Tampere University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Tampere en Tampere University of Technology zullen op 1 januari 2019 samenkomen. De nieuwe op stichting gebaseerde Tampere University vormt samen met de Tampere University of Applied Sciences een nieuwe gemeenschap voor hoger onderwijs in Tampere met competitieve kanten op het gebied van technologie, gezondheid en samenleving.

Tampere University of Technology (TUT) verricht onderzoek op het gebied van technologie en architectuur en biedt hoger onderwijs op basis van dit onderzoek.

e57oi

Een internationale wetenschappelijke gemeenschap

TUT ligt in Tampere, de grootste inlandse stad van de Noordse landen, zo'n 170 km ten noorden van de hoofdstad Helsinki. De campus van TUT in de buitenwijk Hervanta is een gemeenschap van 8.300 niet-gegradueerden en postdoctorale studenten en 1.700 werknemers. Internationaliteit is een inherent onderdeel van alle activiteiten van de universiteit. Ongeveer 1.700 buitenlanders uit meer dan 60 landen werken of studeren aan de TUT.

TUT biedt haar studenten de mogelijkheid voor een brede, multidisciplinaire opleiding. Competente Masters of Science of Technology en Architecture, evenals Doctors of Technology and Philosophy, afgestudeerd aan de TUT, zijn erg in trek bij werkgevers.

De universiteit combineert een sterke traditie van onderzoek op het gebied van natuurwetenschappen en techniek met onderzoek in verband met industrie en bedrijfsleven. Technologie is de sleutel tot het aanpakken van wereldwijde uitdagingen.

Een sterke maatschappelijke impact

TUT genereert onderzoekskennis en -competentie ten behoeve van de samenleving. De universiteit is een gewilde partner voor gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten met bedrijfsleven en een vruchtbare voedingsbodem voor innovatie en nieuwe onderzoeks- en kennisgebaseerde bedrijven.

Financiën

In 2015 bedroeg de totale financiering van de TUT Foundation, die opereert als Tampere University of Technology , 139 miljoen euro. 43% van de financiering van de universiteit was externe financiering, zoals inkomsten van het Finse Financiering Agentschap voor Technologie en Innovatie (Tekes), industrie, de Academie van Finland en EU-projecten.

Een stichting universiteit

TUT startte begin 2010 in de vorm van een stichting. De onafhankelijkheid van een universiteit van de stichting en de opbrengst van het foundation capital van 137 miljoen euro bevorderen verder de ontwikkeling van onderzoek en onderwijs aan de TUT.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master of Science in communicatiesystemen en netwerken

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De studies in Communicatiesystemen en Netwerken leggen een speciale nadruk op Future Internet en evoluerende en opkomende (4G, 5G en verder dan 5G) draadloze breedband- en multi-service communicatiesystemen. Hoewel de nadruk ligt op radiotoegangssystemen en netwerkniveaus, vallen ook fysieke laag digitale communicatietechnieken en RF-aspecten op systeemniveau binnen het bereik van de major. [+]

Digitalisering is er om te blijven. De voortdurende digitalisering bouwt voort op een efficiënte communicatie-infrastructuur. Communicatie is niet alleen meer voor de mens: het internet-van-dingen en het industriële internet zijn de voorlopers van een verbonden en programmeerbare wereld waar dingen ook kunnen communiceren. De digitalisering zal ongetwijfeld van grote invloed zijn op industrieën zoals energie, transport, logistiek en productie.

Een andere heersende trend in de maatschappij en industrieën is robotisering. Moderne uitvindingen, zoals zelfrijdende auto's en drones, zijn ook sterk afhankelijk van zeer efficiënte en betrouwbare draadloze communicatieoplossingen.

... [-]

Master of Science in data engineering en machine learning

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

Data engineering kietelt uw nieuwsgierigheid: elke dag is een avontuur in een oerwoud aan nieuwe gegevensuitdagingen. Datagedreven systemen staan ​​centraal in de moderne computertechniek en hebben veel beloften voor de toekomst. Data-engineering is nodig voor het oplossen van problemen met patroonherkenning, zoals intelligente zoekmachines, zelfrijdende auto's, autonome robots of automatische kentekenherkenningssystemen. [+]

Data engineering kietelt uw nieuwsgierigheid: elke dag is een avontuur in een oerwoud aan nieuwe gegevensuitdagingen. Datagedreven systemen staan ​​centraal in de moderne computertechniek en hebben veel beloften voor de toekomst. Data-engineering is nodig voor het oplossen van problemen met patroonherkenning, zoals intelligente zoekmachines, zelfrijdende auto's, autonome robots of automatische kentekenherkenningssystemen.

STUDIES

De Data Engineering en Machine Learning studies combineren machine learning technieken met efficiënte implementatievaardigheden. De cursussen combineren theorie en praktijk.

Naast de wiskunde van machine learning, vereisen real-life inzetvaardigheden een goed begrip van databases, programmeertalen en zelfs hardware-ontwerp; allemaal gericht op het efficiënt omgaan met enorme datamassa's.... [-]


Master of Science in draadloze communicatie en RF-systemen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

Onze studenten zullen een diepe competentie, fundamenteel begrip en praktische vaardigheden verwerven om als een R te fungeren [+]

Digitalisering is er om te blijven. De voortdurende digitalisering bouwt voort op een efficiënte communicatie-infrastructuur. Communicatie is niet alleen voor mensen: het internet-van-dingen en het industriële internet zijn de voorlopers van een verbonden en programmeerbare wereld, waar dingen ook kunnen communiceren. De digitalisering zal ongetwijfeld van invloed zijn op industrieën zoals energie, transport, logistiek en productie.

Een andere heersende trend in de maatschappij en industrieën is robotisering. Moderne uitvindingen, zoals zelfrijdende auto's en drones, zijn sterk afhankelijk van zeer efficiënte en betrouwbare oplossingen voor draadloze communicatie.

Draadloze communicatie en RF-technologieën maken het mogelijk om een ​​breed scala aan toepassingen te maken, variërend van alledaagse consumentenproducten tot hoogwaardige industriële machines, robots en ruimtewetenschap. De Internet-of-Things (IoT) en 5G mobiele communicatienetwerken zijn de twee belangrijkste toepassingsdomeinen.... [-]


Master of Science in embedded systemen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

In een moderne wereld zijn ingebedde systemen overal aanwezig - in auto's, gebouwen, fabrieken en wegen. Ze maken de wereld slim. Geïntegreerde systemen werken in interactie met hun omgeving en andere systemen. Ze voelen, verwerken en communiceren. Ze kunnen zelfs hun energie uit de omgeving halen. Ingebouwde systemen communiceren met mensen of werken onzichtbaar op de achtergrond. Veel systemen zijn ontworpen om de veiligheid te vergroten, zoals het automatische antibotsingsremmen in een auto. Sommige zijn ontworpen voor de lol, zoals een camera die de werkelijkheid vergroot in een buitenspel. Geïntegreerde systemen combineren hardware- en softwarekennis. Als student verwachten we dat je de basiskennis van elektronica, digitale logica, processors en programmeren kent. Optioneel bent u bekend met computernetwerken en draadloze communicatie. De aanvragers moeten een BSc-diploma in computerwetenschappen, elektrotechniek of software-engineering bezitten. [+]

In een moderne wereld zijn ingebedde systemen overal aanwezig - in auto's, gebouwen, fabrieken en wegen. Ze maken de wereld slim. Geïntegreerde systemen werken in interactie met hun omgeving en andere systemen. Ze voelen, verwerken en communiceren. Ze kunnen zelfs hun energie uit de omgeving halen. Ingebouwde systemen communiceren met mensen of werken onzichtbaar op de achtergrond. Veel systemen zijn ontworpen om de veiligheid te vergroten, zoals het automatische antibotsingsremmen in een auto. Sommige zijn ontworpen voor de lol, zoals een camera die de werkelijkheid vergroot in een buitenspel.

Geïntegreerde systemen combineren hardware- en softwarekennis. Als student verwachten we dat je de basiskennis van elektronica, digitale logica, processors en programmeren kent. Optioneel bent u bekend met computernetwerken en draadloze communicatie. De aanvragers moeten een BSc-diploma in computerwetenschappen, elektrotechniek of software-engineering bezitten.... [-]


Master of Science in gebruikerservaring

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De studies bieden u een solide praktische en theoretische achtergrond voor het begrijpen, analyseren en ontwerpen van mensgerichte technologieën en hun gebruikersinterfaces. Er wordt speciale nadruk gelegd op gebruikersgerichte ontwerpmethoden en hun integratie in productontwikkeling, evenals op het evalueren van gebruikerservaringen met eindgebruikers. [+]

Technologie is overal. We gebruiken elke dag verschillende technologische systemen en het is niet onverschillig hoe we het gebruik ervaren. Door User Experience bij TUT te bestuderen, bent u voorbereid op de uitdagingen die het ontwerp van steeds complexere technologische systemen te bieden heeft. Naast doelgerichte functionaliteit moeten de systemen eenvoudig te bedienen en te gebruiken zijn.

Geschikte achtergronden voor User Experience-studenten zijn software engineering, informatica, elektrotechniek en informatietechnologie. Bovendien zullen eerdere studies in ontwerpgerelateerde onderwerpen of interactie tussen mens en computer als een bonus worden beschouwd. Een sterke motivatie voor een mensgerichte ontwerpaanpak is nodig om succesvol te worden op dit gebied.... [-]


Master of Science in slimme netwerken

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

Onze cursussen combineren theoretisch inzicht en analyse met een mentaliteit van leren door te doen in computersimulatie en laboratoriumopdrachten. De studiemodule Smart grids bevat twee opties, Electric Power Engineering en Power electronics. [+]

Smart Grids is een nieuwe manier om elektrische energiesystemen te ontwerpen en te beheren. Slimme netten zijn ontworpen om de effectiviteit, stabiliteit en betrouwbaarheid van de systemen te verbeteren en gedistribueerde energiebronnen te integreren als een onderdeel van systeembeheer. Ze zijn essentieel voor het vergroten van het aandeel van hernieuwbare energiebronnen zonder het concurrentievermogen en de systeembeveiliging in gevaar te brengen. De smart grids-studies zijn gericht op systemisch denken in combinatie met gedetailleerde technische ontwerp- en analysevaardigheden.

Geschikte achtergronden zijn B.Sc. studies in elektrische energietechniek, vermogenselektronica, elektriciteitsmarkten of hernieuwbare energiebronnen.... [-]


Master of science in software engineering - web en cloud

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

Software Engineering - Web- en Cloudstudies richten zich op software-engineering, maar bevatten programmeertechnologieën, vooral die met betrekking tot het web en cloud-gebaseerde services. Als student krijg je een goed begrip van software-engineering, het vermogen om grote softwaresystemen te ontwerpen en implementeren en de competentie om softwareontwikkelingsprocessen te beheren en te verbeteren. [+]

Computers zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en dus ook software. De interactie tussen mensen en computers heeft verschillende vormen, omdat computers in verschillende systemen zijn geïntegreerd, van mobiele apparaten tot clouds. De trend is naar meer en meer complexe systemen die op verschillende manieren met elkaar zijn verbonden om grote gedistribueerde systemen te vormen. Omdat de systemen en de componentservices voortdurend evolueren, is inzicht in de complexiteit en systeemintegratie cruciaal - wat betekent dat er behoefte is aan ervaren softwarespecialisten in het veld.

Kandidaten moeten een BSc-graad in computerwetenschappen, software-engineering of wiskunde bezitten. ... [-]


Master of Sciences in robotica en kunstmatige intelligentie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De aanvragers moeten een B.Sc. graad in computerwetenschappen, wiskunde, automatiseringstechniek, signaalverwerking of een verwante discipline. De student moet bekend zijn met de basisprincipes van programmeren, digitale logica en processoren. Aanbevolen voorwaarden zijn bekendheid met machine learning en regeltechniek. [+]

Robotica is al lang de sleutel tot efficiënte productie. Huidige robots voeren echter meestal rigide taken uit in een productiepijplijn zonder de mogelijkheid om in veranderende omgevingen te werken. De volgende generatie autonome robots opereren onder mensen, wat volledig nieuwe soorten vaardigheden vereist. Niet alleen moeten ze hun omgeving begrijpen, maar ze moeten ook in staat zijn om samen te werken met mensen en zelfs toekomstige menselijke acties te voorspellen.

De aanvragers moeten een B.Sc. graad in computerwetenschappen, wiskunde, automatiseringstechniek, signaalverwerking of een verwante discipline. De student moet bekend zijn met de basisprincipes van programmeren, digitale logica en processoren. Aanbevolen voorwaarden zijn bekendheid met machine learning en regeltechniek.... [-]


Masteropleiding in business en technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De IEM programma richt zich op business development in internationale verkoop en sourcing netwerken. De huidige bedrijven opereren in wereldwijde netwerken. Managers en business development professionals moeten begrijpen hoe deze netwerken functie en kan worden beheerd. Om studenten te helpen groeien tot business development professionals, het IEM programma biedt ook een breed scala aan cursussen met betrekking tot management en leiderschap in een internationale, technologie-gedreven business omgeving. [+]

Bedrijfs- en technologiestudies bereiden zich voor op een internationale carrière

Technologiebedrijven gaan van lokaal naar mondiaal - ze hebben jonge professionals nodig met een interculturele mindset en een goed begrip van de nieuwste technologieën. Wij van TUT verwelkomen ingenieurs en technische afgestudeerden van over de hele wereld om te studeren in ons MSc-programma in Business and Technology (B & T) in een interculturele, bedrijfsgerichte leeromgeving.

B & T richt zich op bedrijfsontwikkeling in internationale verkoop- en inkoopnetwerken. Bedrijven opereren in wereldwijde netwerken; zowel managers als business development professionals moeten begrijpen hoe dergelijke netwerken functioneren en kunnen worden beheerd. In B & T ontwikkelt u een grondig inzicht in de bedrijfsprocessen die kenmerkend zijn voor wereldwijde business-to-business markten en het vermogen om bedrijfsontwikkelingspraktijken toe te passen in internationale netwerken.... [-]


Masteropleiding in fabrieksautomatisering en robotica

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

Wilt u een expert worden in Factory Automation en Robotics? Word lid van onze internationale en inspirerende leeromgeving en verkrijg de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in de academische wereld of de industrie! [+]

Bereik hoger - kies Automation!

Wilt u een expert worden in Factory Automation en Robotics? Word lid van onze internationale en inspirerende leeromgeving en verkrijg de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in de academische wereld of de industrie!

Innovatieve en praktische onderzoeken

De onderzoeken omvatten niet alleen conventionele lezingen, maar ook veel praktische manieren van leren, zoals verschillende laboratoriumopdrachten, hands-on oefeningen en praktische studies in innovatieve leeromgevingen. Het programma zorgt ervoor dat u zowel de theoretische kennis en praktische expertise op het gebied van automatisering.

Een diploma met verschillende kansen

Na het voltooien van het programma, bent u gekwalificeerd om een ​​breed scala aan carrièremogelijkheden op verschillende gebieden van automatisering na te streven. Je hebt ook de kennis en vaardigheden om een ​​carrière in de industrie na te streven of om door te studeren naar een doctoraat. ... [-]


Masteropleiding in technische materiaalwetenschap

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De masteropleiding Engineering Materials Science biedt multidisciplinaire en flexibele studiemogelijkheden die aan hoge normen voldoen. Het programma biedt u een internationaal georiënteerde en innovatieve studie en onderzoek milieu en bereidt je voor op een breed scala van professionele en academische carrièremogelijkheden zowel in Finland als in het buitenland. [+]

Het oplossen van de problemen van het menselijk welzijn

Engineering Materials Science wil universele oplossingen bieden voor verschillende onderzoeksuitdagingen waarmee de industrie te maken heeft. Onze ambitieuze maar zeer fascinerende missie is om te helpen bij het vinden en ontwikkelen van de best mogelijke materialen voor verschillende doeleinden in alle aspecten van het leven. We willen graag nieuwe baanbrekende materialen gebruiken bij het oplossen van toekomstige problemen op het gebied van milieu, energie en menselijk welzijn.

Nadat u bent afgestudeerd aan ons Engineering Materials Science-programma, zult u de technologische en economische problemen in de industrie kunnen begrijpen, de problemen kunnen analyseren en verfijnen in wetenschappelijke onderzoeksvragen, en wetenschappelijke methoden kunnen gebruiken om de problemen op te lossen om de concurrentiepositie en prestaties van materialen te verbeteren. .... [-]


Master

Masteropleiding in de architectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De omgeving waarin we onze tijd doorbrengen, heeft een grote impact op ons leven. Architecten spelen een sleutelrol bij het ontwerpen van de gebouwde omgeving en voor het bieden van vreugde, veiligheid en bruikbaarheid aan mensen elke dag. [+]

De omgeving waarin we onze tijd doorbrengen, heeft een grote impact op ons leven. Architecten spelen een sleutelrol bij het ontwerpen van de gebouwde omgeving en voor het bieden van vreugde, veiligheid en bruikbaarheid aan mensen elke dag.

Duurzaamheid - en nog veel meer

Master's Degree Program in Architecture biedt je een breed begrip van de fundamenten van architectuur. Het programma richt zich op duurzaamheid, maar omvat ook alle belangrijke vakgebieden, van architectuur en woningontwerp tot stedenbouwkundige en restauratiestudies.

Ontwikkel je denken in een inspirerende en ondersteunende sfeer

Aan de School of Architecture van de TUT worden de eigen ideeën van studenten zeer gewaardeerd. U wordt aangemoedigd om uw denken onafhankelijk te ontwikkelen, maar met volledige ondersteuning. Individuele projecten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met professoren, assistenten en medestudenten in een proactieve omgeving. Persoonlijk initiatief, originele ideeën en creativiteit worden aangemoedigd en ondersteund.... [-]


Videos

Create your own success story

Welcome to TUT campus

Contact
Bezoekadres
Korkeakoulunkatu 10
Tampere, FI-33720 FI
Social Media