EPITECH

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Beste internationale studenten!

We zullen gelukkig zijn om u te verwelkomen in de Graduate School of Digital Innovation Epitech en wij hopen dat u onze unieke leerervaring zullen waarderen! school Epitech verdiende reputatie als een toonaangevende onderwijsinstelling, het helpen van studenten draaien passie informatica in beroep en het openen van de deuren voor hen om veelbelovende kansen op werk die vergelijkbaar zijn met die van de afgestudeerden van de elite Franse universiteiten, ook bekend als de "Grandes Ecoles", of "Grandes Ecoles" (het niveau van werkgelegenheid na end: 96%). Moderne bedrijven hebben een functionele training gebaseerd op een innovatief model van Epitech, gebouwd op drie eigenschappen die in toenemende mate door de werknemer zijn verplicht: aanpassingsvermogen, zelfontplooiing en de mogelijkheid om projecten te beheren.

AMATEUR wanneer de wetenschap WORDT EEN SPECIALIST

Epitech bereidt studenten voor op een constant evoluerende professionele omgeving vanwege de unieke didactische werkvormen:

De moderne model op basis van ervaring, gericht op de praktijk en de ontwikkeling van het project, om de praktijk theorie aan te vullen. Active model, het omzetten van passieve student in een pro-actieve persoon die in een sfeer van enthousiasme, waarbij innovatie en initiatief omvat. Een uniek model, dat nieuwe, belangrijke elementen van het succes bepaalt: teamwork, aan te passen, brede oriëntatie, innovatie, creativiteit, en vooral, de mogelijkheid om alle macht in het werk te zetten.

Epitech - het is niet alleen het curriculum, het bijhouden van de tijden en de behoeften van de sector van de informatie- en communicatietechnologie, maar ook onderwijs dat leerlingen verrijkt om hun karakter te vormen, ze te openen voor de verandering en voor andere mensen. Dit zorgt voor een onmiddellijk en duurzaam succes.

Emanuel Carli, directeur Epitech

Belangrijke feiten en cijfers

De grootste Franse universiteit gespecialiseerd in informatietechnologie Een van de meest belangrijke educatieve instellingen die gespecialiseerd zijn in de IT-sector in Europa Inbegrepen in de Ionis Education Group, waarvan 20 scholen en organisaties, 18.000 studenten en 60.000 afgestudeerden omvat Na succesvolle afronding van de opleiding wordt afgegeven een toestand diploma 12 campussen in Frankrijk 3000 actief partnerbedrijven 96% een vast contract Alumni 100% van de afgestudeerden vindt werk na het afstuderen De high-level jaarsalaris in Frankrijk Afgestudeerden Epitech werk aan key management posities in belangrijke Europese en internationale bedrijven De meeste alumni-netwerk vertegenwoordigd in 30 landen Een uniek netwerk van innovatiecentra, geplaatst in elk van de 12 campussen Epitech: een ideale plek voor dialoog en uitwisseling van ervaringen met betrekking tot de zakelijke productie laboratorium, een ervaren team van instructeurs

Methodologie: Training is gebaseerd op het project

onze visie

Moderne bedrijven zijn op zoek naar mensen om hun problemen op te lossen. Het is niet genoeg om kennis te hebben, moet je in staat zijn om ze toe te passen in de praktijk.

Onze missie / doel

Het creëren van een stimulerende leeromgeving voor studenten, die zal helpen bij de ontwikkeling van de vereiste door bedrijven vaardigheden

Hoe werkt dit

Epitech methode cursus project

"Succes Epitech onderwijsmethoden zijn voornamelijk gebaseerd op een innovatieve aanpak op basis van het project. Onze studenten verwerven van kennis en het ontwikkelen van technische expertise door de ontwikkeling en uitvoering van projecten geïnspireerd door de analyse van specifieke bedrijfssituaties. Onze methode verschilt van de traditionele leermethoden en kunt u de studenten creativiteit, zelfvertrouwen en kritisch denken te ontwikkelen. "

Aksel Tsigler, directeur van de ontwikkeling van content

Epitech methode

onze visie

Inflexibele training slecht aan de continue veranderingen die optreden in de computer sector, en de rest van zijn carrière, moeten de studenten voortdurend aanpassen aan de nieuwste technologie onder de knie, het verwerven van nieuwe kennis, om te kunnen communiceren met niet-specialisten en vernieuwers, het aanbieden van innovatieve voorstellen.

onze missie

Door zijn unieke educatieve model, Epitech elkaar helpen van haar studenten niet alleen om kennis te maken met de technologie, maar ook om de kwaliteiten die nodig zijn voor een lange en voorspoedige carrière in deze sector te verwerven.

Onze lesmethodes

Epitech leert niet alleen informatie-technologie, maar verleent ook de vaardigheden van gedrag dat kan elke student te ontwikkelen, om zelfstandig te leren, om de zakelijke praktijken te begrijpen en in staat zijn om te werken in een team en om degenen die verantwoordelijk zijn voor de besluitvorming te overtuigen. Om dit te bereiken, worden de lesmethoden gebaseerd op twee basisprincipes:

actieve methode

Er is een uitgebreide opleiding. Studenten rechtstreeks communiceren met de kennis en opleiding vindt plaats alleen door de directe actie van de student. Als hij is niet de bedoeling om kennis te verwerven, doet hij niet proberen, zul je niet leren. Daarom, als een leraar klassieke intermediair tussen kennis en de student is uitgesloten van het leerproces. In plaats daarvan worden docenten steeds de satellieten en de katalysatoren voor de student om de kennis onder de knie.

objectieve methode

Op dezelfde manier als in directe tegenstelling tot het traditionele onderwijs opleiding proces omvat inductieve methoden. De studenten worden geconfronteerd met reële situaties, op te lossen dat ze nog steeds geen adequate technische opleiding hebben. Dan moeten ze om de situatie te analyseren, te zoeken naar en het verwerven van kennis en vaardigheden die nodig zijn om het probleem op te lossen, in overeenstemming met de manier waarop bedrijven permanent werken of hoe ze reageren op nieuwe technologieën die op de markt. Constructieve uitwisseling van kennis en experimenten in de loop van deze verschillende pedagogische situaties gecreëerd in Epitech, studenten ideeën uit te wisselen, te bespreken en daag andere adviezen. Deze uitwisseling van ideeën die plaatsvindt, niet alleen in de werkgroepen, maar ook met alle andere studenten, blijkt dat er een lijn van actie, vragen en zelfs nieuwe problemen. Elke student moet zoeken naar, te controleren en de verschillende elementen te testen met het oog op de waarheid, dat is opgericht als gevolg van de communicatie met hun broeders te bevestigen of te ontkennen.

studentenleven

Frans

Tijdens het trainen voor internationale studenten wordt uitgevoerd in het Engels, Epitech biedt studenten een inleiding tot de Franse taal. Een week van intensieve training vindt plaats tijdens de eerste weken na de start van de school. Gedurende het schooljaar, biedt Franse lessen voor het basis- en secundair onderwijs. Deze taal training helpt studenten leren de basisprincipes van de Franse taal in om te kunnen in verschillende situaties van het dagelijks leven om te communiceren.

studentenverenigingen

Epitech heeft 23 studentenverenigingen, het aanbieden van een breed scala aan activiteiten die studenten te voorzien van uitstekende mogelijkheden om te communiceren en het creëren van een netwerk van contacten. Deze culturele, humanitaire en sportverenigingen worden beheerd als een echt bedrijf en bieden studenten waardevolle ervaring.

Events voor buitenlandse studenten

Om te zorgen voor de integratie van buitenlandse studenten Internationale Betrekkingen hen een aantal speciale evenementen, zoals de welcome party, excursies, vergaderingen en culturele evenementen bieden. Franse taal lessen zal ook worden opgenomen in het curriculum. Het zal studenten te voorzien van de mogelijkheid om te beginnen of voort te zetten om Frans te leren.

sportevenementen

Epitech biedt studenten de toegang tot een netwerk van sportclubs «Forest Hill», dat bestaat uit 11 vestigingen in Parijs en haar omgeving. Fitness club is geopend 07:00-11:00, biedt een verscheidenheid aan oefeningen en trainingen, evenals een moderne fitnessruimte, voorzien van meer dan 360 simulators. Je hebt ook toegang tot een unieke waterpark in Europa «Aquaboulevard».

EISEN

Toelating tot Epitech

Bachelor's degree in het gebied van fundamentele wetenschap en informatietechnologie voor de 1e studiejaar

  • Aanvragen van studenten met een sterke programmering vaardigheden en de verschillende niveaus van opleidingsniveau zal ook worden overwogen van een selectiecommissie Epitech school. 2e jaar van de studie is alleen open voor studenten die de 12-maanden durende cursus van het 1e jaar van de studie hebben afgerond Kennis van het Engels

aanvraagdossier

aanvraagformulier Engels samenvatting Verklaring van het doel in het Engels onderwijs

Onze carrière gerelateerde diensten

onze missie

Om de betrekkingen tussen de school en Epitech IT-bedrijven ten behoeve van de studenten te ontwikkelen.

Hoe werkt dit

Stage stage in bedrijven die studenten in staat stellen de kwaliteiten die nodig zijn om de leidende experts in de informatica geworden ontwikkelen: nauwkeurigheid, stiptheid, efficiëntie, autonomie, aanpassingsvermogen, doorzettingsvermogen, methodisch, creativiteit, nieuwsgierigheid, dynamiek, leiderschap. Studenten zullen deze kwaliteiten toe te passen in het passeren van een 6-maands praktijk aan de onderneming tijdens hun studie.

conference Epitech

Het concept: het toestaan ​​van bedrijven om hun visie op de markt met de studenten delen hun kennis en nieuwe technologieën te laten zien. Het is een ontmoetingsplaats tussen studenten en bedrijven. Conference geeft studenten de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan taken te overwegen, zoals de oprichting van het bedrijf, management, nieuwe technologieën, enz.

Ons netwerk van hoogopgeleide afgestudeerden

onze visie

Oprichting en ontwikkeling van een professioneel netwerk die nodig zijn voor de carrière van elke student, zodat hij potentiële mogelijkheden kunnen identificeren en te profiteren van hen.

onze missie

Om te reageren op vragen van studenten, bieden mogelijkheden en in het bijzonder voor afgestudeerden en studenten in contact te blijven helpen.

Hoe werkt dit

Onze alumni netwerk heeft ongeveer 2.100 mensen. In feite, kan de oprichting van een nieuwe onderneming of ontvangen van een baan bij een groot bedrijf zijn, omdat Epitech school is de sleutel tot het identificeren van het netwerk van de afgestudeerden hoogopgeleide professionals, een uitzonderlijke en atypische loopbaan, de gewenste vaardigheden. Afgestudeerden geven nodige advies om studenten te helpen realiseren van hun projecten, maar ook om fouten en te voorkomen "gotchas." Alumni Network - is een prachtig hulpmiddel voor de ontwikkeling van de leerlingen Epitech carrière.

Onze succesverhalen

Aleksandr Malsh (editie 2009) en Zheremi Nikolya (Issue 2009) begon te «Melty» project in 2008. Ze richtte het online tijdschrift van evenementen, entertainment en mode voor personen van 18 tot 30 jaar oud. Melty networking sites genereren van meer dan 15 miljoen bezoeken per maand. Melty Network omvat nu Italië en Spanje. Aleksandr Malsh, CEO MeltyNetwork, werd verkozen tot vice-voorzitter van de Nationale Raad voor digitale technologie, die werd opgericht in 2011. Het bedrijf werd opgericht in 2008. Omzet: EUR 2,3 miljoen in 2012 (1,2 miljoen in 2011) Aangetrokken kapitaal: EUR 3,6 miljoen Publiek: 15 miljoen lezers per maand (9 miljoen in september 2012)

Locaties

Parijs

EPITECH Paris

Address
24, rue Pasteur
94270 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Bordeaux

EPITECH Bordeaux

Address
EPITECH
85 Rue du Jardin public

33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk

Lille

Epitech Lille

Address
EPITECH
5-9 Rue du Palais Rihour

59000 Lille, Hauts-de-France, Frankrijk

Lyon

Epitech Lyon

Address
EPITECH
156 Rue Paul Bert

69003 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Marseille

EPITECH Marseille

Address
EPITECH
21 Rue Mirès

13002 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Montpellier

EPITECH Montpellier

Address
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrijk

Nancy

Epitech Nancy

Address
EPITECH
80 Rue Saint-Georges

54000 Nancy, Grand Est, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 44 08 00 36

Nantes

Epitech Nantes

Address
EPITECH
5 Rue d'Alger

44000 Nantes, Pays de la Loire, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 44 08 00 11

Leuk

Epitech Nice

Address
EPITECH
13 Rue Saint-François de Paule

06300 Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 44 08 00 26

Rennes

Epitech Rennes

Address
EPITECH
19-22 Boulevard Saint-Conwoïon

35000 Rennes, Bretagne, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 80 51 71 10

Straatsburg

Epitech Strasbourg

Address
EPITECH
4 Rue du Dôme

67000 Straatsburg, Grand Est, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 44 08 00 12

Toulouse-le-Château

Epitech Toulouse

Address
EPITECH
40 Boulevard de la Marquette

31000 Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 44 08 00 15

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden