Lees de Officiële Beschrijving

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) is een proactieve, echt internationale universiteit in Midden-Finland met een zeer sterke reputatie, regionaal en nationaal. We zijn een levendige internationale gemeenschap voor leren en ontwikkelen, bestaande uit ongeveer 2300 studenten en 230 experts, die werkzaam zijn in onze eigen compacte campus, genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van Kajaani. We bieden een selectie van graden die algemeen worden gerespecteerd door de werkgemeenschap, inclusief bachelor- en mastergraden in het Engels. Als je geïnteresseerd bent om te profiteren van het beroemde Finse onderwijs, kun je ervoor kiezen om International Business, eSports Business, Sports and Leisure Management of Adventure Tourism bij KAMK te KAMK .

Het ministerie van Onderwijs en CUlture houdt nauw toezicht op de kwaliteit van het hoger onderwijs in Finland. KAMK heeft in Finland in de uitkomstbarometers van het ministerie veel succes geboekt. In het bijzonder is de kwaliteit van het onderwijs en counseling al enkele jaren als de beste in Finland beschouwd. Volgens een enquête gepubliceerd in het tijdschrift Talouselämä in 2011, was KAMK de beste universiteit voor toegepaste wetenschappen in Finland op basis van verschillende indicatoren.

Onze docenten benaderen elke student als een individu en helpen hen bij het identificeren en ontwikkelen van hun persoonlijke expertisegebieden. De studies richten zich op het praktisch integreren van onderwijs met het echte beroepsleven en trainen nieuwe professionals in reactie op de huidige arbeidsmarktbehoeften.

Onze campusfaciliteiten bevatten moderne technologieën zoals datacenter, gameontwerp, 3D-printen en robotica-labs. We hebben ook een hypermoderne smart gym, die gamingtechnologieën gebruikt in een digitale omgeving om leuke en effectieve fysieke training te bieden. Al onze faciliteiten bevinden zich binnen een campusgebied nabij het stadscentrum, op loopafstand van elkaar. Studentenaccommodatie is beschikbaar in nette, moderne appartementen op de campus en studenten kunnen genieten van de uitstekende natuurlijke omgeving voor een breed scala aan recreatieve en sportieve activiteiten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Kajaani University of Applied Sciences

De Engelstalige masteropleiding aan de Kajaani University of Applied Sciences is een multidisciplinaire graad die afgestudeerden met ten minste een bachelor (eerste cyclu ... [+]

De Engelstalige masteropleiding aan de Kajaani University of Applied Sciences is een multidisciplinaire graad die afgestudeerden met ten minste een bachelor (eerste cyclus) diplomawaardering verwelkomt.

De Master's Degree in International Business is gericht op personeel van groei- en internationalisatiegerichte organisaties, of organisaties die zich al bezighouden met internationale operaties of op personen die werk zoeken in dergelijke organisaties. De leerdoelen en inhoud van de opleiding zijn gericht op strategisch management, onderzoeks- en ontwikkelingsmethoden, wereldwijde economische vraagstukken, internationale zaken en het gebruik van nieuwe technologieën in het bedrijfsleven.... [-]

Finland Kajaani
August 2020
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Studying at Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences
Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 8 618 991