Audencia Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Audencia Business School is opgericht in 1900 en een van de beste managementscholen in Europa.

De internationale accreditaties van EQUIS, AACSB en AMBA die werden toegevoegd aan de positieve evaluatie door AERES (het Franse bureau dat onderzoek en hoger onderwijs beoordeelt) onderstrepen de toewijding om excellent onderwijs te geven.

De programma's worden regelmatig gerangschikt onder 's werelds beste door The Financial Times en The Economist. De schoolvisie op lesgeven is gebaseerd op drie kernprincipes die zin geven aan onze acties: wereldwijde verantwoordelijkheid, ondernemerschap en een cultureel bewustzijn waarvan de dubbele competentiebenadering en een internationale geest van openheid de meest symbolische voorbeelden zijn.

In 2004 werd Audencia Nantes de eerste Franse managementschool die zich hield aan het Global Compact van de Verenigde Naties. De school nam toen deel aan de definitie van de VN van haar PRME (Principles of Responsible Management Education). Audencia Nantes heeft ook een strategisch partnerschap getekend met het WWF-Frankrijk. Mede dankzij de activiteit van de incubator, die elk jaar nieuw opgerichte ondernemingsprojecten herbergt, is de school actief op het gebied van de oprichting van bedrijven. Met zijn logica van dubbele competenties, blijft de school de acties versterken die begonnen zijn met een eerste akkoord getekend met de Ecole Centrale de Nantes voor het opleiden van ingenieur-managers. Vandaag biedt Audencia Nantes verschillende studietrajecten die management en andere disciplines combineren (architectuur, schone kunsten, recht en politieke wetenschappen).

key figures/iframe>

Campus levensstijl

Een van de mooiste campussen in Frankrijk

De campus is ontworpen met het oog op de kwaliteit van de leeromgeving.

Een multimediabibliotheek van 1140 m2, open 76 uur per week, 15.000 boeken en databases, 500 Franse en Engelstalige tijdschriften en wifi-toegang.

Een financiële handelsruimte met toegang tot een reeks diensten die gewoonlijk is voorbehouden aan financiële professionals.

Clubs en verenigingen: het studentenleven in Audencia is bijzonder rijk. In hun vrije tijd kunnen studenten deelnemen aan verschillende activiteiten met een focus op zaken, financiën, sport, muziek, cultuur, humanitaire hulp of internationale kwesties. Er zijn ongeveer 30 studentenclubs op de campus.

Gastenkamers op de campus voor bezoekers.

Accommodatie: een speciale database op het studentenintranet geeft informatie over beschikbare kamers in studentenresidenties, studio's / flats of privé-accommodaties met gezinnen. Elke internationale student die naar Audencia komt, kan rekenen op een toegewijd internationaal liaisonteam dat garandeert dat elke student accommodatie kan vinden.

Campus Net, een virtueel platform waarmee studenten toegang hebben tot hun cursusrooster, e-mail, werkbestanden en cursusdetails.

Faciliteiten van de campus van Saint-Nazaire, gewijd aan onderwijs en onderzoek op het gebied van inkoop en supply chain management.

aboutAudencia Nantes is erkend in verschillende internationale ranglijsten:/>

The Financial Times september 2015

Audencia staat op de 28e plaats in de wereld voor zijn MSc in Management-Engineering programma en 6e in de wereld in de categorie carrières rank.

Dit programma illustreert de logica achter het ALLIANCE van Audencia Nantes , de Ecole Centrale de Nantes en de Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - Beste business schools in Europa

Audencia behoort tot de 80 beste business schools in Europa.

De econoom

2014 - Top 100 MBA's in de wereld

Audencia MBA staat op de 88e plaats van de wereld

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Summer courses » Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master in Management (Grande Ecole-programma)

Campus Voltijd 2 - 3 jaar September 2018 Frankrijk Nantes

De Master in Management aan de Audencia Business School is een van de elite Grande École-programma's van Frankrijk, wereldwijd erkend voor kwaliteit. Als student profiteer je van onze reputatie, netwerk en vooruitstrevende training. [+]

LEAD MET DOEL

De Master in Management aan de Audencia Business School is een van de elite Grande École-programma's van Frankrijk, wereldwijd erkend voor kwaliteit. Als student profiteer je van onze reputatie, netwerk en vooruitstrevende training. Je ontwikkelt meerdere expertisegebieden en bent sterk in de fundamenten van internationaal management. Je zult verschillende en meeslepende werkervaringen hebben.

Kies uit een breed scala aan specialisaties in het Engels of het FransKrijg 4 tot 18 maanden in-company ervaring - u bepaalt de duurLeer van de best presterende faculteit met expertise op het gebied van boekhouding, marketing, financiën, statistiek, logistiek, projectbeheer, talen en meerGeniet van uitgebreide carrièreservices van een team van professionals met achtergronden in de internationale bedrijfswereldBELANGRIJKE INFORMATIE... [-]

Master of Science en MBA in Food and Agribusiness Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Frankrijk Nantes Brazilië São Paulo +2 more

1-JAAR DUBBELE MATE IN EEN GROEIENDE [+]

1-JAAR DUBBELE MATE IN EEN GROEIENDE

Met de toenemende impact van globalisering en geavanceerde technologieën bevinden de voedsel-, agienergie- en landbouwindustrieën zich in een staat van expansie en evolutie. Als twee van 's werelds toonaangevende landen in de agribusiness zijn Frankrijk en Brazilië klaar om een ​​fundamentele rol te spelen in de toekomst van de voedingsindustrie.

In het programma FAM (Master of Science in Food and Agribusiness Management) leer je te excelleren in alle aspecten van het beheer van voedingsmiddelen en agribusiness, de nieuwste designtrends in het veld te verkennen, ontwerpdenken en -technieken in je werk te integreren en het beste te delen praktijken van over de hele wereld.... [-]


Master of Science In Management-Engineering (Grande Ecole)

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Frankrijk Nantes

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT TRAINING VOOR INGENIEURS [+]

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT TRAINING VOOR INGENIEURS

Ontwikkel een dubbele beheerscompetentie om uw effectiviteit en inzetbaarheid als ingenieur te vergroten. Als eerste Franse bedrijfsschool die onze deuren opent voor ingenieursstudenten, is de Audencia Business School een gevestigde waarde in het veld. Je training zal van de hoogste kwaliteit zijn; 29e gerangschikt in de wereld voor meesters in management en 9e voor internationale studenten (The Financial Times, 2017).

Tijdens de MSc in Management-Engineering-programma, studeer je volledig in het Engels. Uw programma is waar engineering en internationaal management samenkomen, wat uw creativiteit versnelt. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor functies die technische expertise en bedrijfsstrategie vereisen binnen een mondiale omgeving.... [-]


Master of Science in Management en Ondernemerschap in de Creatieve Economie

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Frankrijk Nantes

Word lid van onze diverse academische gemeenschap voor een jaar lang uitdagingen en samenwerkingsverbanden die je helpen om je loopbaantraject te veranderen en vorm te geven. Onze studenten zijn gedreven ontwerpers, architecten, visuele en fijne kunstenaars, uitvoerende kunstenaars, schrijvers en anderen die werken in de creatieve en culturele industrieën. [+]

INNOVATIEF ONDERWIJSONDERWIJS VOOR CREATIEVE INDUSTRIEËN

Word lid van onze diverse academische gemeenschap voor een jaar lang uitdagingen en samenwerkingsverbanden die je helpen om je loopbaantraject te veranderen en vorm te geven. Onze studenten zijn gedreven ontwerpers, architecten, visuele en fijne kunstenaars, uitvoerende kunstenaars, schrijvers en anderen die werken in de creatieve en culturele industrieën. Onze faculteitsleden vormen een levendige mix van managementspecialisten en creatieven. We zijn allemaal gepassioneerd om werk te doen dat een echte impact heeft op de samenleving.

Dit unieke programma is ontworpen om je carrière als solo-beoefenaar, ondernemer of lid van een grotere organisatie binnen de creatieve economie te bevorderen. Tijdens het kernprogramma van 1 jaar, zult u:... [-]


Master of Science in Supply Chain en inkoopmanagement

Campus Voltijd 18 - 24 maanden September 2018 Frankrijk Nantes Italië Milaan +2 more

Double degree van Audencia in Nantes en MIP in Milaan [+]

WORD EEN SPECIALIST IN EEN DOMEIN DAT VANDAAG STRATEGISCH IS VOOR ELK BEDRIJF

De MSc in Supply Chain en Purchasing Management (MSCPM) aan de Audencia Business School bereidt je voor op een opwindende carrière in een veld dat strategisch is voor elk bedrijf van vandaag. We bieden een echt internationale ervaring en een wereldwijd overzicht - met een unieke aanpak die wereldwijde sourcing en supply chain samenbrengt, evenals logistieke operaties, warehousing en transportmanagement.

Bouw uw reputatie op bij een vooraanstaande instelling en een van de weinige business schools die zijn geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en AMBALeef in het hart van het mooie Nantes, Frankrijk, een van Europa's meest leefbare steden en een centrum van zaken en innovatie - de ideale plek om je vaardigheden te ontwikkelenLeer in een echt internationale omgeving met een wereldwijde faculteitTrek topwerkgevers aan, geniet van gepersonaliseerde carrièreservices en voltooi een stage waar ook ter wereldBELANGRIJKE INFORMATIE... [-]

Master

International Master in Management

Online Campus Voltijd 12 - 24 maanden September 2018 Frankrijk Nantes +1 more

Het IMM-programma bereidt jonge professionals voor op een managementcarrière in internationale markten en bedrijven. Je neemt cursussen onder leiding van internationale experts in een zeer internationale campus en curriculum. [+]

KLANTGERICHT, INTERNATIONAAL, VOLLEDIG NETWERK

Sluit je aan bij enkele van de slimste innovators van over de hele wereld op Audencia Business School . In ons International Master in Management (IMM) -programma volg je cursussen onder leiding van mondiale experts binnen een zeer internationale campus en onderwijsprogramma. Bereid je voor op carrièresucces:

Leer om zaken te doen in verschillende culturen.Overweeg onze rigoureuze Fast Track als je een vierjarige bachelordiploma hebt.Pas uw programma aan op uw interesses en doelen, inclusief keuzemogelijkheden, studie in het buitenland en mogelijkheden op de zomer.Bewijs je vaardigheden met een praktische masterproef over een specifiek bedrijfs- en managementgebied.Maak contact met ons grote netwerk van zakelijke partners via evenementen en stagemogelijkheden.... [-]

Master in Europees en internationaal bedrijfsmanagement

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Bradford Frankrijk Nantes Spanje Bilbao +4 more

Een drietalig programma dat opeenvolgend in drie Europese landen wordt onderwezen, kent een officiële Europese master in het bedrijfsleven toe. [+]

3 LANDEN, 3 TALEN, 3 INSTELLINGEN, 1 GEZAMENLIJKE Graad

Bereid u voor om te gedijen in de voortdurend veranderende internationale bedrijfsomgeving van vandaag. Sluit je aan bij het elite één jaar durend Europees en internationaal management van bedrijfsmanagement (EIBM) voor volledige drietalige training in internationaal management en ondernemerschap.

Gezamenlijk diploma van deze Europese topinstellingen

Bradford University School of Management, Verenigd KoninkrijkDeusto Business School, University of Deusto, SpanjeAudencia Business School , Frankrijk

Tripled networks

Bedrijfsverbindingen van drie gerespecteerde instellingenStagemogelijkheden in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en meerCarrièreservicesteun van Audencia, Bradford en DeustoToegang tot drie grote internationale vacaturesitesAlumniverbindingen en optioneel netwerklidmaatschap van alle drie... [-]

Videos

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Contact

Audencia Nantes École de Management

Adres Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrijk
Telefoon +33 2 40 37 34 34