Burgundy School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Burgundy School of Business , opgericht in 1899, is een internationale toonaangevende onderwijs- en onderzoeksschool, zeer erkend dankzij nationale en internationale accreditaties: AACSB en EQUIS.

BSB biedt high-level programma's in management, van undergraduate tot post-graduate niveau met een breed scala aan specialisaties.

Onze ranglijsten certificeren onze expertise:

  • Behoren tot de top 1% Business Schools in de wereld met zijn dubbele accreditatie: AACSB en EQUIS
  • 77e beste Master in Management ter wereld - Financial Times, 2018.
  • Top 6 Beste Bachelor in Frankrijk - L'Etudiant, 2018.
  • 1ste gespecialiseerde master in cultureel management in Frankrijk - universiteit 2017 2017.
  • 1e gespecialiseerde master in wijnbeheer in Frankrijk (3e ter wereld) -Eduniversal 2018.
  • Top 15 beste Franse Business School - Nationale ranglijst voor gecertificeerde bedrijfsscholen, erkend door het Franse ministerie van Onderwijs, 2018.

BSB benadrukt ook haar expertise in wijnbeheer met haar school van wijn


Maar we zijn veel meer dan alleen een businessschool. We geloven in een speciaal en ander model gericht op de student, daarom belichamen we een ander idee van superieur onderwijs.

We willen studenten niet afhankelijk maken van een bepaalde manier van denken: onze roeping is om ze alle tools te geven die ze gebruiken om hun eigen persoonlijke en professionele identiteit op te bouwen. Al met al maken we dit alternatieve schoolmodel levend als we openheid en ondernemersgeest cultiveren. Dit is ook de reden waarom we er trots op zijn studenten van over de hele wereld met verschillende profielen te verwelkomen: we zijn er zeker van dat mix en diversiteit de beste innovatie, creativiteit en prestaties bieden.

Onze faculteit is hoog gekwalificeerd met 78 vaste docenten en 350 deskundige sprekers. 36% van onze leraren komt uit het buitenland en onze campus is multicultureel met 66 verschillende nationaliteiten binnen de studenten, wat een sterke internationale ervaring biedt.

Ten slotte is er een speciale server om internationale studenten te helpen met hun integratie in de Franse manier van leven: ophalen bij het station, accommodatie, bezoeken van de stad en de regio, papierwerk, gratis workshops ...

Onze ondersteuning: Cursussen worden in kleine groepen gegeven: 20 tot 40 studenten per klas om de student de beste directe aanpak te bieden. Voor ons is het kennen van onze studenten de sleutel om hen op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Onze innovatieve pedagogie: groepswerk, mondelinge presentaties, bedrijfsproblemen, bedrijfsprojecten, bedrijfsspelen, bedrijfscreatie, adviesmissies, stages ...

Kom en doe mee met ons in Bourgondië!

Onze ambitie is om verschillende managers en ondernemers te trainen.

WIJ ZIJN BSB !

Locaties

Dijon

ESC Dijon Bourgogne

Address
29 Rue Sambin
21000 Dijon, Bourgogne-Franche-Comté, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 3 80 72 59 00

Lyon

Address
Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 428 297 720

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited