Lees de Officiële Beschrijving

AIM - Een voorloper in International Hospitality Management Education

Regelmatig gerangschikt als een van de toonaangevende hotelmanagement scholen vandaag, AIM werd opgericht in 1992 op initiatief van de aangesloten leden van de Cornell Hotel Society, een vereniging die bestaat uit vooraanstaande professionals uit het toerisme en de horeca.

The Bachelor en MBA programma's (Franse regering certificering level 1 verleende), in het Engels gedoceerd, geeft afgestudeerden de vaardigheden en expertise die nodig is om te beginnen aan een internationale carrière in het leiden van hotels en toeristische bedrijven.

AIM Hotel and Tourism Management School in Parijs heeft ook gespecialiseerde beroepsopleiding met certificaten uitgereikt door het American Hotel & Lodging Association, de Ecole Ritz Escoffier en de Ecole de cuisine Alain Ducasse.

International hotel en toerisme management school in Parijs

Ideaal gelegen tussen de enige Parijse campus (Cité Universitaire - CIUP) en het Montsouris Park in Parijs, heeft AIM steeds een van de beste hospitality management scholen. Toekomstige managers van toonaangevende hotels en luxe vestigingen van de wereld worden getraind door middel van haar Bachelor en MBA-programma's in hospitality management.

Dankzij de zeer moderne ontwerp van de school, kunnen leerlingen genieten van de best mogelijke leeromgeving. Aan het begin van hun studie aan AIM, ontvangen de studenten een jaarkaart die toegang geeft tot de CIUP bibliotheek, de Campus Langues en een scala aan sportieve en extra-curriculaire activiteiten.

De kaart geeft ook de houder om te profiteren van student tarieven bij de CIUP universiteit restaurant en een cafetaria. Dankzij het programma in het Engels gegeven en zijn internationale oriëntatie, AIM trekt studenten van over de hele wereld, die een multiculturalisme dat draagt ​​bij aan het rijke culturele leven en de goede reputatie van de school. Deze unieke smeltkroes maakt het ook mogelijk studenten om levenslange menselijke waarden zoals solidariteit, delen, dialoog en teamwork te ontwikkelen.

Organisatie van de studies

De school biedt drie hospitality en toerisme management training programma's: Bachelor of Sciences (3 jaar), kandidaten die een middelbare school diploma komen in aanmerking voor, Bachelor of Arts, toelating na een 2-jarige associate degree, en MBA, toelating toe te passen na een 3-jarige opleiding. Ontdek alle van de verschillende leertrajecten door de verklarende schema.

Faculteit

Als studenten van AIM, profiteert u van een ongeëvenaard niveau van de expertise van onze docenten: je kunt zien aan de CV's onder dat de meeste van hen hebben hoge posities in internationale hotels of bedrijven gehouden.

Onze docenten houdt graden van de beste horeca of toeristisch management scholen en willen hun passie en wereldwijde expertise om te communiceren en te delen met onze studenten door het leveren van cursussen verrijkt door hun eigen real-life ervaringen in de industrie.

AIM wil met name de best mogelijke onderwijs aan te bieden, terwijl het verrijken met case studies waar van toepassing. Deze methodologie bereidt studenten voor een meer doeltreffende stages en een meer vertrouwen carrière start.

Mensenlevens op AIM

AIM biedt haar studenten een bloeiende en ondersteunende leeromgeving. Naast profiteren van de vele voordelen die de CIUP, AIM zorgt ervoor dat haar studenten graag studeren aan een state-of-the-art campus in de best mogelijke leeromgeving.

Een rustige buurt, met een zeer grote groene ruimte in de buurt en gemakkelijke toegang tot de onderwijsmiddelen, gecombineerd om een ​​perfecte werkomgeving voor een efficiënte en lonende studies te creëren.

AIM studenten profiteren van jaarlijkse, gratis lidmaatschap van de bibliotheek: een lidkaart geleverd aan het begin van het academisch jaar geeft hen volledige toegang tot het hele jaar door.

Gelegen in het Cité Internationale Universitaire van Parijs “Maison Internationale”, de Centrale Bibliotheek bevat grote collecties met 50.000 boeken, 316.000 e-books, 1.900 tijdschriften (waaronder 1.550 in elektronisch formaat) en 57 databases. Het geeft toegang tot een scala aan diensten om studenten te helpen met hun universitaire werk:

Online woordenboeken en encyclopedieën,
Online Franse en internationale pers,
periodieken,
Internet toegang,
On-site overleg,
Gebruiker training,
Afdrukken, fotokopieën, scannen en binden van documenten.

De Espace Langues, Een multimedia self-learning center, biedt faciliteiten te verbeteren in het Frans, tot en met 26 andere talen te leren en deel te nemen in een gesprek groepen (Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, enz.)

Voor meer informatie over de bibliotheek openingstijden en de Espace Langues, bezoek de Cité Internationale website.

na AIM

Dankzij onze academische benadering van de arbeidsmarkt, AIM afgestudeerden ontvangen van vacatures, zodra ze hun studie hebben afgerond en voor sommigen, zelfs tijdens de stages die in het kader van het academische programma.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Deze intensieve en veeleisende opleiding hoger aangeleerd door middel van Engels biedt studenten met een ruime keuze aan verregaande loopbaanperspectief. Over de periode ... [+]

MBA Professional graad in Hotel en Toerisme Management

Voorwaarde: 3-jarige opleiding (Associate Degree, Bachelor, Masters in elke discipline). Voertaal: Engels Duur van het programma: 2 jaar.

Afgestudeerden die een 3-jarige opleiding hebben afgerond, ongeacht de discipline, van toepassing kunnen zijn voor de Master of Business Administration, gespecialiseerd in Hotel en Toerisme Management (MBA Professional).

Deze intensieve en veeleisende opleiding hoger aangeleerd door middel van Engels biedt studenten met een ruime keuze aan verregaande loopbaanperspectief. Over de periode van twee jaar, verwerven de studenten de nodige kennis en expertise om hen toe te rusten voor managementfuncties in de horeca en het toerisme. De leidinggevende vaardigheden verworven zijn ook aan elke andere industrie relevante noodzakelijk personeel toezicht, teamcoaching, accounting vaardigheden, enz.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Académie Internationale de Management (AIM)
Address
2, rue Charbonnel
75013 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 45 75 65 75