University of Vaasa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University of Vaasa - Multidisciplinair en bedrijfsgericht

De University of Vaasa is een multidisciplinaire universiteit met meer dan 5000 studenten en biedt graden aan op alle academische niveaus, van bachelor tot master en doctor. Ongeveer 12 procent van de studenten zijn internationale studenten afkomstig van over de hele wereld. De onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van de universiteit richten zich op bedrijfskunde, administratieve wetenschappen, technologie en communicatie. De instructietaal in de internationale masteropleidingen en verschillende andere cursussen in het Engels.

De University of Vaasa gevestigd in een van de nieuwste campusgebieden van Finland, dicht bij de zee, vaak aangeduid als de mooiste campus in Finland. Alle scholen en afdelingen bevinden zich op het prachtige eiland Palosaari. De campus is een interessante combinatie van oud en nieuw, een combinatie van continentale en Angelsaksische architecturen. Het ligt in Vaasa, de zonnigste stad van Finland. Met zijn 12.000 studenten is Vaasa ook een zeer levendige studentenstad. Bovendien maakt de prachtige Kvarken-archipel rond de stad sinds 2006 deel uit van UNESCO's Werelderfgoedsites.

studies

De University of Vaasa functioneert in vier scholen. Onderwijs en onderzoek in de School of Management en de School of Accounting and Finance , evenals in de School Marketing en Communicatie zijn van een hoge nationale standaard, en de University of Vaasa is een van de grootste aanbieders van bedrijfsdiploma's in Finland. De belangrijkste gebieden van bedrijfsstudies zijn financiering en financiële markten, ondernemerschap, consumentengedrag en internationalisering van ondernemingen. De scholen zijn gerangschikt als Excellent Business Schools in de Eduniversal Worldwide Business School Ranking en hun masteropleiding in financiën, masteropleiding in strategische bedrijfsontwikkeling en masteropleiding in internationaal zakendoen zijn EFMD-geaccrediteerd.

De School of Management en de School of Marketing and Communication hebben hun eigen speciale krachtgebieden zoals communicatie en administratieve wetenschappen. In de School of Technology and Innovations zijn de expertisegebieden van de universiteit automatiseringstechnologie, elektrotechniek, informatica en telecommunicatietechniek. De masterprogramma's in industrieel management en industriële systeemanalyses zijn ASIIN-geaccrediteerd . Het ASIIN-kwaliteitszegel biedt zekerheid dat aan specifieke kwaliteitsnormen van de academische discipline en van het beroep waarop dat programma zich voorbereidt, op hoog niveau wordt voldaan.

Het onderwijs aan de University of Vaasa wordt geprezen door werkgevers voor het voldoen aan de eisen van het moderne beroepsleven. Alle graden van de universiteit omvatten bedrijfsactiviteitenvaardigheden en de echt internationale sfeer van de campus, samen met mogelijkheden voor studentenuitwisseling, geven studenten sterke vaardigheden bij het betreden van het beroepsleven. De voertaal in alle cursussen die worden aangeboden voor internationale studenten in de masterprogramma's is Engels. Cursussen zijn meestal gebaseerd op hoorcolleges met een eindexamen, of op onafhankelijke studeren die tijdens het academiejaar wordt onderzocht. Seminars en verschillende vormen van groepswerk met schriftelijke en mondelinge opdrachten maken ook deel uit van de curricula.

Studentenleven in Vaasa

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa gemeenschap van de University of Vaasa bestaat uit meer dan 5000 studenten en elk jaar studeren ongeveer 300 internationale studenten van over de hele wereld aan de universiteit. Studenten aan de universiteit hebben een groeiende interesse in een internationale studiesfeer. Er zijn in totaal ongeveer 12.000 studenten in Vaasa, en de beschikbare mogelijkheden voor huisvesting en vrijetijdsbesteding in de stad zijn groot.

Het culturele leven van de stad heeft voor elk wat wils. Het Finse stadstheater van Vaasa, het Zweedse Wasa Theater, het stadsorkest, de opera van Vaasa en tal van andere muzikale groepen, koren en theaters, evenals de verschillende galerijen en musea zorgen voor een bruisend cultureel leven voor de stad. In de stad worden diverse pop-, rock- en alternatieve muziek en culturele festivals georganiseerd, vooral in de zomer.

De University of Vaasa biedt bijles voor alle nieuwe internationale studenten. Een internationale tutor, een medestudent, wordt aangesteld voor elke internationale student. Docenten helpen studenten om de academische omgeving te leren kennen en helpen bij andere zaken die verband houden met het leven in Vaasa en in Finland.

Gedurende het academiejaar plannen docenten verschillende soorten activiteiten en evenementen voor internationale studenten. Deze evenementen zijn een geweldige kans om de medestudenten te leren kennen en Vaasa op een nieuwe manier te ervaren. De University of Vaasa organiseert ook reizen voor internationale studenten om andere delen van Finland te zien. Een jaarlijkse reis naar Lapland is bijvoorbeeld altijd een onvergetelijke ervaring voor studenten.

Als leden van de internationale studentenuniversiteit voor studentenuniversiteit profiteren studenten van de University of Vaasa van verschillende kortingen op en buiten de campus. Deze omvatten bijvoorbeeld gesubsidieerde maaltijden aan universiteitsrestaurants en cafetaria's, evenals kortingen op reistickets, in theaters, musea en talrijke winkels. Masterstudent studenten hebben ook recht op studenten gezondheidszorg.

De University of Vaasa ligt naast de zee met volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Voor degenen die graag dicht bij de natuur willen zijn, is de regio Vaasa een uitstekende plek om vrije tijd buitenshuis door te brengen. De kust biedt ervaringen voor elk seizoen, van kajakken en duiken tot ijsvissen. De stad Vaasa is zeer toegankelijk; alle benodigde diensten bevinden zich in de buurt van de universiteit en de meeste mensen blijven het hele jaar door fietsen. Reisverbindingen zijn uitgebreid - naast de goed aangesloten luchthaven-, trein- en busverbindingen, passeren cruiseschepen de Botnische Golf, waardoor reizigers in enkele uren Zweden kunnen bereiken.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Campusgebied

De University of Vaasa bezet het nieuwste campusgebied van Finland aan de zee - een combinatie van landschapsarchitectuur aan de kust, moderne architectuur en omgebouwde industriële gebouwen. De universiteit biedt een moderne studieomgeving met een up-to-date computer en andere technische faciliteiten. Ook bevindt de academische bibliotheek zich op de campus. Vanuit het studentenrestaurant in het hoofdgebouw heeft u een prachtig uitzicht op het omliggende natuurlandschap en de zee.

Een internationale universiteit

University of Vaasa heeft contacten over de hele wereld; partnerschapsuniversiteiten voor uitwisseling van studenten en personeel, en ook voor onderzoek en onderwijssamenwerking. Elk jaar gaan meer dan 200 studenten naar het buitenland voor een deel van de studies die nodig zijn voor hun opleiding. Evenzo arriveren elk jaar ongeveer 200 internationale studenten om hun uitwisselingsperiode aan de University of Vaasa te voltooien . Daarnaast studeren ongeveer 300 internationale studenten in de internationale master- en doctoraatsprogramma's van de universiteit.

De University of Vaasa biedt een internationale atmosfeer en een prachtige maritieme campusomgeving, efficiënte studiebegeleiding en een levendige sociale omgeving, naast een breed scala aan cursussen die in het Engels worden aangeboden. De meeste cursussen die deel uitmaken van de masterprogramma's worden aangeboden voor zowel internationale als Finse studenten, wat een uitstekende gelegenheid biedt om de lokale studenten te leren kennen. De internationaal gemengde studiegroepen bieden een grote kans om te leren van andere studenten en hun ervaringen.

Investeer in je toekomst!

Een hechte studiegemeenschap, goed gepland onderwijs en efficiënte studentenvoorzieningen bevorderen de academische vooruitgang en het afronden van diploma's. De University of Vaasa leidt competente experts op voor de behoeften van het moderne beroepsleven en de kansen op werk voor afgestudeerden zijn goed. De universiteit ondersteunt flexibiliteit in studies binnen de universiteit en in andere academische instellingen in Vaasa, Finland en de rest van de wereld.

Ga voor meer informatie naar de homepages van de University of Vaasa op http: // www. univaasa .fi / master /. Doe nu mee!

Locaties

Vaasa

Address
Wolffintie 34,

65200 Vaasa, Finland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden