ESC Amiens School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis van ESC Amiens School of Management

In een tijd dat ESC Amiens School of Management een nieuwe pagina in haar geschiedenis opent, kijken we terug op de waarden en principes die de school hebben gevormd.

De Amiens Business School, opgericht in 1942, heeft altijd gestreefd naar innoveren en experimenteren. Een sterk karakter dat de school in staat heeft gesteld om zich snel te ontwikkelen binnen de grote netwerken voor hoger onderwijs en om haar activiteiten uit te breiden naar zowel managementonderwijs sinds 1962 (Master in Management) als middenkaderopleidingen met een bacheloropleiding sinds 1988.

Vandaag richt ESC Amiens School of Management zich in het bijzonder op een grote sociale openheid, de betrokkenheid van bedrijven in het hart van het onderwijsproces, maar ook een sterke wens om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio Hauts de France (Noord-Frankrijk, 6 miljoen inwoners) ). ESC Amiens School of Management biedt initiële en bijscholingsprogramma's van undergraduate tot graduate onderwijs (Master's degree in International Operational Management, Bachelor in International Commerce en MBA in International Trade and Logistics) die het beste van zijn bijna 80 jaar ervaring en innovatie weerspiegelen.

Waarden en missies

De roeping van ESC Amiens School of Management is om getalenteerde studenten op te leiden tot professionals, in staat om de wereld om hen heen te begrijpen, kansen te grijpen met respect voor mens en planeet.

Met bijna 80 jaar ervaring is de missie van ESC Amiens School of Management identificeren van potentieel, het onthullen en cultiveren van talent, het trainen en integreren in de professionele wereld van huidige en toekomstige generaties van managers en ondernemers die economische en maatschappelijke waarde moeten creëren in een globale en digitale wereld. Hoewel er een overvloed aan trainingen is om te leren hoe je een manager van de toekomst kunt worden, weigert ESC Amiens School of Management de rol van standaardisatie te spelen die haar studenten in de massa zal verdrinken.

Integendeel, ESC Amiens School of Management voorstander van uniciteit en benadrukt de knowhow, interpersoonlijke vaardigheden en professioneel gedrag, respectvol voor elk individu, verre van een verouderde vorm waarin alle vormen van creativiteit worden onderdrukt. Elke training op de ESC Amiens School of Management draagt deze waarden.

133938_IMG001.jpg

ESC Amiens / ESC Amiens

De eerste keer goed leren doen: het professionele gedragspad

Onze partnerbedrijven vormen de kern van ESC Amiens School of Management onderwijs op basis van ons Professional Behavior Path (PBP). Met het PBP kunnen studenten onmiddellijk worden ondergedompeld in professionele missies zoals enquêtes, real-life onderhandelingsoefeningen, live debatten met belanghebbenden in het bedrijf, enz. Het PBP kent punten toe die het professionele gedrag van elke student beoordelen en hun vermogen om alle managementkennis te gebruiken bovenop veeleisende menselijke relaties. Handelen vanuit maatschappelijk belang maar op een manier die de hoogste verwachtingen van een bedrijf zal dienen, is het doel van ESC Amiens School of Management !

Observatie van praktijken en toegepast onderzoek

De school bevordert het leren door het observeren van innovatieve en efficiënte bedrijfspraktijken door de ontwikkeling van toegepaste onderzoeksactiviteiten. Nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid, analytische vaardigheden, openheid zijn de kwaliteiten van de goede onderzoeker en manager van morgen. Onderzoek is zo georganiseerd dat studenten worden betrokken bij een wereldwijd proces van het observeren van goede praktijken en het delen van hun bevindingen met bedrijven.

Locaties

Amiens

Address
18, place Saint Michel, CS53802
80038 Amiens, Hauts-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden