Lees de Officiële Beschrijving

Audencia Business School is opgericht in 1900 en een van de beste managementscholen in Europa.

De internationale accreditaties van EQUIS, AACSB en AMBA die werden toegevoegd aan de positieve evaluatie door AERES (het Franse bureau dat onderzoek en hoger onderwijs beoordeelt) onderstrepen de toewijding om excellent onderwijs te geven.

De programma's worden regelmatig gerangschikt onder 's werelds beste door The Financial Times en The Economist. De schoolvisie op lesgeven is gebaseerd op drie kernprincipes die zin geven aan onze acties: wereldwijde verantwoordelijkheid, ondernemerschap en een cultureel bewustzijn waarvan de dubbele competentiebenadering en een internationale geest van openheid de meest symbolische voorbeelden zijn.

In 2004 werd Audencia Nantes de eerste Franse managementschool die zich hield aan het Global Compact van de Verenigde Naties. De school nam toen deel aan de definitie van de VN van haar PRME (Principles of Responsible Management Education). Audencia Nantes heeft ook een strategisch partnerschap getekend met het WWF-Frankrijk. Mede dankzij de activiteit van de incubator, die elk jaar nieuw opgerichte ondernemingsprojecten herbergt, is de school actief op het gebied van de oprichting van bedrijven. Met zijn logica van dubbele competenties, blijft de school de acties versterken die begonnen zijn met een eerste akkoord getekend met de Ecole Centrale de Nantes voor het opleiden van ingenieur-managers. Vandaag biedt Audencia Nantes verschillende studietrajecten die management en andere disciplines combineren (architectuur, schone kunsten, recht en politieke wetenschappen).

key figures/iframe>

Campus levensstijl

Een van de mooiste campussen in Frankrijk

De campus is ontworpen met het oog op de kwaliteit van de leeromgeving.

Een multimediabibliotheek van 1140 m2, open 76 uur per week, 15.000 boeken en databases, 500 Franse en Engelstalige tijdschriften en wifi-toegang.

Een financiële handelsruimte met toegang tot een reeks diensten die gewoonlijk is voorbehouden aan financiële professionals.

Clubs en verenigingen: het studentenleven in Audencia is bijzonder rijk. In hun vrije tijd kunnen studenten deelnemen aan verschillende activiteiten met een focus op zaken, financiën, sport, muziek, cultuur, humanitaire hulp of internationale kwesties. Er zijn ongeveer 30 studentenclubs op de campus.

Gastenkamers op de campus voor bezoekers.

Accommodatie: een speciale database op het studentenintranet geeft informatie over beschikbare kamers in studentenresidenties, studio's / flats of privé-accommodaties met gezinnen. Elke internationale student die naar Audencia komt, kan rekenen op een toegewijd internationaal liaisonteam dat garandeert dat elke student accommodatie kan vinden.

Campus Net, een virtueel platform waarmee studenten toegang hebben tot hun cursusrooster, e-mail, werkbestanden en cursusdetails.

Faciliteiten van de campus van Saint-Nazaire, gewijd aan onderwijs en onderzoek op het gebied van inkoop en supply chain management.

aboutAudencia Nantes is erkend in verschillende internationale ranglijsten:/>

The Financial Times september 2015

Audencia staat op de 28e plaats in de wereld voor zijn MSc in Management-Engineering programma en 6e in de wereld in de categorie carrières rank.

Dit programma illustreert de logica achter het ALLIANCE van Audencia Nantes , de Ecole Centrale de Nantes en de Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - Beste business schools in Europa

Audencia behoort tot de 80 beste business schools in Europa.

De econoom

2014 - Top 100 MBA's in de wereld

Audencia MBA staat op de 88e plaats van de wereld

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Audencia Business School

Bereid u voor om te gedijen in de voortdurend veranderende internationale bedrijfsomgeving van vandaag. Sluit je aan bij het elite één jaar durend Europees en internation ... [+]

3 landen, 3 talen, 3 instellingen, 1 joint degree

Bereid u voor om te gedijen in de voortdurend veranderende internationale bedrijfsomgeving van vandaag. Sluit je aan bij het elite één jaar durend Europees en internationaal management van bedrijfsmanagement (EIBM) voor volledige drietalige training in internationaal management en ondernemerschap.

Gezamenlijk diploma van deze Europese topinstellingen

Bradford University School of Management, Verenigd KoninkrijkDeusto Business School, University of Deusto, SpanjeAudencia Business School , Frankrijk

Tripled networks

Bedrijfsverbindingen van drie gerespecteerde instellingenStagemogelijkheden in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en meerCarrièreservicesteun van Audencia, Bradford en DeustoToegang tot drie grote internationale vacaturesitesAlumniverbindingen en optioneel netwerklidmaatschap van alle drie... [-]
Verenigd Koninkrijk Bradford Frankrijk Nantes Spanje Bilbao China Shenzhen  + 4 Meer
September 2019
Engels,Frans,Spaans
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Audencia Business School

De Master in Management aan de Audencia Business School is een van de elite Grande École-programma's van Frankrijk, wereldwijd erkend voor kwaliteit. Als student profitee ... [+]

Leid met doel

De Master in Management aan de Audencia Business School is een van de elite Grande École-programma's van Frankrijk, wereldwijd erkend voor kwaliteit. Als student profiteer je van onze reputatie, netwerk en vooruitstrevende training. Je ontwikkelt meerdere expertisegebieden en bent sterk in de fundamenten van internationaal management. Je zult verschillende en meeslepende werkervaringen hebben.

Kies uit een breed scala aan specialisaties in het Engels of het FransKrijg 4 tot 18 maanden in-company ervaring - u bepaalt de duurLeer van de best presterende faculteit met expertise op het gebied van boekhouding, marketing, financiën, statistiek, logistiek, projectbeheer, talen en meerGeniet van uitgebreide carrièreservices van een team van professionals met achtergronden in de internationale bedrijfswereld... [-]
Frankrijk Nantes China Shenzhen
September 2019
Engels,Frans
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Audencia Business School

Sluit je aan bij enkele van de slimste innovators van over de hele wereld op Audencia Business School . In ons International Master in Management (IMM) -programma volg je ... [+]

Aanpasbaar, internationaal, volledig netwerk

Sluit je aan bij enkele van de slimste innovators van over de hele wereld op Audencia Business School . In ons International Master in Management (IMM) -programma volg je cursussen onder leiding van mondiale experts binnen een zeer internationale campus en onderwijsprogramma. Bereid je voor op carrièresucces:

Leer om zaken te doen in verschillende culturen.Pas uw programma aan op uw interesses en doelen, inclusief keuzemogelijkheden en studie in het buitenland.Bewijs je vaardigheden met een praktische masterproef over een specifiek bedrijfs- en managementgebied.Maak contact met ons grote netwerk van zakelijke partners via evenementen en stagemogelijkheden.Ons IMM-programma ontvangt aanvragen voor onze campussen in Nantes, Frankrijk en Shenzhen, China. U hebt de mogelijkheid om uw MSc-programma op een van deze twee locaties te starten.... [-]
Frankrijk Nantes China Shenzhen
September 2019
Engels
Voltijd
12 - 24 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Audencia Business School

Voor toekomstige managers die gepassioneerd zijn over voedsel en landbouw, levert de Master of Science in het FAM-programma (food en agribusiness management) top academis ... [+]

Double Degree in a Growing

Voor toekomstige managers die gepassioneerd zijn over voedsel en landbouw, levert de Master of Science in het FAM-programma (food en agribusiness management) top academische en praktische bedrijfskennis om de wereldvoedseluitdagingen op een verantwoorde en innovatieve manier te beheren.

Met de toenemende impact van globalisering en geavanceerde technologieën bevinden de voedsel-, agienergie- en landbouwindustrieën zich in een staat van expansie en evolutie. Als twee van 's werelds toonaangevende landen in de agribusiness zijn Frankrijk en Brazilië klaar om een ​​fundamentele rol te spelen in de toekomst van de voedingsindustrie.

In het FAM-programma leer je uitblinken in alle aspecten van het beheer van voedingsmiddelen en agribusiness, ontdek je de nieuwste designtrends in het veld, neem je ontwerpdenken en -technieken op in je werk en deel je best practices van over de hele wereld. Je verdient ook graden van twee van de beste scholen in Frankrijk en Brazilië:... [-]

Frankrijk Nantes Brazilië São Paulo China Shenzhen  + 2 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Audencia Business School

Ontwikkel een dubbele beheerscompetentie om uw effectiviteit en inzetbaarheid als ingenieur te vergroten. Als eerste Franse bedrijfsschool die onze deuren opent voor inge ... [+]

Creative International Management Training voor ingenieurs

Ontwikkel een dubbele beheerscompetentie om uw effectiviteit en inzetbaarheid als ingenieur te vergroten. Als eerste Franse bedrijfsschool die onze deuren opent voor ingenieursstudenten, is de Audencia Business School een gevestigde waarde in het veld. Je training zal van de hoogste kwaliteit zijn; 29e gerangschikt in de wereld voor meesters in management en 9e voor internationale studenten (The Financial Times, 2017).

Tijdens de MSc in Management-Engineering-programma, studeer je volledig in het Engels. Uw programma is waar engineering en internationaal management samenkomen, wat uw creativiteit versnelt. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor functies die technische expertise en bedrijfsstrategie vereisen binnen een mondiale omgeving.... [-]

Frankrijk Nantes China Shenzhen
September 2019
Engels
Voltijd
16 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Audencia Business School

Word lid van onze diverse academische gemeenschap voor een jaar lang uitdagingen en samenwerkingsverbanden die je helpen om je loopbaantraject te veranderen en vorm te ge ... [+]

Innovatief zakelijk onderwijs voor de creatieve industrie

Word lid van onze diverse academische gemeenschap voor een jaar lang uitdagingen en samenwerkingsverbanden die je helpen om je loopbaantraject te veranderen en vorm te geven. Onze studenten zijn gedreven ontwerpers, architecten, visuele en fijne kunstenaars, uitvoerende kunstenaars, schrijvers en anderen die werken in de creatieve en culturele industrieën. Onze faculteitsleden vormen een levendige mix van managementspecialisten en creatieven. We zijn allemaal gepassioneerd om werk te doen dat een echte impact heeft op de samenleving.

Dit unieke programma is ontworpen om je carrière als solo-beoefenaar, ondernemer of lid van een grotere organisatie binnen de creatieve economie te bevorderen. Tijdens het programma, zult u:... [-]

Frankrijk Nantes China Shenzhen
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Audencia Business School

Supply chain- en inkoopprofessionals met de juiste vaardigheden en expertise hebben veel vraag. Je moet zowel lokaal als wereldwijd sourcen, de nieuwste digitale technolo ... [+]

Managing Global Supply Networks: Sustainable, Digital, Strategic

Supply chain- en inkoopprofessionals met de juiste vaardigheden en expertise hebben veel vraag. Je moet zowel lokaal als wereldwijd sourcen, de nieuwste digitale technologieën toepassen, omgaan met toenemende supply chain-risico's en zorgen voor een duurzame supply chain. Supply chain- en inkoopmanagers moeten multigokte internationale verhuizers zijn. De MSc in Supply Chain en Purchasing Management (MSCPM) aan de Audencia Business School is uw ideale startpunt voor het lanceren van een succesvolle carrière in een bloeiend veld met onbeperkte carrièremogelijkheden.

Bouw uw reputatie op bij een vooraanstaande instelling en een van de weinige business schools die zijn geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en AMBALeef in het hart van het mooie Nantes, Frankrijk, een van Europa's meest leefbare steden en een centrum van zaken en innovatie - de ideale plek om je vaardigheden te ontwikkelenLeer in een echt internationale omgeving met een wereldwijde faculteitTrek topwerkgevers aan, geniet van gepersonaliseerde carrièreservices en voltooi een stage waar ook ter wereld... [-]
Frankrijk Nantes China Shenzhen
September 2019
Engels,Frans
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto