ESAIP Graduate School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Esaip is een Graduate School of Engineering en stelt een generalistische, brede 3-jarige opleiding voor, beginnend op een Bac 2-niveau of op basis van een 5-jarige opleiding, beginnend op een Bac-niveau. Esaip biedt twee diploma's in Angers en Aix-en-Provence:

  • Computerwetenschappen en netwerken
  • Risicobeheer voor veiligheid, milieu en industrie.

De graduate school of Engineering is gemachtigd door de "Commission des Titres d'Ingénieurs", EUR-ACE label, lid van de "Conférence des Grandes Ecoles".

Al meer dan 25 jaar heeft e saip, een Graduate School of Engineering in Angers, meer dan 2000 jonge mensen opgeleid op het gebied van computerwetenschappen

Esaip voldoet aan alle kwaliteitseisen die door de hoogste Franse autoriteiten worden geëist: erkenning door de staat, toelating door de Commission des Titres d'Ingénieurs en lid van de Conférence des Grandes Ecoles.

Internationale betrekkingen vormen de kern van de ontwikkeling van e saip. Deze verbintenis wordt erkend door het EUR-ACE-label.

De e saip-groep is een nationaal netwerk met 2 "engineering" Campus en 6 "bachelor-master" Campus. Het is ook een netwerk van meer dan 80 partneruniversiteiten over de hele wereld.

esaip 4

Studeer in Angers, Frankrijk

Studeren in Frankrijk geeft je de mogelijkheid om een ​​unieke levenskunst, eten te verkennen

18e grootste Franse studentenstad met 270 000 inwoners, dit is een universiteitsstad: 33000 studenten, meer dan 4000 buitenlanders (Medical School, vele universiteitscampussen, 6 Graduate Schools of Engineering and Management "Grandes Écoles").

LaSalle School

Esaip is een La Salle-school en streeft ernaar zijn programma's aan te bieden aan studenten uit alle lagen van de bevolking, met respect voor elk individu. Collaborative en project learning vormen de kern van ons project.

Tijdens het studeren aan e saip, wordt elke student gecoacht voor zijn professionele loopbaan en kan hij beslissen om een ​​individuele Pathway met dubbele diploma's te bouwen - Management of Specialisatie. Persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk via studentenclubs of speciale interesses - kunst, muziek, sport, humanitair, enz.

esaip 3

Angers in het kort en in cijfers

Aan de rand van Angers, een stad in het hart van de Loire-vallei

  • 155.000 inwoners (283.000 met de agglomeratie) - 18de grootste Franse stad
  • 48% van de inwoners is jonger dan 30 jaar
  • 33.000 studenten waarvan 2000 uit het buitenland
  • 90 minuten van Parijs
  • 90 minuten van de Atlantische kust en de luchthaven van Nantes

Locaties

Angers

ESAIP

Address
GROUPE ESAIP
18, rue du 8 mai 1945
St Barthélemy d'Anjou

49124 Angers, Pays de la Loire, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden