Master® bereidt ondernemers op hoog niveau voor om te handelen in een omgeving die vaak dubbelzinnig en onzeker is.... [-]


Gespecialiseerde Master in Internationaal Ondernemingsrecht en Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De Specialized Master® in International Business Law and Management is een programma speciaal ontworpen voor advocaten en juridische adviseurs. Zich bewust van de groeiende behoefte om de dialoog tussen bedrijfsmanagers en advocaten te verbeteren, combineert dit prestigieuze programma de rechtsgebieden en het management. Cursussen vinden plaats in Parijs op onze campus in Parijs het eerste semester en in Londen het tweede semester, zowel op onze campus in Londen als op de campus van Queen Mary University of London. [+]

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad. Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.... [-]


Gespecialiseerde Master in International Project Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De Specialized Master® in International Project Management behandelt de strategische economische en financiële aspecten van projectmanagement en internationaal zakendoen, en besteedt bijzondere aandacht aan het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om in internationale teams te werken. Een internationaal seminar van een maand is inbegrepen bij de keuze tussen Azië of Latijns-Amerika. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs. [+]

De Specialized Master® in International Project Management behandelt de strategische economische en financiële aspecten van projectmanagement en internationale zaken en besteedt bijzondere aandacht aan het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om in internationale teams te werken. Een internationaal seminar van een maand is inbegrepen bij de keuze tussen Azië of Latijns-Amerika. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs.

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.... [-]


Gespecialiseerde Master in International Wealth Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Geaccrediteerde CIF (Investment Advisor), en CJA (Relevant Legal Expertise), the Specialized Master® in International Wealth Management (voorheen MS Private Banking and Financial Planning) op onze Paris Campus, traint hooggeplaatste generalisten in het veld. Carrièremogelijkheden zijn verbijsterend: advocaten, bankadviseurs, advocaten, verzekeringsdeskundigen, belastingadviseurs, accountants, vastgoedbeheerders, financiële beleggingsadviseurs - en nog veel meer. Studenten brengen een maand door op onze Londense campus. [+]

Geaccrediteerde CIF (Investment Advisor), en CJA (Relevant Legal Expertise), de Specialized Master® in International Wealth Management (voorheen MS Private Banking en Financial Planning) op onze Paris Campus, traint hooggeplaatste generalisten in het veld. Carrièremogelijkheden zijn verbijsterend: advocaten, bankadviseurs, advocaten, verzekeringsdeskundigen, belastingadviseurs, accountants, vastgoedbeheerders, financiële beleggingsadviseurs - en nog veel meer. Studenten brengen een maand door op onze Londense campus.

Geconfronteerd met de ontwikkeling van een multi-professionele omgeving, groeiende internationalisering en steeds complexere persoonlijke activakwesties met betrekking tot zowel belangrijke spelers als vermogensbeheeractiviteiten op dit gebied, heeft ESCP Europe besloten om deze programma's te ontwikkelen tot een echt internationaal curriculum; de enige in zijn soort.... [-]


Gespecialiseerde master in management van culturele en artistieke activiteiten

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Als pionier op het gebied van kunst en cultuurbeheer biedt deze Specialized Master® in beheer van culturele en artistieke activiteiten het extra voordeel van een dubbele graad: de Specialized Master®-graad van ESCP Europe en de Master di II livello van de Università Ca ' Foscari Venezia. Het programma vindt daarom plaats van september tot december in Venetië en van januari tot maart op onze Parijse campus. [+]

Als pionier op het gebied van kunst en cultuurbeheer biedt deze Specialized Master® in beheer van culturele en artistieke activiteiten het extra voordeel van een dubbele graad: de Specialized Master®-graad van ESCP Europe en de Master di II livello van de Università Ca ' Foscari Venezia. Het programma vindt daarom plaats van september tot december in Venetië en van januari tot maart op onze Parijse campus.

Belangrijkste kenmerken

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.... [-]


Gespecialiseerde Master in Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Tegenwoordig zijn twee kwaliteiten essentieel om in te vallen en uit te blinken in een carrière in marketing of communicatie: specialisatie en ruimdenkendheid. De gespecialiseerde master in marketing [+]

Belangrijkste kenmerken

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad.

Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.... [-]


Gespecialiseerde master in mediabeheer

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De Specialized Master® in mediabeheer is een succesverhaal voor meer dan 400 high-level mediamanagers, producenten, journalisten en multimediaprojectmanagers in deze fascinerende, maar fragiele industrie. Vandaag vormen haar afgestudeerden een krachtig netwerk dat het programma blijft versterken en toevoegen aan haar creatieve energie. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs. [+]

Tegenwoordig zijn twee kwaliteiten essentieel om in te vallen en uit te blinken in een carrière in marketing of communicatie: specialisatie en ruimdenkendheid. De gespecialiseerde master in marketing

De Specialized Master® in mediabeheer is een succesverhaal voor meer dan 400 high-level mediamanagers, producenten, journalisten en multimediaprojectmanagers in deze fascinerende, maar fragiele industrie. Vandaag vormen haar afgestudeerden een krachtig netwerk dat het programma blijft versterken en toevoegen aan haar creatieve energie. Dit programma vindt plaats op onze campus in Parijs.

Belangrijkste kenmerken

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.... [-]


Gespecialiseerde master in strategie en organisatieconsultancy

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Het doel van de Specialized Master® in Strategie en Organisatieconsultancy is om deelnemers te trainen in bedrijfsadvies en interventieberoepen. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het plannen en uitvoeren van grootschalige projecten voor bedrijven moeten zowel organisatorische als bestuurlijke expertise hebben, en ook de capaciteit om een ​​duidelijke strategische visie voor het bedrijf en zijn informatiesystemen op te bouwen in een innovatieve context. Dit programma vindt plaats op onze Parijse campus. [+]

Het doel van de Specialized Master® in Strategie en Organisatieconsultancy is om deelnemers te trainen in bedrijfsadvies en interventieberoepen. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het plannen en uitvoeren van grootschalige projecten voor bedrijven moeten zowel organisatorische als bestuurlijke expertise hebben, en ook de capaciteit om een ​​duidelijke strategische visie voor het bedrijf en zijn informatiesystemen op te bouwen in een innovatieve context. Dit programma vindt plaats op onze Parijse campus.

Belangrijkste kenmerken

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.... [-]


Gevorderde Master in Finance

Campus Voltijd 30 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Frankrijk Parijs +2 more

Het beschikt over een prestigieuze faculteit, een uitgebreid alumni-netwerk van financiële professionals en solide, langdurige relaties met financiële instellingen (banken, makelaars, financiële ondernemingen). [+]

De ESCP Europe Advanced Master in Finance, die voor het eerst werd opgericht in 1987, is nu een benchmarkreferentie voor financiële educatie in Europa. Het beschikt over een prestigieuze faculteit, een uitgebreid alumni-netwerk van financiële professionals en solide, langdurige relaties met financiële instellingen (banken, makelaars, financiële ondernemingen). Het programma omvat meer dan 30 weken van strenge full-time academische cursussen:

15 weken op de ESCP Europe Paris Campus en 15 weken op de London Campus - onmiddellijk gevolgd door een stage om toegepaste professionele vaardigheden en een individueel onderzoeksproject (proefschrift) te stimuleren. De Advanced Master in Finance is voortdurend in dialoog met leidende figuren in de financiële wereld om de inhoud aan te passen aan veranderende marktbehoeften en om de hoogst mogelijke kwaliteit van de instructie te verzekeren.... [-]


Master in Big Data en Business Analytics

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De Master in Big Data en Business Analytics bij ESCP Europe , een van 's werelds Top Business Schools, is een 1-jarig, voltijds postuniversitair programma in 2 landen voor diegenen die streven naar een succesvolle carrière in verschillende functiefuncties: Supply Chain, Human Resources, marketing, financiën en meer. [+]

De eerste Master in Big Data en Business Analytics

De Master in Big Data en Business Analytics bij ESCP Europe , een van 's werelds Top Business Schools, is een 1-jarig, voltijds postuniversitair programma in 2 landen voor diegenen die streven naar een succesvolle carrière in verschillende functies: Supply Chain, Human Resources, marketing, financiën en meer.

Het wordt in het Engels gegeven en vindt plaats op onze campussen in Parijs en Berlijn. Frankrijk en Duitsland zijn de perfecte vertrekpunten om de voortreffelijkheid van het gebruik van big data en bedrijfsanalyses te ervaren.

Dit is een innovatief diploma met een internationale track in twee landen met een echt transnationale en internationale geest. Het wordt gegeven door een wereldwijde faculteit, met een multiculturele klassenmix en een internationaal bedrijfsnetwerk.... [-]


Master in Digital Project Management

Campus Voltijd 12 maanden October 2018 Spanje Madrid Duitsland Berlijn +2 more

Het doel van de Master in Digital Project Management [+]

Het doel van de Master in Digital Project Management

Het programma omvat management, financiële, economische en strategische kwesties, met de nadruk op de ontwikkeling van onderhandelingsvaardigheden. Bovendien hebben studenten een internationaal seminar van twee weken waarin ze belangrijke bedrijven en instellingen bezoeken en aan case-studies werken met een van onze partneruniversiteiten. Binnen de master kunnen studenten zich inschrijven voor een training en examen om ofwel Project Manager Professional-certificering (PMP®) of de certificaatmedewerker in projectmanagement (CAPM®) te behalen, uitgereikt door het Project Management Institute (PMI®). Dit programma wordt gegeven in het Engels en geeft je de mogelijkheid om een ​​aantal keuzelessen in het Spaans te volgen. Een voltijds programma van negen maanden (van oktober tot juni) met een praktische benadering van projectbeheer en -advies, afhankelijk van je track. (Houd er rekening mee dat met inbegrip van stage- en scriptiedelen de programmaduur in totaal 15 maanden is.)... [-]


Master in International Food

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De master in IFBM bij ESCP Europe , een van 's werelds top business schools, is een 1-jarig, voltijds postuniversitair programma in 2 landen voor diegenen die streven naar een succesvolle carrière in het voedsel [+]

De eerste Master in IFBM van ESCP Europe Business School

De master in IFBM bij ESCP Europe , een van 's werelds top business schools, is een 1-jarig, voltijds postuniversitair programma in 2 landen voor diegenen die streven naar een succesvolle carrière in het voedsel

Het wordt in het Engels gegeven en vindt plaats op onze campussen in Turijn en Parijs, de perfecte startpunten om de uitmuntendheid van Italië en Frankrijk te ervaren, topregio's in de wereld in het hart van de voedsel- en drankcultuur en -innovatie.

Het programma start elk jaar in september. Begin nu met uw aanvraag!

Kies het menu "Master - Master of Sciences" in het gedeelte "Toelatingen" nadat u uw account hebt aangemaakt.... [-]


Master in Management

Campus Voltijd 24 maanden September 2019 Frankrijk Parijs Verenigd Koninkrijk Londen Duitsland Berlijn Spanje Madrid Italië Turijn Polen Warschau +10 more

Wereldwijd geplaatst op de 6e plaats in de Financial Times Master in Management rankings, is de ESCP Europe MIM een levensveranderende optie voor elke carrière gerichte student die op zoek is naar zowel een Europese identiteit als een mondiaal perspectief. [+]

Wereldwijd geplaatst op de 6e plaats in de Financial Times Master in Management rankings, is de ESCP Europe MIM een levensveranderende optie voor elke carrière gerichte student die op zoek is naar zowel een Europese identiteit als een mondiaal perspectief.

Dit tweejarige full-time masterprogramma voor algemeen management biedt de mogelijkheid om in maximaal vier landen te studeren, met opties variërend van ESCP Europe 's eigen zes Europese campussen tot onze 120 partners wereldwijd. Ontworpen voor studenten met een bachelordiploma (of equivalent) in een studiegebied (Master-programma) of degenen zonder wie eerder ten minste twee jaar universitair onderwijs hebben voltooid (pre-masterprogramma ter voorbereiding van de tweejarige MIM), het beschikt over meer dan 35 specialisaties in Finance, International Business, Marketing, Entrepreneurship en nog veel meer.... [-]


MSc in Energy Management

Campus Voltijd 18 maanden September 2019 Frankrijk Parijs Verenigd Koninkrijk Londen +2 more

De MSc in Energy Management (MEM) bij ESCP Europe is een 18 maanden durend, voltijds postgraduaat programma voor mensen die op zoek zijn naar een carrière in de energiesector. [+]

De MSc in Energy Management (MEM) bij ESCP Europe is een 18 maanden durend, voltijds postgraduaat programma voor mensen die op zoek zijn naar een carrière in de energiesector .

Het MEM wordt in het Engels gegeven op onze campussen in Londen en Parijs en inclusief een optioneel seminar van een week in de Verenigde Staten van Amerika. Het MEM wordt verzorgd door een wereldberoemde faculteit en speciaal geselecteerde vakmensen uit de industrie. Het doel van de MEM is studenten te helpen de omgeving van het energiebedrijf en de fundamentele economische en technologische concepten ervan te begrijpen. Deelnemers zullen de mogelijkheid krijgen om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om belangrijke kwesties in energieregulering en -beleid aan te pakken, evenals versterking.... [-]


MSc in Hospitality

Campus Voltijd 15 maanden September 2019 Spanje Madrid Italië Turijn +2 more

De MSc in Hospitality and Tourism Management biedt een eersteklas bedrijfseducatie voor jonge professionals die een internationale en snel evoluerende carrière willen nastreven in de horeca en de toeristenindustrie. Deze training vindt plaats op onze campus in Madrid en Turijn en is ontworpen om managers op hoog niveau te trainen en hen een diepgaand inzicht te geven in de managementtools die worden toegepast op de sector en de toekomstige uitdagingen van deze unieke, dynamische en diverse industrie. [+]

Over

De MSc in Hospitality and Tourism Management biedt een eersteklas bedrijfseducatie voor jonge professionals die een internationale en snel evoluerende carrière willen nastreven in de horeca en de toeristenindustrie. Deze training vindt plaats op onze campus in Madrid en Turijn en is ontworpen om managers op hoog niveau te trainen en hen een diepgaand inzicht te geven in de managementtools die worden toegepast op de sector en de toekomstige uitdagingen van deze unieke, dynamische en diverse industrie.

Programma formaat

Dit full-time programma biedt in-class sessies, waaronder individuele en groepsstudie en Professional Development Activities (PDA).

KALENDER

Een cursus van tien maanden (van oktober tot juli) in 3 landen in het Engels. (Let op: inclusief stages en scriptie, de lengte van het programma is in totaal 15 maanden)... [-]


MSc in International Sustainability Management

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn +2 more

Het Master in International Sustainability Management-programma is een tweejarig full-time Master-programma in twee landen - bij ESCP Europe in Berlijn en Parijs. Studenten krijgen een brede kennis op alle gebieden van duurzaamheidsbeheer, zoals duurzaamheidscultuur, toeleveringsketens of CSR-rapportage. Bedrijf consultancy projecten, carrièredagen en een stage helpen studenten om hun eigen carrière netwerk te ontwikkelen. Het programma is in het Engels geïnstrueerd. ESCP Europe heeft meer dan 10 jaar ervaring met het integreren van duurzaamheidsthema's in zakelijke programma's. [+]

Het Master in International Sustainability Management-programma is een tweejarig full-time Master-programma in twee landen - bij ESCP Europe in Berlijn en Parijs. Studenten krijgen een brede kennis op alle gebieden van duurzaamheidsbeheer, zoals duurzaamheidscultuur, toeleveringsketens of CSR-rapportage. Bedrijf consultancy projecten, carrièredagen en een stage helpen studenten om hun eigen carrière netwerk te ontwikkelen. Het programma is in het Engels geïnstrueerd. ESCP Europe heeft meer dan 10 jaar ervaring met het integreren van duurzaamheidsthema's in zakelijke programma's.

Het Master in International Sustainability Management-programma heeft een sterke internationale dimensie: u studeert bij ESCP Europe in Berlijn en Parijs en profiteert van de wereldwijde faculteit ESCP Europe , een internationaal klaslokaal en een wereldwijd bedrijfsnetwerk.... [-]


MSc in marketing en creativiteit

Campus Voltijd 18 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Frankrijk Parijs +2 more

ESCP Europe 's MSc in marketing [+]

ESCP Europe 's MSc in Marketing

Het aanvraagproces voor de intake januari van januari van de MSc in Marketing

Gericht op postgraduaten die Honours degrees in een bepaalde discipline hebben, biedt de MSc in Marketing en Creativiteit-cursussen alle elementen van een hoogwaardig MSc-programma en een innovatieve aanpak waarbij creativiteit centraal staat. Onze afgestudeerden blinken uit in hun volgende dynamische loopbaan door te leren de waarde van creativiteit los te laten, zowel bij zichzelf als bij hen om hen heen.

Het creativiteitselement is doordrenkt van het 18-maanden durende programma van de MSc in Marketing and Creativity en weerspiegeld in de illustratieve cases en best practices van de creatieve industrie. Specialistische seminars over mode, design, architectuur, film, muziek, taal, kunst, theater en reclame zijn ingebouwd dankzij onze partnerschappen met Britse en Europese bakens van creativiteit. Studenten profiteren van het studeren in zowel Londen als Parijs, twee van 's werelds erkende centra voor creatieve excellentie, evenals van de steun van de uitstekende faculteit van wereldklasse. Door deze unieke focus te combineren met bijna 200 jaar expertise, bieden we MSc in Marketing en Creativity-studenten een van de meest opvallende, tot nadenken stemmende en - vooral - carrière-verbredende Marketing-meesters die momenteel beschikbaar zijn. Let op, het MSc in Marketing en Creativiteit-programma wordt volledig in het Engels gegeven en heeft slechts één intake per jaar (januari).... [-]


Videos

ESCP Europe I Paris Campus

Contact

ESCP Europe

Adres ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefoon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Adres ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Madrid, Spanje
Website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefoon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Adres ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefoon false

ESCP Europe

Adres ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlijn, Berlin, Duitsland
Website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefoon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Adres ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turijn, Piëmont, Italië
Website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefoon +39 011 670 5894

Adres ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warschau, Woiwodschap Mazovië, Polen
Telefoon false

Adres Peking, Peking, China
Telefoon false

Adres Delhi, India
Telefoon false