Data ScienceTech Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Data ScienceTech Institute is de eerste particuliere postacademische school in pure Data Science

Data ScienceTech Institute is een diploma-verlenende, private postacademische beroepsinstantie die is geregistreerd bij de Rectorat van Nice (UAI 062136P) en de Rectorat van Parijs (UAI 0755832G). Rectorats zijn de regionale delegaties van het Franse ministerie van Onderwijs, Hoger Onderwijs en Onderzoek.

Data ScienceTech Institute werd gebouwd met de wereldberoemde kwaliteit en intensiteit van de Franse wetenschap en techniek aan de ene kant en de natuurlijke Britse zakelijke kennis en pragmatisme aan de andere kant.

Onze missie

Data Science is een complex vakgebied, dat betrekking heeft op informatica, harde wetenschap en bedrijfsapplicaties, allemaal omringd door ethiek en wetgeving . We trainen operationele Data Scientists door de meest intensieve programma's aan te bieden die beschikbaar zijn om de Big Data-uitdaging aan te gaan !

Data Science is ook een toegepaste wetenschap . Onze programma's worden daarom aangestuurd door een wetenschappelijke adviesraad, bestaande uit erkende en gerespecteerde professionele figuren en academici met ervaring in industriële partnerschappen . In feite verbinden we ons ertoe de industriële en de arbeidsmarkt op de voet te volgen, zodat onze programma's jaarlijks evolueren. Daarom wordt u uitgenodigd om terug te komen, in aanwezigheid of via e-learning, om uw vaardigheden up-to-date te houden .

In dat opzicht worden we beoordeeld op basis van twee eenvoudige criteria : uw werkgelegenheidspercentage en de tevredenheid van uw werkgevers. Deze worden zelfs tijdens het programma geëvalueerd , dankzij de projecten en junior consulting missies die je zult ondernemen.

Ben je een frisse, intelligente jonge afgestudeerde of een ervaren professional? We hebben er alle vertrouwen in dat het Data ScienceTech Institute programma dat u gaat kiezen al uw hersenhoges in actie zal brengen en u de "meest sexy baan van de XXIe eeuw" zal geven . (Havard Business Review, oktober 2012)

DSTI is trots op zijn toegepaste MSc in Data Science

Het RNCP "Répertoire National des Certifications Professionnelles" is een mechanisme voor overheidsherkenning dat gericht is op het onderzoeken van de geschiktheid van programma's voor de arbeidsmarkt. Een RNCP-titel beloont specifieke behoeften op het gebied van vaardigheden en kennisoverdracht voor onmiddellijke inzetbaarheid, wat de kern is van de DSTI-filosofie.

Zodra onze studenten hun studies en professionele ervaring hebben voltooid, worden hun prestaties beoordeeld door onze afstudeercommissie. Indien succesvol, zullen ze in staat zijn om de graad "Expert en Sciences des Données" (Expert in Data Sciences) te behalen.

Bovendien ontvangen studenten die onze programma's met succes voltooien ook een diploma van DSTI, die de voltooiing van het academische curriculum bevestigt en 60 ECTS-credits op masterniveau verleent, op voorwaarde dat ze vooraf een bachelor (of gelijkwaardig) hebben behaald

De graad is geregistreerd in het Franse nationale register van beroepskwalificaties (RNCP), waarin alle diploma's, graden en beroepstitels worden vermeld die door de Franse staat zijn erkend. De kwalificatie wordt erkend als een graad op masterniveau (niveau 7 van het Europees kwalificatiekader - EQF). Dit zou studenten in staat stellen om verder te studeren als ze daarvoor kiezen.

Certificeringen op ondernemingsniveau

Verder de Applied MSc in Data Science

Toegepaste MSc in Data Science

 • Amazon AWS DSTI-stoel voor cloud computing
  Een voorbereiding op AWS Certified Solutions Architect - Associate, als DSTI als lid van AWS Academy
 • De SAS Ecosystem DSTI-stoel
  Een voorbereiding op de basisprogrammering met behulp van SAS

Toegepaste MSc in Data Engineering voor AI:

 • Amazon AWS DSTI-stoel voor cloud computing
  Een voorbereiding voor AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera Certified Data Engineer
  Een voorbereiding op Cloudera Certified Data Engineer

Campus Frankrijk, het officiële Franse agentschap voor de promotie van Frans hoger onderwijs, heeft onze diploma's erkend en vermeld in hun prestigieuze sectie 'Programma's in het Engels' bij de beste instellingen in Frankrijk, in de 'Wiskunde' en 'Engineering en technologie' secties:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

We zijn ook verheugd aan te kondigen dat KDnuggets, in de top 10 van de meest invloedrijke merken op Big Data, DSTI heeft geïdentificeerd als een van de beste programma's in Data Science in de wereld. Voor een jonge school zoals wij is het een zeer grote prestatie om in dit kwadrant te zijn en het toont onze constante vooruitgang aan. Hier is de link: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Het presenteert ons ook in hun lijst van beste meesters in data science en analyses in Europa: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

We zijn ook lid van dit ecosysteem (industriële en academische cluster) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Ook hier is wat Stephan Hadinger , hoofd van de architectuur bij Amazon AWS over onze school zei.

Locaties

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Parijs

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Parijs, Île-de-France, Frankrijk