Jyväskylä University School of Business and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

JSBE is de eerste universiteit in heel Scandinavië aanbieden en doctoraatsprogramma een volledige masteropleiding Corporate Environmental Management sinds 1995.

School of Business and Economics

De dynamische en internationaal georiënteerde Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) is één van de zeven faculteiten van de Universiteit van Jyväskylä. JSBE heeft opleidingen aangeboden op het gebied van economie en het bedrijfsleven sinds 1967.

Als onderdeel van een internationaal gerenommeerde onderzoeksuniversiteit, JSBE streeft naar excellentie in onderzoek en onderwijs in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven en de economie. Ongeveer 120 docenten en medewerkers, waaronder 23 hoogleraren, werk bij JSBE. Wij serveren 1100 graad studenten, 170 promovendi en 200 MBA-studenten.

Full-Service Business School

Wij zijn een full-service business school met bachelor-, master- en Doctoral degree onderwijs en MBA Executive Education. Rond 150 master- en 15 Doctoral graden worden jaarlijks uitgereikt op JSBE. Onze belangrijkste gebied van onderwijs onder meer boekhouding, economie, ondernemerschap, management en leiderschap, en marketing. Onderwijs aangeboden op JSBE is gebaseerd op up-to-date onderzoek uitgevoerd door de faculteit.

De kwaliteit van het onderwijs op JSBE wordt internationaal erkend: de Association of MBA's (AMBA) heeft de Avance MBA-programma bekroond met een vijf-jaar-accreditatie, waardoor het programma in de top executive programma's wereldwijd plaatst. JSBE is ook lid van de Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Het kwaliteitssysteem van de Universiteit van Jyväskylä is het FINHEEC kwaliteitslabel ontvangen van de Finse Hoger Onderwijs Evaluatie Raad (FINHEEC).

JSBE biedt verschillende programma's in het Engels gegeven. Onze twee internationale Master's degree programma's worden aangeboden op het gebied van corporate Environmental Management (CEM) en International Business and Entrepreneurship (IBE), en onze doctoraatsprogramma's worden uitsluitend in het Engels gegeven. Exchange studenten kunnen cursussen van onze niet-opleiding programma in het Engels, dat is ook geopend voor de Finse en internationale graad studenten.

JSBE heeft gespecialiseerde expertise op het gebied van milieu en sociale kwesties in verband met het bedrijfsleven. We waren de eerste business school in Scandinavië te bieden een volledige masteropleiding en doctoraatsopleiding Corporate Environmental Management (sinds 1995). JSBE is herhaaldelijk erkend voor onze uitstekende leiderschap in de opleiding van toekomstige zakelijke beslissers in milieu-management vaardigheden in de wereldwijde Beyond Grey Pinstripes enquête. Milieu- en sociale kwesties zijn een integraal onderdeel ook in de strategische focus gebieden van JSBE.

innovatief onderzoek

Onderzoek bij JSBE richt zich op het gedrag van individuen, bedrijven en organisaties om hun functie als onderdeel van de samenleving te begrijpen. In al onze disciplines, ligt de nadruk vooral op empirisch onderzoek naar bestuurlijke-relevante vragen en beleidsrelevante vragen.

Ons onderzoek wordt georganiseerd door middel van disciplines en onderzoeksgroepen. De JSBE onderzoeksgroepen overlappen discipline grenzen. Onlangs heeft de onderzoeksgroepen gericht op ruimtelijke arbeidsmarkt analyse en verantwoord leiderschap zijn bijzonder uitgesproken en herkend.

JSBE Onderzoeksgroepen

Boekhouding in organisatorische en sociale context Corporate Environmental Management Ondernemerschap en International Business Interdisciplinair onderzoek naar onderwijsmanagement Marketing Research Group Research Group on International Macro en Finance Ruimtelijke Labour Market Analysis Strategische en Technologie Management Duurzaam Leiderschap en geglobaliseerde wereld

actieve samenwerking

JSBE neemt actief deel aan nationale en internationale netwerken samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek. Wij onderhouden sterke banden met de omringende gemeenschap door het bevorderen van onze nieuwste onderzoeksresultaten en door het opleiden van academische deskundigen, leiders en ondernemers om de samenleving te dienen.

JSBE heeft partnerinstellingen over de hele wereld, en neemt deel aan verschillende uitwisselingsprogramma's voor studenten, zoals FIRST, ISEP, Erasmus en de Norek netwerk. Bovendien wordt de mobiliteit van docenten en ander personeel actief gepromoot. JSBE ontvangt ook regelmatig internationale gastdocenten om les te geven op alle niveaus van het onderwijs.

JSBE Missie en Waarden

Het inschakelen van uitmuntendheid voor de toekomst verantwoord ondernemen en het beleid relevante economie

Waarden

JSBE als een deel van de Universiteit van Jyväskylä is vastbesloten de kernwaarden van de universiteit: excellentie, verlichting, en engagement. De universiteit volgt en voedt ethische waarden en bevordert duurzaamheid met betrekking tot de economische, sociale en ecologische ontwikkeling. Het bedrijfsresultaat cultuur aan de universiteit is gebaseerd op openheid, gelijkheid en vertrouwen.

Missie

Het inschakelen van uitmuntendheid voor de toekomst verantwoord ondernemen en beleidsrelevante economie Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) streeft voor het inschakelen van uitmuntendheid in verantwoord ondernemen en beleidsrelevante economie. Wij zijn een essentieel onderdeel van een internationaal gerenommeerde onderzoeksuniversiteit opgemerkt door zijn geschiedenis voor bevordering van de Finse kwalitatief hoogwaardige en innovatieve onderwijs met impact. JSBE is vastbesloten om het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van het onderzoek en onderwijs in Business (Accounting, Corporate Environmental Management, Management en Leiderschap, Marketing en Strategie en Ondernemerschap) en Economie.

We effectief combineren theorie en praktijk aan verantwoord ondernemen en beleidsrelevante economie te promoten. Nieuw onderzoek gebaseerde economische kennis wordt gemaakt in samenwerking met onze partners in het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen regionaal, nationaal als internationaal.

Wij serveren de samenleving door het opleiden van deskundigen, leiders en ondernemers op alle niveaus van academische bedrijfskundige opleidingen: Bachelor, Master, Doctoraal en Executive MBA. We zijn ook een belangrijke leverancier van het onderwijs in het bedrijfsleven en de economie aan studenten in andere faculteiten van de Universiteit van Jyväskylä.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Fins

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Masteropleiding in de corporate milieubeheer (cem)

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Jyväskylä

De CEM masteropleiding is een duurzaamheidsprogramma met een milieu-focus. Zij biedt haar afgestudeerden een geïntegreerde en interdisciplinaire benadering van de milieuproblematiek de voorbereiding van de afgestudeerden om deze complexe vraagstukken in het beroepsleven aan te pakken. [+]

leerdoelen

Wilt u een bijdrage leveren in het maken van zakelijke duurzamer? Bent u geïnteresseerd in het vinden van duurzame oplossingen voor bedrijven en organisaties? Wilt u een deel van de beperking van de klimaatverandering zijn? Het Corporate Environmental Management Master Programme (CEM) verbetert inzicht en levert expertise over deze kwesties en nog veel meer.

Het CEM-masterprogramma is een duurzaamheidsprogramma met een focus op het milieu. Zij biedt haar afgestudeerden een geïntegreerde en interdisciplinaire benadering van de milieuproblematiek de voorbereiding van de afgestudeerden om deze complexe vraagstukken in het beroepsleven aan te pakken. De internationale leeromgeving biedt vaardigheden voor het identificeren en beheren van milieueffecten; het bevorderen van ecologische duurzaamheid in het bedrijfsleven; en innovatieve nieuwe oplossingen en duurzame bedrijfsmodellen. Jyväskylä was de eerste universiteit in de Scandinavische regio te bieden een complete master-en doctoraatsprogramma Corporate Environmental Management. Training in CEM werd gelanceerd in 1995 en het programma heeft opleiding een internationale master's sinds 2003. Jyväskylä University School of Business and Economics heeft pro-actief bij de integratie van zakelijke milieubeheer in haar curriculum, onderzoek en andere activiteiten geweest. Ons onderwijs is dan ook internationaal erkend door het World Resource Institute in 2001 en het Aspen Institute in 2005-2011.... [-]


Masteropleiding in digitale marketing en corporate communicatie (DMCC)

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Jyväskylä

De masteropleiding in Digital Marketing en Corporate Communication aan de Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) opvoedt professionals van digitale marketing en corporate communicatie voor de behoeften van zowel non-profit sector en de particuliere sector. We combineren de meest relevante aspecten van digitale business, marketing en corporate communicatie met de nieuwste wetenschappelijke onderzoek in het veld. [+]

leerdoelen

Elke marketing en communicatiedeskundige tegenwoordig kennis nodig over de digitale omgeving en de kanalen die werkelijk een impact hebben op de gekozen doelgroep maken. Als u geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden een beetje verder zijn, is dit programma voor u. De unieke combinatie van marketing en corporate communicatie maakt dit programma voorloper in het onderwijs landschap.

De masteropleiding Digital Marketing en Corporate Communication aan de Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) leidt professionals op het gebied van digitale marketing en bedrijfscommunicatie op voor de behoeften van zowel de non-profitsector als de particuliere sector. We combineren de meest relevante aspecten van digitale business, marketing en corporate communicatie met de nieuwste wetenschappelijke onderzoek in het veld. Afstuderen aan het programma geeft diepgaande kennis en vaardigheden om te plannen en uitvoeren van strategische en tactische activiteiten in leidinggevende posities en expert in verband met marketing, sales en corporate communicatie in de hedendaagse gedigitaliseerde maatschappij.... [-]


Masteropleiding in het bankwezen en internationale financiën (BIF)

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Jyväskylä

Het BIF programma biedt een interdisciplinaire opleiding en een sterke kwantitatief georiënteerde achtergrond voor de studenten om te dienen als professionals met name in de financiële markten, het bankwezen en andere taken op het gebied van economie en financiën die sterk analytische prestaties. [+]

leerdoelen

Het BIF-programma biedt een interdisciplinaire opleiding en een sterke kwantitatief georiënteerde achtergrond voor de studenten om als professionals te dienen, met name op financiële markten, het bankwezen en andere taken op het gebied van economie en financiën die zeer analytische prestaties vereisen.

Inhoud bestuderen

Het curriculum van de opleiding bestaat uit cursussen in kernthema's van economie, financiën en financiële boekhouding. Structuur van het programma en de cursus beschrijvingen zijn hier beschikbaar.

Collegegeld

Collegegeld wordt ingevoerd alleen voor niet-EU / EER-studenten in Finland met ingang van augustus 2017. De vergoedingen zullen betrekking hebben op niet-EU / EER-degree studenten die hun studie in het Engels onderwezen masteropleidingen starten in augustus 2017 of na die aan de Universiteit van Jyväskylä. De vergoedingen zullen geen betrekking op de niet-EU / EER-studenten die... [-]


Masteropleiding in het internationale bedrijfsleven en ondernemerschap (IBE)

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Finland Jyväskylä

Het programma is een generalist programma met een uitgebreid perspectief. IBE biedt studenten met competenties die in de verschillende sectoren van de economie, verschillende soorten banen, en de verschillende omgevingen van toepassing zijn. [+]

leerdoelen

Na het voltooien van het JSBE Master's Degree-programma in International Business and Entrepreneurship , zullen afgestudeerden klaar zijn om te werken in veeleisende managementfuncties bij internationale bedrijven, als managementconsultants of als ondernemers in hun eigen bedrijf. Welk pad wordt overwogen, zal het programma voor te bereiden afgestudeerden zodat ze een ondernemende en strategische mentaliteit, met een solide analytische vaardigheden. Het programma is een generalist programma met een uitgebreid perspectief. IBE biedt studenten met competenties die in de verschillende sectoren van de economie, verschillende soorten banen, en de verschillende omgevingen van toepassing zijn.... [-]


Contact
Bezoekadres
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media