University of Vaasa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Vaasa is een multidisciplinaire universiteit met meer dan 5000 studenten, en het biedt graden op alle academische niveaus van bachelor naar master en doctor. Ongeveer 12 procent van de studenten zijn internationale studenten uit de hele wereld. Het onderwijs en onderzoek van de universiteit richten op business studies, administratieve wetenschappen, technologie, taal en communicatie. De voertaal in de programma's van de internationale masteropleidingen en diverse andere cursussen is Engels.

De Universiteit van Vaasa is gevestigd in een van de nieuwste campus Finland gebieden dicht bij de zee. Alle faculteiten en departementen zijn gelegen in het prachtige eiland Palosaari. De campus is een interessante mix van oud en nieuw, een combinatie van continentale en Angelsaksische architecturen. Het is gelegen in Vaasa, de zonnigste stad van Finland. Met zijn 12 000 studenten, Vaasa is ook een zeer levendige studentenstad. Bovendien, de prachtige Kvarken archipel rondom de stad maakt deel uit van de UNESCO World Natural Heritage sites sinds 2006.

Universiteit van Vaasa - Multidisciplinair en Business-Oriented

STUDIES Universiteit van Vaasa functies in drie faculteiten. Onderwijs en onderzoek in de Faculteit Bedrijfskunde zijn van een hoge nationale norm, en de Universiteit van Vaasa is de tweede grootste aanbieder van zakelijke graden in Finland. De belangrijkste gebieden binnen de business studies zijn de financiering en de financiële markten, ondernemerschap, consumentengedrag, en internationalisering van ondernemingen. De faculteit is gerangschikt als Excellent Business School in de Eduniversal Worldwide Business School Ranking en de masteropleiding in Finance en Master's Degree-programma in International Business zijn bekroond met de internationale EPAS accreditatie.

De humaniora en sociale wetenschappen aan de Faculteit der Wijsbegeerte hebben hun eigen speciale kracht gebieden zoals interculturele communicatie, talen voor speciale doeleinden, taalbad, en vergelijkende administratieve wetenschappen. In de faculteit Techniek, gebieden van expertise van de universiteit zijn automatisering, elektrotechniek, informatica en telecommunicatie engineering.

Het onderwijs aan de Universiteit van Vaasa krijgt bijval van de werkgevers om te voldoen aan de eisen van het moderne werkende leven. Alle graden van de Universiteit omvatten bedrijfsvoering vaardigheden en de echte internationale sfeer van de campus, samen met de mogelijkheden voor uitwisseling van studenten geven studenten sterke vaardigheden bij het invoeren van het beroepsleven. De voertaal in alle cursussen voor internationale studenten aangeboden in de masteropleidingen is Engels. Cursussen zijn meestal gebaseerd op lezingen met een examen, of op zelfstandige bestuderen die tijdens het studiejaar wordt onderzocht. Seminars en diverse vormen van groepswerk met schriftelijke en mondelinge opdrachten zijn onderdeel van de curricula, ook.

Student Life in Vaasa

De Universiteit van Vaasa gemeenschap omvat meer dan 5 000 studenten en elk jaar meer dan 300 internationale studenten van over de hele wereld studeren aan de universiteit. Studenten aan de universiteit hebben een groeiende interesse in internationale studie sfeer. Er zijn in totaal ongeveer 12 000 studenten in Vaasa, en de beschikbare huisvesting en vrijetijdsbesteding mogelijkheden in de stad zijn er genoeg.

Het culturele leven van de stad heeft voor ieder wat wils. De Finse Vaasa Stadsschouwburg, de Zweedse Wasa Theater, de Stad Orchestra, het Vaasa Opera Company en tal van andere muzikale groepen, koren en theaters, evenals de diverse galeries en musea zorgen voor een bruisend cultureel leven voor de stad. Verschillende pop, rock en alternatieve muziek en culturele festivals worden georganiseerd in de stad, vooral in de zomer de tijd.

Universiteit van Vaasa biedt begeleiding voor alle nieuwe internationale studenten. Een internationale Tutor, een medestudent, wordt benoemd tot elke internationale student. Docenten leerlingen helpen om naar de academische omgeving te leren kennen en te helpen bij andere zaken die verband houden met het leven in Vaasa en in Finland.

Doorheen het academiejaar, docenten van plan verschillende soorten activiteiten en evenementen voor internationale studenten. Deze gebeurtenissen zijn een goede gelegenheid om de medestudenten te leren kennen en te ervaren Vaasa op een nieuwe manier. De Universiteit van Vaasa organiseert ook reizen voor internationale studenten naar andere delen van Finland te zien. Bijvoorbeeld, een jaarlijkse reis naar Lapland is altijd een onvergetelijke ervaring voor de studenten.

Als leden van de plaatselijke studentenvereniging internationale masterstudenten van de Universiteit van Vaasa profiteren van diverse kortingen op en buiten de campus. Deze omvatten bijvoorbeeld gesubsidieerde maaltijden aan de Universiteit van restaurants en cafetaria's, evenals kortingen op reizen tickets, in theaters, musea en talrijke winkels. Masterstudenten hebben ook recht op studiefinanciering gezondheidszorg service.

De Universiteit van Vaasa campus ligt naast de zee met volop mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht. Voor degenen die graag dicht bij de natuur, de regio Vaasa is een uitstekende plek voor de besteding van vrije tijd in de buitenlucht. De kust biedt ervaringen voor elk seizoen van kajakken en duiken tot ijsvissen. De stad Vaasa is zeer toegankelijk; alle noodzakelijke diensten zijn gevestigd in de buurt van de universiteit en de meeste mensen blijven fietsen gedurende het hele jaar. Reizen verbindingen zijn uitgebreid - in aanvulling op de goed verbonden met de luchthaven, trein- en busverbindingen, kruisers steken de Botnische Golf waardoor reizigers te bereiken Zweden in een paar uur.

Campus Area

De Universiteit van Vaasa beslaat nieuwste campus Finland gebied door de zee - een combinatie van de kust landscaping, moderne architectuur en omgezet industriële gebouwen. De universiteit biedt een moderne leeromgeving met up-to-date computer en andere technische infrastructuur. Ook de wetenschappelijke bibliotheek is gevestigd op de campus. Van de student restaurant in het hoofdgebouw is er een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en de zee. Een International University

De Universiteit van Vaasa heeft contacten over de hele wereld; partnerschap universiteiten voor studenten en uitwisseling van personeel, en ook voor onderzoek en samenwerking op onderwijsgebied. Elk jaar meer dan 200 studenten naar het buitenland gaan voor een aantal van de studies die nodig zijn voor hun opleidingen. Ook meer dan 200 internationale studenten komen elk jaar om hun uitwisseling periode in de Universiteit van Vaasa te voltooien. Daarnaast, meer dan 300 internationale studenten studeren in de internationale Master's en doctoraatsprogramma's van de universiteit.

De Universiteit van Vaasa biedt een internationale sfeer en een prachtige maritieme campus setting, efficiënte begeleiding en een levendige sociale omgeving in aanvulling op een breed scala aan cursussen aangeboden in het Engels. De meeste van de cursussen in de masterprogramma's worden aangeboden voor zowel internationale en Finse studenten die een uitstekende gelegenheid om de lokale studenten kennen geeft. De internationaal gemengde werkgroepen bieden een grote kans om te leren van andere studenten en hun ervaringen.

Te investeren in je toekomst!

Een hechte gemeenschap studie, goed geplande onderwijs en efficiënte diensten voor studenten bevorderen de studievoortgang en de voltooiing van graden. De Universiteit van Vaasa opleidt bevoegde deskundigen voor de behoeften van de moderne werkende leven en de kansen op werk voor afgestudeerden zijn goed. De universiteit ondersteunt flexibiliteit in studies binnen de universiteit en in andere academische instellingen in Vaasa, in Finland en in de hele wereld. Voor meer informatie kunt u terecht op de Universiteit van Vaasa homepages op http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Schrijf je nu in!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In De Draadloze Industriële Automatisering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Vaasa

[+]

Bent u geïnteresseerd in draadloze communicatie? Wil je leren hoe je slimme systemen te begrijpen? Heeft u een bachelor's degree in telecommunicatie, informatica, productie-automatisering, energie of elektrotechniek? De masteropleiding in Wireless Industrial Automation biedt een zorgvuldig ontworpen onderwijsprogramma te integreren geavanceerde draadloze communicatie met toezicht, controle en automatisering in industriële toepassingen. Het doel van het programma is om goed opgeleide gekwalificeerde Masters of Science met een specialisatie in gedistribueerde energieproductie informatiesystemen. Draadloze communicatie is de ruggengraat van zowel mensen als machines en het aansluiten van apparaten in de richting van het tijdperk van het internet van de dingen (ivd). In 2020 wordt verwacht dat ongeveer 70% van het totale IP verkeer gedurende de laatste mijl worden behandeld (dat wil zeggen, het einddeel van de telecommunicatie) van draadloze netwerken. Vandaar dat draadloze communicatie is een essentieel onderdeel van andere gedistribueerde systemen zoals slimme steden, draadloze automatisering, smart grids, e-gezondheidszorg, e-overheid, beveiliging, en talloze andere toepassingen. Daarom is de belangrijkste missie van ons programma is om de vereiste wetenschappelijke en technische informatie om onze studenten in staat zijn om te begrijpen, te analyseren, en om te gaan met een dergelijke geavanceerde systemen. Het programma richt zich op het gebied van telecommunicatie architectuur evolutie, digitale communicatie en radiotechnologie, moderne draadloze netwerken, systems engineering, embedded systemen en programmeren. Naast de cursussen, een aantal seminars georganiseerd om meer geavanceerde onderwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld slimme automatisering, speltheorie, en energie-informatica aan te pakken. Onze twee jaar durend programma leidt tot een graad van Master of Science... [-]

Master In De Industriële Systemen Analytics

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Vaasa

De masteropleiding in Industrial Systems Analytics (ISA) levert inhoud, modellen en methoden voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van complexe processen en systemen in de energiesector organisaties. [+]

De masteropleiding in Industrial Systems Analytics (ISA) levert inhoud, modellen en methoden voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van complexe processen en systemen in de energiesector organisaties. Energiesystemen zijn complexe systemen die een holistisch inzicht vereisen en dus meerdere perspectieven van onderzoek en onderwijs. Energiesystemen kan worden gezien als socio-technische systemen, en het nieuwe ISA-programma is opgebouwd uit Technology, Organisatie en People perspectieven (TOP). Systeemdynamiek en systeemdenken zijn de verbindingselementen nodig dat het programma. Het is belangrijk om te begrijpen hoe de technologie en mensen georganiseerd om de doelen te bereiken. De opleiding bereidt de studenten voor het ontwikkelen en beheren van product- en service-innovatie voor industriële energie-installaties, de levering en het gebruik. De cursussen bestaan ​​uit lezingen, teamwork opdrachten, projecten, presentaties en examens. De onderwerpen onderwezen in dit programma op te nemen gegevens wetenschap en analytics, kwaliteit, systems engineering, Decision support, Project management en industrieel project te werken. [-]

Master In Finance

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Vaasa

De Master's Degree Programme in Finance richt zich op de theorie van finance en financiële analyse vanuit een internationaal perspectief. [+]

De Master's Degree Programme in Finance richt zich op de theorie van finance en financiële analyse vanuit een internationaal perspectief. Het programma biedt een overzicht van de corporate finance, investeringen, en de optie prijsstelling. Studenten ontwikkelen een specialisatie op het gebied van corporate finance en investeringen, zoals de evaluatie van de aandelen en obligaties, financiële markten, optie waarderingsmodel, kapitaal budgettering, kosten van kapitaal, op lange termijn financieel beleid, en andere gerelateerde onderwerpen van de moderne financieren.

 

De loopbaanperspectieven van boekhouding en financiën afgestudeerden zijn uitstekend wereldwijd. Afgestudeerden van de masteropleiding programma in Finance zijn zeer succesvol geweest in hun carrière zowel in Finland als internationaal. Bovendien hebben de hoogwaardige onderzoeks-en wetenschappelijk onderwijs plaatste het ministerie van Accounting en Finance behoort tot de top onderzoekscentra in Europa, ranking nummer 10 in Europa en nummer 1 in de Scandinavische landen. ... [-]


Master In Industrial Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Vaasa

De masteropleiding in Industrial Management combineert de twee strategische prioriteiten van de Universiteit van Vaasa, internationalisme en interdisciplinair werk. [+]

De oriëntatie in het programma van de Master in Industrial Management technologie, management, dat is een toekomstgerichte omgeving. Het is van toepassing vooral in high-tech bedrijven en bedrijven met snel veranderende kerntechnologieën, in onderzoekscentra en universiteiten, alsook in de ontwikkeling van regionale en nationale technologiebeleid.

 

De masteropleiding in Industrial Management combineert de twee strategische prioriteiten van de Universiteit van Vaasa, internationalisme en interdisciplinair werk. Het programma heeft nauwe samenwerking met de high-tech bedrijven in het gebied, met het voordeel van de ligging van Finland in het centrum van een groeiend hernieuwbare energie. Daarnaast biedt studenten met de ervaring van internationale en lokale docenten richten hun werk op technologie en bedrijfsvoering. ... [-]


Master In International Business

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Vaasa

Dit programma is gericht op de identificatie en het beheer van de uitdagingen die voortvloeien uit planning, aansturing en coördinatie van activiteiten op internationale schaal. [+]

De Master's Degree Programme in International Business is een twee-jaar, full-time programma gericht op de identificatie en het beheer van de uitdagingen die voortvloeien uit planning, aansturing en coördinatie van activiteiten op internationale schaal. Zowel op basis van de vereiste bekwaamheid van de internationale managers vandaag de dag als kerngebieden van onderzoek binnen de Universiteit van Vaasa, het onderwijs op het programma draait om de huidige theorie en praktijk in drie belangrijke aspecten van het internationale bedrijfsleven - internationaal strategisch management, international marketing management, en internationale human resource management.

 

Naast deze drie belangrijke gebieden, het programma biedt studenten een reeks van land-gerichte studies die de studenten om zaken te doen in de belangrijkste opkomende markten voor te bereiden. Onderwijs op het programma wordt ondersteund door een hoge kwaliteit, en internationaal erkende onderzoeksgroepen die zijn meerdere keren beloond voor hun bijdragen aan de internationale academische gemeenschap. ... [-]


Master Strategisch Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Vaasa

De Master 's Programme in Strategic Management richt zich op de theorie en praktijk van de strategische business development, van strategische analyse aan strategische keuze en strategie-implementatie [+]

Master in Strategic Management

Programma De Master 's in Strategic Management richt zich op de theorie en praktijk van de strategische business development, van strategische analyse aan strategische keuze en strategie-implementatie. De gebieden die onder het programma Encompass projectmanagement, internationaal strategisch management, en het beheer zakelijke netwerken. Bovendien, het programma biedt studenten een brede waaier van keuzevakken die hen in staat stellen om hun kennis op andere gebieden zoals human resource en cross-cultural management te verdiepen.

De twee-jarige opleiding is gericht op het aanleren van vaardigheden en kennis vereist op midden en hoger management niveau in allerlei bedrijven en organisaties, groot of klein, openbaar of prive.Studenten die afstuderen van het programma zal de vaardigheden die nodig zijn om de strategische positie van organisaties, hoe om strategische keuzes te nemen te begrijpen, en hoe de strategie kan worden omgezet in actie om een ​​bron van duurzaam concurrentievoordeel geworden. ... [-]


Videos

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Contact
Postadres
information@uva.fi

University of Vaasa
P.O.Box 700,

Vaasa, 65101 FI
Bezoekadres
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI