Lees de Officiële Beschrijving

Waarom HELBUS ?

HELBUS is een privé-bedrijfsschool in Finland die in 2012 is opgericht. Door zijn samenwerking met de Britse Universiteit van Northampton biedt het undergraduate en postgraduate opleidingen en management aan, toegekend door de Universiteit van Northampton. Het biedt ook het Higher National Diploma, een kwalificatie van twee jaar, geaccrediteerd door Pearson, de grootste accreditatieorganisatie in het VK. Deze bedrijfseducatie wordt volledig in Finland geleverd en biedt u de mogelijkheid om de kernvaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​carrière in het internationale bedrijfsleven na te streven. Als u geïnteresseerd bent in een carrière in het internationale bedrijfsleven, onderzoek dan onze website en overweeg wat HELBUS te bieden heeft!

Internationale oriëntatie

Programma's op HELBUS worden volledig in het Engels gegeven. Onze bezoekende instructeurs komen van prestigieuze universiteiten in twaalf landen en dagen je uit om wereldwijd na te denken. Studenten nemen actief deel aan de lessen en ontwikkelen zo hun communicatie- en presentatievaardigheden die werkgevers zeer op prijs stellen. Meer dan 80% van de instructeurs van HELBUS zijn in het bezit van een doctoraat en hebben allemaal een schat aan onderwijservaring en zijn professionals op hun eigen vakgebied.

Individuele focus en efficiënte leermethodologie

HELBUS heeft een relatief kleine klas en een student / docent verhouding. Uw leren is geoptimaliseerd door middel van een modulaire cursusstructuur waarin studenten slechts één onderwerp per keer gedurende drie weken studeren in het voltijdse undergraduate-programma. De voortgang is constant en onze uitvalpercentages zijn lager dan die op scholen die traditionele studiemethoden gebruiken.

Stap voor stap naar wereldwijde kansen

HELBUS bereidt studenten voor op hun loopbaan in het internationale bedrijfsleven. Het curriculum onderstreept de vaardigheden en kennis die werkgevers in de 21e eeuw nodig hebben. Daarnaast leren studenten belangrijke persoonlijke vaardigheden, zoals kritisch denken, probleemoplossing en interactie.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Address
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki, Finland