EDC Paris Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kies de ondernemersgeest, kies EDC Paris Business School.

EDC Paris Business School staat in de top 10 van business schools in Frankrijk en staat op de eerste plaats voor ondernemerschap met een ondernemingspercentage dat 3 keer hoger is dan dat van andere graduate schools, terwijl 80% van de jonge afgestudeerden gaan werken in business development, intrapreneurship of innovatie.

130552_study1.jpg

Onze vestiging is lid van de Conférence des Grandes Ecoles (CGE) en is EPAS-geaccrediteerd door de EFMD. Het heeft 1.450 studenten van 40 verschillende nationaliteiten op de campus van 5000 vierkante meter in het zakendistrict La Défense.

EDC Paris Business School is al 70 jaar de referentie in leiderschap in ondernemerschap.

EDC Paris Business School biedt een Grande Ecole-programma (door de staat geaccrediteerd masterniveau) en gespecialiseerde cursussen (RNCP geaccrediteerd - National Directory of Professional Qualifications); een Bachelor in Management en 6 Master of Science (MSc In) graden met als doel het versterken van initiële expertise op het gebied van marketing, financiën, management, digitale technologie en business, een bachelordiploma in Management en twee MBA's in permanente educatie en internationale volledige formaten.

Dankzij ons netwerk van partnerbedrijven en de inzet van onze 18.500 alumni kunnen we elk jaar meer dan 3.000 stages en banen aanbieden.

130553_study3.jpg 130551_study2.jpg 130554_study4.jpg

Locaties

Parijs

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Parijs, Île-de-France, Frankrijk