Lees de Officiële Beschrijving

Multidisciplinaire. Internationale. Research University.

De

Naast Turku hebben we campussen in de steden Rauma en Pori en operaties in heel Finland - helemaal van Lapland tot de Archipelzee.

De University of Turku behoort tot de top 1% ter wereld
QS World University Rankings 2018

Effectief onderzoek

We doen onderzoek en werken aan een betere toekomst en welzijn.

We promoten gratis, effectieve en open wetenschap.

Ons onderzoek is geprofileerd door zes thematische gebieden:

 • Biofuture
 • Kinderen, jongeren en leren
 • Cultureel geheugen en maatschappelijke verandering
 • Digitale toekomst
 • Geneesmiddelenontwikkeling en diagnostiek
 • Zee- en maritieme studies

teamwork.jpg

Mission Statement

De University of Turku is een internationaal concurrerende wetenschapsuniversiteit wiens activiteiten zijn gebaseerd op hoogwaardig, multidisciplinair onderzoek.

We promoten onderwijs en vrije wetenschap en bieden hoger onderwijs dat is gebaseerd op onderzoek. De universiteit maakt deel uit van de internationale academische gemeenschap. We werken nauw samen met de Finse samenleving en nemen actief deel aan de ontwikkeling van onze regio.

Strategische doelen

Effectief onderzoek

We lossen de complexe problemen van vandaag en morgen op met behulp van ons basisonderzoek. We hanteren een interdisciplinaire benadering van ons onderzoek om de kwaliteit en maatschappelijke effectiviteit ervan te vergroten. We versterken het carrièrepad van onderzoekers, open science en ondersteuning voor onderzoek.

Verantwoord onderwijs

Wij zijn een multidisciplinaire en inspirerende instelling voor hoger onderwijs. Onze opleiding is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis en voldoet aan de veranderende maatschappelijke behoeften. We zorgen ervoor dat de studietracks flexibel en eenvoudig zijn.

Een katalysator voor sociaal welzijn en de economie

We erkennen de innovaties die voortkomen uit ons onderzoek en onze wereldwijd concurrerende onderwijsdiensten. Wij bevorderen een ondernemende houding en het gebruik van onderzoek in samenwerking met het bedrijfsleven.

Gemeenschap welzijn

Wij zijn een verantwoordelijke werkgever en onze activiteiten zijn gebaseerd op gemeenschappelijke waarden. We bouwen aan een bemoedigende en interactieve universiteit, waar het een plezier is om te studeren en te werken.

Dankzij onze uitstekende diensten, compacte campus en actief studentenleven, voelen internationale studenten zich vanaf het begin van hun verblijf thuis en veilig.

10 Beste redenen om UTU te kiezen

 • UTU is de meest internationale universiteit in Finland.
 • Master en doctoraatsprogramma's op basis van onze sterke punten in onderzoek.
 • Toekomstige loopbaanperspectieven.
 • Royale beurzen, beschikbaar voor getalenteerde studenten.
 • Hoogleraren en docenten die je uitdagen om te leren.
 • Persoonlijke ondersteuning en diensten tijdens je studie.
 • Uitstekende faciliteiten en leeromgevingen.
 • Een brede selectie van optionele en kleine studies.
 • Actief studentenleven en veelzijdige activiteiten.
 • Compacte campus waar alles dichtbij is.

Lees verder:

research.jpg

Inspirerende onderzoeksloopbanen

Het welzijn van de hele universitaire gemeenschap is belangrijk voor ons. We willen jonge onderzoekers in hun carrière ondersteunen en een onderzoeksomgeving en -gemeenschap bieden die hen inspireert tot unieke prestaties en resultaten.

17 Doctoraatsprogramma's
170 doctoraatsgraden jaarlijks
Innovaties uit onderzoek

Het preventieve effect van xylitol op tandbederf werd voor het eerst ontdekt aan het Instituut voor Tandheelkunde van de University of Turku . Elk jaar zijn meer dan honderd verschillende innovaties en tientallen onthullingen van uitvindingen afkomstig van het onderzoek aan de universiteit.

Creatief, wendbaar en innovatief

We ontwikkelen een ondernemende houding en activiteiten in de hele universiteit. We bieden een groeiplatform voor startups en spin-offs uit toponderzoek.

Bouw je toekomstige carrière bij ons op

De University of Turku is een populaire bestemming voor uitwisselingen, masteropleidingen en doctoraatsstudies. We werken samen met meer dan 400 universiteiten wereldwijd en bieden onze studenten een brede selectie cursussen en programma's die in het Engels worden gegeven.

20.000 studenten uit meer dan 100 landen
Jaarlijks 650 inkomende en
750 uitgaande uitwisselingsstudenten

95% van de internationale studenten kozen ons vanwege hoogwaardig onderzoek

laskiainen.jpg

Welkom in de studentenstad Turku

De Turku Campus van de University of Turku ligt dicht bij het stadscentrum en de rivier de Aura in de buurt van andere instellingen voor hoger onderwijs, Turku Science Park-bedrijven en het Universitair Ziekenhuis Turku. Het campusgebied strekt zich uit van de kathedraal van Turku tot het treinstation van Kupittaa.

Alle belangrijke diensten voor studenten, personeel en bezoekers bevinden zich dicht bij de campus. Overal reizen is handig, hetzij door te wandelen, fietsen of door de stadsbussen van Föli.

Het gezamenlijke doel van de instellingen voor hoger onderwijs in Turku en de stad Turku is om de beste studentenstad van Finland te worden! Een actief studentenleven, gemakkelijk en goed functionerend openbaar vervoer en betaalbare huisvesting zijn de grote troeven van Turku. Maar liefst 99% van de studenten van hogeronderwijsinstellingen raden aan

Redelijke kosten van levensonderhoud met velen

Volgens het strategische doel van de stad zal Turku tegen 2029 de meest interessante stad van de Noordelijke Oostzee zijn, met een sterke basis in zowel kunst als wetenschappen. Turku bouwt unieke activa op - creatieve maakindustrie, biotechnologie, logistieke expertise - door clustermogelijkheden en synergieën.

Welkom in Turku, Finland!

Opleidingen te volgen in:
 • English (UK)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Turku

Het masterprogramma in het Fins en de talen ervan is bedoeld voor anderstaligen die Fins en andere Finoegrische talen spreken en die hun bachelor in het buitenland of in ... [+]

masters.utu.fi

Keuze van studenten in het masterprogramma in het Fins en de talenHet masterprogramma in het Fins en de talen ervan is bedoeld voor anderstaligen die Fins en andere Finoegrische talen spreken en die hun bachelor in het buitenland of in Finland hebben afgerond.

Toelating tot de masteropleiding is een BA-niveau graad, die basis- en vakstudies in Fins-Oegrische of Finse taal en cultuur combineert, hetzij als onderdeel van de graad of als een afzonderlijke cursus. In uitzonderlijke gevallen kunnen studenten die een BA-diploma hebben behaald en die de bovengenoemde studies in de Fins-Oegrische of Finse taal en cultuur niet hebben voltooid, ook tot het programma worden toegelaten via een vaardigheidstest.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Fins
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Binnenkort meer informatie. Als u geïnteresseerd bent in het programma, neem dan contact op met Admission Services op admissions@utu.fi. ... [+]

utu.fi/degrees

Binnenkort meer informatie.

Als u geïnteresseerd bent in de

ToelatingseisenAlgemene toelatingsvoorwaarden

Algemeen vereiste

U komt in aanmerking als kandidaat voor studies op masterniveau als:

je hebt een landelijk erkend diploma van de eerste cyclus - normaal een bachelordiploma - van een erkende instelling voor hoger onderwijs,je diploma komt overeen met ten minste 180 ECTS (Europese studiepunten) of met drie jaar voltijdstudie,je diploma staat in een relevant veld voor de masteropleiding waarvoor je solliciteert. Controleer de programmapagina voor gedetailleerde diplomavereisten.

Taalvereisten

Aanvragers moeten uitstekende Engelse taalvaardigheden hebben en een certificaat dat deze vaardigheden bewijst. U kunt uw taalvaardigheid aangeven door een van de internationaal erkende Engelse taaltesten te doen.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Turku

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om een lerarenopleiding op masterniveau te verwerven in een internationale context. De combinatie van een Finse lerarenkwali ... [+]

utu.fi/degrees

Degree Program in Primary Teacher Education, BA (Rauma) en MA (Turku)Het programma biedt studenten de mogelijkheid om een lerarenopleiding op masterniveau te verwerven in een internationale context. De combinatie van een Finse lerarenkwalificatie, een major in onderwijs en de internationale context maakt het programma uniek. De graad is gericht op de lerarenopleiding in het basisonderwijs (kleuterschool en cijfers 1-6 in het basisonderwijs). Het programma bestaat uit studies in de onderwijswetenschappen, praktische training en studies die pedagogische vaardigheden bieden die nodig zijn voor functies in het basisonderwijs.NeONBRAND / Unsplash

Het doel van de opleiding is om goed gekwalificeerde academische professionals, actieve toekomstige makers, kritische en ethisch verantwoorde experts en onderzoekers op het gebied van onderwijs op te leiden. De kern van het werk van een leraar ligt in het begrijpen en ondersteunen van de ontwikkeling van een kind en de groep. De dialoog tussen theorie en praktijk vindt met name plaats tijdens oefenperiodes van het onderwijs, die een holistische kijk op het werk van een leraar bieden.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Krijg een diploma op het gebied van onderwijs met een geavanceerde combinatie van theorie en praktijk! De masteropleiding in onderwijs en leren leidt je op voor verschill ... [+]

utu.fi/degrees

Krijg een graad op het gebied van onderwijs met een geavanceerde combinatie van theorie en praktijk!Krijg een diploma op het gebied van onderwijs met een geavanceerde combinatie van theorie en praktijk! De masteropleiding in onderwijs en leren leidt je op voor verschillende nationale en internationale taken op het gebied van onderwijs.

De

Gedurende de studies wordt sterk de nadruk gelegd op de onderzoeksvaardigheden van studenten. De aanvragers hebben ook de mogelijkheid om een ​​optie voor een dubbele graad aan te vragen, de Fins-Duitse Masteropleiding in het onderwijs, waar een deel van de studies wordt afgerond aan de universiteit van Regensburg, Duitsland.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

De masteropleiding in Futures Studies biedt uitgebreid, multidisciplinair en praktisch onderwijs op het gebied van futuresstudies. Het is ontworpen om experts in de vooru ... [+]

utu.fi/degrees

Word jij de volgende expert van de toekomst?De masteropleiding in Futures Studies biedt uitgebreid, multidisciplinair en praktisch onderwijs op het gebied van futuresstudies. Het is ontworpen om experts in de vooruitziende blik op te leiden die organisaties helpen toekomstige kansen te benutten en onnodige risico's te vermijden.

Futures Studies is een nieuw opkomend onderzoeksgebied. Aangezien de toekomst nog niet bestaat, bestuderen futuristen de toekomstige projecties van en discontinuïteiten in voorbije trends en huidige inzichten over de toekomst op lange termijn. Futures Studies is geïnteresseerd in de waarschijnlijke futures, mogelijke futures en voorkeursfutures. Als maatschappelijke actie beogen futures-onderzoeken particuliere en publieke besluitvormers te dienen door alternatieve langetermijnstrategieën te schetsen in een veranderende operationele omgeving. Als academisch onderzoeksgebied genereert Futures Studies kennis van de manieren en processen van hoe individuen en organisaties omgaan met de onzekere toekomst. Typische onderzoeksvragen in het veld zijn gericht op de epistemologie van kennis over de toekomst, de methodologische ontwikkeling van hulpmiddelen voor toekomststudies en analyses van alternatieve toekomsten van een duidelijk onderwerp of een algemener thema. Futures Studies is een interdisciplinair veld, waar brede onderwerpen worden geanalyseerd en de resultaten en benaderingen van meer traditionele disciplines samenkomen.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het masterprogramma in genderstudies is gebouwd rond de interdisciplinaire studie van gender en seksualiteit, waarbij sociale wetenschappen, kunst en geesteswetenschappen ... [+]

utu.fi/degrees

Krijg geavanceerde en interdisciplinaire training op het gebied van genderstudies!Het masterprogramma in genderstudies is gebouwd rond de interdisciplinaire studie van gender en seksualiteit, waarbij sociale wetenschappen, kunst en geesteswetenschappen worden gecombineerd.

De volgende intake is in het jaar 2021.

Je verwerft competentie op het gebied van genderbeleid en politiek, en verwerft het vermogen om onafhankelijk te werken aan centrale kwesties met betrekking tot geslacht, feminisme, gendergelijkheid, productie van macht en kennis.

Deze

Het programma wordt georganiseerd in samenwerking met de universiteit van Tampere.

Programmastructuur

Academische uitmuntendheid... [-]
Finland Turku
Augustus 2021
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

De masteropleiding Law and Information Society (LIS) biedt essentiële inzichten, mogelijkheden en intellectuele hulpmiddelen voor het analyseren van juridische problemen ... [+]

utu.fi/degrees

Word een expert in de juridische uitdagingen van digitalisering!De masteropleiding Law and Information Society (LIS) biedt essentiële inzichten, mogelijkheden en intellectuele hulpmiddelen voor het analyseren van juridische problemen van de informatiemaatschappij.

Het programma biedt zijn studenten een unieke combinatie van privaat- en publiekrecht en interdisciplinaire perspectieven. Vaardigheden op het gebied van juridische analyse, kritisch denken, onderzoek en schrijven onderscheiden uitstekende advocaten en juridische geleerden.

Onze interactieve studiemethoden zijn gebaseerd op het nieuwste pedagogisch onderzoek en cursussen worden gegeven in kleine groepen geselecteerde studenten. Het programma legt een solide basis voor doctoraatsopleiding in de rechten. Het biedt u ook de expertise die nodig is voor een succesvolle carrière bij advocatenkantoren en bedrijven, overheden en internationale organisaties, evenals bij universiteiten en onderzoeksinstellingen.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het masterprogramma in Oost-Aziatische studies (EAST) biedt een unieke gelegenheid om diepgaande kennis te vergaren van de dynamische samenlevingen van het hedendaagse Oo ... [+]

utu.fi/degrees

Krijg een grondige kennis van de hedendaagse Oost-Aziatische samenlevingen en word een specialist in de meest dynamische regio van de wereld!Het masterprogramma in Oost-Aziatische studies (EAST) biedt een unieke gelegenheid om diepgaande kennis te vergaren van de dynamische samenlevingen van het hedendaagse Oost-Azië.

Studenten verwerven expertise in Oost-Aziatische hedendaagse geschiedenis, politiek en samenlevingen en leren methoden van sociaalwetenschappelijk onderzoek om gebiedsspecialisten te worden in Oost-Azië. Oost-Aziatische talen worden bestudeerd als onderdeel van de graad om de verwerving van kennis door studenten en het onderzoek van masterthesis te ondersteunen.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Turku

Het masterprogramma in de fysische en chemische wetenschappen: materiaalchemie leert je nieuwe materialen te begrijpen, ontdekken, creëren en ontwikkelen die de kwaliteit ... [+]

utu.fi/degrees

Om nieuwe materialen te begrijpen, ontdekken, creëren en ontwikkelen die de kwaliteit van leven verbeteren!Het masterprogramma in de fysische en chemische wetenschappen: materiaalchemie leert je nieuwe materialen te begrijpen, ontdekken, creëren en ontwikkelen die de kwaliteit van leven verbeteren!

Aan de University of Turku bestaat het onderzoek in materiaalchemie uit fundamenteel onderzoek van materiaaleigenschappen en dat van interfaces, oppervlakken en nanostructuren vanuit een chemisch oogpunt. Toegepast onderzoek richt zich op gefunctionaliseerde organische elektronica, luminescerende materialen en poreuze dragers, evenals nanotechnologie, detectietechnologie, energieopslag en conversie.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

De masteropleiding in Global Innovation Management is ontworpen om een wetenschappelijke mindset te brengen voor managementuitdagingen op het kruispunt van internationaal ... [+]

utu.fi/degrees

Innovatieve leiders voor de toekomstige wereld!De masteropleiding in Global Innovation Management is ontworpen om een wetenschappelijke mindset te brengen voor managementuitdagingen op het kruispunt van internationaal zakendoen, ondernemerschap en innovatiemanagement.

In de

De competentie die in dit programma is opgedaan, biedt tal van carrièremogelijkheden in verschillende soorten organisaties en rollen, evenals de mogelijkheid om een doctoraatsopleiding aan te vragen.

Programmastructuur

De omvang van het programma is 120 ECTS-credits en de mate is ontworpen om te worden afgerond in twee jaar. Naast major en minor studies, moeten studenten taalstudies volgen en methodologiecursussen moeten volgen. Studenten dienen op te merken dat dit een voltijds programma is en dat de meeste cursussen verplicht aanwezig zijn.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het Master's Degree Program in Food Development biedt je competentie om de uitdagingen aan te gaan in onderzoek en ontwikkeling in de voedingsindustrie en de academische ... [+]

utu.fi/degrees

Noordse expertise in natuurlijke voedingsmiddelenHet Master's Degree Program in Food Development biedt je competentie om de uitdagingen aan te gaan in onderzoek en ontwikkeling in de voedingsindustrie en de academische wereld.

De

Via het programma krijgt u onderwijs en kwalificatie voor het werken als een expert, bijvoorbeeld in de voedselautoriteiten.

Programmastructuur

De Master's Degree in Food Development is een tweejarig programma van 120 ECTS. De graad bestaat uit de volgende studiemodules:

Voedselontwikkeling (20 ECTS)Voedingswetenschappen (20 sp.)Masterproef in technologie en ondersteunende studies (40 sp.)Minor vak (20 - 25 ECTS)Andere studies (20 ECTS) inclusief verplichte talenstudies (2-7 ECTS)Academische uitmuntendheid... [-]
Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het masterprogramma in de fysische en chemische wetenschappen - astronomie en ruimtefysica omvat een breed scala van onderwerpen, van de fysica van de zon en het zonneste ... [+]

utu.fi/degrees

Van de zon tot supernovae, neutronensterren, zwarte gaten en sterrenstelsels!Het masterprogramma in de fysische en chemische wetenschappen - astronomie en ruimtefysica omvat een breed scala van onderwerpen, van de fysica van de zon en het zonnestelsel tot stellaire en galactische structuur en evolutie, evenals onderwerpen in hoogenergetische astrofysica en kosmologie.

De

Het spoor Astronomie en Ruimtefysica omvat een solide basis in theoretische aspecten en biedt ook mogelijkheden voor observationele studies (bijv. Van supernova's of zwarte gaten); de groep ruimtefysica voert experimenteel, theoretisch en computationeel onderzoek uit naar hoogenergetische fenomenen in de nabije aardoppervlakte.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het software engineering masters-programma wordt begeleid door direct betrokken industriële partners in Europa en Zuid-Afrika om een internationaal programma in de profes ... [+]

utu.fi/degrees

Verkrijg de vaardigheden die bedrijven zoeken in software-engineering op de nieuwe Zuid-Afrikaanse Campus!Het software engineering masters-programma wordt begeleid door direct betrokken industriële partners in Europa en Zuid-Afrika om een internationaal programma in de professionele praktijk te bieden.

Dit programma bevindt zich in Windhoek, Namibië.

Deze

De M.Sc. (Tech.) Opleiding is gebaseerd op de standaard UTU M.Sc. (Tech.) Opleiding voornamelijk online geïmplementeerd in Namibië, maar inclusief contextuele elementen in projecten en demonstraties. Een paar cursussen worden ook in Windhoek geregeld en online op de campus van Turku afgeleverd. De opleiding is beschikbaar voor alle in aanmerking komende studenten van over de hele wereld.... [-]

Namibië Windhoek
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

In de track Materiaalfysica wordt u een expert in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen in biomedische of elektronische toepassingen. ... [+]

utu.fi/degrees

Levens verbeteren door dingen te maken!In de track Materiaalfysica wordt u een expert in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen in biomedische of elektronische toepassingen.

Materiaalfysica is een van de vier specialisatietracks van het masterprogramma in de fysische en chemische wetenschappen. De andere nummers van het programma zijn astronomie en ruimtefysica, materiaalchemie en theoretische fysica.

In de

Na je afstuderen kun je de verschillende vaardigheden die je in dit nummer hebt opgedaan gebruiken, inclusief experimentele, theoretische en numerieke technieken om nieuwe fysieke projecten te produceren en te analyseren.

Programmastructuur

De structuur is modulair. Alle modules hebben 20 ECTS. Elke specialisatiebaan heeft twee verplichte modules die het kernmateriaal van het veld bevatten. Daarnaast is er een thematische module die kan worden gekozen uit de andere modules die worden aangeboden binnen dit programma of andere programma's aan de University of Turku . De vierde module bestaat uit vrij gekozen cursussen en een verplichte cursus Finse taal en cultuur (5 ECTS). Een MSc-thesis (30 ECTS) naast het seminarie, stage en projectwerk (10 ECTS) is ook vereist, waarvan de details afhankelijk zijn van de specialisatie. Zie onderstaande figuur.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

De track Theoretical Physics introduceert de student in de intrigerende diversiteit van fysieke theorieën en geeft middelen om de wereld te begrijpen. ... [+]

utu.fi/degrees

Inzicht in de natuurwetten van onder naar boven!De track Theoretical Physics introduceert de student in de intrigerende diversiteit van fysieke theorieën en geeft middelen om de wereld te begrijpen.

De

Onderwerpen uit de kwantumfysica tot de theorieën van de zwaartekracht zijn opgenomen in het spoor van theoretische fysica. Problemen van fundamentele kwantumfysica, kwantuminformatie, kwantumveldentheorie en theoretische kosmologie staan centraal in de studies in de theoretische fysica.

Na het afstuderen kun je de diverse vaardigheden die je hebt opgedaan als onderdeel van dit nummer gebruiken, inclusief theoretische en numerieke technieken om nieuwe fysieke projecten te produceren en te analyseren.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Dankzij Darwin weten we dat het evolutieproces de verbijsterende variatie heeft gevormd die we om ons heen zien. Via dit masterprogramma verwerven studenten een expliciet ... [+]

utu.fi/degrees

Dankzij Darwin weten we dat het evolutieproces de verbijsterende variatie heeft gevormd die we om ons heen zien. Via dit masterprogramma verwerven studenten een expliciet evolutionair biologisch perspectief in de studie van de natuur, waardoor de capaciteit voor het begrijpen van patronen en processen wordt vergroot, op schalen die variëren van het cellulaire tot het ecosysteemniveau.

Studenten van dit

De nadruk ligt op het verwerven van vaardigheden in data science (programmeren), met expertise in bio-informatica, moleculaire en kwantitatieve genetica. Leraren zijn experts in menselijke genetica, microbiële en kwantitatieve evolutionaire genetica. Expertise in fylogenetica van dieren en planten wordt ingebracht door experts van ons Natuurhistorisch Museum. De verkregen vaardigheden en kennis maken de weg vrij voor toekomstige carrièrepaden in de academische wereld of de industrie.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Molecular Systems Biology track biedt uitgebreide training in moderne moleculaire biologie en educatie gericht op systeembiologie (genomica, transcriptomica, proteomics, ... [+]

utu.fi/degrees

Molecular Systems Biology track biedt uitgebreide training in moderne moleculaire biologie en educatie gericht op systeembiologie (genomica, transcriptomica, proteomics, gen / eiwit structuur-functie relaties) met een speciale focus op praktische laboratoriumvaardigheden en moleculaire interactienetwerken.

Via dit programma in

Programmastructuur

Cursussen zullen een mix van lesmethoden bevatten, waaronder lezingen, oefeningen, laboratorium- en computerpraktijken, studentgestuurde presentaties en de voltooiing van een onafhankelijk onderzoeksproject (MS Thesis). Numerieke analyse van biologische gegevens, waaronder bio-informatica en andere statistische analyses, zal deel uitmaken van het curriculum.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

De masteropleiding in informatie- en communicatietechnologie biedt veelzijdige en hoogwaardige ICT-educatie op geselecteerde ICT-gebieden, met een gevestigde reputatie in ... [+]

utu.fi/degrees

De masteropleiding in informatie- en communicatietechnologie biedt veelzijdige en hoogwaardige ICT-educatie op geselecteerde ICT-gebieden, met een gevestigde reputatie in innovatief interdisciplinair en internationaal onderwijs.

De

CyberbeveiligingSlimme systemenDigital Healthgeheimschrift

Het hoofdonderwerp Cryptografie richt zich op cryptografieonderzoek. Het doel van deze specialisatie is om toekomstige experts op te leiden met een sterke en brede kennis van wiskundige aspecten van cryptografie en gegevensbeveiliging op het gebied van onderzoek en ICT-sector. In de cryptografie worden belangrijke moderne symmetrische en asymmetrische cryptografie-algoritmen en -protocollen bestudeerd en geanalyseerd vanuit wiskundig oogpunt.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

De masteropleiding in informatie- en communicatietechnologie biedt veelzijdige en hoogwaardige ICT-educatie op geselecteerde ICT-gebieden, met een gevestigde reputatie in ... [+]

utu.fi/degrees

De masteropleiding in informatie- en communicatietechnologie biedt veelzijdige en hoogwaardige ICT-educatie op geselecteerde ICT-gebieden, met een gevestigde reputatie in innovatief interdisciplinair en internationaal onderwijs.

Deze

CyberbeveiligingSlimme systemenDigital Healthgeheimschrift

Het hoofdvak Cyber Security biedt zijn studenten diepgaande en substantiële opleiding en expertise op het gebied van beveiliging en technologie voor netwerksystemen. De focus ligt op onderzoek naar cyberbeveiligingstechnologieën voor netwerksystemen en toepassingen van de communicatie-intensieve toekomst. De technologische onderwerpen die aan bod komen zijn beveiliging van slimme omgevingen, systeem- en netwerkbeveiliging, de beveiliging van communicatiesystemen en -applicaties en het ontwerpen van veilige systemen. Studenten zullen zowel technologische als theoretische wetenschappelijke vooruitgang in het veld verkennen en toepassen op de praktijk. De afgestudeerden zullen een sterke technologische, theoretische en praktische kennis van cybersecurity hebben. Met hun nieuwe kennis en vaardigheden kunnen de afgestudeerden een succesvolle carrière opbouwen in de beveiliging van de informatie- en communicatietechnologie-industrie.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het hoofdvak Digital Health biedt uitgebreide training, variërend van interacties op moleculair niveau tot individuen en de samenleving. ... [+]

utu.fi/degrees

Het hoofdvak Digital Health biedt uitgebreide training, variërend van interacties op moleculair niveau tot individuen en de samenleving.

Deze

CyberbeveiligingSlimme systemenDigital Healthgeheimschrift

De Digital health major combineert vaardigheden en principes uit de informatica, ingebedde systemen en medische wetenschappen om een begrip van theorie op te bouwen en praktische competenties in het veld te verwerven.

De studenten die afstuderen bij Digital Health hebben wetenschappelijke en analytische vaardigheden, expertise in huidige theorieën en up-to-date technologieën, evenals praktische vaardigheden zoals teamwerk, leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden in een internationale omgeving. De verworven methodologische vaardigheden en geavanceerde kennis stellen de studenten in staat hun carrièrepaden voort te zetten in de academische wereld of de industrie.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Turku

Het hoofdvak van Smart Systems biedt competitieve vaardigheden en diepgaande kennis op het zeer relevante gebied van op Internet of Things (IoT) gebaseerde slimme en auto ... [+]

utu.fi/degrees

Het hoofdvak van Smart Systems biedt competitieve vaardigheden en diepgaande kennis op het zeer relevante gebied van op Internet of Things (IoT) gebaseerde slimme en autonome embedded systemen, met de belangrijkste toepassingsgebieden in mobiele robotsystemen en slimme omgevingen.

De

CyberbeveiligingSlimme systemenDigital Healthgeheimschrift

Het hoofdvak Smart Systems bereidt zijn studenten voor op uitdagende software- en hardwaregerichte onderzoeks- en ontwikkelingstaken op embedded intelligente systemen in de industrie, de maatschappij en de academische wereld. De vooruitzichten op werk voor afgestudeerden zijn uitstekend in Finland, Europa en wereldwijd. Een student kan de oriëntatie van zijn / haar studies op een hardware- of software-nadruk aanpassen door middel van keuzevakken in zowel grote als kleinere vakken.... [-]

Finland Turku
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Opiskelijakaupunki Turku - The City of Students

Location address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Social Media
Location address
Department of Teacher Education
Seminaarinkatu 1

Rauma, 26100 FI