University of Helsinki

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Helsinki biedt een breed scala aan masterprogramma's, volledig in het Engels. De reikwijdte van onze programma's is 120 ECTS-credits, aangevuld met twee jaar voltijdstudie. Alle programma's voldoen aan de nationale wetgeving voor universitair onderwijs en worden daarom wereldwijd erkend.

Een van de beste multidisciplinaire onderzoeksuniversiteiten in Europa

De University of Helsinki is een van Europa's toonaangevende universiteiten die gespecialiseerd is op het gebied van onderzoek. Het is een van de oprichters van de League of European Research Universities, waaronder universiteiten zoals Oxford en Cambridge. De universiteit staat internationaal bekend om zijn hoogwaardige onderwijs, onderzoek en innovatie. Internationale ranglijsten plaatsen consequent de University of Helsinki bij de 20 beste universiteiten van Europa.

De belangrijkste kracht van de University of Helsinki wordt beschouwd als wetenschappelijk onderzoek en de leringen die ervan zijn afgeleid, omdat we geloven dat onderwijs nauw verbonden is met onderzoek. Dit komt tot uiting in onze filosofie: "alle docenten zijn onderzoekers en alle onderzoekers geven les."

Locaties

Helsinki

University of Helsinki

Address
Helsinki, Finland
Telefoonnr.
+358 9 1911

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA
MSc