EICAR

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EICAR, Het International Film and Television School van Parijs, Werd opgericht in 1972. De school heeft de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke Europese film- en televisie-school die studenten van over de hele wereld het grootste assortiment geworden die vandaag beschikbaar zijn van up-to-date handen op praktijkonderwijs in filmmaking, zowel in het Engels of het Frans.

Missie Onze missie is om onze leerlingen voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt

We zijn toegewijd aan het helpen studenten de professionele artistieke en technische vaardigheden die nodig zijn om binnen te komen en het opbouwen van een carrière in de audiovisuele sector. We zijn toegewijd om de handen op training. Onze studenten worden onderwezen om daders te zijn: meer dan de helft van de syllabus in een cursus dan ook is toegewezen aan praktische scheuten en film opdrachten. Wij helpen gevoel van teamprestatie, hun flexibiliteit en leiderschap van onze studenten te ontwikkelen. De geest van samenwerking aangemoedigd op de school laat leerlingen voor te bereiden op hun toekomstige professionele leven en de verschillende typen van film en televisie schiet ze zullen zich moeten aanpassen aan tijdens hun loopbaan.

Meer dan 300 films (shorts, documentaires, tv-advertenties, nieuws rapportage ...) worden opgenomen per jaar.
Acteren afdeling van de school leidt acteurs voor de expliciete eisen van het werken in de voorkant van de camera en daarmee de studenten samen met de regie-afdeling voor acteur regisseren cursussen en filmmaken.

We stellen onze studenten om te werken in multiculturele teams, het verbreden van hun visie en het bereiken van meer creatieve ruimte: meer dan 60 nationaliteiten aanwezig in de school studenten en personeel gemeenschap.

Cursussen Wij bieden een breed scala aan cursussen Onze belangrijkste afdelingen zijn:

Filmmaken: Majors in Regie, Camerawerk, Screenwriting, productie en bewerken Geluid: Majors in Film & Televisie, muziek en live-shows Berichtgeving en de dekking HANDELEN BTS: technische opleiding een Franse syllabus geaccrediteerd door het ministerie van onderwijs in de productie, geluid, cinematografie, montage

Onze afdelingen bieden:

Postdoctorale opleidingen: MFA in Filmmaking geaccrediteerd door de Europese Raad voor Accreditatie van Scholen Hoger Onderwijs - Eabhes Undergraduate 3 jaar Bachelor opleidingen geaccrediteerd door Eabhes en 2 jaar opleidingen die leiden tot de Franse BTS onderzoek in de productie management, Camerawerk, Sound, en bewerken Eén jaar undergraduate-programma in scenarioschrijven en handen op filmmaken Zomer filmmaken cursussen

Locaties

Parijs

Address
EICAR
Parc des Portes de Paris
50 Avenue du Président Wilson, bâtiment 136
BP 131, La Plaine Saint-Denis - FRANCE

93214 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden