University of Eastern Finland Department of Chemistry

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Departement Chemie van de Universiteit van Oost-Finland werd opgericht in 1972. Het heeft een lange ervaring en een uitstekend track record in het onderzoek apotheek onderwijs. De afdeling met zijn unieke, onderzoek gerichte curriculum is erkend als een "eenheid van onderwijs van hoge kwaliteit" van het ministerie van Onderwijs. Departement Chemie geeft universitair onderwijs en doet onderzoek in de belangrijkste gebieden van de moderne scheikunde. Afdeling bestaat uit vier divisies: Anorganische Chemie, Organische chemie, materialen en Fysicochemie. De afdeling heeft een staf van 60 mensen en ongeveer 250 studenten. Jaarlijks 40 nieuwe studenten beginnen hun Master studies.

Onderzoeksgebieden

MASSASPECTROMETRIE

Biologische massaspectrometrie en supramoleculaire chemie

Eiwitkristallografie EN Biological Chemistry

Drie-dimensionale structuur en functie van biologische macromoleculen

Anorganische chemie

Coördinatieverbindingen en katalyse, crystal engineering, niet-covalente binding

Moleculair Modelleren

Theoretisch onderzoek materialen, oppervlakken en katalytische reacties

Materials Chemistry

Polymerisatiekatalysatoren, nieuwe polymere materialen en de oppervlakte-eigenschappen en nanocomposieten

Nanochemie en katalyse

Nanochemie, organometaalverbindingen en gekatalyseerde reacties

Toelating 2014 In 2014 zal een maximum van 20 studenten worden toegelaten tot de Master Programma voor Onderzoek Chemici. Studenten worden geselecteerd op basis van hun aanvraag documenten. Volgende aanvraagronde geopend op 7 januari en sluit op 18 februari 2014.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Meester voor onderzoek chemici

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Joensuu

Het programma is gericht op de opleiding van onderzoekers om te voldoen aan de steeds groeiende behoefte aan topkwaliteit onderzoekers. Het programma dient tevens als een ... [+]

Master voor Onderzoek Chemici

Het programma is gericht op de opleiding van onderzoekers om te voldoen aan de steeds groeiende behoefte aan topkwaliteit onderzoekers. Het programma dient ook als een uitstekende opstap voor PhD-studies.

Die moet worden toegepast?

Afgestudeerden die op zoek zijn naar uitdagingen op het gebied van chemisch onderzoek en die in het bezit een bachelordiploma in de chemie of chemische technologie.

Cursus structuur en curriculum

De internationale masteropleiding Onderzoek Chemici bestaat uit 120 studiepunten, die in twee jaar kan worden afgerond. De studies omvatten de verplichte en keuzemodules, dat kan variëren naar gelang de belangen van de studenten en de belangrijkste onderwerpen. Het belangrijkste onderwerp kan worden gekozen uit vier principe categorieën: Inorganic Chemistry, Materials Chemistry, Organische Chemie en Fysische Chemie.... [-]


Contact
Bezoekadres
University of Eastern Finland
Joensuun Campus
Department of Chemistry
(Futura Building 16)
Yliopistokatu 7

Joensuu, 80130 FI