Lees de Officiële Beschrijving

Introductie van de universiteit

LUT University is een baanbrekende wetenschapsuniversiteit in Finland, die sinds 1969 wetenschappelijke en zakelijke gebieden samenbrengt.

Onze internationale gemeenschap bestaat uit ongeveer 6000 studenten en deskundigen die zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs.

Probleemoplossers

Schone energie en water, circulaire economie en duurzaam ondernemen zijn de belangrijkste vragen van de mens waarnaar LUT oplossingen zoekt door middel van technologie en business.

Onze expertise op het gebied van energie wordt weerspiegeld in onze Green Campus, een unieke onderzoeks- en studieomgeving.

Zakelijke samenwerking

LUT heeft een traditie van sterke banden met het bedrijfsleven. Het Finse zakenblad "Talouselämä" heeft LUT gerangschikt als de beste universiteit voor samenwerking op het gebied van bedrijfstechnologie in Finland. We promoten bedrijven die zijn gegenereerd door wetenschappelijk onderzoek. Dit wordt aangetoond door het eigen investeringsbedrijf Green Campus Innovations, dat de op onderzoek gebaseerde startende bedrijven van LUT ondersteunt.

Internationale zaken

We willen een voorloper zijn in het onderwijs door internationale kwaliteitslabels voor onze opleidingen te behalen als een teken van uitmuntendheid in het lesgeven.

waarden

Ons werk ondersteunt onze waarden: de moed om te slagen, de passie voor innovatie door middel van wetenschap en de wil om welzijn op te bouwen.


We zetten ons in voor een alternatief pad

 • Op energieoplossingen die hernieuwbare energie bevorderen
 • Naar een afvalvrije wereld, waar we alles recyclen
 • Om water voor iedereen te reinigen
 • Naar duurzame en slimme bedrijfsmodellen
 • Aan de promotie van nieuw groenbordondernemerschap om de groei in Europa te stimuleren

Wetenschappelijke oplossingen

Schone energie

 • Energiemarkten en zonne-economie
 • Energieconversie en opslagtechnologieën
 • Duurzaamheidswetenschap

Circulaire economie

 • Waterzuivering en hergebruik
 • Verwerking van secundaire en hernieuwbare grondstoffen
 • Producten en levenscyclusanalyse

Duurzaam ondernemen en ondernemerschap

 • Innovatie en duurzame waardecreatie
 • MKB en internationaal ondernemerschap
 • Bedrijfsanalyse en besluitvorming
 • Digitalisering van bedrijven

Cross-cutting thema's

 • Digitalisering en datawetenschap
 • Focusgebiedonderzoek in de Russische context en met de beste Russische partners


Goals

Educatieve revolutie

We trainen de volgende generatie van ondernemende probleemoplossers die een gevoel van verantwoordelijke nieuwsgierigheid hebben en die bereid en in staat zijn om uitdagingen om te zetten in kansen, de zakelijke omgeving van morgen vast te leggen en vorm te geven. We gebruiken state-of-the-art lesmethoden. De werkzaamheidsgraad van onze afgestudeerden is hoger dan die van andere universiteiten.

Onderzoek in een hogere versnelling

We streven naar uitmuntendheid. Dit vertaalt zich in hoogwaardig onderzoek met een significante impact en zichtbaarheid en in een succesvolle competitie voor financiering. We werken samen met de best mogelijke internationale partners. We werven de beste kandidaten internationaal.

botsing

We dragen bij aan het bieden van antwoorden op de belangrijke maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Wij zijn de eerste Finse ondernemersuniversiteit die voldoet aan de criteria van de OESO en de Europese Commissie. We consolideren onze positie bij 's werelds beste universiteiten.


waarden

 • Moed om te slagen
 • Passie voor innovatie door wetenschap
 • Wil om welzijn te bouwen
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

LUT University

In dit masterprogramma ontwikkel je expertise in strategische wereldwijde marketing, digitale marketing, marketinganalyses, internationaal zakendoen en waardecreatie in e ... [+]

Om concurrerend te blijven, moeten bedrijven uitblinken in wereldwijd marketingbeheer.

Wereldmarkten worden gekenmerkt door een hoge mate van onzekerheid. Bovendien creëert de trend van digitalisering zowel uitdagingen als kansen voor het internationale management van bedrijven. Zo neemt de waarde van gegevens in managementbeslissingen toe. Gegevensgebaseerde strategische besluitvorming en marketinganalyses vertegenwoordigen de belangrijkste competenties van de marketingmanagers van vandaag.

In dit masterprogramma ontwikkel je expertise in strategische wereldwijde marketing, digitale marketing, marketinganalyses, internationaal zakendoen en waardecreatie in een snel veranderende wereld. De inhoud van het curriculum van dit EPAS-geaccrediteerde programma is zorgvuldig ontworpen om een ​​sterk carrière opbouwend potentieel te hebben.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In dit masterprogramma verwerf je uitgebreide kennis, hetzij in de technische fysica, wiskunde of informatica, en hun toepassing op de snel veranderende problemen van het ... [+]

Computation and physics zijn een integraal onderdeel van de moderne maatschappij en wetenschap.

Men kan het belang van wetenschappelijke kennis en computationele engineering in de wereldwijde informatiemaatschappij en de industriële economie niet overdrijven, vooral niet als de systemen die we gebruiken om steeds complexer te worden.

Effectieve computationele engineering zorgt voor kortere cyclustijden, betere productkwaliteit en verbeterde functionaliteit. Kennis van de fysica helpt ons om beter te begrijpen, te begrijpen en beter te communiceren met de omgeving.

In dit masterprogramma verwerf je uitgebreide kennis, hetzij in de technische fysica, wiskunde of informatica, en hun toepassing op de snel veranderende problemen van het industriële en economische leven.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Tijdens je studie leer je de mogelijkheden en beperkingen van duurzame productie te zien. Je ontwikkelt vaardigheden, waardoor je kunt deelnemen aan veeleisende wereldwij ... [+]

Om meer duurzame samenlevingen te ontwikkelen, moeten we beter begrijpen hoe we kunnen reageren op ecologische, sociale en economische uitdagingen en het industriële gedrag kunnen veranderen.

Modern engineeringontwerp kan worden geïmplementeerd door honderden verschillende productietechnieken, die de laatste schakels zijn van de waardeketen voordat het product wordt vrijgegeven aan de klant. De optimale leveringsketen en winstgevende activiteiten kunnen worden gegarandeerd door de juiste fabricagetechnieken te kiezen, samen met professioneel gebruik ervan.

De verwerkende industrie staat voor nieuwe uitdagingen, omdat de behoeften van klanten veranderen als gevolg van het toenemende bewustzijn van duurzame productiemethoden en de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde materialen. In dit programma verwerft u vaardigheden en kennis die nodig zijn om de maakindustrie te hervormen en haar concurrentievermogen te vergroten door middel van duurzaam productontwerp.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
LUT University

Studies in de masteropleiding Electrical Engineering zijn breed en relevant voor de industrie. Je leert over de conversie, het gebruik en de transmissie van elektrische e ... [+]

De beschikbaarheid en veiligheid van de elektriciteitsvoorziening zijn wereldwijde aandachtspunten bij de voortdurende toename van energieproductie en -verbruik.

Elektrische energie is nu meer dan ooit het antwoord op de dringende energie-uitdagingen van de wereld. Elektrische energie is de cruciale factor voor efficiëntie en succes in de energietransitie naar een duurzame, echt industriële en consumentgerichte economie.

Elektrotechniek is het grootste en meest diverse technologische veld ter wereld. Studies in de masteropleiding Electrical Engineering zijn breed en relevant voor de industrie. U kunt ervoor kiezen om u te specialiseren in de conversie, het gebruik en de besturing van elektrische systemen of de elektriciteitsmarkt en de zonne-economie.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Meer gebruik maken van de beschikbare duurzame energiesystemen is een manier om de uitdaging van de klimaatverandering aan te gaan en tegelijk de beschikbaarheid van ener ... [+]

De toekomstige energie-uitdaging vereist nieuwe toevoer van betaalbare duurzame energie.

Meer gebruik maken van de beschikbare duurzame energiesystemen is een manier om de uitdaging van de klimaatverandering aan te gaan en tegelijk de beschikbaarheid van energievoorziening voor ons allemaal te waarborgen. In dit programma leert u hoe u veilig en zuinig energie kunt produceren en gebruik kunt maken van technologie met lage emissie en hernieuwbare energiebronnen.

Na het afstuderen zul je de voor- en nadelen van verschillende technologieën voor de opwekking van bio-energie begrijpen en in staat zijn om kleinschalige bio-energiesystemen te ontwerpen.

Beoogde leerresultaten... [-]
Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

De masteropleiding Business Analytics is een modern multidisciplinair engineeringprogramma dat is ontworpen om afgestudeerden een breed scala aan praktische analytische v ... [+]

De masteropleiding Business Analytics is een modern multidisciplinair programma dat is ontworpen om afgestudeerden een breed scala aan praktische analytische vaardigheden te bieden die tegenwoordig zeer gewild zijn in de branche.

Studenten die het programma met succes afsluiten, hebben veel vraag en hebben toegang tot interessante functies in het bedrijfsleven en de industrie.

Het programma richt zich op het overdragen van zowel theoretische kennis als technische vaardigheden in relevante bedrijfsanalysemethoden, waaronder data-analyse, modellering, simulatie en besluitvormingsmethoden met meerdere criteria, en praktische knowhow over het gebruik van de methoden op gegevens uit de echte wereld in een zakelijke of industriële context. De software en hulpmiddelen die tijdens de cursus worden toegepast, zijn standaard in de branche.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Na het voltooien van studies in deze master, verkrijgt u voldoende wetenschappelijke en technologische kennis voor een carrière in de chemische en procestechnologie in ve ... [+]

Chemische engineering is een zeer interdisciplinair gebied dat zich bezighoudt met uiteenlopende materialen en processen.

Het omvat vele wetenschappelijke en technologische gebieden die essentieel zijn voor het welzijn van de mens, een schoon milieu en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

In de huidige maatschappij worden hulpbronnen schaars en is de milieu-impact van productieprocessen een kwestie van groeiende zorg. Het is belangrijk om technologie te ontwikkelen die niet schadelijk is voor het milieu, om natuurlijke bronnen rationeel te gebruiken en om procesverspilling tot een minimum te beperken.

Elke dag wordt twee miljoen ton afvalwater en industrieel en agrarisch afvalwater geloosd in de waterlichamen. Vooral waterzuivering is in veel delen van de wereld ontoereikend en de wetgeving met betrekking tot het afvalwater wordt voortdurend aangescherpt. Bovendien daagt duurzaamheid ons uit om op verschillende manieren na te denken over waterbehandeling.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In deze master leer je hoe je goederen kunt vervangen door diensten als deze efficiënter en beter is voor het milieu. Informatietechnologie kan ons bijvoorbeeld toegang b ... [+]

De masteropleiding Circular Economy wordt aangeboden door Lappeenranta University of Technology (LUT) op de Lahti Campus.

Het bestaande economische systeem is gebaseerd op de take-make-and-away-aanpak die voornamelijk wordt aangedreven door fossiele brandstoffen. De veronderstelling is dat een toenemende economische groei zoveel overschotten oplevert dat ongunstige milieueffecten kunnen worden aangepakt.

Het systeem blijft echter alleen groeien als er voldoende middelen zijn voor transformatie, zinkt naar afval, krediet voor investeringen en economische groei.

De circulaire economie biedt een alternatief. Het heeft als doel producten, componenten en materialen op het hoogste nut en waarde te houden. Het heeft tot doel de economische groei los te koppelen van het verbruik van eindige hulpbronnen door de levenscycli van producten te sluiten. Het systeem waarin materialen eindeloos worden omgezet in bruikbare goederen en diensten wordt aangedreven door duurzame energiesystemen.... [-]

Finland Lahti
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

De masteropleiding Industrial Design Engineering is ontworpen om studenten kennis te bieden van innovatief ontwerp, productiemethoden, menselijke factoren, creatief probl ... [+]

Nieuwe producten worden dagelijks en in toenemende mate op de markt geïntroduceerd om aan de toenemende vraag van klanten te voldoen.

Als gevolg hiervan gaat ook de concurrentie tussen fabrikanten een nieuwe fase in.

De masteropleiding Industrial Design Engineering is ontworpen om studenten kennis te bieden van innovatief ontwerp, productiemethoden, menselijke factoren, creatief probleemoplossend vermogen, geavanceerde materialen, industriële en zakelijke uitdagingen en milieuoverwegingen.

Dergelijke vaardigheden zijn nodig in verschillende stadia van productontwikkeling om tegemoet te komen aan de behoeften van industrieën, productgebruikers te ondersteunen en milieuaspecten aan te pakken.... [-]

Finland Lahti
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In dit programma leer je de uitdagingen van duurzaamheid te identificeren en deze op een multidisciplinaire manier te bekijken, oplossingen te produceren die alle aspecte ... [+]

We willen allemaal een maatschappij opbouwen die ook voor onze kinderen vruchtbaar leven mogelijk maakt.

Naarmate de complexiteit en urgentie van veel duurzaamheidsproblemen toenemen, kunnen we niet langer nadenken over onze investeringsbehoeften als een specifiek technisch product met geweldige prestaties.

Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met een groeiende behoefte om effectiever bij te dragen aan duurzaamheidsuitdagingen.

Klimaatopwarming, verzwakking van de luchtkwaliteit, watervervuiling en hoeveelheden afval zijn voorbeelden van duurzaamheidsproblemen waarmee de wereld vandaag wordt geconfronteerd. Soms bieden traditionele technologieën de beste oplossingen, maar ook de integratie van nieuwe oplossingen voor complexe milieuproblemen is nodig.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In het masterprogramma Mechatronic System Design wordt u vertrouwd gemaakt met het ontwerp en de simulatie van moderne mechatronische machines, die een mechanisch systeem ... [+]

Intense concurrentie zet druk op machinebouwers om machines te leveren met een hoger vermogen, lagere bedrijfskosten en verhoogde veiligheid.

Toenemende eisen aan de productiviteit van complexe systemen, zoals productiemachines, vereisen de toepassing van nieuwe methoden in het productontwikkelingsproces. Mechatronisch systeemontwerp wint aan populariteit in het ontwerpproces van de machine en het is een belangrijke benadering in het productieproces van productieve levenscyclusefficiënte machines.

In Mechatronic System Design, het masterprogramma, maak je kennis met het ontwerp en de simulatie van moderne mechatronische machines, die een mechanisch systeem, krachtoverbrenging (hydraulisch, elektrisch, pneumatisch of hybride) en een digitaal besturingssysteem omvatten.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Dit veld heeft een voortdurende behoefte aan professionals om reactoren en generatoren van kerncentrales te besturen, rekening houdend met en in de praktijk toe te passen ... [+]

De behoefte aan mankracht in de nucleaire industrie neemt toe als gevolg van nieuwe energiecentraleprojecten.

Dit veld heeft een voortdurende behoefte aan professionals om reactoren en generatoren van kerncentrales te besturen, rekening houdend met en in de praktijk toe te passen nucleaire veiligheid in alle subsystemen van een kerncentrale. In dit programma leer je over energie-economie, milieueffecten, besparingen en emissies, nucleaire energie en veiligheid, en de ontwikkeling van plantprocessen.

Je studies zullen lichtwaterreactoren benadrukken, maar je zult ook de basisprincipes van andere reactortypes leren kennen, inclusief snelle reactoren en zwaar water en gasgekoelde reactoren.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Het programma behandelt de toepassing van technische principes van software en systeemontwikkeling, waaronder ontwerpmethodieken, bedrijfsprocessen en servicemodellering ... [+]

Softwareontwikkeling en digitalisering vormen een integraal onderdeel van de moderne samenleving en vormen vrijwel alles, van de objecten om ons heen tot de manieren waarop we communiceren.

De masteropleiding in Software Engineering en Digital Transformation richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde kennis en expertise voor het ontwerpen en ontwikkelen van software en digitale services en de digitale transformatie van bedrijfsprocessen.

Het programma richt zich op de toepassing van technische principes van software en systeemontwikkeling, waaronder ontwerpmethodieken, bedrijfsprocessen en servicemodellering en re-engineering, werkingsprincipes en benadering van onderhoud en kwaliteitsborging.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In dit programma leert u hoe u de ondernemerscompetenties voor het creëren van een nieuw bedrijf kunt ontwikkelen en de groei naar internationale markten kunt leiden. Je ... [+]

Het bedrijfsleven van vandaag is steeds internationaler en biedt een groot groeipotentieel voor zowel nieuwe ondernemers als bestaande bedrijven.

Misschien wilt u een succesvolle ondernemer worden door uw eigen bedrijf op te zetten of een succesvolle loopbaan in het management van bestaande bedrijven te ontwikkelen, maar om te slagen, moet u eerst de juiste mentaliteit en vaardigheden ontwikkelen.

In dit programma leert u hoe u de ondernemerscompetenties voor het creëren van een nieuw bedrijf kunt ontwikkelen en de groei naar internationale markten kunt leiden. Je leert ook hoe je de internationale groei en strategie van een bedrijf moet managen, hoe je financiën en middelen op internationale markten moet beheren en hoe je mensen in een multinationaal bedrijf kunt leiden. Daarnaast kunt u bedrijven raadplegen over hun internationale strategieën.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Het masterprogramma in bioraffinaderijen wordt geleverd als flexibel afstandsonderwijs, onafhankelijk van plaats of tijd. Het is zeer geschikt voor mensen die al in de we ... [+]

De duurzame productie van energie, voedsel, chemicaliën en materialen is een grote uitdaging vandaag en voor toekomstige generaties.

De productie is tot nu toe gebaseerd op fossiele grondstoffen, maar dit heeft op zijn beurt gezorgd voor zeer ernstige milieu-uitdagingen.

Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen waar dit technisch mogelijk en economisch haalbaar is, is een van de hoektechnologieën voor het verzachten van de klimaatverandering en het besparen van schaarse natuurlijke hulpbronnen.

Bioraffinaderijen bestrijken een breed scala aan technologieën en materialen, en dit programma onderzoekt deze kwesties met een open geest en met een brede kijk op niet alleen technologieën, maar ook op de kansen die ze bieden op het gebied van nieuwe competenties, oplossingen en kritische beoordelingen. In dit masterprogramma specialiseer je je in bioraffinage en gerelateerde industrieën of bijvoorbeeld in de circulaire economie.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
LUT University

In het programma verdiep je je kennis, vaardigheden en competenties in energietechnologie, bijvoorbeeld energie-economie, milieueffecten, besparingen en emissies, hernieu ... [+]

Kennis van energieconversie is essentieel voor het ontwerpen van energiesystemen voor een duurzame toekomst.

In het programma verdiep je je kennis, vaardigheden en competenties in energietechnologie, bijvoorbeeld energie-economie, milieueffecten, besparingen en emissies, hernieuwbare energiebronnen en energiecentraleprocessen.

Na het afstuderen kun je energieomzettingsprocessen voor verschillende toepassingen analyseren, ontwerpen en selecteren, rekening houdend met technologische, economische, ecologische en maatschappelijke aspecten.

Beoogde leerresultaten

Groene energie en technologie vormen de kern van de expertise van LUT.

Na het voltooien van dit masterprogramma, kun je:... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In dit masterprogramma verkrijgt u de nieuwste en meest doelgerichte kennis en expertise voor het ontwerpen en produceren van innovatieve, duurzame, concurrerende en veil ... [+]

Machines hebben veel schijnbaar onrealistische ideeën mogelijk gemaakt en hebben een veelvoud aan uitdagende functies mogelijk gemaakt.

Machinebouw is een van de oudste en meest traditionele van de ingenieurswetenschappen, gekenmerkt door een sterk verlangen om anders te denken en veranderingen in de wereld teweeg te brengen.

De hoogstaande beschaving in de wereld is sterk gebaseerd op gelaste metalen constructies, die constructies in vorm houden en machines laten draaien. Hun ontwerp en productie zijn een van de meest fascinerende engineeringtaken.

In dit masterprogramma verkrijgt u de nieuwste en meest doelgerichte kennis en expertise voor het ontwerpen en produceren van innovatieve, duurzame, concurrerende en veilige gelaste metalen constructies voor veeleisende toepassingen, met name voor dynamische belasting of arctische omstandigheden.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Innovaties en technologie zijn aanwezig in alle aspecten van de moderne samenleving. Je studies zullen zich richten op verschillende aspecten van technologische en innova ... [+]

De internationale zakenwereld van vandaag is op zoek naar getalenteerde afgestudeerden met een internationale mindset en begrip voor het beheer van innovaties en nieuwe technologieën.

Multinationale ondernemingen en nieuwe innovatieve bedrijven over de hele wereld zoeken naar jonge deskundigen die bedrijven in een mondiale omgeving kunnen beheren.

Innovaties en technologie zijn aanwezig in alle aspecten van de moderne samenleving. Je studies zullen zich richten op verschillende aspecten van technologische en innovatieve bedrijven, van startups tot grote multinationale bedrijven.

Je zult worden blootgesteld aan concepten die nodig zijn om effectieve managers te zijn in een breed scala van rollen in het bedrijf, variërend van marketing tot productontwikkeling, projectmanagement of human resources.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

In dit masterprogramma bestudeer je de disciplines van strategische financiën en bedrijfsanalyses. Je verwerft interessante en relevante vaardigheden waarmee je in versch ... [+]

Modern financieel management vereist meer en meer kennis over de tools en technieken van bedrijfsanalyses.

Een combinatie van strategische financiële en bedrijfsanalyses is nodig om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die op de toekomst willen en op feiten gebaseerde beslissingen willen nemen in een concurrerend zakelijk landschap.

In dit masterprogramma bestudeer je de disciplines van strategische financiën en bedrijfsanalyses. Je verwerft interessante en relevante vaardigheden waarmee je in verschillende internationale managementfuncties in een internationale zakelijke omgeving kunt werken.

De inhoud van het programma is gebaseerd op de theorieën en concepten van financiële economie en bedrijfsfinanciën. Je verwerft praktische beslissingsvaardigheden en analytische knowhow die je zullen helpen een solide basis te leggen voor een carrière in financieel management.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LUT University

Supply management is een uniek masterprogramma in Finland met expertise op het gebied van strategisch aanbod en leveranciersbeheer. Het programma is ontworpen om te beant ... [+]

Wereldwijde bevoorradingsnetwerken en toeleveringsketens over de hele wereld vormen een essentieel onderdeel van de hedendaagse bedrijfsvoering.

Het onttrekken van concurrentievermogen en het vergroten van de duurzaamheid van een bedrijf van zijn toeleveringsnetwerken en ketens vereist speciale vaardigheden, competenties en hulpmiddelen voor het onderzoeken en beheren van mondiale voorzieningsnetwerken.

Supply management is een uniek masterprogramma in Finland met expertise op het gebied van strategisch aanbod en leveranciersbeheer. Het programma is ontworpen om te beantwoorden aan de groeiende behoeften van het bedrijfsleven van vandaag in termen van het opleiden van ruimdenkende, innovatieve managers op het gebied van voorraadbeheer en inkoop.... [-]

Finland Lappeenranta
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lappeenranta University of Technology
Address
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 29 4462111