Lees de Officiële Beschrijving

University of Vaasa - Multidisciplinair en bedrijfsgericht

De University of Vaasa is een multidisciplinaire universiteit met meer dan 5000 studenten en biedt graden aan op alle academische niveaus, van bachelor tot master en doctor. Ongeveer 12 procent van de studenten zijn internationale studenten afkomstig van over de hele wereld. De onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van de universiteit richten zich op bedrijfskunde, administratieve wetenschappen, technologie en communicatie. De instructietaal in de internationale masteropleidingen en verschillende andere cursussen in het Engels.

De University of Vaasa gevestigd in een van de nieuwste campusgebieden van Finland, dicht bij de zee, vaak aangeduid als de mooiste campus in Finland. Alle scholen en afdelingen bevinden zich op het prachtige eiland Palosaari. De campus is een interessante combinatie van oud en nieuw, een combinatie van continentale en Angelsaksische architecturen. Het ligt in Vaasa, de zonnigste stad van Finland. Met zijn 12.000 studenten is Vaasa ook een zeer levendige studentenstad. Bovendien maakt de prachtige Kvarken-archipel rond de stad sinds 2006 deel uit van UNESCO's Werelderfgoedsites.

studies

De University of Vaasa werkt op vier scholen. Onderwijs en onderzoek aan de School of Management en de School of Accounting and Finance , evenals in de School Marketing en Communicatie zijn van een hoge nationale standaard, en de University of Vaasa is een van de grootste aanbieders van zakelijke graden in Finland. De belangrijkste gebieden van bedrijfsstudies zijn financiering en financiële markten, ondernemerschap, consumentengedrag en internationalisering van ondernemingen. De scholen zijn gerangschikt als Excellent Business Schools in de Eduniversal Worldwide Business School Ranking en hun Master's Degree-programma in Finance, Master's Program in Strategic Business Development en Master's Degree Program in International Business zijn bekroond met de internationale EPAS-accreditatie.

De School of Management en de School of Marketing and Communication hebben hun eigen speciale krachtgebieden, zoals communicatie- en bestuurswetenschappen. In de School of Technology and Innovations zijn de expertisegebieden van de universiteit automatiseringstechnologie, elektrotechniek, informatica en telecommunicatietechniek.

Het onderwijs aan de University of Vaasa wordt geprezen door werkgevers voor het voldoen aan de eisen van het moderne beroepsleven. Alle graden van de universiteit omvatten bedrijfsactiviteitenvaardigheden en de echt internationale sfeer van de campus, samen met mogelijkheden voor studentenuitwisseling, geven studenten sterke vaardigheden bij het betreden van het beroepsleven. De voertaal in alle cursussen die worden aangeboden voor internationale studenten in de masterprogramma's is Engels. Cursussen zijn meestal gebaseerd op hoorcolleges met een eindexamen, of op onafhankelijke studeren die tijdens het academiejaar wordt onderzocht. Seminars en verschillende vormen van groepswerk met schriftelijke en mondelinge opdrachten maken ook deel uit van de curricula.

Studentenleven in Vaasa

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa bestaat uit meer dan 5000 studenten en elk jaar studeren meer dan 300 internationale studenten van over de hele wereld aan de universiteit. Studenten aan de universiteit hebben een groeiende interesse in internationale studiesfeer. Er zijn in totaal ongeveer 12 000 studenten in Vaasa, en de beschikbare mogelijkheden voor huisvesting en vrijetijdsbesteding in de stad zijn volop.

Het culturele leven van de stad heeft voor elk wat wils. Het Finse stadstheater van Vaasa, het Zweedse Wasa Theater, het stadsorkest, de opera van Vaasa en tal van andere muzikale groepen, koren en theaters, evenals de verschillende galerijen en musea zorgen voor een bruisend cultureel leven voor de stad. In de stad worden diverse pop-, rock- en alternatieve muziek en culturele festivals georganiseerd, vooral in de zomer.

De University of Vaasa biedt bijles voor alle nieuwe internationale studenten. Een internationale tutor, een medestudent, wordt aangesteld voor elke internationale student. Docenten helpen studenten om de academische omgeving te leren kennen en helpen bij andere zaken die verband houden met het leven in Vaasa en in Finland.

Gedurende het academiejaar plannen docenten verschillende soorten activiteiten en evenementen voor internationale studenten. Deze evenementen zijn een geweldige kans om de medestudenten te leren kennen en Vaasa op een nieuwe manier te ervaren. De University of Vaasa organiseert ook reizen voor internationale studenten om andere delen van Finland te zien. Een jaarlijkse reis naar Lapland is bijvoorbeeld altijd een onvergetelijke ervaring voor studenten.

Als leden van de internationale studentenuniversiteit voor studentenuniversiteit profiteren studenten van de University of Vaasa van verschillende kortingen op en buiten de campus. Deze omvatten bijvoorbeeld gesubsidieerde maaltijden aan universiteitsrestaurants en cafetaria's, evenals kortingen op reistickets, in theaters, musea en talrijke winkels. Masterstudent studenten hebben ook recht op studenten gezondheidszorg.

De University of Vaasa ligt naast de zee met volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Voor degenen die graag dicht bij de natuur willen zijn, is de regio Vaasa een uitstekende plek om vrije tijd buitenshuis door te brengen. De kust biedt ervaringen voor elk seizoen, van kajakken en duiken tot ijsvissen. De stad Vaasa is zeer toegankelijk; alle benodigde diensten bevinden zich in de buurt van de universiteit en de meeste mensen blijven het hele jaar door fietsen. Reisverbindingen zijn uitgebreid - naast de goed aangesloten luchthaven-, trein- en busverbindingen, passeren cruiseschepen de Botnische Golf, waardoor reizigers in enkele uren Zweden kunnen bereiken.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Campusgebied

De University of Vaasa bezet het nieuwste campusgebied van Finland aan de zee - een combinatie van landschapsarchitectuur aan de kust, moderne architectuur en omgebouwde industriële gebouwen. De universiteit biedt een moderne studieomgeving met een up-to-date computer en andere technische faciliteiten. Ook bevindt de academische bibliotheek zich op de campus. Vanuit het studentenrestaurant in het hoofdgebouw heeft u een prachtig uitzicht op het omliggende natuurlandschap en de zee.

Een internationale universiteit

University of Vaasa heeft contacten over de hele wereld; samenwerkingsuniversiteiten voor uitwisseling van studenten en personeel, en ook voor onderzoek en samenwerking op onderwijsgebied. Elk jaar gaan meer dan 200 studenten naar het buitenland voor een deel van de studies die nodig zijn voor hun opleiding. Evenzo komen elk jaar meer dan 200 internationale studenten aan om hun uitwisselingsperiode aan de University of Vaasa te voltooien . Bovendien studeren meer dan 300 internationale studenten aan de internationale master- en doctoraatsprogramma's van de universiteit.

De University of Vaasa biedt een internationale atmosfeer en een prachtige maritieme campusomgeving, efficiënte studiebegeleiding en een levendige sociale omgeving, naast een breed scala aan cursussen die in het Engels worden aangeboden. De meeste cursussen die deel uitmaken van de masterprogramma's worden aangeboden voor zowel internationale als Finse studenten, wat een uitstekende gelegenheid biedt om de lokale studenten te leren kennen. De internationaal gemengde studiegroepen bieden een grote kans om te leren van andere studenten en hun ervaringen.

Investeer in je toekomst!

Een hechte studiegemeenschap, goed gepland onderwijs en efficiënte studentenvoorzieningen bevorderen de academische vooruitgang en het afronden van diploma's. De University of Vaasa leidt competente experts op voor de behoeften van het moderne beroepsleven en de kansen op werk voor afgestudeerden zijn goed. De universiteit ondersteunt flexibiliteit in studies binnen de universiteit en in andere academische instellingen in Vaasa, Finland en de rest van de wereld.

Ga voor meer informatie naar de homepages van de University of Vaasa op http: // www. univaasa .fi / master /. Doe nu mee!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Vaasa

Het EPAS-geaccrediteerde en CFA-gelieerde masterprogramma in financiën richt zich op de theorie van financiën en financiële analyse vanuit een internationaal perspectief. ... [+]

Overzicht van bedrijfsfinanciering, investeringen en optieprijzen

Studenten in het Master's Degree Program in Finance ontwikkelen een specialisatie op het gebied van bedrijfsfinanciering en investeringen, zoals de evaluatie van aandelen en obligaties, financiële markten, optieprijzen, kapitaalbegroting, kapitaalkosten, fiscaal langetermijnbeleid en andere gerelateerde onderwerpen van moderne financiën.

Uitstekende carrièrevooruitzichten

De carrièremogelijkheden van afgestudeerden in boekhouding en financiën zijn wereldwijd uitstekend en de afgestudeerden van de masteropleiding in financiën zijn zeer succesvol in hun loopbaan in Finland en internationaal:

52% van onze studenten vinden een baan vóór het afstuderenMeer dan 100 bedrijven rekruteerden onze afgestudeerden3.500 EUR gemiddeld salaris na afstuderen71% van de afgestudeerden van vorig jaar werkt fulltime... [-]
Finland Vaasa
Augustus 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

Het masterprogramma Industrial Systems Analytics (ISA) biedt inhoud, modellen en methoden voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en exploiteren van complexe proce ... [+]

Perspectieven van technologie, organisatie en mensen (TOP)

Het masterprogramma in Industrial Systems Analytics (ISA) biedt inhoud, modellen en methoden voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en exploiteren van complexe processen en systemen in organisaties in de energiesector. Energiesystemen zijn complexe systemen die een holistisch begrip vereisen en dus meerdere perspectieven van onderzoek en onderwijs. Energiesystemen kunnen worden gezien als sociaal-technische systemen, en het ISA-programma is gebouwd vanuit het perspectief van technologie, organisatie en mensen (TOP). Systeemdynamiek en systeemdenken zijn de verbindende elementen die nodig zijn voor het programma. Het is belangrijk om te begrijpen hoe technologie en mensen zijn georganiseerd om de doelen te bereiken.... [-]

Finland Vaasa
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

De masteropleiding Industrial Management combineert business met technische vaardigheden en leidt tot een carrière in een toekomstgericht technologisch managementgebied m ... [+]

Masterprogramma in nauwe samenwerking met bedrijven

De masteropleiding in industrieel management biedt studenten vaardigheden om te werken in taken die een hoog niveau van zakelijke en technologische kennis vereisen. Het bereidt je voor op het werken in hightechbedrijven en bedrijven met snel veranderende kerntechnologieën, in onderzoekscentra en universiteiten.

Vaasa is het centrum van de groeiende onderneming voor duurzame energie in de Noordse landen en biedt grote kansen voor nauwe samenwerking met energiebedrijven voor het programma. Vaasa is de grootste hub voor energietechnologie in de Scandinavische landen met 140 bedrijven en 11.000 werknemers in de energie-industrie. De arbeidsparticipatie in Vaasa is de beste in Finland. Beide lokale bedrijfsnetwerken en internationale verbindingen worden gebruikt bij het onderwijs: studenten plannen en voeren kleine onderzoeksprojecten uit die zowel theoretisch kader als empirisch onderzoek in bedrijven combineren.... [-]

Finland Vaasa
Augustus 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

Het masterprogramma in International Business is een door EPAS geaccrediteerde toegangspoort tot een internationale carrière op zakelijk gebied. ... [+]

Bereid je voor op de uitdagingen van een geglobaliseerde wereld

De masteropleiding in International Business richt zich op de identificatie en het beheer van uitdagingen die voortvloeien uit de planning, controle en coördinatie van zakelijke activiteiten op internationale schaal. Gebaseerd op zowel de vereiste competentie van internationale managers vandaag als op kerngebieden van onderzoek binnen de University of Vaasa , concentreert het onderwijs op het programma zich rond de huidige theorie en praktijk in drie belangrijke aspecten van het internationale bedrijfsleven - internationaal strategisch management, internationaal marketing management en internationaal human resource management.... [-]

Finland Vaasa
Augustus 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

Het EPAS geaccrediteerde masterprogramma in strategische bedrijfsontwikkeling richt zich op de theorie en praktijk van strategische bedrijfsontwikkeling, van strategische ... [+]

Bent u geïnteresseerd in bedrijfsontwikkeling en strategie?

De masteropleiding in strategische bedrijfsontwikkeling richt zich op de theorie en praktijk van strategische bedrijfsontwikkeling, van strategische analyse tot strategische keuze en strategie-implementatie. De gebieden waarop het programma betrekking heeft, omvatten projectbeheer, internationaal strategisch management en beheer van bedrijfsnetwerken. Daarnaast biedt het programma studenten een breed scala aan optionele studies die hen in staat stellen hun kennis te verdiepen op andere gebieden, zoals human resource en intercultureel management. De internationale EPAS-accreditatie is een teken van de kwaliteit van het zakelijk onderwijs aan de University of Vaasa .... [-]

Finland Vaasa
Augustus 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Vaasa

Het nieuwe masterprogramma in Smart Energy biedt de nieuwste kennis op het gebied van doorlopende energietransities en uitstekende mogelijkheden om de industrie te vernie ... [+]

Ontwikkelaars voor slimme energieoplossingen

Ben je geïnteresseerd in slimme energiesystemen, een combinatie van nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen? Wilt u mogelijkheden hebben voor het creëren van innovatieve en duurzame energieoplossingen voor de toekomst?

Wijzigingen en verstoringen van traditionele energie- en energiesystemen vereisen een nieuwe reeks vaardigheden om de overgang naar slimmere, flexibelere en hernieuwbare energiesystemen te realiseren. De ingenieurs van de volgende generatie elektrische energie moeten inzicht hebben in de toenemende hoeveelheid verschillende interdisciplinaire interacties, variërend van nieuwe technologieën tot klantbehoeften en verschillende energiebeleidslijnen.... [-]

Finland Vaasa
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI