Tampere University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Menselijk potentieel onbeperkt.

Tampere University is een van de meest multidisciplinaire universiteiten in Finland. Vrijwel alle internationaal erkende studierichtingen zijn op onze universiteit vertegenwoordigd.

De nieuwe stichting gebaseerde Tampere University is een fusie van de voormalige Tampere University of Technology en de Universiteit van Tampere. University of Tampere werd voor het eerst opgericht in 1925 en Tampere University of Technology in 1965. Tampere University heeft dus tientallen jaren ervaring in het opleiden van universiteitsstudenten.

Meer dan 30 Master's Degree-programma's in het Engels

Tampere University biedt een breed scala aan Master's Degree-programma's volledig in het Engels.

We geven vorm aan de shapers van de toekomst - individuen die mensen begrijpen, technologische kansen identificeren en gewend zijn aan de cultuur van samenwerking al bij het afstuderen.

Studenten kunnen hun studies flexibel plannen en afronden binnen de streeftijd. Ze hebben toegang tot actuele informatie over de voortgang van hun studie en het niveau van hun vaardigheden. Een doctoraatsopleiding en een onderzoeksloopbaan vormen de basis voor academische excellentie.

Alle graden omvatten gezamenlijke thematische leerresultaten met betrekking tot digitalisering, internationaliteit, communicatievaardigheden, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling.

127721_marihesnowperson120216JR34.jpg 127718_Tampere_DSC1903.jpg

Onderzoek aan de universiteit

Onderzoek aan Tampere University richt zich vooral op onderwerpen die verband houden met technologie, gezondheid en de samenleving. Tal van onderzoeksgroepen en netwerken opereren in onze gemeenschap en voeren multidisciplinaire en diverse onderzoeken uit over de grenzen van de organisatie heen.

Het onderzoek van onze Centers of Excellences (CoE) varieert van gamecultuurstudies tot tumorgenetica.

Onze missies op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn het handhaven van een rechtvaardige en participatieve samenleving, het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van alle bevolkingsgroepen, het bouwen van een efficiënte en veilige omgeving en ervoor te zorgen dat ook in de onrust sociale verantwoordelijkheid wordt gerespecteerd. veroorzaakt door digitalisering en de transformatie van werk.

127719_Tampere_DSC2462.jpg 114898_insta-autumn2018-3.jpg

Campus leven

Tampere staat bekend om zijn actieve studentenleven. Studenten zijn betrokken bij veel culturele evenementen, organiseren evenementen en houden de wielen in het algemeen in beweging. Er zijn bijna 40.000 studenten in Tampere en zij maken zeker hun aanwezigheid voelbaar! Tampere is een uitstekende stad om te studeren en bijna elke vijfde persoon die in Tampere woont, is een student. Volgens verschillende nationale enquêtes is Tampere de populairste stad om te wonen en studeren in Finland.

Onze campussen bieden diensten en flexibele ruimtes op drie verschillende locaties: City Center, Kauppi en Hervanta.

114924_kampus-talvi-1345.jpg 114925_tay140916JR02.jpg

Locaties

Tampere

Address
Tampere, Finland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA
MSc