Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Cannes - Nice

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Training voor iedereen: van de groep zakelijke hart Esccom

De Esccom Group - www.esccom.net

De groep, opgericht door Michel Rolland, is aanwezig in de Alpes Maritimes sinds 1983. Vakschool en opleidingscentrum, waren we in staat om de eisen en verwachtingen van elke te luisteren en we aanpassen door het aanbieden van diverse activiteiten. Met meer dan 32 jaar ervaring, Graduate School of Business and Management Communicatie en biedt vele cursussen voor alle doelgroepen.

Schoolonderwijs:

Met Tertiaire Esccom bereiden we Baccalaureate Business bij Higher National Diploma (BTS) in graden Bac +3 en Bac + 5 en professionele titels. Wij bieden trainingen op de volgende gebieden: Sales, Marketing, Secretariaat, IT, boekhouding, management, belastingen, management en human resources.

Wij bereiden u voor Europese diploma's waarvan DEES (bac +3) in Marketing and Management Geesteswetenschappen en de Europese Master Management en Enterprise Resource Strategies. Deze graden zijn hoge toegevoegde waarde in Europa en bij bedrijven. Welke richting je ook kiest, onze zorg is uw professionele en academische succes. Kiezen Esccom, iedereen geniet van de steun, coachen van een team van docenten uit de professionele wereld, maar ook met een bewezen ervaring in lesgeven. Onze studenten en stagiairs genieten van comfortabele kamers, uitgerust met een efficiënte IT-apparatuur.

Onze expertise stelt ons in staat om meer en vaker een directe relatie met de bedrijven, die het zoeken naar stages vergemakkelijkt bieden. Twee opleidingscentra zijn aanwezig in het departement: Esccom Nice en Cannes Esccom.

En niet te vergeten onze derde center: Esccom Academie Culinaire waar we trainen toekomstige professionals in de horeca, en diploma's zoals Higher National Diploma (BTS) te bereiden. Wij bieden een intensieve professionele opleiding in een handig en dicht deel van de werkelijkheid door middel van onze trainingen restaurant. Het heeft een krachtige technische platform en een restaurant gebruiksvriendelijke applicatie. Een Esccom Culinary Academy, kunt u cursussen in Cake, Eten en service volgen. De Culinary Academy ligt in Nice.

Voor meer informatie, bezoek de volgende link: www.esccom-restauration.com

Deze school biedt programma's in:
  • Frans

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master European Management En Corporate Strategy

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Nice Cannes Agde +2 more

Deze Master is bedoeld om toekomstige leidinggevenden die zal werken op de verschillende economische functionele gebieden van het bedrijfsleven op te leiden.
Dit is een Europees Diploma uitgereikt door de Europese Federatie van Scholen (FEDE) het geven van een BAC + 5-niveau. [+]

Dit is een Europees Diploma uitgereikt door de Europese Federatie van Scholen (FEDE) het geven van een BAC + 5-niveau. BEDOELD JOBS De Europese Master MSE bereidt studenten voor management posities en zakelijke strategieën op het gebied van human resources, management, management, marketing, handel, internationale omgeving, in verschillende sectoren binnen middelgrote en grote organisaties. Eindexamen: je hebt een aantal tests laat in het eerste jaar en de resterende proeven aan het eind van het tweede jaar. Tegelijkertijd heb je de TOEIC aan het eind van het tweede jaar. KANDIDAAT PROFIEL: - Sterke motivatie - Taste of menselijk contact - Initiatief - Vasthoudendheid - Dynamiek - Beschikbaarheid Level & toelatingseisen? - Een level 3 + (DEES, Hogere Beroepsopleiding, of gelijkwaardig - Toelating door toepassing en interview Duur van de opleiding? 24 maanden. Wat ben je aan het leren Master in European Management en Business Strategy? Deze Master is bedoeld om toekomstige leidinggevenden die zal werken op de verschillende economische functionele gebieden van het bedrijfsleven op te leiden. Zij analyseren de bestuurlijke omgeving van het bedrijf en de modellen van de werking en controle uit te voeren. Sommige cursussen die de internationale handel wordt uitgevoerd in het Engels. Hij is een Master General, het openen van de houders van verschillende professionele achtergronden Voorbeelden van functies: boekhoudkundige en financiële management, marketing strategie, human resources, ondernemingsrecht en belastingen, het beheer van de communicatie ... Wat zijn enkele voorbeelden van de kansen op werk? - Project Manager - Manager - Human Resources Manager - Directeur... [-]

Videos

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM