University of Vaasa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Vaasa is een multidisciplinaire universiteit met meer dan 5000 studenten, en het biedt graden op alle academische niveaus van bachelor naar master en doctor. Ongeveer 12 procent van de studenten zijn internationale studenten uit de hele wereld. Het onderwijs en onderzoek van de universiteit richten op business studies, administratieve wetenschappen, technologie, taal en communicatie. De voertaal in de programma's van de internationale masteropleidingen en diverse andere cursussen is Engels.

De Universiteit van Vaasa is gevestigd in een van de nieuwste campus Finland gebieden dicht bij de zee. Alle faculteiten en departementen zijn gelegen in het prachtige eiland Palosaari. De campus is een interessante mix van oud en nieuw, een combinatie van continentale en Angelsaksische architecturen. Het is gelegen in Vaasa, de zonnigste stad van Finland. Met zijn 12 000 studenten, Vaasa is ook een zeer levendige studentenstad. Bovendien, de prachtige Kvarken archipel rondom de stad maakt deel uit van de UNESCO World Natural Heritage sites sinds 2006.

Universiteit van Vaasa - Multidisciplinair en Business-Oriented

STUDIES Universiteit van Vaasa functies in drie faculteiten. Onderwijs en onderzoek in de Faculteit Bedrijfskunde zijn van een hoge nationale norm, en de Universiteit van Vaasa is de tweede grootste aanbieder van zakelijke graden in Finland. De belangrijkste gebieden binnen de business studies zijn de financiering en de financiële markten, ondernemerschap, consumentengedrag, en internationalisering van ondernemingen. De faculteit is gerangschikt als Excellent Business School in de Eduniversal Worldwide Business School Ranking en de masteropleiding in Finance en Master's Degree-programma in International Business zijn bekroond met de internationale EPAS accreditatie.

De humaniora en sociale wetenschappen aan de Faculteit der Wijsbegeerte hebben hun eigen speciale kracht gebieden zoals interculturele communicatie, talen voor speciale doeleinden, taalbad, en vergelijkende administratieve wetenschappen. In de faculteit Techniek, gebieden van expertise van de universiteit zijn automatisering, elektrotechniek, informatica en telecommunicatie engineering.

Het onderwijs aan de Universiteit van Vaasa krijgt bijval van de werkgevers om te voldoen aan de eisen van het moderne werkende leven. Alle graden van de Universiteit omvatten bedrijfsvoering vaardigheden en de echte internationale sfeer van de campus, samen met de mogelijkheden voor uitwisseling van studenten geven studenten sterke vaardigheden bij het invoeren van het beroepsleven. De voertaal in alle cursussen voor internationale studenten aangeboden in de masteropleidingen is Engels. Cursussen zijn meestal gebaseerd op lezingen met een examen, of op zelfstandige bestuderen die tijdens het studiejaar wordt onderzocht. Seminars en diverse vormen van groepswerk met schriftelijke en mondelinge opdrachten zijn onderdeel van de curricula, ook.

Student Life in Vaasa

De Universiteit van Vaasa gemeenschap omvat meer dan 5 000 studenten en elk jaar meer dan 300 internationale studenten van over de hele wereld studeren aan de universiteit. Studenten aan de universiteit hebben een groeiende interesse in internationale studie sfeer. Er zijn in totaal ongeveer 12 000 studenten in Vaasa, en de beschikbare huisvesting en vrijetijdsbesteding mogelijkheden in de stad zijn er genoeg.

Het culturele leven van de stad heeft voor ieder wat wils. De Finse Vaasa Stadsschouwburg, de Zweedse Wasa Theater, de Stad Orchestra, het Vaasa Opera Company en tal van andere muzikale groepen, koren en theaters, evenals de diverse galeries en musea zorgen voor een bruisend cultureel leven voor de stad. Verschillende pop, rock en alternatieve muziek en culturele festivals worden georganiseerd in de stad, vooral in de zomer de tijd.

Universiteit van Vaasa biedt begeleiding voor alle nieuwe internationale studenten. Een internationale Tutor, een medestudent, wordt benoemd tot elke internationale student. Docenten leerlingen helpen om naar de academische omgeving te leren kennen en te helpen bij andere zaken die verband houden met het leven in Vaasa en in Finland.

Doorheen het academiejaar, docenten van plan verschillende soorten activiteiten en evenementen voor internationale studenten. Deze gebeurtenissen zijn een goede gelegenheid om de medestudenten te leren kennen en te ervaren Vaasa op een nieuwe manier. De Universiteit van Vaasa organiseert ook reizen voor internationale studenten naar andere delen van Finland te zien. Bijvoorbeeld, een jaarlijkse reis naar Lapland is altijd een onvergetelijke ervaring voor de studenten.

Als leden van de plaatselijke studentenvereniging internationale masterstudenten van de Universiteit van Vaasa profiteren van diverse kortingen op en buiten de campus. Deze omvatten bijvoorbeeld gesubsidieerde maaltijden aan de Universiteit van restaurants en cafetaria's, evenals kortingen op reizen tickets, in theaters, musea en talrijke winkels. Masterstudenten hebben ook recht op studiefinanciering gezondheidszorg service.

De Universiteit van Vaasa campus ligt naast de zee met volop mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht. Voor degenen die graag dicht bij de natuur, de regio Vaasa is een uitstekende plek voor de besteding van vrije tijd in de buitenlucht. De kust biedt ervaringen voor elk seizoen van kajakken en duiken tot ijsvissen. De stad Vaasa is zeer toegankelijk; alle noodzakelijke diensten zijn gevestigd in de buurt van de universiteit en de meeste mensen blijven fietsen gedurende het hele jaar. Reizen verbindingen zijn uitgebreid - in aanvulling op de goed verbonden met de luchthaven, trein- en busverbindingen, kruisers steken de Botnische Golf waardoor reizigers te bereiken Zweden in een paar uur.

Campus Area

De Universiteit van Vaasa beslaat nieuwste campus Finland gebied door de zee - een combinatie van de kust landscaping, moderne architectuur en omgezet industriële gebouwen. De universiteit biedt een moderne leeromgeving met up-to-date computer en andere technische infrastructuur. Ook de wetenschappelijke bibliotheek is gevestigd op de campus. Van de student restaurant in het hoofdgebouw is er een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en de zee. Een International University

De Universiteit van Vaasa heeft contacten over de hele wereld; partnerschap universiteiten voor studenten en uitwisseling van personeel, en ook voor onderzoek en samenwerking op onderwijsgebied. Elk jaar meer dan 200 studenten naar het buitenland gaan voor een aantal van de studies die nodig zijn voor hun opleidingen. Ook meer dan 200 internationale studenten komen elk jaar om hun uitwisseling periode in de Universiteit van Vaasa te voltooien. Daarnaast, meer dan 300 internationale studenten studeren in de internationale Master's en doctoraatsprogramma's van de universiteit.

De Universiteit van Vaasa biedt een internationale sfeer en een prachtige maritieme campus setting, efficiënte begeleiding en een levendige sociale omgeving in aanvulling op een breed scala aan cursussen aangeboden in het Engels. De meeste van de cursussen in de masterprogramma's worden aangeboden voor zowel internationale en Finse studenten die een uitstekende gelegenheid om de lokale studenten kennen geeft. De internationaal gemengde werkgroepen bieden een grote kans om te leren van andere studenten en hun ervaringen.

Te investeren in je toekomst!

Een hechte gemeenschap studie, goed geplande onderwijs en efficiënte diensten voor studenten bevorderen de studievoortgang en de voltooiing van graden. De Universiteit van Vaasa opleidt bevoegde deskundigen voor de behoeften van de moderne werkende leven en de kansen op werk voor afgestudeerden zijn goed. De universiteit ondersteunt flexibiliteit in studies binnen de universiteit en in andere academische instellingen in Vaasa, in Finland en in de hele wereld. Voor meer informatie kunt u terecht op de Universiteit van Vaasa homepages op http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Schrijf je nu in!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in de industriële systemen analytics

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Vaasa

[+]

Het is belangrijk om te begrijpen hoe de technologie en mensen georganiseerd om de doelen te bereiken.

De opleiding bereidt de studenten voor het ontwikkelen en beheren van product- en service-innovatie voor industriële energie-installaties, de levering en het gebruik. De cursussen bestaan ​​uit lezingen, teamwork opdrachten, projecten, presentaties en examens.

De onderwerpen onderwezen in dit programma op te nemen gegevens wetenschap en analytics, kwaliteit, systems engineering, Decision support, Project management en industrieel project te werken.

[-]

Master in Finance

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Vaasa

[+]

Toelating beslissingen worden genomen op basis van de vereiste documenten evalueren elke volledige aanvraag individueel selecteren die de grootste kwalificaties. Vanaf augustus 2017 zullen Finse universiteiten collegegeld invoeren. Naast het collegegeld zijn studenten verplicht om het lidmaatschapsgeld van de Student Union van ongeveer 142 euro per academisch jaar te betalen. De Universiteit van Vaasa heeft beurzen beschikbaar voor studenten die collegegeld moeten betalen in masteropleidingen.

[-]

Master in Industrial Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Vaasa

De masteropleiding in Industrial Management combineert de twee strategische prioriteiten van de Universiteit van Vaasa, internationalisme en interdisciplinair werk. [+]

De oriëntatie in het programma van de Master in Industrial Management technologie, management, dat is een toekomstgerichte omgeving. Het is van toepassing vooral in high-tech bedrijven en bedrijven met snel veranderende kerntechnologieën, in onderzoekscentra en universiteiten, alsook in de ontwikkeling van regionale en nationale technologiebeleid.

&nbsp

De masteropleiding in Industrial Management combineert de twee strategische prioriteiten van de Universiteit van Vaasa, internationalisme en interdisciplinair werk. Het programma heeft nauwe samenwerking met de high-tech bedrijven in het gebied, met het voordeel van de ligging van Finland in het centrum van een groeiend hernieuwbare energie. Daarnaast biedt studenten met de ervaring van internationale en lokale docenten richten hun werk op technologie en bedrijfsvoering. ... [-]


Meester in het internationale bedrijfsleven

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Vaasa

[+]

Er zijn geen toelatingsexamens voor de programma's internationale masteropleiding aan de Universiteit van Vaasa. Toelating beslissingen worden genomen op basis van de vereiste documenten evalueren elke volledige aanvraag individueel selecteren die de grootste kwalificaties. Vanaf augustus 2017 zullen Finse universiteiten collegegeld invoeren. Naast het collegegeld zijn studenten verplicht om het lidmaatschapsgeld van de Student Union van ongeveer 142 euro per academisch jaar te betalen. De Universiteit van Vaasa heeft beurzen beschikbaar voor studenten die collegegeld moeten betalen in masteropleidingen.

[-]

Meester in slimme energie

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Vaasa

Het nieuwe masterprogramma in Smart Energy biedt de nieuwste kennis op het gebied van doorlopende energietransities en uitstekende mogelijkheden om de industrie te vernieuwen en toekomstbestendige oplossingen te creëren voor duurzame en slimme energiesystemen. [+]

Ontwikkelaars voor slimme energieoplossingen

Ben je geïnteresseerd in slimme energiesystemen, een combinatie van nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen? Wilt u mogelijkheden hebben voor het creëren van innovatieve en duurzame energieoplossingen voor de toekomst?

Wijzigingen en verstoringen van traditionele energie- en energiesystemen vereisen een nieuwe reeks vaardigheden om de overgang naar slimmere, flexibelere en hernieuwbare energiesystemen te realiseren. De ingenieurs van de volgende generatie elektrische energie moeten inzicht hebben in de toenemende hoeveelheid verschillende interdisciplinaire interacties, variërend van nieuwe technologieën tot klantbehoeften en verschillende energiebeleidslijnen.... [-]


Meester in strategische bedrijfsontwikkeling

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Vaasa

De masteropleiding in strategische bedrijfsontwikkeling richt zich op de theorie en praktijk van strategische bedrijfsontwikkeling, van strategische analyse tot strategische keuze en strategie-implementatie [+]

De masteropleiding in strategische bedrijfsontwikkeling richt zich op de theorie en praktijk van strategische bedrijfsontwikkeling, van strategische analyse tot strategische keuze en strategie-implementatie. De gebieden waarop het programma betrekking heeft, omvatten projectbeheer, internationaal strategisch management en beheer van bedrijfsnetwerken. Daarnaast biedt het programma studenten een breed scala aan optionele studies die hen in staat stellen hun kennis te verdiepen op andere gebieden, zoals human resource en intercultureel management.

Het tweejarige programma biedt vaardigheden en kennis die vereist zijn op het niveau van het midden- en hoger management in allerlei soorten bedrijven en organisaties, groot of klein, publiek of privaat. Studenten die afstuderen, beschikken over de benodigde vaardigheden om de strategische positie van organisaties te begrijpen, strategische keuzes te maken en strategie om te zetten in actie om een ​​bron van duurzaam concurrentievoordeel te worden.... [-]


Videos

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Contact
Bezoekadres
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI