Lees de Officiële Beschrijving

De Nationale School van Ingenieurs van Metz (ENIM) is ingesteld, wordt sinds september 2010 in de Technopôle de Metz gebouw. In de buurt van de Symphony Lake, studenten en docenten profiteren van een uitzonderlijke werkomgeving, een combinatie van esthetische kwaliteiten en voorbeeldige functionaliteit.

Geopend in 1961 samen met haar "zuster" van Tarbes, Saint-Etienne en Brest, de ENIM is de vrucht van twee gezamenlijke testamenten: die van de staat, die wil structureren het hoger technisch onderwijs en de industrie die, in een context van sterke economische expansie, vreest een tekort aan ingenieurs. Sinds hun oprichting, ENIM wordt een indicator van het onderwijs door de originaliteit van hun wijze van werving en hun opleiding inhoud, in harmonie met de realiteit van het beroep van ingenieur. Op geen enkel moment in de geschiedenis heeft afgezien ENIM op deze regel. De universiteit heeft voortdurend aangepast zijn leer aan de veranderende technologie en zet zich in voor een innovatief proces dat hij in staat zal stellen om ingenieurs op te leiden "à la carte".

Programs taught in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Master

Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz - ENIM

Onderzoek, ontwikkeling en innovatie van producten, machines en productie-systemen zijn essentieel voor de industriële uitmuntendheid en het concurrentievermogen te voldo ... [+]

Natuurlijk majoor in "Ontwerp, industrialisatie, innovatie"

1 DE ENIM INSTELLING (Ecole Nationale D'INGENIEURS DE METZ) 2 MEESTER VAN HET KADER

Onderzoek, ontwikkeling en innovatie van producten, machines en productie-systemen zijn essentieel voor de industriële uitmuntendheid en het concurrentievermogen te voldoen. Dit gaat vaak gepaard met de mechanische wetenschappen, materiaalkunde, systeembeheer wetenschap en systemen modelleren en kennis over systemen dynamiek. Deze uitdagingen vereist data, informatie en kennis te onderzoeken en beheersen van de complexiteit van de moderne industriële systemen.

De training wordt georganiseerd over twee semesters:

a) het eerste semester (oktober-februari) is gewijd aan de theoretische wetenschappelijke bases en gereedschappen, b) het tweede semester (maart-juli) is gewijd aan een onderzoeksproject in een laboratorium of in een bedrijf met de Master thesis schrijven.... [-]

Frankrijk Metz
September 2019
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

L'Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz vue du ciel

HAPPY We Are From ENIM