Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1982 en gelegen in het hart van het 20e arrondissement van Parijs, Autograf, historische school in het gebied van grafisch ontwerp, digitaal, Ontwerp Ruimte en gaming, biedt training gevalideerde of erkende status door graden state. School menselijke schaal, krijgt elke student individuele ondersteuning door docenten en het docententeam.

Autograf genieten van lichte en ruime lokalen van 2000 vierkante meter, met inbegrip van conventionele klaslokalen, workshop kamers en computerruimten zijn 400 studenten tegemoet te komen.

Met meer dan honderdvijftig machines beschikbaar, studenten werken op Mac of pc-software volgens de studie. Autograf kenmerken van de optische vezel, de wifi is beschikbaar in het hele school.

Studenten komen regelmatig bijeen in de kantine, gezellige ruimte met magnetrons en computers met gratis toegang tot de lunch, praten of op het werk.

Om hun werk af te drukken, studenten gebruik maken van printers en kopieerapparaten self service. Voor grotere maten op verschillende soorten media, ze hebben zelfs een professionele tracer.

Hoogleraren Autograf, alle professionals, werken en leren in Frankrijk en wereldwijd.

Autograf organiseert reizen, studiereizen, trainingen, conferenties en workshops in Frankrijk en het buitenland (Japan, Canada, China, Mexico, Spanje, ...). Het is ook mogelijk voor studenten om een ​​deel van hun studie in een ander land.

De opening van een professionele wereld

Sinds haar oprichting Autograf onderhouden van nauwe banden met een breed netwerk van zakelijke partners, dat het mogelijk maakt om uitgebreide mogelijkheden voor stages en professionele toevoegingen aan haar studenten aan te bieden. Elke student wordt gevolgd en ondersteund bij het zoeken bedrijfsleven, aanbiedingen aan hem, maar ook gepersonaliseerde bijstand voor de uitvoering van zijn research tools (CV, creatieve portfolio, voorbereiding voor interviews, etc.).

De Design cursussen

Autograf biedt cursussen van één tot vijf jaar, internationale voorbereidende klassen (FLE FLE Art and Design) voor buitenlandse studenten, een upgrade in toegepaste kunst, BTS (staatsdiploma), gecertificeerd titels erkend door de staat tot het niveau I (RNCP) en International geloofsbrieven:

 • Art FLE (Frans vreemde taal + kunst)
 • Ontwerp FLE (Frans vreemde taal + Design)
 • Upgrading of Applied Arts (MANAA)
 • BTS Graphic Design Communicatie & Media afdrukoptie
 • BTS optie Graphic Design Digitale Communicatie en Media
 • BTS Space Ontwerp
 • Bachelor Graphic Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game Art
 • Bachelor Global Design Manager
 • Master of Art Director in Graphic Design
 • Master of Design in Digital Art Director
 • Master Designer Interior Designer
 • Master of Art Director in video game creatie

Hoe Autograf : Tijdens de 3 jaar MANAA en BTS boekt u parallel met de voorbereiding van uw staat diploma BTS (BAC + 2), een bachelordiploma (BAC + 3), waarmee je je studie in Master direct voort te zetten.

getuige

Jules PratArtistiek directeur bij extreme Muse en oud-leerling vanAutograf.

"Ik ging naar Autograf BTS Graphic Design gedrukte media in de eerste optie, en de sfeer was geweldig tijdens mijn opleiding. Ik heb een grote design studio cursussen herinneren waar we een echte bewustwording van de handel, we beoordeeld alles wat we kunnen doen, is onze creativiteit sterk ontwikkeld.

Zodra mijn BTS en haakte mijn Bachelor Ik ging op Master Art director in Graphic Design Ik wilde het werk te krijgen en dankzij de afwisseling, vond ik een interessante positie, voor het eerst in een bureau gespecialiseerd in operationele marketing waar ik liep, en dan in het tweede jaar binnen de Cafeïne bureau, waar ik was assistent artistiek leider.

Na deze ervaringen, werkte ik voor W & Cie bureau waar ik de wereld van de fotografie benaderd. Gedurende die twee jaar, had ik de kans op het Amundi merk grondgebied te werken en dus regisseren fotoshoots en commercials voor een wereldwijde campagne.

Vandaag ben ik een art director in het agentschap Extreme Muse, ik werk voor een luxe budgetten zoals Ulysse Nardin (Zwitserse horlogemaker), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... maak ik een werk van ideeën ontwerper die gaat op zoek naar fotografen en universum door middel van het opstellen van instructies en de richting van de schietpartijen aan de verwezenlijking van retoucheren en fotomontages. "

Autograf - Open Deur Dag 2016

Video toont de tentoonstelling van werken van studenten in de laatste Autograf opendeurdagen.

Meer informatie in het Engels: http://autograf-design.com/en/

Opleidingen te volgen in:
Frans

Deze school biedt ook:

Master

Autograf

Grafiek, grafisch ontwerp, reclame, uitgeverijen, bewegwijzering, verpakking ... Er zijn veel gebieden die gebruik maken van vaardigheden Art Directors. ... [+]

Grafiek, grafisch ontwerp, reclame, uitgeverijen, bewegwijzering, verpakking ... Er zijn veel gebieden die gebruik maken van vaardigheden Art Directors.

Deze Master verkrijgbaar in twee optie, Chart schepping en de schepping Advertising, kruisen conceptuele en semantische leren, visuele, technologische en management.

Gedurende de twee jaar van de opleiding, naast het persoonlijk werk valideren elk onderwerp bestudeerd, wordt voorgesteld om leerlingen individueel uitvoeren van een project jaar en een speciaalzaak.

Studenten worden ook geconfronteerd met het project management bureau, met de oprichting van collectieve tweede jaar. Elke groep aangemaakt moet realiseren in jaar drie echte projecten met echte sponsors, klanten die naar school of studenten die tot het netwerk aangevraagd.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

Deze Master wil heel concreet te zijn. Het is opgebouwd rond de student video game project. Deze zullen moeten ontwerpen, ontwikkelen, publiceren en verkopen hun spel. ... [+]

Pascal Luban, game ontwerper en creatief directeur (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), is de referentie professional die is belast met het onderwijs validatie van deze training.

Deze Master wil heel concreet te zijn. Het is opgebouwd rond de student video game project. Deze zullen moeten ontwerpen, ontwikkelen, publiceren en verkopen hun spel. Als het het succes kent, kunnen ze zelfs het genereren van inkomsten. En als dat niet het geval is, het feit van het zien van zijn naam koppelen aan een gepubliceerde spel is een groot adreskaartje.

Programma:

Geavanceerde Academische Opleiding: Computer Graphics, Programming, Design - Introductie nieuwe vaardigheden: Marketing, project management, rechtsgronden - Ontwikkeling van een spelconcept en het prototype. Game Development - De voorbereiding van de marketing campagne - Publicatie en marketing van het spel (monitoring van de gemeenschap, de voortzetting van de communicatiecampagne, animatie spel) - Academic geavanceerde training om hen voor te bereiden voor het opzetten van hun eigen studio: Ondernemerschap, beheer - Voorbereiding van een tweede project (individueel of in groep), die studenten zal trachten te ontwikkelen na de master. ... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

Digital Designer is een grafisch ontwerper werken in digitale en interactieve ontwerp ondersteunt: intranet en internet, DVD, mobiele toepassingen, het creëren van geanim ... [+]

Digital Designer is een grafisch ontwerper werken in digitale en interactieve ontwerp ondersteunt: intranet en internet, DVD, mobiele toepassingen, het creëren van geanimeerde afbeeldingen, 2D of 3D ...

Deze training voldoet aan de conceptuele en semantische leren, visuele, technologische en management.

Gedurende de twee jaar van de Meester, naast persoonlijk werk valideren elk onderwerp bestudeerd, wordt voorgesteld om leerlingen individueel uitvoeren van een project jaar en een speciaalzaak.

Studenten worden ook geconfronteerd met het project management bureau, met de oprichting van collectieve tweede jaar. Elke groep aangemaakt moet realiseren in jaar drie echte projecten met echte sponsors, klanten die naar school of studenten die tot het netwerk aangevraagd.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

Architect Interior Designer, toont creativiteit en durf. Hij regisseerde, renoveert, herstelt het leven naar een plaats, biedt nieuwe oplossingen, slim, esthetiek. De com ... [+]

Architect Interior Designer, toont creativiteit en durf. Hij regisseerde, renoveert, herstelt het leven naar een plaats, biedt nieuwe oplossingen, slim, esthetiek. De combinatie van gevoeligheid en de techniek, de ruimte ontwerper bieden, van een precieze specificaties, oplossingen aangepast aan de levensstijl van een groep van individuen of de exploitatie van een bedrijf in overeenstemming met de materiële beperkingen, budget en milieu-specifieke ruimte.

Deze beroepsopleiding is hoog op basis van creativiteit, professionaliteit, en ook de verwerving van kennis en culturele vaardigheden, sociologische, semiotische, filosofische, visuele (tekenen, kleuren, volumes), grafieken, infographics, conceptueel, creatief technische, wetgevende, beschrijvend.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris

Autograf
Address
35 rue Saint Blaise 75020 Paris FRANCE
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 43 70 00 22