Lappeenranta University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ga met wetenschap

Wij zijn een universiteit waar nieuwsgierigheid en moed elkaar ontmoeten. Wij zijn een wereld waarin mensen met inspiratie elkaar inspireren. We zijn een ambitieuze en bemoedigende community die zorgt voor een betere toekomst op onze Green Campus . Wees een van ons.

7.000 studenten, docenten en onderzoekers vormen de internationale wetenschappelijke gemeenschap van de universiteit. Veeleisende actuele kwesties zoals het beteugelen van klimaatverandering, de beschikbaarheid van schoon water en de continue beschikbaarheid van energie zijn de doelstellingen van de technologie en bedrijfsoplossingen die LUT produceert. Het welzijn van de wereld beweegt ons.

In de disciplines van de bedrijfskunde concentreert LUT zich op duurzame waardecreatie door het bevorderen van innovaties en voortdurende vernieuwing - concurrentievermogen.

Op de LUT van Lappeenranta University of Technology kunt u kiezen uit 17 technologie of zakelijke masteropleidingen die in het Engels worden gegeven.

We zijn toegewijd aan oplossingen voor hernieuwbare energie, een afvalvrije wereld, schoon water voor iedereen, duurzame en slimme bedrijfsmodules en de promotie van nieuw groenborstondernemerschap om de groei te stimuleren. We vechten voor een betere wereld - voor al dat is goed.

Bij LUT kun je de graad behalen van Master of Science in Technology, M. Sc. (Tech.), Of Master of Science in Economie en Bedrijfskunde, M. Sc. (Econ.

Rolling toelating voor masterstudies

Van 1 november 2017 tot 31 mei 2018

In aanvulling op de eenmaal per jaar LUT aanmeldingsperiode voor de LUT Master-programma's in het Engels, bieden wij u een optie om ook via Rolling Admission in te schrijven.

Houd er echter rekening mee dat als u via Rolling Admission wordt toegelaten en uw studieplaats binnen 2 weken na het besluit aanvaardt zoals vereist, het geen zin heeft om u aan te melden tijdens de toepassingsperiode van één keer per jaar, want zelfs als u wordt toegelaten, zou u niet in staat om uw beslissing voor de geaccepteerde studieplaats te veranderen vanwege de regel van One Study Place per Termijnbepaling .

Alle in aanmerking komende aanvragers die voldoen aan de vereisten voor voortschrijdende toelating zullen worden toegelaten voor de studies die in de volgende herfst beginnen.

Aanvraagperiode

  • 1 november 2017 - 31 mei 2018

Studies starten

  • Herfst 2018

Toelatingseisen

Er zijn speciale toelatingsvereisten bij het aanvragen van de masteropleidingen via rollende toelating. U vindt deze speciale vereisten voor het voldoen aan de criteria vermeld in Rolling Admission voor Master Studies - Eligibility Requirements .

Collegegeld

Burgers van EU / EER en Zwitserland

Er is geen collegegeld verschuldigd voor de nationaliteiten binnen de Europese Unie (EU), de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland.

Burgers buiten de EU / EER en Zwitserland

Er moet een collegegeld worden betaald voor de burgers van een land buiten de EU / EER en Zwitserland. Het LUT collegegeld voor alle masteropleidingen bedraagt ​​EUR 10.000 per academisch jaar.

Beurzen

Voor het eerste academisch jaar zijn er geen beurzen beschikbaar bij het aanvragen via rollende toelating.

Voor het tweede academische jaar, als je een collegegeld moet betalen, kom je ook in aanmerking voor een 100% studiegeldbeurs voor het tweede academische jaar, wanneer je minimaal 60 ECTS studiepunten hebt behaald * tijdens het eerste academisch jaar met de minimale GPA van 4,25 op de schaal van 1,0-5,0.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master's Programme in Strategic Finance and Business Analytics, MSF

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Je wordt voorbereid op een loopbaan in finance en bedrijfsstrategiebeheer, hetzij als analist bij banken of adviesbureaus of als manager in industriële of dienstverlenende bedrijven.

[-]

Master's Programme in Supply Management, MSM

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

De scriptie is een geavanceerd onderzoek project, dat ongeveer zes maanden full-time werk vereist. Het wordt afgerond in het vierde semester van de opleiding.

Double degree studies voor LUT diplomastudenten

De MSM programma biedt studenten ook een mogelijkheid voor double degree studies.

Studenten toegelaten tot de double degree-programma krijgen een diploma van twee universiteiten, nadat zij de mate eisen van beide universiteiten hebben voldaan.

Double degree studies voor studenten uit partneruniversiteiten

Studenten uit partneruniversiteiten in staat zijn om te studeren als een double degree student aan LUT.

Universiteit Twente, Nederland Hogere School of Economics, Rusland [-]

Master's Programme in Sustainability Science and Solutions

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Je studies zullen gericht zijn op industriële en bedrijfsprocessen en -praktijken, zodat je kennis en vaardigheden zult verwerven om duurzaamheidsoplossingen te bieden aan bedrijven en overheidssectoren.

[-]

Masteropleiding Elektrotechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

Studies in de masteropleiding Electrical Engineering zijn breed en relevant voor de industrie. Je leert over de conversie, het gebruik en de transmissie van elektrische energie, de besturing van elektrische systemen en de elektrische markt. [+]

De beschikbaarheid en veiligheid van de elektriciteitsvoorziening zijn wereldwijde aandachtspunten bij de voortdurende toename van energieproductie en -verbruik.

Elektrische energie is nu meer dan ooit het antwoord op de dringende energie-uitdagingen van de wereld. Elektrische energie is de cruciale factor voor efficiëntie en succes in de energietransitie naar een duurzame, echt industriële en consumentgerichte economie.

Elektrotechniek is het grootste en meest diverse technologische veld ter wereld. Studies in de masteropleiding Electrical Engineering zijn breed en relevant voor de industrie. Je leert over de conversie, het gebruik en de transmissie van elektrische energie, de besturing van elektrische systemen en de elektrische markt.... [-]


Masteropleiding in chemische technologie en waterbehandeling

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

In deze masteropleiding leer je hoe wateren die niet alleen efficiënt, maar ook worden gezuiverd in een duurzame en economische manier. Je zult kennis en vaardigheden die kunnen worden gebruikt om water gerelateerde uitdagingen in de toekomst op te lossen te krijgen. U krijgt bevoegdheden om op te treden als professional in de zich snel ontwikkelende, multidisciplinaire gebied van water en milieu, of om je studie voort te zetten in doctoraatsprogramma's. [+]

De programma's Chemische engineering voor waterbehandeling en waterzuiveringstechnologie zijn gecombineerd in één programma: de masteropleiding in chemische engineering en waterbehandeling, waar u zich kunt specialiseren in chemische en procestechnologie of in waterbehandeling.

Chemische engineering is een zeer interdisciplinair gebied dat zich bezighoudt met diverse materialen en processen. Het omvat vele wetenschappelijke en technologische gebieden die essentieel zijn voor het welzijn van de mens, een schoon milieu en het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

In de huidige maatschappij worden hulpbronnen schaars en is de milieu-impact van productieprocessen een kwestie van groeiende zorg. Het is belangrijk om technologie te ontwikkelen die niet schadelijk is voor het milieu, om natuurlijke bronnen rationeel te gebruiken en om procesverspilling tot een minimum te beperken.... [-]


Masteropleiding in computertechniek en technische fysica

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta +1 more

Berekening en natuurkunde zijn een integraal onderdeel van de moderne samenleving en wetenschap. In deze masteropleiding verwerf je uitgebreide kennis in technische fysica, wiskunde of informatica en hun toepassing op de snel veranderende problemen van het industriële en economische leven. [+]

Berekening en natuurkunde zijn een integraal onderdeel van de moderne samenleving en wetenschap.

Men kan het belang van wetenschappelijke kennis en computationele engineering in de wereldwijde informatiemaatschappij en industriële economie niet overdrijven, vooral omdat de systemen die we gebruiken steeds complexer worden.

Effectieve computationele engineering zorgt voor kortere cyclustijden, betere productkwaliteit en verbeterde functionaliteit. Kennis van natuurkunde helpt ons waarderen, begrijpen en communiceren beter met de omgeving.

In deze masteropleiding verwerf je uitgebreide kennis in technische fysica, wiskunde of informatica en hun toepassing op de snel veranderende problemen van het industriële en economische leven.... [-]


Masteropleiding in de strategie, innovatie en duurzaamheid, MSI

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

In dit programma kunt u geavanceerde competenties in de kruising van strategisch management en innovatie te ontwikkelen. U leert ook om het begrip van de moderne zakelijke omgeving waar de economische waarde moet worden gemaakt op een manier die tegelijk creëert waarde voor de hele samenleving op een verantwoorde manier te ontwikkelen. [+]

Duurzaamheid is een van de belangrijkste aanjagers van strategische innovaties van bedrijven.

Duurzaam ondernemen wordt steeds relevanter in de huidige samenleving.

In dit programma kunt u geavanceerde competenties in de kruising van strategisch management en innovatie te ontwikkelen.

Je ontwikkelt ook een goed begrip van de moderne zakelijke omgeving waarin economische waarde gecreëerd moet worden op een manier die tegelijkertijd op een verantwoorde manier waarde creëert voor de hele samenleving.

Tijdens je studie zul je leren wat duurzaamheid en innovatie met elkaar verbindt. De focus van het programma ligt op nauwe samenwerking tussen bedrijfsopleidingen en het bedrijfsleven, waarbij kennis en beste praktijken worden geïntegreerd.... [-]


Masteropleiding in duurzame productie in de machinebouw

Online Campus Voltijd August 2019 Finland Lappeenranta +1 more

[+]

[-]

Masteropleiding in Software Engineering en Digitale Transformatie

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

Het programma richt zich op de toepassing van technische principes van software en systeemontwikkeling, waaronder ontwerpmethodieken, bedrijfsprocessen en servicemodellering en re-engineering, werkingsprincipes en benaderingen voor onderhoud en kwaliteitsborging. [+]

Softwareontwikkeling en digitalisering vormen een integraal onderdeel van de moderne samenleving en vormen vrijwel alles, van de objecten om ons heen tot de manieren waarop we communiceren.

De masteropleiding in Software Engineering en Digital Transformation richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde kennis en expertise voor het ontwerpen en ontwikkelen van software en digitale services en de digitale transformatie van bedrijfsprocessen. Het programma richt zich op de toepassing van technische principes van software en systeemontwikkeling, waaronder ontwerpmethodieken, bedrijfsprocessen en servicemodellering en re-engineering, werkingsprincipes en benaderingen voor onderhoud en kwaliteitsborging.... [-]


Masterprogramma in energiesystemen

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

In de masteropleiding Energy Systems leert u hoe om energie veilig te produceren, economisch en met behulp van lage-emissie-technologie, alsmede het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Dit programma is voor u, die bereid zijn om de energie-uitdagingen aan te gaan en te leren hoe te maken een impact op de manier waarop energie wordt geproduceerd en gedistribueerd. [+]

De uitdagingen van de klimaatverandering en energiezekerheid zijn nu onmiskenbaar.

De mensheid verbruikt energie met stijgende snelheden. Bevolkingsgroei en hogere levensstandaard in ontwikkelingslanden zorgen voor een snelle groei van de wereldwijde vraag naar energie.

De toekomstige energie-uitdaging vraagt ​​om nieuwe levering van betaalbare duurzame energie. Meer gebruik maken van het beschikbare spectrum van verschillende hernieuwbare energiesystemen is een manier om de uitdaging op het gebied van klimaatverandering aan te gaan en tegelijkertijd de beschikbaarheid van energievoorziening voor ons allemaal te waarborgen.

Wilt u ontwikkelen en schone en efficiënte energietechnologieën die de wereld zal veranderen toepassen? In het masterprogramma Energy Systems leert u hoe u veilig en zuinig energie kunt produceren en gebruik kunt maken van technologie met lage emissie, en door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.... [-]


Masterprogramma in gelaste metalen constructies

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

In deze master vindt u de nieuwste en doelgericht kennis en expertize voor het ontwerp en de productie van innovatieve, duurzame, concurrerende en veilige gelaste metalen structuren krijgen voor veeleisende toepassingen, met name voor dynamische belasting of arctische omstandigheden. [+]

Machines hebben veel schijnbaar onrealistische ideeën ingeschakeld en een veelheid aan uitdagende functies hebben vergemakkelijkt. Machine wetenschap is een van de oudste en meest traditionele van de ingenieurswetenschappen gekenmerkt door een sterk verlangen om anders te denken en het effect verandering in de wereld.

Het hoge niveau van beschaving in de wereld is sterk gebaseerd op de gelaste metalen structuren, die de constructies in vorm en machines draaiende te houden. Ontwerp en productie van deze zijn een van de meest fascinerende techniek taken.

In deze master vindt u de nieuwste en doelgericht kennis en expertize voor het ontwerp en de productie van innovatieve, duurzame, concurrerende en veilige gelaste metalen structuren krijgen voor veeleisende toepassingen, met name voor dynamische belasting of arctische omstandigheden.... [-]


Masterprogramma in globaal management van innovatie en technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

Innovaties en technologie zijn aanwezig in alle aspecten van de moderne samenleving. Uw onderzoek zal worden gericht op verschillende aspecten van technologische en innovatieve bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals. U wordt blootgesteld aan concepten die nodig zijn om effectieve managers in een breed scala van functies in het bedrijf, variërend van marketing tot productontwikkeling, project management en human resources zijn. [+]

De huidige wereldwijde zakelijke wereld is op zoek naar getalenteerde afgestudeerden met een internationale mentaliteit en inzicht in het beheer van innovaties en nieuwe technologieën. Multinationale ondernemingen en nieuwe innovatieve bedrijven over de hele wereld op zoek naar jonge experts die bedrijven kunnen beheren in een algemene instelling. Innovaties en technologie zijn aanwezig in alle aspecten van de moderne samenleving. Uw onderzoek zal worden gericht op verschillende aspecten van technologische en innovatieve bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals. U wordt blootgesteld aan concepten die nodig zijn om effectieve managers in een breed scala van functies in het bedrijf, variërend van marketing tot productontwikkeling, project management en human resources zijn. Tijdens je studie zul je kritisch en innovatief denken, een wereldwijde business perspectief, verbeterde communicatieve vaardigheden, evenals de technische instrumenten die nodig zijn voor zakelijke besluitvorming te verkrijgen. Nauwe samenwerking met de industrie zorgt voor de praktische toepassing van nieuwe kennis en theorieën in de echte wereld. Al tijdens je studie zal je actief samenwerken met Finse bedrijven, die gespecialiseerd zijn in het bijzonder in de high-tech industriële gebieden. Nauwe contacten met bedrijven tijdens het schrijven van je masterthesis zal van onschatbare waarde voordelen voor uw toekomstige carrière te geven.... [-]


Masterprogramma in ontwerp van het mechatronisch systeem

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

[-]

Master

Master's Programme in International Marketing Management, MIMM

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Ten eerste creëren echt internationale cursussen op verschillende manieren cultureel bewustzijn, zoals de mix van internationale studenten, ondersteuning voor intercultureel teamwork, cultureel bewustzijn door het onderwerp dat wordt bestudeerd, een docent met een internationale achtergrond en internationaal leermateriaal.

[-]

Masteropleiding in circulaire economie

Campus Voltijd August 2019 Finland Lappeenranta

In deze master leer je hoe je goederen kunt vervangen door diensten als deze efficiënter en beter is voor het milieu. Informatietechnologie kan ons bijvoorbeeld toegang bieden tot producten en middelen die kunnen worden gebruikt om deze oplossingen te creëren. [+]

De masteropleiding Circular Economy wordt aangeboden door Lappeenranta University of Technology ( LUT ) op de Lahti Campus.

Het bestaande economische systeem is gebaseerd op de take-make-and-away-aanpak die voornamelijk wordt aangedreven door fossiele brandstoffen. De veronderstelling is dat een toenemende economische groei zoveel overschotten oplevert dat ongunstige milieueffecten kunnen worden aangepakt.

Het systeem blijft echter alleen groeien als er voldoende middelen zijn voor transformatie, zinkt naar afval, krediet voor investeringen en economische groei.

De circulaire economie biedt een alternatief. Het heeft tot doel producten, componenten en materialen op het hoogste nut en waarde te houden. Het heeft tot doel de economische groei los te koppelen van het verbruik van eindige hulpbronnen door de levenscycli van producten te sluiten. Het systeem waarin materialen eindeloos worden omgezet in bruikbare goederen en diensten wordt aangedreven door duurzame energiesystemen.... [-]


Masterprogramma in bioraffinaderijen

Online Deeltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

Het masterprogramma in bioraffinaderijen wordt geleverd als flexibel afstandsonderwijs, onafhankelijk van plaats of tijd. Het is zeer geschikt voor mensen die al in de werkende wereld in Finland of in het buitenland werken, met het oog op professionele ontwikkeling en het upgraden van kwalificaties. Dit programma is een praktische oplossing voor praktisch levenslang leren. [+]

De duurzame productie van energie, voedsel, chemicaliën en materialen is een grote uitdaging vandaag en voor de toekomstige generaties.

De productie is tot nu toe gebaseerd op fossiele grondstoffen, maar dit heeft op zijn beurt gezorgd voor zeer ernstige milieu-uitdagingen.

Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen waar dit technisch mogelijk en economisch haalbaar is, is een van de hoektechnologieën voor het verzachten van de klimaatverandering en het besparen van schaarse natuurlijke hulpbronnen.

Bioraffinaderijen bestrijken een breed scala aan technologieën en materialen, en dit programma onderzoekt deze kwesties met een open geest en met een brede kijk op niet alleen technologieën, maar ook op de kansen die zij bieden op het gebied van nieuwe competenties, oplossingen en kritische beoordelingen. In dit masterprogramma specialiseer je je in bioraffinage en gerelateerde industrieën of bijvoorbeeld in de circulaire economie.... [-]


Masterprogramma in business analytics

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Studenten afwerking van het programma met succes zal worden in de hoge vraag en hebben toegang tot interessante functies in het bedrijfsleven en de industrie.

Het programma richt zich op het overdragen van zowel de theoretische kennis en technische vaardigheden in relevante business analytics methoden, met inbegrip van data-analyse, modellering, simulatie, en multiple-criteria besluitvorming methoden en praktische know-how op het gebruik van de methoden van real-world data in een real-world business of industriële context. De software en hulpmiddelen toegepast tijdens zijn standaard in de industrie.

Het programma combineert studies in industriële management, corporate finance, software engineering, en toegepaste wiskunde op een unieke manier, die een zeer krachtige combinatie van kennis. ... [-]


Contact

Lappeenranta University of Technology

Adres Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Website http://www.lut.fi/
Telefoon +358 29 4462111