Data ScienceTech Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Verken Future Horizons

Data ScienceTech Institute is een diploma-verlenende, private postacademische beroepsinstantie die is geregistreerd bij de Rectorat van Nice (UAI 062136P) en de Rectorat van Parijs (UAI 0755832G). Rectorats zijn de regionale delegaties van het Franse ministerie van Onderwijs, Hoger Onderwijs en Onderzoek.

Data ScienceTech Institute werd gebouwd met de wereldberoemde kwaliteit en intensiteit van de Franse wetenschap en techniek aan de ene kant en de natuurlijke Britse zakelijke kennis en pragmatisme aan de andere kant.

Over ons

DSTI is opgericht om te reageren op de behoeften en uitdagingen van de 4e industriële revolutie, namelijk het creëren van waarde door de controle, exploitatie en operationalisering van de enorme gegevensreservoirs van bedrijven. Onder deze uitdagingen, die van het opleiden van ingenieurs en analisten om operationele specialisten op hoog niveau te worden op de vier pijlers van vaardigheden van het vakgebied: geavanceerd computergebruik om "Big Data" in IS te hosten , toegepaste wiskunde om voorspellende algoritmen onder de knie te krijgen, business & management voor de toepassing van de twee voorgaande evenals ethiek en de wet , om juridische en morele fouten van deze toepassingen te voorkomen.

DSTI biedt twee programma's aan:

 • De toegepaste MSc in Data Science & AI
 • De toegepaste MSc in Data Engineering voor AI

De inhoud wordt aangestuurd door een wetenschappelijke adviesraad, bestaande uit erkende en gerespecteerde professionele figuren en academici met ervaring in industriële partnerschappen . In feite verbinden we ons ertoe om de industriële behoeften en de behoeften van de arbeidsmarkt tot op de letter te volgen, zodat onze programma's jaarlijks zullen evolueren. Daarom wordt u uitgenodigd om terug te komen, in aanwezigheid of via e-learning, om uw vaardigheden up-to-date te houden .

Belangrijkste functies

 • 2 inzendingen: herfst en lente
 • +250 afgestudeerden wereldwijd
 • +45 nationaliteiten vertegenwoordigd
 • 100% van de studenten vindt een stage
 • 86% van de studenten vindt binnen 3 maanden na de stage een baan

3 studiemodi

Op de campus

Kies ervoor om fulltime te studeren op een van onze campus in Nice Sophia-Antipolis of Parijs. Je ervaart een prettig studentenleven in interactie met docenten en andere studenten.

Studeer in het hart van geweldige steden!

De campus van Nice Sophia-Abntipolis bevindt zich in het grootste Europese technologiecluster, ook wel de "French Silicon Valley" genoemd. Het park herbergt R & D-units van multinationale bedrijven, een bloeiend ecosysteem van onderwijs en onderzoek.

De campus van Parijs bevindt zich in het 5e district van de hoofdstad. Studenten kunnen genieten van de vele voordelen die deze wereldstad te bieden heeft. Het gebied staat vol met restaurants, winkels en historische bezienswaardigheden op slechts een paar minuten lopen van de campus

Online

Waar u ook bent, u kunt de verschillende cursussen vanaf uw computer (ADSL-verbinding vereist) voltijds en live volgen . Je hebt dezelfde ervaring als student op de campus en in het comfort van je huis. Alle cursussen zijn opgenomen en beschikbaar voor alle studenten.

Self-paced online cursus (SPOC)

De SPOC-modus is ontworpen voor werkende professionals. Hiermee kunt u onze beide programma's gedurende 18 tot 36 maanden online en in uw eigen tempo volgen volgens een schema dat bij uw professionele leven past. U kunt het hele jaar door inschrijven .

 • Een persoonlijke leerervaring
 • De mogelijkheid om online of op de campus te volgen
 • Volledige toegang tot het leermateriaal
 • Een wekelijkse ondersteuningssessie met een team van docenten en de Direction of Studies, via een exclusief communicatiekanaal

Diploma en erkenning

Beide programma's zijn geregistreerd in het Franse nationale register van beroepskwalificaties (RNCP), dat alle door de Franse staat erkende diploma's, graden en beroepstitels bevat. De kwalificatie wordt erkend als een diploma op masterniveau (niveau 7 van het Europees kwalificatiekader - EQF). Dit zou studenten in staat stellen om hun doctoraatsstudie voort te zetten als ze daarvoor kiezen.

Certificeringen op ondernemingsniveau

Verder bevatten de Applied MSc in Data Science & Artificial Intelligence en de Applied MSc in Data Engineering for Artificial Intelligence-programma's twee enterprise-level certificeringen. Studenten worden voorbereid door professionals.

Toegepaste MSc in Data Science & AI:

 • Amazon AWS DSTI-stoel voor cloud computing
  Een voorbereiding op AWS Certified Solutions Architect - Associate, als DSTI als lid van AWS Academy
 • De SAS Ecosystem DSTI-stoel
  Een voorbereiding op de basisprogrammering met behulp van SAS

Toegepaste MSc in Data Engineering voor AI:

 • Amazon AWS DSTI-stoel voor cloud computing
  Een voorbereiding voor AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera Certified Data Engineer
  Een voorbereiding op Cloudera Certified Data Engineer

We zijn ook verheugd aan te kondigen dat KDnuggets, in de top 10 van de meest invloedrijke merken op Big Data, DSTI heeft geïdentificeerd als een van de beste programma's in Data Science in de wereld. Voor een jonge school als wij is het een geweldige prestatie om in dit kwadrant te zitten en het toont onze voortdurende vooruitgang. Hier is de link: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Het presenteert ons ook in hun lijst van beste meesters in data science en analyses in Europa: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

We zijn ook lid van dit ecosysteem (industriële en academische cluster) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Ook hier is wat Stephan Hadinger , hoofd van de architectuur bij Amazon AWS over onze school zei.

Locaties

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Parijs

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Parijs, Île-de-France, Frankrijk