Lees de Officiële Beschrijving

Amerikaanse Universiteit van Parijs (AUP)

In een wereld waar steeds snellere veranderingen en steeds veranderende persoonlijke, culturele en economische banden zijn de norm, iedereen tenminste af en toe-is een buitenlander.

De wereld van vandaag vraagt ​​om ons vermogen om de wereld te zien als een andere persoon ziet het, zelfs als we kunnen het niet eens met de ideeën en perspectieven van die persoon. We moeten genoeg van de wereld te leren kennen en onszelf om effectief te functioneren in een verscheidenheid van professionele en maatschappelijke instellingen. We moeten comfortabel wonen aan de rand van onze eigen comfort zone.

En het is alleen door dat comfort-dat gevoel van thuis in de wereld dat we onze eigen ambities na te streven, opkomen voor onze eigen oorzaken, verder onze eigen idealen.


Een Amerikaanse stijl onderwijs in één van 's werelds meest kosmopolitische steden

AUP is zelf een succesvol experiment in internationaal en interdisciplinair onderwijs. AUP brengt de beste elementen van de Amerikaanse universiteit model-klein-discussie op basis van klassen samen; een samenwerkingsverband tussen studenten en docenten; een speciale nadruk op kritisch denken en duidelijke communicatie-met de culturele, sociale en professionele mogelijkheden van een van 's werelds meest kosmopolitische steden.

Ours is een academische cultuur van betrokkenheid, wereldburgerschap, en de gemeenschap. Onze missie en waarden weerspiegelen dit als we proberen om gelijk te bevorderen bij studenten en docenten een kritische zin van betrokkenheid bij een wereld van onderlinge afhankelijkheid.


Een internationale reputatie voor excellentie

Geloofsbrieven AUP zijn onaantastbaar. Wij zijn geaccrediteerd door het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen. Onze docenten zijn afkomstig uit enkele van de beste universiteiten in de wereld. En we gaan in speciale academische partnerschappen met dergelijke prestigieuze instellingen zoals de Universiteit van Oxford, de Université de Paris Sorbonne, en New York New School.

Sinds onze oprichting in 1962, hebben we een meertalige, multiculturele leeromgeving voorzien. Bekend als een wereldwijde centrum voor innovatief, interdisciplinair onderzoek, we opleiden wereldburgers die hun plaatsen innemen als verantwoordelijke actoren in gemeenschappen, het maatschappelijk middenveld, en andere landen over de hele wereld.


Alumni draaien een levensveranderende onderwijs in de wereld veranderen van loopbaan

AUP heeft meer dan 15.000 afgestudeerden in 141 landen, maakt ons een van de meest werkelijk wereldwijde alumni-netwerken in de wereld. Ruim 90 procent van onze studenten in dienst zijn of in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen. En velen hebben bij instellingen gegaan naar leidinggevende posities zo divers als de Commercial Bank of Kuwait, BASF in Duitsland, het Jane Goodall Institute in Tanzania, Google in Frankrijk, de Centrum Partij van Zweden, en het Amerikaanse ministerie van Energie.


Meer informatie-en doe mee

Voor meer feiten over AUP, onze geschiedenis en onze academische programma, nodigen wij u uit om onze website te verkennen en om de spannende mogelijkheden die u te wachten weet wanneer u deelneemt aan onze dynamische internationale gemeenschap in Parijs.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

The American University of Paris

De Master of Arts in Global Communications (MAGC) is een interdisciplinair, hybride academisch programma dat professionele communicatieprofessionals en wetenschappers pro ... [+]

De MA in Global Communications is een interdisciplinair, hybride academisch programma dat deskundige professionals en geleerden van communicatie produceert. Het programma wordt gegeven door een internationale faculteit die bestaat uit intellectuele en professionele leiders in hun vakgebied en is ontworpen om u te helpen een Pathway te vinden naar toekomstig succes in uw carrière.

VERBINDING MET HET NETWERK: THEORIE EN PRAKTIJK

Ons curriculum wordt altijd aangepast aan de nieuwe behoeften. We verwelkomen studenten met een breed scala aan interesses en bieden deskundige academische en praktische training over onderwerpen die te maken hebben met:

Communicatietheorie - van de ontwikkeling van het veld en de belangrijkste concepten en debatten tot de nieuwste debatten en uitdagingen in een geglobaliseerde wereldDigital Media Technologies - van de opkomst en belofte van internet tot de meeslepende netwerken van sociale media en alomtegenwoordige computerapparatuurWereldwijde media en mediasystemen - vergelijkende kennis van structuren van eigendom, controle, invloed en innovatieVisuele cultuur - verkenning van de veelzijdige kracht van afbeeldingen en schermen en manieren van kijkenDe Creatieve Industrieën - hun toenemende rol bij het adverteren en het brandmerken van goederen en diensten, en het bevorderen en verstoren van ideeën en waardenJournalistiek en public relations - inclusief de uitdagingen en kansen van het produceren en delen van boeiende inhoud in een op aandacht gebaseerde digitale economieMode- en materiaalcultuur - van luxe tot duurzaamheid in een snel veranderende industrie en uiteenlopende consumptiepraktijken in een consumentengemeenschap en daarbuitenCultureel verschil en culturele diversiteit - hun complexe relatie met veranderende praktijken en communicatiepolitiek over de hele wereld, inclusief... [-]
Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The American University of Paris

De Master of Arts in International Affairs (MIN) maakt optimaal gebruik van de multiculturele dimensies en de centrale rol van Parijs in internationale economie, politiek ... [+]

Met de MA in International Affairs kun je optimaal profiteren van de centrale rol van Parijs in internationale economie, politiek en sociale kwesties. Door middel van dit programma, heb je de mogelijkheid om de rigoureuze cursussen en professionele modules aan te vullen met stages, veldwerk voor thesisonderzoek en case study-methoden voor de productie van scripties.

Onze faculteit en onze medewerkers werken nauw samen met onze studenten om individuele intellectuele begeleiding en ondersteuning te bieden die hen in staat stelt om een ​​verschil in de wereld te maken. De MA in International Affairs biedt:

-De mogelijkheid om een ​​Amerikaanse mastergraad in Frankrijk te behalen... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The American University of Paris

AUP 's Masters in Diplomacy and International Law sta je toe om zowel de fundamentele kennis als praktische vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een loopbaan ... [+]

VOORBEREIDING OP OPENBAAR LEIDERSCHAP

Deze zeer competitieve éénjarige MA in diplomatie en internationaal recht biedt u een interdisciplinair diploma in samenwerking met het zomercertificeringsprogramma van Oxford University in de internationale mensenrechtenwetgeving. Door middel van het programma, verkrijgt u zowel de fundamentele kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in internationaal recht, diplomatie en internationale belangenbehartiging.

Het programma stelt u in staat om kritisch na te denken over complexe diplomatieke en internationale juridische kwesties in real-world contexten. Door theorie toe te passen op de praktijk, zul je een aantal van de belangrijkste vragen behandelen waarmee publieke en niet-gouvernementele instellingen over de hele wereld te maken hebben, zoals 'Waarom participeren staten in internationale instellingen die mondiale samenwerking bevorderen?' Of 'Hoe gaan staten en instellingen om wanneer ze samenwerken?' samenwerking mislukt en conflict volgt? "... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

The American University of Paris

Als u van plan bent om uw carrière te draaien in een management-gerelateerd gebied, is de MSc in International Management-opleiding ontworpen om u te helpen uw kennis en ... [+]

Uw volgende loopbaanstap in management moet u uitrusten voor een internationale professionele omgeving, een die unieke kansen biedt als u goed voorbereid bent. Als u van plan bent om uw carrière te draaien in een management-gerelateerd gebied, is onze MSc in International Management een flexibel en toch gestructureerd programma dat u de gevorderde vaardigheden biedt om door de complexe nationale, culturele en socio-economische contexten te navigeren waarin alle het bedrijf van vandaag en andere organisaties werken.

Ontwikkel managementvaardigheden in onze intieme, internationale leeromgeving

Het diploma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van pas afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in een managementgerichte carrière of in het midden van de carrière van professionals die op zoek zijn naar een management-gerelateerd veld of het volgende managementniveau. Als je wilt overstappen van een vrije kunsten of een achtergrond in de geesteswetenschappen naar een bedrijfs- of managementfocus, vind je het programma ook ideaal.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 40 62 07 20