Centria University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit met een groot hart!

Centria University of Applied Sciences is een multidisciplinaire, dynamische en internationale instelling voor hoger onderwijs. We zijn er trots op dat we studenten en medewerkers een omgeving bieden die innovatief, zorgzaam en multicultureel is.

Centria ligt in West-Finland en heeft drie campussen - Kokkola, Pietarsaari en Ylivieska - op de vlakte van Ostrobothnië. Elke stad biedt een unieke omgeving met veel activiteiten en een prachtige omgeving.

Centria is een jonge instelling voor hoger onderwijs, met bijna 3.000 en 290 personeelsleden. Wij bieden studentgericht onderwijs met een focus op praktische ervaring. Centria biedt opleidingen aan in vijf verschillende vakgebieden en in totaal 20- Centria 's. Onze vakgebieden zijn:

  • Technologie, communicatie en transport
  • Sociale wetenschappen, bedrijfskunde en administratie
  • Sociale voorzieningen, gezondheid en sport
  • Cultuur
  • Geesteswetenschappen en onderwijs

Met meer dan 500 internationale studenten, zowel graadzoekende als uitwisselingsstudenten, is internationalisering een van onze kernwaarden. Meer dan tien procent van onze graadzoekende studenten zijn internationale studenten, afkomstig uit meer dan 40 verschillende landen. We ontvangen ook elk jaar ongeveer honderd uitwisselingsstudenten, van onze partneruniversiteiten over de hele wereld.

Leid onderzoek op en ontwikkelt zich

Centria heeft een sterke focus op ondernemerschap en uitstekende verbindingen met het lokale beroepsleven, dit biedt een uitstekende basis om theoretische kennis op een zinvolle manier te combineren met professionele vaardigheden. Wij zijn een internationale hogeschool die innovatie en ondernemerschap stimuleert.

Centria 's R

Locaties

Kokkola

Centria University of Applied Sciences

Address
Centria University of Applied Sciences
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola
Finland

FIN-67100 Kokkola, Finland
Telefoonnr.
+358 6 8250000

Ylivieska

Address
Ylivieska, Finland

Jakobstad

Address
Jakobstad, Finland