Lees de Officiële Beschrijving

Studeer bij OAMK

Meer dan 9.000 studenten, waaronder meer dan 300 internationale studenten, zorgen ervoor dat Oulu University of Applied Sciences (OAMK) een vitale en innovatieve plek is om te studeren.

Studies bij OAMK zijn gericht op het OAMK en combineren theoretische studies met professionele vaardigheden. Wij leiden hooggewaardeerde professionals op om te voldoen aan de behoeften van het beroepsleven, zowel in Finland als internationaal.

We hebben in totaal 28 bacheloropleidingen, waarvan er drie in het Engels worden gegeven. De opleidingen bieden je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om als een professionele expert te werken, om de nieuwste ontwikkelingstrends van je vakgebied te volgen en te promoten en om levenslang leren op te zetten.

De stad Oulu is vol met mogelijkheden

University of Applied Sciences ( OAMK ) is een van de aantrekkelijkste hogescholen van Finland. De regio Oulu ligt ten noorden van Helsinki en is een van de snelstgroeiende gebieden in het land. Slechts een vlucht van een uur van Helsinki en een treinverbinding die u rechtstreeks naar het stadscentrum brengt, zorgt ervoor dat de stad Oulu gemakkelijk bereikbaar is vanuit Zuid-Finland. Met zijn 200.000 inwoners is de regio een belangrijk centrum van innovatieve hightechindustrieën, academia, wetenschap, diensten en cultuur.

Oulu heeft uitstekende studie- en onderwijsfaciliteiten met een breed scala aan activiteiten in de vrije tijd en prachtige natuur. De Oulu-regio is een levendige en interessante bestemming voor studenten, docenten en experts, zowel uit Finland als uit het buitenland. Slechts enkele uren van het exotische Lapland en wandelmogelijkheden maken Oulu een uitstekende plek voor natuurliefhebbers. Dagelijkse busverbindingen naar een van de grootste skigebieden in Finland, Ruka, maken het tijdens het winterseizoen mogelijk voor iedereen om te genieten van besneeuwde hellingen en skiroutes.

Leuke weetjes over Oulu

  • Het Finse onderwijssysteem is gerangschikt onder 's werelds beste onderwijssystemen.
  • Verschillende Finse presidenten zijn hun onderwijstraject begonnen in Oulu, waaronder de Nobelprijswinnaar voor de overwinning, Martti Ahtisaari. OAMK is trots om deze erfenis van hoogwaardig onderwijs voort te zetten.
  • Oulu heeft een breed scala aan ICT-expertise. De stad is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot een van de zeven intelligentste gemeenschappen in de wereld door het Intelligent Community Forum.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

De Master's Degree Program in Education Entrepreneurship wordt aangeboden door de Oulu University of Applied Sciences in Finland. Het programma overbrugt de gebieden van ... [+]

Master's Degree Program in Education Entrepreneurship

Master's Degree Programma in Education Ondernemerschap overbrugt de gebieden van onderwijs, ondernemerschap, design en innovatie. Het focust

een praktische benadering om nieuwe innovaties in het onderwijs te ondersteunen, zoals het opstarten van startups van onderwijstechnologie of sociale impactinitiatieven en het leiden van innovatie in educatieve organisaties en bedrijven.

Het programma ondersteunt u als professional om toegang te krijgen tot kansen en netwerken in de wereldwijde gemeenschap van onderwijsinnovaties (pedagogisch en zakelijk).

Het cohort is interdisciplinair en internationaal met het programma voltooid in een samenwerkingsverband en... [-]

Finland Oulu
August 2019
Voltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 20 611 0200