Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit met een groot hart!

CENTRIA University of Applied Sciences is een multidisciplinaire, dynamische en internationale instelling voor hoger onderwijs. Wij zijn trots met het aanbieden van studenten en medewerkers een omgeving die innovatieve, zorgzaam en multicultureel.

Gelegen in West-Finland, CENTRIA heeft drie campussen - Kokkola, Pietarsaari en Ylivieska - gelegen op de Ostrobothnian vlakte. Elke stad biedt een unieke omgeving met tal van activiteiten en een prachtige omgeving.

Centria is een jonge instelling voor hoger onderwijs, met bijna 3.000 en 250 medewerkers, bieden wij studentgerichte onderwijs met een focus op praktijkervaring. Centria biedt opleidingen in vijf verschillende vakgebieden en een totaal van 20 opleidingen. Ons gebied van onderwijs zijn:

Technologie, communicatie en vervoer Sociale Wetenschappen, Handel en administratie Sociale Diensten, Gezondheid en Sport CULTUUR Geesteswetenschappen en Onderwijs

Met meer dan 500 internationale studenten, zowel diploma-seeking en uitwisselingsstudenten, internationalisering is een van onze kernwaarden. Meer dan tien procent van onze graden op zoek naar studenten zijn internationale studenten, afkomstig uit meer dan 40 verschillende landen. We krijgen ook rond honderd uitwisselingsstudenten per jaar, van onze partner universiteiten over de hele wereld.

Onderwijst, onderzoekt en ontwikkelt

Centria heeft een sterke focus op ondernemerschap en uitstekende verbindingen met de lokale werkende leven, dit een uitstekende basis voor het combineren van theoretische kennis met professionele vaardigheden op een zinvolle manier. Wij zijn een internationale hogeschool die innovatie en ondernemerschap stimuleert.

Centria R & D werkt samen met bedrijven en organisaties om hun concurrentiepositie te verbeteren. Wij richten ons op het helpen van onze klanten bij het ontwikkelen van nieuwe producten, zakelijke ondernemingen en internationale activiteiten en zo goed als in het proces van het ondernemerschap, met behulp van onze multidisciplinaire deskundigheid. Wij bieden up-to-date technologie en de nieuwste IT-toepassingen aan de behoeften van onze klanten te passen. We maken het grootste deel van ons team van experts, hun know-how en de verschillende soorten laboratoria in ons gebruik. Onze R & D, de voortzetting van diensten onderwijs en brede projectactiviteiten allemaal gericht zijn op verbetering van het concurrentievermogen van onze klanten.

Programs taught in:
Engels
Centria University of Applied Sciences
Address
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 6 8250000
Address
Ylivieska, Finland
Address
Jakobstad, Finland