Lees de Officiële Beschrijving

Henley Business School werd opgericht in 1945 en was de eerste business school in het Verenigd Koninkrijk en is een van de oudste en meest gerespecteerde scholen in Europa. Met ruim 7.000 deelnemers zijn wij een van Europa's grootste full-service business schools.

Henley Business School wordt voortdurend gerangschikt onder de top 50 business schools van de wereld door de Financial Times en The Economist. Wij zijn ook een van de weinige business schools - de top 1% ter wereld - door de toonaangevende accreditatieorganen in de UK, Europese en Amerikaanse accreditatie (AMBA, EQUIS en AACSB) voor de kwaliteit en capaciteit van onze faculteit en output .

Henley Business School biedt strenge, uitdagende en carriere-georiënteerde programma's die hoge leerstandaarden stellen. U wordt gepresenteerd met stimulerende concepten en nieuw denken dat direct van toepassing is op de werkplek. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om kennis toe te passen aan situaties in de praktijk. Het resultaat zal tastbaar, significant en blijvend zijn.

We streven ernaar om personen te bemachtigen om grote professionals te worden en uitstaande zakenleiders die duidelijk zijn en met vertrouwen en overtuiging handelen. Onze kracht ligt in onze aanpak. Wij stellen mensen in staat om zichzelf beter te begrijpen en hun verantwoordelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd de praktijk en theorieën van succesvolle zaken vermengen.

Het Henley Alumni netwerk is een dynamische en aantrekkelijke gemeenschap van meer dan 70.000 mensen in meer dan 170 landen.

Henley Business School is erkend voor

Een echt internationale business school zijn De uitmuntendheid van onze leerervaring Wereldklasse onderzoek en denken Ons gevoel van gemeenschap en verantwoordelijkheid De kracht van onze netwerken De breedte en diepte van onze relaties met de industrie

Als onderdeel van de Universiteit van Reading werkt Henley binnen een academische instelling die binnen de top 1% van alle wereldwijde universiteiten staat.

In Finland heeft Henley Business School sinds 1986 MBA-programma's verstrekt. Vandaag omvat onze portfolio de Henley Executive MBA, evenals aangepaste en open Executive Education programma's.

Financial Times en Economist rankings

Kwaliteit van de faculteit, netwerkmogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling en het potentieel om uw salaris te verhogen zijn essentieel bij het selecteren van MBA, Executive MBA of Executive Education providers. Slechts enkele business schools en MBA-programma's in de wereld worden regelmatig hoog geplaatst.

In de Scandinavische regio is er geen andere school dan Henley Business School om op allerhoogste plaatsen in wereldwijde rankings te breken met zo veel managementopleidingen.

In 2016 stond Henley Business School weer op in de Financial Times-ranglijst van de beste Executive MBA-programma's en behield zijn positie als een van de top 50's van de wereld en de top 20 van de Europese topscholen in Europa. Ook voor Executive Education programma's, de Financial Times resultaten plaats Henley Business School 20ste in de wereld en 12e in Europa.

The Economist plaatst Henley Business School nummer 36 in de wereld en top 10 in Europa in haar 2015-ranglijst voor Executive MBA-programma's.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen