Groupe ESC Troyes in Champagne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Groupe ESC Troyes in Champagne

De jongste Grande Ecole in Frankrijk is een aanwinst voor Groupe ESC Troyes, dat sinds zijn oprichting in 1992 ernaar streeft om vooruit te komen door gedurfde innovatie en, voor zover mogelijk, uitdagende experimenten.

Sinds we zijn begonnen, zijn enthousiasme en durf de drijvende krachten achter alles wat we doen. Ons doel is om deze mindset dagelijks bij te brengen in onze studenten. In een redelijk grote school vormen interdisciplinaire en multiculturele aspecten de hoekstenen van onze instelling - studenten maken deel uit van deze echte dynamiek om hun weg te vinden in de wereld. We hebben onze Groep gestructureerd, die blijft groeien door zich open te stellen voor de internationale gemeenschap, met toegewijde teams om internationale studenten te verwelkomen en te begeleiden. Waar je ook vandaan komt, je kunt er zeker van zijn dat je, door een van onze programma's te kiezen bij Groupe ESC Troyes, veel meer selecteert dan alleen een school: het is een levenskeuze die je in staat zal stellen je te ontwikkelen, vooruit te gaan en in staat te zijn om de toekomst voorstellen.

We hebben onze Groep gestructureerd, die blijft groeien door zich open te stellen voor de internationale gemeenschap, met toegewijde teams om internationale studenten te verwelkomen en te begeleiden. Waar je ook vandaan komt, je kunt er zeker van zijn dat je, door een van onze programma's te kiezen bij Groupe ESC Troyes, veel meer selecteert dan alleen een school: het is een levenskeuze die je in staat zal stellen je te ontwikkelen, vooruit te gaan en in staat te zijn de toekomst voorstellen.

De Groep runt momenteel 4 grote scholen:

-School van International Business

-Graduate School of Management (2-jarige Master's Degree met majors in Marketing

-School van toerisme, vrije tijd

-School of Design (3-jarige Bachelor's Degree 2-jarige Master's Degree)

De studentenpopulatie bestaat nu uit 1800 studenten (440 in 2004) 380 internationale uitwisselingsstudenten. Het (echt levende) internationale netwerk (student en docent / onderzoeksuitwisseling) bestaat uit 196 partneruniversiteiten.

Stad van Troyes

Troyes en Champagne ligt in het hart van dit mythische en feestelijke gebied, op 90 minuten van het centrum van Parijs, de bewoners van Troyes hebben de geest van de oude champagnefeesten behouden: een voorliefde voor gastvrijheid, een hang naar leven en een zucht naar ontdekking . Troyes ervaart vandaag een fijne culturele, universitaire en commerciële bruisen. Het studentenleven vrolijkt de stad en haar legendarische architectuur op. Vele culturele evenementen, shows en evenementen zullen je laten zien hoe je het leven in Champagne kunt waarderen!

Locaties

Troyes

Address
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL)
217 avenue Pierre Brossolette

BP 710 - 10002 Troyes, Grand Est, Frankrijk