EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe is de enige school van zijn eigen in Frankrijk, dat een periode van vijf jaar hoger onderwijs programma biedt van bachelor naar master niveau. Gemaakt in samenwerking met de belangrijkste economische spelers in de luxe sector, de aangeboden bij EIML Parijs programma leidt managers te zijn en is bijzonder geschikt voor diegenen die een carrière met een hoge verantwoordelijkheden in verschillende sectoren:

* Inkoop: Grondstoffen Koper, Merchandiser Products Manager, Retail Operator ...

* Marketing: Product Manager, Marketing Survey Consultant, E-marketing Projects manager, Category Manager ...

* Communicatie: Pers en Media Officer, Event Communication Manager, Public Relations Officer, Media planner ...


EIML Paris programma is tweeledig:

Een driejarige bacheloropleiding
Het programma richt zich op het onderwijzen van de fundamenten van de luxe-industrie door vele en diverse lezingen over de volgende onderwerpen: Cultuur, kunst en beschaving, Marketing en Communicatie, Luxury Markets.
Aan het einde van het derde jaar, studenten krijgen een Bachelor diploma in Marketing of Luxury Brands

Een tweejarige Masteropleiding:
Tijdens deze twee jaar studie, studenten verdiepen hun kennis van de luxe markt en het ontwikkelen van hun managementvaardigheden.
Het programma biedt de mogelijkheid om studenten in deeltijd (3 dagen per week) werken in één van de vele Luxe Industrie en merken. Daarnaast is er op het vijfde jaar, moeten de studenten hun diploma af te ronden door een stage van 6 tot 9 maanden.
Aan het einde van het vijfde jaar worden de studenten bekroond met een MBA van de Marketing van Luxury Brands, dat is een door de staat erkend diploma
In de hoofdstad van de luxe-industrie, Paris, studenten zullen begrijpen dat Luxe is bovenal een unieke kunst van know-how en dat detailhandel in Luxe producten en diensten vereist een grondige kennis van wat kwaliteit betekent.
De zeer gericht curriculum verbetert vaardigheden en competenties van leerlingen in de luxe-industrie effectief te werken, door de kennis van de specifieke codes en taal van deze sector.

EIML Parijs levert een Franse Staat erkend Master's degree.

Locaties

Parijs

EIML Paris

Address
35 quai André Citroën
75015 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 82 83 41 34

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: