École de Condé

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De campus van Parijs ligt op een steenworp afstand van het Place Cambronne in een levendige wijk vlak bij de Champ de Mars.

De School van Condé Parijs beslaat 6.300 m² gewijd aan design, grafische kunst en fijne ambachten. Pole ontwerp en de grafische kunsten en ambachten centrum bevinden zich in twee aparte gebouwen op loopafstand van elkaar, met een totale oppervlakte van 6.300 m². Het gebouw van Cambronne Street, waar zijn de opleiding design en grafische kunst school, werd volledig gerenoveerd in 2014. Het is een van de modernste in zijn klasse. De campus bevindt zich ook de Graduate School van Parfum een ​​partnerinstelling van de School van Conde.

Dit is een totaal van de bredere reeks particuliere instellingen voor hoger onderwijs gewijd aan de oprichting in het centrum van Parijs.

Studeren in Parijs

Studeren in Parijs is een bruisende studentenleven kiezen in het hart van een economische en culturele centrum van de meest dynamische in de wereld. Dit is het creëren van het dagelijks afnemen en te genieten van een multiculturele omgeving essentie bron van creativiteit.

Parijs het ritme van de gebeurtenissen in verband met mode, design, kunst en creativiteit. Studenten profiteren direct van de atmosfeer als de School van Condé is betrokken bij de Designer's dagen en andere evenementen in verband met het ontwerpen en maken.

Wonen en studeren in Parijs ook genieten van de buitengewone culturele potentieel van de stad gemakkelijk bereikbaar vanaf de school vanwege de centrale ligging. Musea, galerieën, tentoonstellingsruimtes zijn ontelbaar. Hun regelmatige aanwezigheid is een beslissend voordeel in het trainingsprogramma. Tot slot, om te studeren in Parijs ligt dicht bij een ongeëvenaarde bron van werkgelegenheid in de creatieve industrie te zijn. Met 363.000 banen die in dit gebied, Parijs deed evenals Londen en de meeste grote wereldsteden.

Locaties

Lyon

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Lyon

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Nancy

Address
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Frankrijk

Leuk

Address
6, avenue Désambrois
06000 Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Bordeaux

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk

Turijn

Address
5 Via Pisa, 10152
Turijn, Piedmont, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden