Audencia Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Audencia Business School is opgericht in 1900 en een van de beste managementscholen in Europa.

De internationale accreditaties van EQUIS, AACSB en AMBA die werden toegevoegd aan de positieve evaluatie door AERES (het Franse bureau dat onderzoek en hoger onderwijs beoordeelt) onderstrepen de toewijding om excellent onderwijs te geven.

De programma's worden regelmatig gerangschikt onder 's werelds beste door The Financial Times en The Economist. De schoolvisie op lesgeven is gebaseerd op drie kernprincipes die zin geven aan onze acties: wereldwijde verantwoordelijkheid, ondernemerschap en een cultureel bewustzijn waarvan de dubbele competentiebenadering en een internationale geest van openheid de meest symbolische voorbeelden zijn.

In 2004 werd Audencia Nantes de eerste Franse managementschool die zich hield aan het Global Compact van de Verenigde Naties. De school nam toen deel aan de definitie van de VN van haar PRME (Principles of Responsible Management Education). Audencia Nantes heeft ook een strategisch partnerschap getekend met het WWF-Frankrijk. Mede dankzij de activiteit van de incubator, die elk jaar nieuw opgerichte ondernemingsprojecten herbergt, is de school actief op het gebied van de oprichting van bedrijven. Met zijn logica van dubbele competenties, blijft de school de acties versterken die begonnen zijn met een eerste akkoord getekend met de Ecole Centrale de Nantes voor het opleiden van ingenieur-managers. Vandaag biedt Audencia Nantes verschillende studietrajecten die management en andere disciplines combineren (architectuur, schone kunsten, recht en politieke wetenschappen).

key figures/iframe>

Campus levensstijl

Een van de mooiste campussen in Frankrijk

De campus is ontworpen met het oog op de kwaliteit van de leeromgeving.

Een multimediabibliotheek van 1140 m2, open 76 uur per week, 15.000 boeken en databases, 500 Franse en Engelstalige tijdschriften en wifi-toegang.

Een financiële handelsruimte met toegang tot een reeks diensten die gewoonlijk is voorbehouden aan financiële professionals.

Clubs en verenigingen: het studentenleven in Audencia is bijzonder rijk. In hun vrije tijd kunnen studenten deelnemen aan verschillende activiteiten met een focus op zaken, financiën, sport, muziek, cultuur, humanitaire hulp of internationale kwesties. Er zijn ongeveer 30 studentenclubs op de campus.

Gastenkamers op de campus voor bezoekers.

Accommodatie: een speciale database op het studentenintranet geeft informatie over beschikbare kamers in studentenresidenties, studio's / flats of privé-accommodaties met gezinnen. Elke internationale student die naar Audencia komt, kan rekenen op een toegewijd internationaal liaisonteam dat garandeert dat elke student accommodatie kan vinden.

Campus Net, een virtueel platform waarmee studenten toegang hebben tot hun cursusrooster, e-mail, werkbestanden en cursusdetails.

Faciliteiten van de campus van Saint-Nazaire, gewijd aan onderwijs en onderzoek op het gebied van inkoop en supply chain management.

aboutAudencia Nantes is erkend in verschillende internationale ranglijsten:/>

The Financial Times september 2015

Audencia staat op de 28e plaats in de wereld voor zijn MSc in Management-Engineering programma en 6e in de wereld in de categorie carrières rank.

Dit programma illustreert de logica achter het ALLIANCE van Audencia Nantes , de Ecole Centrale de Nantes en de Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - Beste business schools in Europa

Audencia behoort tot de 80 beste business schools in Europa.

De econoom

2014 - Top 100 MBA's in de wereld

Audencia MBA staat op de 88e plaats van de wereld

Locaties

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties