Lees de Officiële Beschrijving

Door middel van onderwijs, onderzoek en ontwikkeling, Haaga-Helia bereidt professionals voor zakelijke en diensten. Wij bieden onze studenten een veelzijdige keuze van de studies, grote kansen voor specialisatie, hoge kwaliteit van het onderwijs in Fins en EngelsEn brede zakelijke netwerken, zelfs tijdens de studies. onze benadering 10 500 studenten en bijna 700 werknemers baseren hun activiteiten op zeer geavanceerde nationale en internationale expertise.

Haaga-Helia is onderdeel van de Finse publieke onderwijssysteem. Het is in eigen beheer, maar stuurde en medegefinancierd door het Finse ministerie van Onderwijs en Cultuur.

Ons gebied van onderwijs zijn activiteit, hotel, restaurant en toerisme management, informatietechnologie, journalistiek, management assistant training, sportmanagement en beroepsonderwijs lerarenopleiding.

Uitwisselingsstudenten Haaga-Helia biedt internationale uitwisselingsstudenten uitstekende mogelijkheden om te studeren in het Engels in een internationale omgeving. Studies voor de uitwisseling van studenten zijn in het Engels beschikbaar in 13 verschillende mate programma's in verschillende onderzoek velden op vijf campussen. Wij bieden studenten een uitstekende service in het Engels, moderne faciliteiten en actief studentenleven.

Elk jaar worden ongeveer 350 internationale uitwisselingsstudenten uit de hele wereld kiezen Haaga-Helia, een van hen!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Haaga-Helia University of Applied Sciences

De Degree-programma in de luchtvaart en Toerisme bedrijf heeft twee paden: Luchtvaart en toerisme, en het leidt tot een Master's degree in Hospitality Management. Het pro ... [+]

De Degree-programma in de luchtvaart en Toerisme bedrijf heeft twee paden: Luchtvaart en toerisme, en het leidt tot een Master's degree in Hospitality Management. Het programma bestaat uit 90 studiepunten.

Het is gebaseerd op een 210 cr bachelordiploma. Het programma bereidt studenten op diverse professionele taken over te nemen, bijvoorbeeld organisatie-ontwikkeling en beheer. Het helpt ook studenten in hun zoektocht naar een leven lang leren en professionele vaardigheden die functioneren als basis voor professionele groei.

De Degree-programma in de luchtvaart en toerisme bedrijf is gebaseerd op de toekomstige behoeften van de luchtvaart- en toeristische sector met een focus op klantgerichtheid, globalisering, voortdurende verandering en duurzaamheid. ... [-]

Finland Helsinki
August 2019
Deeltijd
3 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands