University of Eastern Finland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de University of Eastern Finland !

De University of Eastern Finland (UEF) is de meest multidisciplinaire universiteit van Finland. Onze hoge standaard van interdisciplinair onderzoek en onderwijs spelen in op wereldwijde uitdagingen en bouwen aan een duurzame toekomst. Ons onderzoek behoort op verschillende gebieden tot de beste ter wereld. We bieden onderwijs in bijna 100 hoofdvakken en we leiden experts op voor de veranderende arbeidsmarktbehoeften van morgen.

Onze profielgebieden in onderzoek en onderwijs zijn:

-Veroudering, levensstijl en gezondheid

-Milieuverandering en duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen

-Culturele ontmoetingen, mobiliteit en grenzen

-Diversifiërend leren en interactie

We zijn een gewilde plek om te studeren, dankzij ons onderwijs op basis van het laatste onderzoek en ons gevarieerde academische aanbod, evenals onze flexibele studiemogelijkheden en onze selectie van minorvakken die vrij beschikbaar zijn voor studenten. We zijn een pionier op het gebied van continu leren.

Studenten, leerprocessen op hoog niveau en het welzijn van studenten staan centraal in onze activiteiten. We bieden onze studenten inspirerende, open en voortdurend evoluerende leeromgevingen: comfortabele facilitaire oplossingen en moderne digitale omgevingen ondersteunen het leren.

Bij het UEF hebben we ook uitgebreide internationale betrekkingen en zijn we betrokken bij verschillende internationale netwerken als onderwijs- en onderzoekstaf, en studenten nemen deel aan verschillende programma's. Daarnaast hebben we bilaterale samenwerkingsovereenkomsten gesloten met ongeveer 100 internationale universiteiten.

Onze campussen zijn gevestigd in de steden Joensuu en Kuopio. We hebben ongeveer 15.500 studenten en 2.700 medewerkers.

Locaties

Joensuu

Address
Yliopistokatu 2
P.O.Box 111

FI-80101 Joensuu, Finland

Kuopio

Address
Yliopistonranta,1
70210 Kuopio, Finland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden