University of Eastern Finland - Institute of Photonics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Institute of Photonics combineert alle onderzoek en onderwijs in de optica en fotonica aan de Universiteit van Oost-Finland. Het biedt een unieke combinatie van expertize en faciliteiten op fotonica.

Photonics onderzoekers komen uit:

  • Deparment Natuurkunde en Wiskunde
  • Department of Environmental en biologische wetenschappen
  • School of Computing

Bij UEF, interdisciplinariteit is niet iets wat we doen, het is wie we zijn. Wij streven ernaar om nummer één te zijn in Finland als het gaat om academische leeromgevingen. Wij bieden eersteklas onderwijs die is gebonden aan een verschil te maken.

Wij zijn een van de grootste universiteiten in Finland, en telt ongeveer 15.000 studenten en 2.800 medewerkers.

Onze campussen zijn gevestigd in Joensuu, Kuopio en Savonlinna.

UEF is een multidisciplinaire universiteit, die onderwijs biedt in meer dan 100 belangrijke onderwerpen. We hebben vier faculteiten: de filosofische faculteit, de Faculteit Wetenschappen en bosbouw, de Faculteit der Gezondheidswetenschappen en de Faculteit der Sociale Wetenschappen en Bedrijfskunde.

Onze activiteiten onderstrepen multidisciplinariteit. Onze belangrijkste interdisciplinaire onderzoeksgebieden zijn opgebouwd rond vier wereldwijde uitdagingen. Deze uitdagingen zijn Vergrijzing, levensstijl en gezondheid; Leren in een gedigitaliseerde samenleving; Culturele ontmoetingen, mobiliteit en grenzen; en milieuveranderingen en de toereikendheid van de natuurlijke hulpbronnen.

In aanvulling op een hoog niveau van het onderwijs, bieden wij onze studenten een moderne studie-omgeving, dat is constant in ontwikkeling. Student welzijn is onder onze primaire belangen.

We hebben uitgebreide internationale betrekkingen en zijn betrokken bij verschillende internationale netwerken. Onze docenten en onderzoekers en studenten zijn actief deel te nemen aan verschillende mobiliteitsprogramma's. We hebben bilaterale overeenkomsten van samenwerking gesloten met ongeveer 100 universiteiten in het buitenland. Bovendien zijn we betrokken bij diverse internationale netwerken en discipline-specifieke projecten.

Samen met onze netwerken, ondersteunen wij het welzijn en de positieve ontwikkeling van Oost-Finland. Ons doel is gerangschikt als een van de vooraanstaande 200 universiteiten in de wereld en in de sterke onderzoeks-gebieden, waaronder 's werelds toonaangevende 50 universiteiten.

UEF is een rookvrije werkplek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Masteropleiding In Fotonica

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Finland Joensuu

Master's Degree-programma in Photonics is een tweejarig programma in het Engels gedoceerd aan het Instituut voor Fotonica, Universiteit van Oost-Finland, Joensuu, Finland. Master's degree in fotonica geeft studenten een goede expertise om moderne optica en fotonica, zowel op theoretisch en experimenteel niveau. [+]

Master's Degree-programma in Photonics is een tweejarig programma in het Engels gedoceerd aan het Instituut voor Fotonica, Universiteit van Oost-Finland, Joensuu, Finland. Master's degree in fotonica geeft studenten een goede expertise om moderne optica en fotonica, zowel op theoretisch en experimenteel niveau. Onze afgestudeerden werk vinden als de technologie-specialisten, onderzoekers en projectleiders in de ontwikkelingsorganisaties en R & D afdelingen van de opto-elektronica-industrie. De Master of Science (M.Sc.) in Photonics is een van twee jaar full-time opleiding. Master's degree bestaat uit 120 ECTS van studies in een hoofdonderwerp, fotonica. Eén studiepunt komt overeen met 25-30 uur werk. LEERDOELEN Het doel van de Master's degree in fotonica is om studenten een goede expertise om moderne optica en fotonica te geven, zowel op theoretisch en experimenteel niveau. Dit bevat mogelijkheid om optische verschijnselen, ontwerp en analyse van optische systemen, fabricagemethoden van fotonica structuren, en het vermogen om wetenschappelijke en technische communicatie in fotonica te begrijpen. Dit alles geeft mogelijkheid om te werken in fotonica gerelateerde bedrijven als een expert en ontwikkelaar, en te blijven PhD studies in fotonica. Het onderwijs is gebaseerd op hoogwaardige fotonica onderzoek in het departement. opleidingsstructuur Cursussen en laboratorium praktijken 90 ECTS MSc Thesis 30 ECTS Totaal 120 ECTS STUDIES bestaan ​​uit de volgende modules: General studies basis voor de verdere studies. Core cursussen bieden de fundamentele basis voor licht en licht-materie interactie. Laboratorium praktijken bevatten een grote hoeveelheid praktische werken in fotonica. Golven en verstrooiing bestaan ​​uit geavanceerde onderwerpen op moderne lichte vermeerdering en verstrooiing. Licht en... [-]

Contact
Bezoekadres
Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu, Finlande
Joensuu, FI
Social Media