Lees de Officiële Beschrijving

over Epita

Opgericht in 1984, Epita is een gerenommeerd tweetalig Graduate School of Computer Engineering gelegen in Parijs. Het is een lid van IONIS Education Group, de grootste private hoger onderwijs groep, met zo'n 20 scholen en onderwijsinstellingen. Dankzij zijn unieke pedagogische aanpak, Epita traint haar studenten tot uitstekende ingenieurs die een solide basis van wetenschappelijke kennis en de meest geavanceerde vaardigheden in de digitale sector bogen geworden. Een computer ingenieur opgeleid aan Epita heeft een complete professionele profiel: als computer-technologie is alomtegenwoordig in alle gebieden van een bedrijf, kan een digitale ingenieur werken op het gebied van human resources, marketing, communicatie en zelfs finance. Epita wordt gerangschikt onder de vijf top computer engineering scholen in Frankrijk en heeft partnerschappen ontwikkeld met een breed scala van bedrijven.

In een oogopslag

Geboren in 1984, Epita (van de Franse Ecole pour l'Informatique et les Techniques AVANCEES: School of Computer Science & geavanceerde technieken) is gestaag een reputatie van uitmuntendheid bij multinationale ondernemingen, die vaak rekruteren onze studenten voor het einde van hun studie . Op Epita, zijn computer-en informatietechnologie als fundamentele onderwerpen en zijn altijd in de context van de toekomstige leidinggevende rol van leerlingen en in het perspectief van hun verantwoordelijke positie geplaatst. Wetenschappelijke studies vullen deze opleiding te verbreden en te voltooien de wetenschappelijke cultuur van vitaal belang voor de toekomstige ingenieur.

Streven naar excellentie

Waardoor studenten om te werken in optimale omstandigheden is eerste zorg Epita's. Docenten, administratief personeel, technische middelen en faciliteiten voor onderzoek zijn alle gericht op het succes van Epita studenten die aan de beste erkende professionals in hun vakgebied te worden.

Epita biedt mogelijkheden om nauw worden betrokken bij baanbrekend onderzoek met een intellectueel divers faculteit in staat niet alleen de individuele academische excellentie, maar dat kan ook te maken en kennis toe te passen als onderdeel van een interdisciplinair onderzoeksteam.

Spirit of Innovation Als een van Frankrijks vooraanstaande wetenschap en engineering scholen wordt Epita vastbesloten ervoor te zorgen dat alle studenten hebben zinvolle mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele prestatie in de toekomst.

Geboren met de uitbreiding van nieuwe technologieën, heeft Epita gelijke tred gehouden met hun evolutie. De cursussen, hoewel zeer technisch aan het begin, hebben een groot deel zelfs als de technische complexiteit is toegenomen geopend. Epita nam de tegenovergestelde benadering van de ene door de meeste andere technische scholen aangenomen: terwijl de laatste toegestane informatica in om te proberen om het een plaats, Epita bracht in de andere wetenschappen om informatietechnologie te sluiten en toch zonder verlies van zijn belangrijkste competenties die vormen zijn kracht en identiteit.

Permanent in contact met het bedrijfsleven, Epita deelt ook haar waarden: pragmatisme, verantwoorde risico's te nemen, en de innovatieve geest. De kernwaarden van de studies zijn: actie, verantwoordelijkheid en efficiëntie. Deelnemen Epita geeft je een leerzame ervaring waar de vooruitgang is een "must" en het succes van een "eis".

Progressieve onderdompeling in de zakenwereld Gebouwd rond de werkelijke behoeften van het bedrijfsleven, wordt de Epita curriculum ontworpen om de verwachtingen te voldoen. Vanaf het Improvement Comite en het Wetenschappelijk Comite, waar senior business executives en high-level managers hun input voor de verbetering van de programma's van de school en het onderzoek te richten (IBM, Microsoft, France Telecom, Cisco, Syntec ...) om de klassen zelf vaak onderwezen door erkende professionals die werkzaam zijn in de industrie, het bedrijfsleven is aanwezig op alle niveaus van de school.

Omdat het zo betrokken bij het onderwijs inhoud en proces, bedrijven bieden logischerwijs een van de hoogste salarissen bij afstuderen en jaar na jaar, op volgorde ze de school tot de beste (Rankings gepubliceerd door de belangrijkste Franse business en IT magazines: Ondernemen, 01 Informatique, 01 DSI, Reseaux et Telecoms ...). Tot slot, elk jaar, bedrijven doneren meer dan € 1.000.000 aanbestedende speciale projecten om de school toegepast onderzoek laboratorium, en € 1.000.000 aan het Junior Enterprise programma.

De sleutel tot alle Computer Engineering Carrière Keer op keer, bedrijven stellen dat wat ze het meest waarderen over Epita is de geest van de school, altijd door de nabijheid van de werkelijkheid gemarkeerd: een groot aantal projecten, hoog niveau stages en nauwe betrokkenheid binnen de zakenwereld. Epita alumni hun professionele specialiteiten gelden in uiteenlopende gebieden als software-en hardware-oplossingen voor ontwerp, advisering, onderzoek en ontwikkeling, netwerken management. Kortom, hun vaardigheden te schitteren in alle aspecten van computer engineering. Ze worden onder andere het vervullen van opdrachten: onderzoek engineers, project of studie managers, technisch directeuren, consultants, business managers, operations managers of netwerk architecten.

Op Epita, zoeken we de beste studenten, studenten gewijd aan de uitdagingen die wij aanbieden, studenten die een smaak voor concreet resultaat, een geest van initiatief, en zeer diverse centra van belang. Vijfendertig studentenverenigingen kunnen getuigen van dit. Sommige bestaan ​​al jaren, terwijl anderen slechts een semester kan duren. Het is een kwestie van gevoel en flexibiliteit. Epita is ook wat je er zelf van maakt.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

EPITA Graduate School of Computer Science

Het programma biedt een goede basis in machinaal leren en programmeren, samen met praktische ervaring. ... [+]

Programmadoelen

Het doel van deze specialisatie is om computer- en statistiekwetenschappen te combineren om toptools te ontwikkelen om efficiënt om te gaan met gegevensverwerking (Big DATA), om te leren hoe methoden , algoritmen en software te ontwikkelen die er waarde uit kunnen halen. Het biedt ook een combinatie van technische klassen in datamining en gedistribueerde systemen, gekoppeld aan essentiële zaken om profielen voor te bereiden die in hoge mate worden gewaardeerd door de professionele markt.

Het DSA-programma biedt IT-ingenieurs en -specialisten de gelegenheid zich te onderscheiden en hun kennis te vergroten op een gebied dat van het grootste belang is voor de toekomst van het bedrijf.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
EPITA Graduate School of Computer Science

Dit programma is gericht op het verstrekken van een stevige achtergrond in het ontwerp en beheer van systemische engineering en netwerkarchitectuur van bedrijven. ... [+]

Programma doelstellingen

Dit programma is gericht op het verstrekken van een stevige achtergrond in de ontwerp en beheer van systemische engineering en netwerkarchitectuur van bedrijven. Deze specialisatie richt zich ook op de veiligheid van het netwerk en cryptografie door het opnemen van elementen uit beide disciplines in het curriculum. studenten in Computer beveiliging zullen profiteren van een gedisciplineerde benadering van het begrip van het management, technische en juridische kwesties in verband met de beveiliging van informatie uit een benchmark stapsgewijze aanpak resulteert in een optimale veiligheid in gevaar tolerantiegrenzen.

Getuigenis Apoorv Chitray - India - Computer Security, Class of 2017 ... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
EPITA Graduate School of Computer Science

Het programma benadrukt de ontwikkeling van de kwaliteit van de software en de overdracht van deze kennis aan de industrie. ... [+]

Programma doelstellingen

Het programma benadrukt de ontwikkeling van kwaliteit software en de overdracht van deze kennis aan de industrie.

Onderwerpen zijn onder meer eisen en systeemontwerp, teststrategieën, en de ontwikkeling van software, het verstrekken van studenten met de vaardigheden die nodig zijn grote Software Engineering projecten uit te voeren.

Getuigenis

Masoom Tulsiani - India - Software Engineering

De mogelijkheid om te studeren in een stad zoals Parijs en studie van gespecialiseerde modules van Mobiele applicatie ontwikkeling trok me aanvankelijk naar EPITA - MSC in Software Engineering programma. De ondernemerscultuur in EPITA en bloeiende internet startups in Parijs biedt veel mogelijkheden voor engineering studenten om te werken voor tech bedrijven. Ik heb spannende kansen gekregen en ruime leerkansen en training over financiële producten.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

EPITA Graduate School of Computer Science

Dit programma heeft tot doel de kennis van de fundamenten van IT strategische planning, IT-implementatie en organisatie-management. Afgestudeerden zullen hoogopgeleide pr ... [+]

Programma doelstellingen

Dit programma heeft tot doel de kennis van de fundamenten van IT strategische planning, IT-implementatie en organisatie-management.

Afgestudeerden zullen hoogopgeleide professionals met een veelzijdig begrip van hoe technologie de prestaties van een organisatie kan verbeteren en haar leden te delen en toegang tot informatie, plannen en samen te werken, terwijl het hebben van de analytische rand om strategisch te plannen voor toekomstige groei.

Getuigenis Ievgen Zaychenko - Oekraïne - Informatiesystemenbeheer

Het praten over Epita en zijn programma, duidelijk de plek met de meest interessante exams die ik ooit heb gehad, was hier. Heb je ooit LEGO gespeeld? Hoe zit het met een examen, legende LEGO? Werken bij projecten in een groep is de kern van deze studie. Veel examens zijn hierbij gebaseerd. Business Intelligence, Customer Relationship Management, Kennisbeheer, Change Management, IT Purchasing - je leert deze en andere vakken zodanig dat je je kennis in het echte leven kunt toepassen!... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
EPITA Graduate School of Computer Science

Dit programma is gericht op het verstrekken van een stevige achtergrond in het ontwerp en beheer van systemische engineering en netwerkarchitectuur van bedrijven. ... [+]

Programma doelstellingen

Dit programma is gericht op het verstrekken van een stevige achtergrond in de ontwerp en beheer van systemische engineering en netwerkarchitectuur van bedrijven. De SNS specialisatie leert studenten over systemen (Van ontwerp tot toediening), netwerken (Bestaande en nieuwe generatie) veiligheid (Functioneel en technisch) en organisatie (Bestuur, management systemen, ...). Op basis van hun kennis van ondernemingen en fundamentele controlemechanismenSNS ingenieurs zijn bereid om te werken als chief informatie security officers (CISO) en weten hoe ze effectief cyber-security maatregelen te nemen. Dankzij hun vermogen om inzicht in de risico's en het bestuur van een bedrijf, evenals verbeterpunten te identificeren in verband met de infrastructuur technologieën en nieuwe aanverwante diensten, studenten zijn goed voorbereid om cyber-aanvallen te detecteren en te analyseren.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
EPITA Graduate School of Computer Science

De GITM grote bereidt studenten voor uitgebreide project managers in de IT-gebied. Het is een combinatie van business processen en nieuwe technologieën met een focus op c ... [+]

De Master in de ingenieurswetenschappen is volledig in het Engels gedoceerd, waar de leerlingen de kans om een ​​“Diplome Ingenieur” te verkrijgen. De ME is geaccrediteerd door de CTI met een Franse taal eindniveau gelijk aan B2. De GITM specialisatie bereidt studenten veelomvattend project managers in de IT-gebied. Het is een combinatie van bedrijfsprocessen en nieuwe technologieën met een focus op change management en innovatie, waarbij interculturele benaderingen in aanmerking. De afgestudeerden zijn in staat om hun loopbaan op het gebied van e-leiderschap en word business & data analist, IT-consultant, strateeg, project manager, product eigenaar, risk management engineerEtc.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
EPITA Graduate School of Computer Science

De SDM specialisatie leidt studenten op voor toekomstige Digital Leaders, die in staat zijn om te innoveren, suggesties doen voor nieuwe inhoud, nieuwe toepassingen en ni ... [+]

Programma doelstellingen

De SDM specialisatie leidt studenten op tot toekomst Digital Leiders, Die in staat zijn om innoveren, suggereren nieuwe inhoud, nieuwe toepassingen en nieuwe diensten, gebaseerd op open source-technologieën of die van grote uitgevers (Microsoft, Adobe, etc.). In een globale context waarin de digitale technologie steeds meer strategische, SDM bereidt full-stack ontwikkelaars: krijgen ze kennis systeem infrastructuur gegevensbestand API en back-end programmeringAlsmede voorkant en Project management technieken. Aan het einde studenten verwerven kennis in Back-End, Front-End, Data Basis, mobiele applicaties en video game ontwikkeling. Ze laten zien technologische diligence, sterke luistervaardigheid en zijn in staat om de menselijke factor in verband met nieuwe toepassingen te beheren.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Testimonial: Imane Aniss

EPITA
Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website