Lees de Officiële Beschrijving

De Amerikaanse Graduate School in Parijs (AGS) biedt Amerikaanse academische programma's in Frankrijk, waardoor studenten van over de hele wereld de kans krijgen om een ​​Amerikaanse opleiding te volgen terwijl ze in Frankrijk wonen. Alle programma's worden in het Engels gegeven; het is niet nodig om Frans te spreken om lid te worden van de school.


AGS is gespecialiseerd in internationale relaties en aanverwante gebieden. Beschikbare programma's omvatten Masters en Ph.D. zowel in deeltijd als in deeltijd buiten de opleiding en in het buitenland studeren voor studenten. AGS bereidt studenten voor op een loopbaan in verschillende takken van internationale aangelegenheden: intergouvernementele organisaties, ngo's, overheid, internationale bedrijven, media en academische wereld, onder anderen.
De programma's zijn gebaseerd op het Amerikaanse onderwijssysteem en profiteren van de culturele, academische en professionele middelen van Frankrijk en Europa.
/>/>


De AGS- faculteit, evenals de studentenorganisatie, zijn erg internationaal, waardoor een multiculturele klasomgeving ontstaat en meerdere perspectieven worden geboden op de aangeleerde disciplines. Dit combineert met de locatie van de school in een van de wereldhoofdsteden om studenten een echt internationale ervaring te bieden./>/>


Een ander kenmerk van de American Graduate School in Parijs is de individuele aandacht voor elke student. Classe-formaten worden klein gehouden voor een betere wisselwerking tussen studenten en docenten en interessante discussies in de klas. De AGS-faculteit en stafleden kennen elke student en zijn er allemaal op gericht om elke deelnemer een geslaagde ervaring te bezorgen in Parijs en in het programma.

img

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Graduation Dinner in the French Senate - Student Testimonials

AGS Student Testimonials - Class of 2014

AGS Student Testoimonials - Class of 2016

American Graduate School in Paris (AGS)
Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 47 20 00 94