Autograf

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1982 en gelegen in het hart van het 20e arrondissement van Parijs, Autograf, historische school in het gebied van grafisch ontwerp, digitaal, Ontwerp Ruimte en gaming, biedt training gevalideerde of erkende status door graden state. School menselijke schaal, krijgt elke student individuele ondersteuning door docenten en het docententeam.

Autograf genieten van lichte en ruime lokalen van 2000 vierkante meter, met inbegrip van conventionele klaslokalen, workshop kamers en computerruimten zijn 400 studenten tegemoet te komen.

Met meer dan honderdvijftig machines beschikbaar, studenten werken op Mac of pc-software volgens de studie. Autograf kenmerken van de optische vezel, de wifi is beschikbaar in het hele school.

Studenten komen regelmatig bijeen in de kantine, gezellige ruimte met magnetrons en computers met gratis toegang tot de lunch, praten of op het werk.

Om hun werk af te drukken, studenten gebruik maken van printers en kopieerapparaten self service. Voor grotere maten op verschillende soorten media, ze hebben zelfs een professionele tracer.

Hoogleraren Autograf, alle professionals, werken en leren in Frankrijk en wereldwijd.

Autograf organiseert reizen, studiereizen, trainingen, conferenties en workshops in Frankrijk en het buitenland (Japan, Canada, China, Mexico, Spanje, ...). Het is ook mogelijk voor studenten om een ​​deel van hun studie in een ander land.

De opening van een professionele wereld

Sinds haar oprichting Autograf onderhouden van nauwe banden met een breed netwerk van zakelijke partners, dat het mogelijk maakt om uitgebreide mogelijkheden voor stages en professionele toevoegingen aan haar studenten aan te bieden. Elke student wordt gevolgd en ondersteund bij het zoeken bedrijfsleven, aanbiedingen aan hem, maar ook gepersonaliseerde bijstand voor de uitvoering van zijn research tools (CV, creatieve portfolio, voorbereiding voor interviews, etc.).

De Design cursussen

Autograf biedt cursussen van één tot vijf jaar, internationale voorbereidende klassen (FLE FLE Art and Design) voor buitenlandse studenten, een upgrade in toegepaste kunst, BTS (staatsdiploma), gecertificeerd titels erkend door de staat tot het niveau I (RNCP) en International geloofsbrieven:

 • Art FLE (Frans vreemde taal + kunst)
 • Ontwerp FLE (Frans vreemde taal + Design)
 • Upgrading of Applied Arts (MANAA)
 • BTS Graphic Design Communicatie & Media afdrukoptie
 • BTS optie Graphic Design Digitale Communicatie en Media
 • BTS Space Ontwerp
 • Bachelor Graphic Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game Art
 • Bachelor Global Design Manager
 • Master of Art Director in Graphic Design
 • Master of Design in Digital Art Director
 • Master Designer Interior Designer
 • Master of Art Director in video game creatie

Hoe Autograf : Tijdens de 3 jaar MANAA en BTS boekt u parallel met de voorbereiding van uw staat diploma BTS (BAC + 2), een bachelordiploma (BAC + 3), waarmee je je studie in Master direct voort te zetten.

getuige

Jules PratArtistiek directeur bij extreme Muse en oud-leerling vanAutograf.

"Ik ging naar Autograf BTS Graphic Design gedrukte media in de eerste optie, en de sfeer was geweldig tijdens mijn opleiding. Ik heb een grote design studio cursussen herinneren waar we een echte bewustwording van de handel, we beoordeeld alles wat we kunnen doen, is onze creativiteit sterk ontwikkeld.

Zodra mijn BTS en haakte mijn Bachelor Ik ging op Master Art director in Graphic Design Ik wilde het werk te krijgen en dankzij de afwisseling, vond ik een interessante positie, voor het eerst in een bureau gespecialiseerd in operationele marketing waar ik liep, en dan in het tweede jaar binnen de Cafeïne bureau, waar ik was assistent artistiek leider.

Na deze ervaringen, werkte ik voor W & Cie bureau waar ik de wereld van de fotografie benaderd. Gedurende die twee jaar, had ik de kans op het Amundi merk grondgebied te werken en dus regisseren fotoshoots en commercials voor een wereldwijde campagne.

Vandaag ben ik een art director in het agentschap Extreme Muse, ik werk voor een luxe budgetten zoals Ulysse Nardin (Zwitserse horlogemaker), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... maak ik een werk van ideeën ontwerper die gaat op zoek naar fotografen en universum door middel van het opstellen van instructies en de richting van de schietpartijen aan de verwezenlijking van retoucheren en fotomontages. "

Autograf - Open Deur Dag 2016

Video toont de tentoonstelling van werken van studenten in de laatste Autograf opendeurdagen.

Meer informatie in het Engels: http://autograf-design.com/en/

Locaties

Parijs

Autograf

Address
35 rue Saint Blaise
75020 Paris
FRANCE

Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 43 70 00 22

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden