EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE SCHOOL VAN ELKE MOGELIJKHEID

Als een technische school officieel door de staat erkend en bevoegd gemaakt door de CTI (Franse engineering accreditatie instelling) van de EISTI roeping is om toekomstige ingenieurs in de Wiskunde en computeren trainen.

Afgezien van het bouwen van een professionele carrière met u, het initiëren van een veelbelovende toekomst Of het nu op het gebied van financiën of de enorme en diverse industrie van nieuwe technologieën, de EISTI leidt haar studenten naar meer dan 50 verschillende banen in zeer uiteenlopende sectoren.

In een steeds muterende wereld waarin technologieën worden vervangen met grote snelheid, heeft de EISTI gekozen voor een verblijf in het hart van de behoeften van bedrijven en de technologische evolutie en aan zijn onderwijs te trainen om hun studenten te bereiken van de meest aantrekkelijke en innovatieve banen.

Stages, internationale mobiliteit, dubbele diploma's: het openen van je geest om de wereld

Aan het EISTI, periodes van stages en beroepservaring zijn een integraal onderdeel van je training, en het netwerk dat de school samen met bedrijven brengt is "high speed" en altijd actief.

Multiculturele denken en internationale mobiliteit een belangrijke positie in de leerplannen die wij aanbieden. Meer dan 40 partnerschappen zijn verbonden met vestigingen over de hele wereld.

De EISTI is ook de school van de dubbele diploma's met prestigieuze universiteiten en het beheer van scholen. Complementaire formaties en onbevangenheid van een breed scala aan deskundigheid zijn een aantal van de kernwaarden van de school, en ze materialiseren via onze partnerships. Voor een engineering student, het is nog een andere gelegenheid om extra waarde toe te voegen aan hun CV.

De Eistian ervaring: pas op het EISTI

Studentenleven hier is rijk en vol enthousiasme, tempo door studentenvereniging evenementen en vermenging van de verschillende klassen. Op de twee campussen die behoren tot de school, in Cergy en Pau, iedereen bundelt krachten om een ​​collectieve sfeer van het werk en welzijn te creëren.

Academische uitmuntendheid in combinatie met een sterk gevoel van het humanisme hebben altijd Eistian cultuur en de geest tot leven. De school heeft gekozen 4 kernwaarden in zijn handvest: Professionaliteit, Openheid, Solidariteit en ethiek. Ze maken de EISTI een unieke instelling en een geweldige plek om te studeren tijdens het bouwen van een veelbelovende toekomst voor zich.

STUDENTENLEVEN

Studeren aan de EISTI betekent ook het leven het leven op een top technische school waar de leerlingen waarden en activiteiten te delen. Omdat het een eistian is ook een manier van zijn en handelen elke dag, met respect voor onze charter vier waarden: Professionaliteit - Openheid - solidariteit Ethics. Iedereen kan vertrouwen op hun klasgenoten, docenten en medewerkers van onze beide campussen. Omdat het menselijk kapitaal is essentieel voor ons, nu meer dan ooit. Hard werken en wilskracht altijd prevaleren.

Studentenleven hier is rijk en vol animatie, liep door het ritme van de diverse activiteiten die de dertig of zo studentenverenigingen te bieden hebben. Er moet een voor u gemaakt onder hen zijn; en als dat niet het geval is ... waarom niet je eigen te maken?

De feestelijke en gunstige vermenging van verschillende jaren is zowel levendig en warm. Het is een plek waar de obligaties kunnen worden gesmeed, en gaan veel verder dan de jaren van EISTI. Tijdens uw jaar bij de EISTI, willen we dat u in staat zijn om je talenten te uiten, nieuwe passies te ontwikkelen, open te stellen voor anderen, voeden op het belonen van ervaringen, ga door onvergetelijke momenten ... In een woord: gedijen op een persoonlijk en collectief niveau.

Dit welzijn is ook een deel van wat eistians succesvol maakt.

In Cergy en Pau, de werkomgeving zijn zowel aangenaam en functioneel, en diverse moderne hulpmiddelen dragen bij aan een optimale workflow in je studie: laptops, een online virtuele school, videoconferencing en nog veel meer. De EISTI campussen weerspiegelen onze waarden: ze zijn gezellig, dynamisch, vriendelijk, en ook goed geïntegreerd in de universitaire campussen van hun stad.

campussen

Onze studenten zijn van harte welkom op de campus van hun keuze, hetzij in Cergy of in Pau.

Cergy Campus (95)

Gebouwd in 1989, de EISTI campus beschikt over drie verschillende gebouwen (Cauchy, Condorcet en Turing) toe te voegen tot een totale oppervlakte van 8400 m². Volledig uitgerust met moderne apparatuur (waaronder 3 videoconferentie-ready amfitheaters en video projectoren in elke klas) en in de buurt van het studentenhuis, het is bereikbaar via RER A. Bij voorkeur gelegen binnen de 2 grootste student hub in Ile de France, de campus is in nabijheid van het districtsbestuur park, Cergy-Pontoise University, de ESSEC en de Trois-Fontaines winkelcentrum. Cergy is een energieke student stad met een aantal belangrijke troeven: een aangename, groene leefomgeving, meerdere sporten en culturele activiteiten (een watersportcentrum, een theater, bioscopen en nog veel meer).

Studenten kunnen de hoofdstad te bereiken binnen 35 minuten via RER A (van «Cergy-Préfecture» station).

Pau Campus (64)

De Pau campus profiteert van de belangrijkste activa van een grote stad in een regio en van de nabijheid van Spanje, de berghelling en de kust.

Het beschikt over een gebouw te bereiken in de buurt van 5000m² in het hart van de stad op de top van de universiteitscampus. Deze campus biedt een aangename, moderne en lichte werkomgeving, zowel eco-vriendelijke (HQE) en uitgerust met de nieuwste technologie (amfitheaters met full HD video-conferencing gereedschap, glasvezel, toegangscontrole en meer), en bijzonder vriendelijk voor studenten. Het beschikt over een vegetatie gevulde atrium verbonden amfitheaters en klaslokalen, een student hal en kantine, audio docenten voor vreemde talen en ontspanningsruimtes.

Eistiens profiteren van de kwaliteit van het leven van een atletische stad met een rijke geschiedenis, tussen de oceaan en de bergen.

WAARDEN TE SLAGEN

Onze charter is opgebouwd uit vier sterke waarden zodat elke persoon op de EISTI tot bloei tijdens hun tijd hier, en na. Het handvest en alles wat het voor staat laat een stempel op onze studenten, met name laten zien tijdens hun professionele loopbaan en ontwikkeling. Onze oud-studenten maken vaak verwijzing naar het Handvest, en hun netwerken zijn gevoelig voor. Omdat het een Eistien is een manier van zijn, handelen en denken op een dagelijkse basis. Met elke nieuwe schooljaar, wordt het charter voorgesteld om iedereen op de school, met het oog voor de filosofie van de school om volledig geïntegreerd te worden in hun manier van denken, handelen en zijn.

PROFESSIONALITEIT

 • Waarderen groepswerk
 • Het samenbrengen van individueel talent en collectieve succes
 • Zorgen voor het vertrouwen van het bedrijfsleven

OPENHEID

 • Resterende nieuwsgierig naar het leven van anderen
 • Het gaan naar anderen om je kennis te verrijken en het delen van de eigen met hen
 • Daring te delen
 • Questioning oneself
 • Als bewijs van nederigheid;
 • Het negeren van nutteloze aannames
 • Het vermijden van arrogantie en zelfgenoegzaamheid

SOLIDARITEIT

 • Resultaat solidariteit met onze ouderen evenals die jonger zijn dan wij
 • Het maken van het helpen van anderen een natuurlijke reflex
 • Luisteren met respect naar anderen
 • Houden van de solidariteit tussen de andere school-jaar

ETHIEK

 • Respect voor het werk van één van de docenten en collega's
 • Het uitvoeren van de verwachte werkzaamheden
 • Niet op te geven, moeilijkheden head-on
 • Betrokken zijn op je stage: serieus, rigoureus, initiatief nemen

Locaties

Cergy

EISTI

Address
Avenue du Parc
95000 Cergy, Île-de-France, Frankrijk

Pau

EISTI

Address
2 Boulevard Lucien Favre - CS 77563
64075 Pau, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden