Lees de Officiële Beschrijving

Mikkeli Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen (Mikkeli UAS) ligt in het hart van het mooie Finse merengebied in Zuid-Savo regio. Wij zijn een modern instelling voor hoger onderwijs, het aanbieden van hoge kwaliteit van het onderwijs en meer vakgebieden dan elke andere University of Applied Sciences in Finland. We hebben Degree programma's beschikbaar op zowel bachelor-en masteropleidingen niveaus. &nbsp&nbsp Onderwijssysteem &nbsp Het Finse systeem voor hoger onderwijs bestaat uit twee parallelle sectoren: universiteiten en hogescholen / hogescholen. De universiteiten benadrukken wetenschappelijk onderzoek en het onderwijs is gebaseerd op theorie. Hogescholen / hogescholen zijn instellingen voor hoger onderwijs op basis van de combinatie van theorie en praktijk.&nbsp&nbsp Organisatie van Mikkeli University of Applied Sciences &nbsp Het bestuur van de Polytechnische is Mikkeli Universiteit van Toegepaste Wetenschappen Joint Authority. De leden van het gemeenschappelijk Autoriteit van 1.1.2004 verder worden Mikkeli, Pieksämäki, Pieksänmaa en Savonlinna gemeenten. &nbsp Campussen Mikkeli Hogeschool bedient het gebied van Oost-Finland met drie campussen in drie steden: Main Campus, Mikkeli Nikkarila Campus, Pieksämäki Bosbouw (gaat direct naar hoofd-Campus 2013) Savonniemi Campus, Savonlinna Gezondheid Toerisme &nbsp Daarnaast Mikkeli Universiteit van Toegepaste wetenschappen heeft kantoren voor ondersteunende diensten: Student Services, Bibliotheek en Informatie, internationale diensten en Administratie Centrum. &nbsp&nbsp Vakgebieden &nbsp Mikkeli Hogeschool heeft meer vakgebieden dan alle andere Finse hogeschool / HBO: &nbsp geesteswetenschappen en onderwijs cultuur natuurwetenschappen natuurlijke hulpbronnen en het milieu toerisme, catering en huishoudelijke diensten sociale diensten, gezondheidszorg en sport technologie, communicatie en transport sociale wetenschappen, bedrijfs-en bestuurskunde &nbsp U kunt kiezen uit 20 opleidingen, waarvan drie in het Engels. Er zijn meer dan 760 nieuwe studenten beginnen in studies die leiden tot een graad per jaar, en het totale bedrag van de studenten is ongeveer 4500. &nbsp&nbsp Hoogopgeleide medewerkers &nbsp Er zijn ongeveer 400 medewerkers werkzaam bij Mikkeli Universiteit van Toegepaste Wetenschappen, waarvan 200 full-time docenten. Ongeveer 40 van onze medewerkers beschikken over een doctoraal-of licentiaat.

Deze school biedt ook:

MA

Kymenlaakso University of Applied Sciences

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1.5 jaar ... [+]

Meester van Cultuur en Kunst - Design

&nbsp

Hogere Hogeschool Degree in Design

&nbsp

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1,5 jaar.

&nbsp

De voertaal is Engels. De studies zullen beginnen in het najaar van 2012, 18 studieplaatsen.

&nbsp

De opleiding is bedoeld voor studenten met een BA-graad, hetzij in industrieel ontwerp, technologie, business, interieur architectuur of andere van toepassing zijnde academische graad in combinatie met een minimum van drie jaar werk ervaring na het voltooien van hun BA-graad.

&nbsp... [-]

Finland Kouvola Kotka Mikkeli
Augustus 2020
3 semesters
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands