Lees de Officiële Beschrijving

De campus van Parijs ligt op een steenworp afstand van het Place Cambronne in een levendige wijk vlak bij de Champ de Mars.

De School van Condé Parijs beslaat 6.300 m² gewijd aan design, grafische kunst en fijne ambachten. Pole ontwerp en de grafische kunsten en ambachten centrum bevinden zich in twee aparte gebouwen op loopafstand van elkaar, met een totale oppervlakte van 6.300 m². Het gebouw van Cambronne Street, waar zijn de opleiding design en grafische kunst school, werd volledig gerenoveerd in 2014. Het is een van de modernste in zijn klasse. De campus bevindt zich ook de Graduate School van Parfum een ​​partnerinstelling van de School van Conde.

Dit is een totaal van de bredere reeks particuliere instellingen voor hoger onderwijs gewijd aan de oprichting in het centrum van Parijs.

Studeren in Parijs

Studeren in Parijs is een bruisende studentenleven kiezen in het hart van een economische en culturele centrum van de meest dynamische in de wereld. Dit is het creëren van het dagelijks afnemen en te genieten van een multiculturele omgeving essentie bron van creativiteit.

Parijs het ritme van de gebeurtenissen in verband met mode, design, kunst en creativiteit. Studenten profiteren direct van de atmosfeer als de School van Condé is betrokken bij de Designer's dagen en andere evenementen in verband met het ontwerpen en maken.

Wonen en studeren in Parijs ook genieten van de buitengewone culturele potentieel van de stad gemakkelijk bereikbaar vanaf de school vanwege de centrale ligging. Musea, galerieën, tentoonstellingsruimtes zijn ontelbaar. Hun regelmatige aanwezigheid is een beslissend voordeel in het trainingsprogramma. Tot slot, om te studeren in Parijs ligt dicht bij een ongeëvenaarde bron van werkgelegenheid in de creatieve industrie te zijn. Met 363.000 banen die in dit gebied, Parijs deed evenals Londen en de meeste grote wereldsteden.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Master

École de Condé

IAAD en de Écoles de Condé kondigen de ondertekening van een belangrijk strategisch partnerschap, wat zal resulteren in de integratie van deze twee eenheden binnen een br ... [+]

Masteropleiding Interieurarchitectuur - Nieuwe vormen van het moderne leven

IAAD en de Écoles de Condé kondigen de ondertekening van een belangrijk strategisch partnerschap, wat zal resulteren in de integratie van deze twee eenheden binnen een bredere realiteit. Onder de gezamenlijke projecten zullen nieuwe cursussen, nieuwe didactische modellen en nieuwe locaties worden overwogen om de mogelijkheden te vergroten voor studenten.

Door deze samenwerking, uniek in zijn soort, de twee instellingen zal een nieuwe dimensie aan hun educatieve projecten die een echt Europees waarde zal geven te geven: in het begin van ay 2013-2014, zullen de cursussen Frankrijk-Italië en Italië-Frankrijk toegankelijk zijn aan studenten van beide scholen.... [-]

Frankrijk Parijs Lyon Bordeaux Nice Nancy  + 2 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
École de Condé

De International Master in food & koken design, volledig in het Engels gegeven, en biedt een hoog niveau van opleiding op het gebied van culinaire en koken design. ... [+]

De International Master in food & koken design, volledig in het Engels gegeven, en biedt een hoog niveau van opleiding op het gebied van culinaire en koken design.

Een van de weinige cursussen in zijn soort in Frankrijk en Europa, de International Master in food & koken ontwerp wordt onderwezen aan École de Condé Lyon, gelegen in de hoofdstad van de Franse gastronomie. De cursus brengt ontwerpers, gerenommeerde chefs, sociologen en wetenschappers in een unieke klas instelling die zich richt op de productie en planning.

Naast het ontwerpen van voedsel schalen, borden en eetgelegenheden (restaurants, winkels, enz.) Wordt ingegaan op de relatie tussen de consument en het product door middel van historische, sociaal-culturele, marketing, maar ook voedings- en wetenschappelijke analyse.... [-]

Frankrijk Lyon
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Les formations de l'École de Condé