The American University of Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Amerikaanse Universiteit van Parijs (AUP)

In een wereld waar steeds snellere veranderingen en steeds veranderende persoonlijke, culturele en economische banden zijn de norm, iedereen tenminste af en toe-is een buitenlander.

De wereld van vandaag vraagt ​​om ons vermogen om de wereld te zien als een andere persoon ziet het, zelfs als we kunnen het niet eens met de ideeën en perspectieven van die persoon. We moeten genoeg van de wereld te leren kennen en onszelf om effectief te functioneren in een verscheidenheid van professionele en maatschappelijke instellingen. We moeten comfortabel wonen aan de rand van onze eigen comfort zone.

En het is alleen door dat comfort-dat gevoel van thuis in de wereld dat we onze eigen ambities na te streven, opkomen voor onze eigen oorzaken, verder onze eigen idealen.


Een Amerikaanse stijl onderwijs in één van 's werelds meest kosmopolitische steden

AUP is zelf een succesvol experiment in internationaal en interdisciplinair onderwijs. AUP brengt de beste elementen van de Amerikaanse universiteit model-klein-discussie op basis van klassen samen; een samenwerkingsverband tussen studenten en docenten; een speciale nadruk op kritisch denken en duidelijke communicatie-met de culturele, sociale en professionele mogelijkheden van een van 's werelds meest kosmopolitische steden.

Ours is een academische cultuur van betrokkenheid, wereldburgerschap, en de gemeenschap. Onze missie en waarden weerspiegelen dit als we proberen om gelijk te bevorderen bij studenten en docenten een kritische zin van betrokkenheid bij een wereld van onderlinge afhankelijkheid.


Een internationale reputatie voor excellentie

Geloofsbrieven AUP zijn onaantastbaar. Wij zijn geaccrediteerd door het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen. Onze docenten zijn afkomstig uit enkele van de beste universiteiten in de wereld. En we gaan in speciale academische partnerschappen met dergelijke prestigieuze instellingen zoals de Universiteit van Oxford, de Université de Paris Sorbonne, en New York New School.

Sinds onze oprichting in 1962, hebben we een meertalige, multiculturele leeromgeving voorzien. Bekend als een wereldwijde centrum voor innovatief, interdisciplinair onderzoek, we opleiden wereldburgers die hun plaatsen innemen als verantwoordelijke actoren in gemeenschappen, het maatschappelijk middenveld, en andere landen over de hele wereld.


Alumni draaien een levensveranderende onderwijs in de wereld veranderen van loopbaan

AUP heeft meer dan 15.000 afgestudeerden in 141 landen, maakt ons een van de meest werkelijk wereldwijde alumni-netwerken in de wereld. Ruim 90 procent van onze studenten in dienst zijn of in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen. En velen hebben bij instellingen gegaan naar leidinggevende posities zo divers als de Commercial Bank of Kuwait, BASF in Duitsland, het Jane Goodall Institute in Tanzania, Google in Frankrijk, de Centrum Partij van Zweden, en het Amerikaanse ministerie van Energie.


Meer informatie-en doe mee

Voor meer feiten over AUP, onze geschiedenis en onze academische programma, nodigen wij u uit om onze website te verkennen en om de spannende mogelijkheden die u te wachten weet wanneer u deelneemt aan onze dynamische internationale gemeenschap in Parijs.

Locaties

Parijs

The American University of Paris

Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 40 62 07 20

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden