Audencia Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Opgericht in 1900, Audencia Nantes is een van de beste beheer van scholen in Europa.

De EQUIS, AACSB en AMBA internationale accreditaties aan de positieve evaluatie toegevoegd door AERES (het Franse agentschap dat de tarieven onderzoek en hoger onderwijs) onderstrepen een verbintenis tot het onderwijs excellentie.

De programma's worden regelmatig gerangschikt onder de beste ter wereld door de Financial Times en The Economist. De school visie van het onderwijs is gebaseerd op drie belangrijke principes die zin geven aan onze acties: wereldwijde verantwoordelijkheid, ondernemerschap en cultureel bewustzijn, waarvan de dubbele competenties aanpak en een internationale geest van openheid zijn de meest karakteristieke voorbeelden.

In 2004, Audencia Nantes werd de eerste Franse management school te houden aan de VN Global Compact. De school vervolgens deelgenomen aan de VN-definitie van haar prme (Principles of Responsible management Onderwijs). Audencia Nantes heeft ook tekende een strategisch partnerschap met het WWF-Frankrijk. Grotendeels dankzij de activiteit van de incubator die ieder jaar huizen onlangs gelanceerde ondernemende projecten de school is actief op het gebied van creatie bedrijf. Met de logica van de dubbele competenties, de school blijft acties begonnen met een eerste akkoord ondertekend met de Ecole Centrale de Nantes voor het opleiden van ingenieur-managers te versterken. Vandaag, Audencia Nantes biedt diverse studie tracks die bondgenoot management en andere disciplines (architectuur, beeldende kunst, recht en politieke wetenschappen).

Campus lifestyle

Een van de mooiste campussen in Frankrijk

De campus is gemaakt met de kwaliteit van de leeromgeving in het achterhoofd.

Een 1140 m2, multimedia bibliotheek, geopend 76 uur per week, 15.000 boeken en databases, 500 Frans en Engels-talige tijdschriften, en Wi-Fi-toegang.

Een financiële trading room met toegang tot een scala aan diensten meestal gereserveerd voor finance professionals.

Clubs en verenigingen: Leven student aan Audencia is bijzonder rijk. In hun vrije tijd kunnen studenten deelnemen aan een verscheidenheid van activiteiten met een focus op het bedrijfsleven, financiën, sport, muziek, cultuur, humanitaire hulp of internationale vraagstukken. Er zijn ongeveer 30 studentenverenigingen op de campus.

Gastenkamers op de campus voor bezoekers.

ACCOMMODATIE: Een speciale database op de student intranet geeft informatie over beschikbare kamers in studentenhuizen residenties, studio's / appartementen, of particuliere woningen met gezinnen. Iedere internationale student die naar Audencia kunnen rekenen op een speciale internationale liaison team dat garant voor elke student zal accommodatie te vinden.

Campus Net, een virtueel platform waardoor studenten toegang tot hun opleiding tijdschema, e-mail, werkbestanden, en cursussen details.

Saint-Nazaire campus faciliteiten, Gewijd aan onderwijs en onderzoek in inkoop en supply chain management.

Audencia Nantes is erkend in verschillende internationale rankings:

De Financial Times september 2015 Audencia is gerangschikt 28 in de wereld voor haar MSc in Management-Engineering programma en 6 in de wereld in de loopbaan rang categorie.

Dit programma illustreert de logica achter de alliantie van Audencia Nantes, de Ecole Centrale de Nantes en de Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - de beste business schools in Europa Audencia wordt gerangschikt onder de 80 beste business schools in Europa.

The Economist 2014 - Top 100 MBA's in de wereld Audencia MBA is gerangschikt 88 in de wereld

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk EMBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master In Management (grande Ecole-programma)

Campus Voltijd 2 - 3 jaar September 2018 Frankrijk Nantes

De Master in Management aan Audencia Business School is een van Frankrijks elite Grande Ecole programma's, wereldwijd erkend voor de kwaliteit. Als student profiteert u van onze reputatie, netwerk en vooruitstrevende training. [+]

Lood met DOEL De Master in Management aan Audencia Business School is een van Frankrijks elite Grande Ecole programma's, wereldwijd erkend voor de kwaliteit. Als student profiteert u van onze reputatie, netwerk en vooruitstrevende training. U zult meerdere gebieden van expertise te ontwikkelen en sterk in de fundamenten van het internationaal management. Je moet divers en meeslepende werkervaringen. U kunt kiezen uit een breed scala van specialisaties in het Engels of het Frans Gain 4-18 maanden van de in-company ervaring - u beslist de duur Leer van de best presterende faculteit met expertise in de boekhouding, marketing, financiën, statistieken, logistiek, projectmanagement, talen en meer Geniet van uitgebreide carrière diensten vanuit een team van professionals met een achtergrond in de internationale zakenwereld BELANGRIJKE INFORMATIE Diploma gehaald: MSc (Master of Science) in Management Talen: Engels of Frans - uw keuze DUUR: 2-3 jaar, full-time Programma start: September Onderwijs: € 24.950 In aanmerking te komen: Vaardigheid in het Engels Bachelordiploma van een niet-Franse instituut (met minstens 3 jaar van de studie buiten Frankrijk) Kandidaten met een Franse graad kan eisen aan onze Grande École site PROGRAMMA Bouw je programma aan te passen uw doelen Gain uitgebreide werkervaring en bijscholing in meerdere gebieden van specialisatie, terwijl ook het bouwen van een solide basis in het algemeen management principes. De Master in Management aan Audencia kunt u aan uw programma om uw doelen. Bezoek ons ​​op een van de top-ranked, triple-geaccrediteerde, de meeste corporately verbonden business schools in Europa - en een van de beste... [-]

Master Of Science En Mba In Voedsel En Agribusiness Beheer

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Frankrijk Nantes Brazilië Sao Paulo +2 more

1 JAAR double degree in een groeiende & DYNAMISCHE Industrie- Food & Agribusiness management [+]

1 JAAR double degree in een groeiende en dynamische sector Met de toenemende invloed van de globalisering en de voortschrijdende technologie, het eten, agrienergy en agrarische industrie zijn in een staat van expansie en evolutie. Als twee van 's werelds toonaangevende landen in agribusiness, Frankrijk en Brazilië zijn klaar om een ​​fundamentele rol spelen in de toekomst van de voedingsindustrie. In de Master of Science en MBA in Food & Agribusiness Management (FAM) programma, leert u hoe te blinken in alle aspecten van de food- en agribusiness beheer - en verdien graden van twee van de top business schools in Frankrijk en Brazilië: Master of Science degree van Audencia Business School in Frankrijk MBA-diploma van Escola Superior de Propaganda e Marketing in Brazilië BELANGRIJKE INFORMATIE Graad verdiende: Master of Science en MBA in Food & Agribusiness Taal: Engels Duur: 12-14 maanden, full-time [-]

Master Of Science In De Supply Chain En Inkoopmanagement

Campus Voltijd 18 - 24 maanden September 2018 Frankrijk Nantes Italië Milaan +2 more

Double degree van Audencia in Nantes en MIP in Milaan [+]

WORD specialist in een domein dat als strategisch wordt voor elke onderneming VANDAAG De MSc in Supply Chain en Inkoop Management (MSCPM) met Audencia Business School bereidt je voor op een spannende carrière in een domein dat is van strategisch belang voor elk bedrijf vandaag. Ontwikkel je vaardigheden door het bestuderen van het gebied van zakelijke en technische perspectieven met een wereldwijd faculteit en team van professionals. Bouw je reputatie met een top-ranked instelling; geaccrediteerde EQUIS, AACSB en AMBA. Wij staan ​​bekend om wereldwijde verantwoordelijkheid onderzoek en onderwijs - en grote carrière resultaten. Leer in een internationale en verrijkende omgeving. 69% internationale studenten met uiteenlopende ervaringen. Studeren in het hart van het mooie Nantes, Frankrijk, erkend door talloze publicaties en organisaties voor innovatie en kwaliteit van leven. BELANGRIJKE INFORMATIE Diploma gehaald: MSc (Master of Science) in Supply Chain en Inkoopmanagement Talen: Engels DUUR: 18-24 maanden, full-time Programma start: September en januari Onderwijs: € 15.000 voor Core Track; € 19.000 voor Extended Track Verkiesbaarheid: Vaardigheid in het Engels Vierjarige bachelor's degree in business of techniek (Core Track) Driejarige bachelor's degree in een veld of vierjarige bachelor's degree in een andere dan zakelijke of technische (Extended Track) veld PROGRAMMA Invloedrijke internationale leiders in de industrie zowel het ontwerp en de partner met de MSc in Supply Chain en Inkoop Management (MSCPM) om u de expertise en relevantie die u nodig heeft om te gedijen geven. Audencia is triple-geaccrediteerde, hoog aangeschreven en internationaal georiënteerd. Wij staan ​​bekend om wereldwijde verantwoordelijkheid onderzoek en onderwijs... [-]

Master Of Science In Het Management-techniek (grande Ecole)

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Frankrijk Nantes

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT opleiding voor ingenieurs [+]

CREATIVE INTERNATIONAL MANAGEMENT opleiding voor ingenieurs Ontwikkel een dubbele vaardigheid in het management om uw effectiviteit en inzetbaarheid te vergroten als ingenieur. Als de eerste Franse school van het bedrijfsleven om onze deuren te openen voor ingenieursstudenten, wordt Audencia Business School goed ingeburgerd in het veld. Uw opleiding zal van de hoogste kwaliteit zijn. Tijdens de MSc in Management-Engineering-programma, zult u volledig studeren in het Engels. Het programma is waar techniek voldoet aan de internationale management, waardoor uw creativiteit versnelt. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor de rol die technische expertise en business strategie binnen een internationale omgeving. BELANGRIJKE INFORMATIE Degree verdiend: MSc (Master of Science) in Management-Engineering Taal: Engels Duur: 1 jaar + stage (4-6 maanden) Programma start: september of februari Collegegeld: € 18.500 In aanmerking te komen: Vaardigheid in het Engels en een 4-jarige opleiding in de techniek of wetenschap (Kandidaten die houder zijn of het invullen van een diploma van een Franse instelling moet contact met ons opnemen.) PROGRAMMA Als afgestudeerde, zul je uniek gekwalificeerd voor topposities in engineering en management. Audencia ontwikkelde deze oorspronkelijke programma in samenwerking met vijf nationale en internationale bedrijven op zoek naar ingenieurs met leidinggevende vaardigheden te huren: EFRO, PwC, Société Générale, Thales en Valeo. Neem geavanceerde management cursussen met top faculteit en experts in het veld. Selecteer een specialisatie in management, financiën of marketing. Ervaring opdoen met een vier tot zes maanden durende stage die uw netwerken en carrièremogelijkheden verhoogt. INTERNATIONAL SCOPE Audencia onder de elite is 1% van de business schools naar... [-]

Master Of Science In Het Management En Ondernemerschap In De Creatieve Economie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Frankrijk Nantes

Word lid van onze diverse academische gemeenschap voor een jaar van uitdagingen en samenwerkingsverbanden die u zullen helpen veranderen en vorm geven aan uw carrière van de bal. Onze studenten worden gedreven ontwerpers, architecten, beeldend en beeldend kunstenaars, uitvoerende kunstenaars, schrijvers en anderen die in de creatieve en culturele industrieën werken. [+]

Innovatieve business onderwijs voor de creatieve industrie Word lid van onze diverse academische gemeenschap voor een jaar van uitdagingen en samenwerkingsverbanden die u zullen helpen veranderen en vorm geven aan uw carrière van de bal. Onze studenten worden gedreven ontwerpers, architecten, beeldend en beeldend kunstenaars, uitvoerende kunstenaars, schrijvers en anderen die in de creatieve en culturele industrieën werken. Onze faculteit leden zijn een levendige mix van het management specialisten en creatieven. Ieder van ons zijn over het doen van werk dat een reële impact op de samenleving heeft een passie. Dit unieke programma is ontworpen om je carrière als solo-beoefenaar, een ondernemer of een lid van een grotere organisatie binnen de creatieve economie. Tijdens de 12 maanden durende programma, zal je: Build kennis van business en management binnen de context van de creatieve en culturele industrieën Krijgen nieuwe methoden van leren, creëren en beheren van uw carrière succes en tevredenheid te verbeteren - in maatschappelijk verantwoorde en zinvolle manieren Het ontwikkelen van een divers internationaal netwerk van collega's, mentoren en professionals uit de industrie in heel creatief en cultureel gebied Het interdisciplinaire MSc in Management en Ondernemerschap in de creatieve economie is opgebouwd rond het unieke leerstijlen en de doelstellingen van creatieve mensen zoals jij. Ontworpen en onderwezen door Audencia Business School en de Glasgow School of Instituut voor Design Innovation Art's (INDI), heeft elke module is speciaal gemaakt voor dit programma en integreert een creatieve mix van onderwijs- en leermethoden voor zowel zakenreizigers en kunst / design onderwijs. BELANGRIJKE... [-]

Master

International Master in Management

Campus of Online Voltijd 12 - 24 maanden September 2018 Frankrijk Nantes

[+]

Voor meer informatie over studie in het buitenland kansen op Audencia, neem dan contact met ons op. CAREER & ALUMNI Bewezen carrière uitkomsten voor internationaal succes Met de toenemende globalisering van de economieën in de wereld, hebben bedrijven behoeften aan hoog opgeleide leiders die complexe en uitdagende vraagstukken kunnen aanpakken - en in innovatieve en maatschappelijk verantwoorde wijze dat de ethiek te benadrukken naast winstgevendheid. [-]

Master In De Europese En Internationale Business Management

Campus Voltijd 12 - 15 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Bradford Frankrijk Nantes Spanje Bilbao +4 more

Een drietalige programma leerde elkaar in drie Europese landen, kent een officieel Europees master's degree in het bedrijfsleven. [+]

3 landen, 3 talen, 3 INSTELLINGEN, 1 joint degree Bereid om te gedijen in de huidige voortdurend veranderende mondiale zakelijke omgeving. Word lid van de elite eenjarige Europese en International Business Management Master (EIBM) programma voor complete drietalige opleiding in internationaal management en ondernemerschap. Joint degree van deze top Europese instellingen Bradford University School of Management, Verenigd Koninkrijk Deusto Business School, Universiteit van Deusto, Spanje Audencia Business School, Frankrijk Verdrievoudigd netwerken en diensten in heel Europa Corporate aansluitingen van de drie gerespecteerde instellingen Stagemogelijkheden in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, en nog veel meer Career services steun van Audencia, Bradford en Deusto De toegang tot de drie grote internationale vacaturesites Alumni verbindingen en optionele netwerkkaart het lidmaatschap van alle drie BELANGRIJKE INFORMATIE Diploma gehaald: Master in de Europese en International Business Management Talen: Engels, Frans en Spaans (alle drie talen verplicht) DUUR: 12 maanden, full-time Programma start: September Collegegeld: € 14.850 plus € 300 voor optionele intensieve taallessen Verkiesbaarheid: Vierjarige bachelor's degree (of drie jaar bachelor's degree met professionele ervaring) Vaardigheid in het Engels en het Frans of Spaans; lager intermediair niveau (of hoger) in de derde taal PROGRAMMA Studie management technieken, internationale culturen en talen U zult studeren met top faculteit leden door middel van Frans aan Audencia, Spaans op Deusto en Engels op Bradford tijdens deze drietalige eenjarige programma, waardoor u de kennis en flexibiliteit die je nodig hebt tijdens je carrière . Afhankelijk van uw niveau van het Frans en het Engels, zult u uw EIBM programma... [-]

Videos

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Contact

Audencia Nantes École de Management

Adres Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Frankrijk
Telefoon +33 2 40 37 34 34