Lees de Officiële Beschrijving

Data ScienceTech Institute is de eerste particuliere postacademische school in pure Data Science

Data ScienceTech Institute is een diploma-verlenende, private postacademische beroepsinstantie die is geregistreerd bij de Rectorat van Nice (UAI 062136P) en de Rectorat van Parijs (UAI 0755832G). Rectorats zijn de regionale delegaties van het Franse ministerie van Onderwijs, Hoger Onderwijs en Onderzoek.

Data ScienceTech Institute werd gebouwd met de wereldberoemde kwaliteit en intensiteit van de Franse wetenschap en techniek aan de ene kant en de natuurlijke Britse zakelijke kennis en pragmatisme aan de andere kant.

Onze missie

Data Science is een complex vakgebied, dat betrekking heeft op informatica, harde wetenschap en bedrijfsapplicaties, allemaal omringd door ethiek en wetgeving . We trainen operationele Data Scientists door de meest intensieve programma's aan te bieden die beschikbaar zijn om de Big Data-uitdaging aan te gaan !

Data Science is ook een toegepaste wetenschap . Onze programma's worden daarom aangestuurd door een wetenschappelijke adviesraad, bestaande uit erkende en gerespecteerde professionele figuren en academici met ervaring in industriële partnerschappen . In feite verbinden we ons ertoe de industriële en de arbeidsmarkt op de voet te volgen, zodat onze programma's jaarlijks evolueren. Daarom wordt u uitgenodigd om terug te komen, in aanwezigheid of via e-learning, om uw vaardigheden up-to-date te houden .

In dat opzicht worden we beoordeeld op basis van twee eenvoudige criteria : uw werkgelegenheidspercentage en de tevredenheid van uw werkgevers. Deze worden zelfs tijdens het programma geëvalueerd , dankzij de projecten en junior consulting missies die je zult ondernemen.

Ben je een frisse, intelligente jonge afgestudeerde of een ervaren professional? We hebben er alle vertrouwen in dat het Data ScienceTech Institute programma dat u gaat kiezen al uw hersenhoges in actie zal brengen en u de "meest sexy baan van de XXIe eeuw" zal geven . (Havard Business Review, oktober 2012)


Campus Frankrijk, het officiële Franse agentschap voor de promotie van het Franse hoger onderwijs, heeft onze diploma's erkend en genoteerd in hun prestigieuze "Programma's in het Engels" gedeelte met de beste instellingen in Frankrijk, in de "Wiskunde" en "Techniek en Technologie" secties:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

We zijn ook verheugd aan te kondigen dat KDnuggets, in de top 10 van de meest invloedrijke merken op Big Data, DSTI heeft geïdentificeerd als een van de beste programma's in Data Science in de wereld. Voor een jonge school zoals wij is het een zeer grote prestatie om in dit kwadrant te zijn en het toont onze constante vooruitgang aan. Hier is de link: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Het presenteert ons ook in hun lijst van beste meesters in data science en analyses in Europa: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

We zijn ook lid van dit ecosysteem (industriële en academische cluster) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Ook hier is wat Stephan Hadinger , hoofd van de architectuur bij Amazon AWS over onze school zei.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Data ScienceTech Institute

Deze 6-maanden durende cursus en 6 maanden durende Stage Applied MSc-programma, met zijn twee inzendingen in de herfst en de lente, is ontworpen om je carrière te openen ... [+]

Deze 6-maanden durende cursus en 6 maanden durende Stage Applied MSc- programma, met zijn twee inzendingen in de herfst en de lente , is ontworpen om je carrière te openen voor deze Big Data Engineering-banen waarnaar alle sectoren op zoek zijn.

Eind september tot begin april voor de herfstinschrijving;Begin maart tot half oktober voor de ingang van de lente;

Op full-time basis (5 uur / dag) samen met "Engineering Projects" (zie hieronder) en gevolgd door een stage van 6 maanden.

In dit Applied MSc-programma zul je:

Leer hoe u de analyse, het ontwerp en de implementatie begrijptGebruik maken van de meest voorkomende programmeertalen en hun bibliotheken voor de toegepaste machine en diepgaand leren;Leer hoe u sterk gedistribueerde gegevens en rekenclusters zoals Hadoop, SPARK of Microsoft Orleans ontwerpt en implementeert;Ontdek de DevOps-wereld en stel een continue integratiearchitectuur op;Wees getraind en volg twee certificering op bedrijfsniveau:Amazon AWS * Cloud-Computing DSTI-stoel * Voorbereiding voor AWS Certified Solutions Architect - AssociateEen Hadoop-certificering... [-]
Frankrijk Biot Parijs
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Data ScienceTech Institute

Deze 6-maanden durende les en 6 maanden durende Stage Applied MSc-programma, met zijn twee inzendingen in de herfst en de lente, is ontworpen om je carrière te openen voo ... [+]

Deze 6 maanden durende les en 6 maanden durende Stage Applied MSc- programma, met zijn twee inzendingen in de herfst en de lente , is ontworpen om je carrière te openen voor deze Big Data-vacatures waarnaar alle sectoren op zoek zijn.

En in Frankrijk maakt het Data Science absoluut "de meest sexy baan van de XXIe eeuw" ! (Harvard Business Review, okt. 2012)

De lessen worden in het Engels gegeven vanuit:

Eind september tot begin april voor de herfstinschrijving;Begin maart tot half oktober voor de ingang van de lente;

op een full-time basis (5 uur / dag) samen met "Engineering Projects" (zie hieronder) en gevolgd door een stage van 6 maanden.... [-]

Frankrijk Biot Parijs
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Antonio Di Narzo: What is Data Science?

Amir Nakib: How to select the best algorithm in Data Science?

Student Testimonial - Nehmy Forbin