The American Business School of Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De American Business School van Parijs heeft een curriculum gebaseerd op het Amerikaanse onderwijssysteem.

Het programma geeft toe: Franse middelbare school afgestudeerden en studenten die willen een internationaal curriculum volgen, Internationale studenten die willen een Amerikaanse curriculum in Parijs volgen.

Profiteer van de beste Amerikaanse en Franse praktijken

Zeer effectieve lesmethoden

"In samenwerking met universiteiten in de VS, heeft de American Business School Parijs het Amerikaanse hoger onderwijssysteem, wereldwijd erkend aangenomen.

De business school combineert interactieve projectmatig onderwijs met een extra-curriculaire programma waarmee u uw persoonlijkheid, zelfstandigheid en zin voor initiatief te ontwikkelen.

stages - - seminars - individuele coaching Haal het beste van twee werelden:: Om uw overgang naar de werkplek te vergemakkelijken, heeft de American Business School Paris ook Frans beste training practices geadopteerd! toetreden tot de American Business School van Parijs "Fady Fadel, Ph.D ., Decaan

Onze missie

De American Business School van Parijs wil haar studenten op te leiden tot toekomstige zakelijke leiders die internationaal denken, initiatieven te nemen en kunnen werken aan multiculturele teams geworden. De school zal continu verbeteren van de academische normen en tegelijkertijd inboezemen bij de leerlingen respect en tolerantie voor diversiteit, evenals een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. De school zal ook de leerlingen aanmoedigen om ethische normen van toepassing in alle persoonlijke en professionele beslissingen.

Locaties

Parijs

Address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 Parijs, Île-de-France, Frankrijk