Aalto University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Welkom bij Aalto University

Be a Game Changer. Wilt u iets unieks te creëren? Verander de samenleving, een nieuwe innovatie te ontwikkelen - of een geheel nieuwe industrie?

Bij Aalto University, Wij geloven in nieuwsgierigheid en we moedigen onze studenten aan de onbekende dingen te ontdekken en te doen in een totaal nieuwe manier. Wij bieden het hoogste niveau van het onderwijs in het bedrijfsleven, kunst en design, architectuur en technologie in Finland.

Vrijheid om te kiezen

Aalto University graden krijg je gaat voor een succesvolle carrière. In Helsinki en op de aangrenzende Otaniemi campus, master en doctoraatsprogramma's trekken getalenteerde academici van over de hele wereld. De studenten krijgen flinke kortingen in het vervoer, accommodatie en dineren. Met uitzondering van de gezamenlijke programma's, Aalto Universiteit rekent geen collegegeld.

Aalto University School of Business is de eerste business school in de Scandinavische landen op alle drie de labels of excellence hebben ontvangen van 's werelds toonaangevende business school accreditatie-instanties: AACSB, AMBA en EQUIS. Deze Triple Crown-status is een eer in het bezit van slechts een paar business schools over de hele wereld.

De vrijheid om te doen

Vanaf het begin van je studie krijg je te nemen aan interessante projecten en verbeter je praktische vaardigheden. De bloeiende startup scene en initiatieven zoals Aalto Design Factory helpen onze studenten het genereren van echte bedrijven uit hun dromen en ideeën. Onder de voogdij van een aantal gerenommeerde wetenschappers, kunt u ook het rijk van onderzoek en streven naar de beste. De vrijheid om te bewegen Aalto University heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met meer dan 400 universiteiten wereldwijd. Bijvoorbeeld, de School of Business heeft uitwisselingsprogramma's met een aantal van de beste business schools in de wereld. International doctoraal en post-doc onderzoekers, docenten en zomercursussen zijn een sterke getuigenis van onze kansen.

Aalto University School

 • Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Collegegeld

Collegegeld voor bachelor- en masteropleidingen in het Engels gegeven vanaf 1 augustus 2017 zijn onderhevig aan de jaarlijkse vergoedingen voor niet-EU / EER-burgers. Programma's onderwezen in het Fins en Zweeds zijn gratis voor alle studenten.

Het collegegeld variëren van 12 000 000 EUR tot EUR 15 per academiejaar afhankelijk van het programma:

 • 12 000 EUR per academisch jaar voor de International Business BScBA opleiding;
 • 15 000 EUR per academisch jaar voor studierichtingen die leidt tot een master's degree.

International joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Voor meer informatie kunt u terecht op de webpagina van de programma's: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Beurzen

Er zijn verschillende manieren om je studie te financieren aan Aalto University. Potentiële niet-EU / EER-studenten van toepassing zijn op Aalto University bachelor- en masteropleidingen, evenals Nordic Master programma's in aanmerking komen voor beurzen toegekend van de Aalto University Scholarship-programma. Bepaalde internationale joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Er zijn ook een aantal mogelijkheden om een ​​aanvraag voor een beurs buiten de Aalto University.

Aalto University Scholarship Programme

Aalto University Scholarship programma beoogt talentvolle niet-EU / EER-studenten over de hele wereld te herkennen door het toekennen van academische excellentie. Beurzen kunnen dekking van 50% of 100% van het collegegeld. Het aantal beurzen toegekend is beperkt en is afhankelijk van de informatie waarover de programmabegroting.

Aalto University is ook de bouw van een incentive beurs systeem waarin een extra vrijstelling zullen beloond worden aan studenten die goede vooruitgang hebben geboekt bij hun studie.

Aanvragers gelden voor de beurzen op hetzelfde moment dat ze van toepassing zijn voor hun favoriete studie opties met dezelfde aanvraagformulier. De beslissing beurs wordt gegeven samen met de beslissing tot toelating. De besluiten over de toegekende beurzen worden gemaakt op basis van de wetenschappelijke verdiensten van de gekozen om te studeren in de programma's studenten.

Op dit moment heeft Aalto University geen beurzen aan te bieden aan de kosten van levensonderhoud in Finland te dekken. Studenten worden verwacht dat zij alle kosten van levensonderhoud te dekken (ong. 800 euro per maand) en andere studie gerelateerde kosten uit eigen financiële middelen. Scholarship ontvangers moeten nog steeds in staat zijn om hun kosten van levensonderhoud te financieren, volgens de eisen van de Finse Immigratiedienst. Studenten die tijdens de aanvraagperiode 2016 werden geselecteerd om Engels onderwezen bachelor- of masteropleidingen zal niet worden verplicht om collegegeld te betalen en kan niet van toepassing voor de beurzen.

Zorg ervoor dat u ons te volgen op Snapchat!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Fins
 • Zweeds

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MSc » Bekijk BSc's » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master Of Arts In Collaborative En Industrieel Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Collaborative en Industrial Design (COID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het geeft vaardigheden om te werken als design ondernemers en in een waaier van functies binnen de industrie, het bedrijfsleven, gemeenten, het onderwijs en de overheid. [+]

Geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van industrieel ontwerp met mensgerichte aanpak, strategisch denken en onderzoek? Bezoek de Collaborative en Industrial Design Programme website coid.aalto.fi voor spannende verhalen over Coid studenten 'innovatieve projecten, de studentengemeenschap, en meer informatie over de cursussen en de docenten. Doel van het onderwijs (eindtermen) Content resultaten De masteropleiding in Collaborative en Industrial Design (COID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het geeft vaardigheden om te werken als design ondernemers en in een waaier van functies binnen de industrie, het bedrijfsleven, gemeenten, het onderwijs en de overheid. Het programma strekt zich uit industriële vormgeving in interaction design, service design, co-design en andere opkomende gebieden waarop ontwerpactiviteiten van de kwaliteit van het milieu en het leven van mensen kan verbeteren. Studenten leren empathisch, kritische, strategische en technische vaardigheden die nodig zijn in het ontwerp innovatieprocessen. Ze worden ook aangemoedigd om nieuwe rollen in het ontwerp-industrie te verkennen. Vaardigheid resultaten Het Coid programma ziet design als een mensgerichte en multidisciplinaire samenwerkingsverbanden activiteit. Het biedt haar studenten creatieve vaardigheden in het probleem-setting, oplossen van problemen, en teamwork. Over de duur van het programma, de studenten het ontwikkelen van een goed begrip van het ontwerp in relatie tot de hedendaagse cultuur en het innovatiesysteem, plaatselijk of mondiaal, privé of publiek. De studenten realiseren een vermogen om te ontwerpen, lood ontwerpen, en samenwerken met niet-ontwerpers, en dus krijgen de vaardigheden om verandering in de hedendaagse gemeenschappen en bedrijven vorm te geven. Studenten worden opgeleid in concept design, co-design,... [-]

Master Of Arts In Creatief Duurzaamheid

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De internationale masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een joint master's degree-programma aan de Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Business en de School of Engineering. Globale en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstige scenario's vereisen een versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van ecologische, economische, sociaal-culturele aspecten in het onderwijs. [+]

De International Master's Programme in Creative Sustainability (CS) is opleiding een gezamenlijke masteropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Business en de School of Engineering. Globale en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstige scenario's vereisen een versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van ecologische, economische, sociaal-culturele aspecten in het onderwijs. Creative Sustainability programma biedt een multidisciplinair leerplatform op het gebied van architectuur, gebouwde omgeving, zaken, ontwerp en vastgoed voor het omgaan met de aanzienlijke duurzaamheid uitdagingen, zoals klimaatverandering, schaarste van hulpbronnen, de wereldwijde armoede, sociale en economische ongelijkheid, en de aanpassing aan snelle wereldwijde socio-economische veranderingen. CS programma brengt studenten uit verschillende vakgebieden om te studeren in multidisciplinaire teams die begrip van verschillende achtergronden vergroot en biedt studenten mogelijkheden om samen te werken met onderzoeksinstellingen projecten, bedrijven, organisaties en studenten uit andere disciplines. CS studenten zullen afstuderen met een diploma van Master of Arts. CS-programma wordt ook aangeboden als bijvak studies aan de studenten van de Aalto University. leerresultaten Multidisciplinaire aanpak: studenten leren om kennis, vaardigheden en nieuwe benaderingen aan te passen aan gezamenlijke oplossingen te komen op basis van ecologische, economische en sociaal-culturele duurzaamheid. Systemen te benaderen: Studenten leren systemisch denken in het oplossen van problemen en het ontwerp taken die nieuwe holistische begrip van complexe situaties en kritieke infrastructuur in de samenleving creëert implementeren. De nadruk ligt op de wereldwijde bewustwording binnen de context van de lokale gemeenschappen en de gelijktijdige wijziging van de verschillende aspecten van duurzaamheid. Design... [-]

Master Of Arts In De Fotografie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Welkom op de Master's Programme in Photograhy aan Aalto University! Ons programma biedt een hoog niveau van het onderwijs en de studies in staat stellen de ontwikkeling van geavanceerde vakbekwaamheid, expressieve vaardigheden en theoretische denken. [+]

Welkom op de Master's Programme in Photograhy aan Aalto University! In De School van de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, de theorie aan de praktijk. De universiteit is gelegen in het grootstedelijk gebied van Helsinki in Finland. Ons programma biedt een hoog niveau van het onderwijs en de studies in staat stellen de ontwikkeling van geavanceerde vakbekwaamheid, expressieve vaardigheden en theoretische denken. Een sterke artistieke visie en het vermogen om conceptueel denken zijn de belangrijkste doelstellingen van het programma. Studenten kunnen hun artistieke en professionele vaardigheden met fotografie te ontwikkelen door hun eigen praktijk. De school richt zich op het leren door middel van praktische opdrachten en projecten en theorie. Onze eenheid is de thuisbasis van de Helsinki School en de Helsinki Photomedia internationaal onderzoek conferentie. Doel van het onderwijs Inhoud uitkomsten: De student verstevigt zijn / haar vroegere expressie vaardigheden, artistieke visie en beroepsbekwaamheid De student krijgt een algemeen begrip van het gebied van fotografie en kan zijn / haar activiteiten verhouden Afgestudeerden van de masteropleiding fotografie begrijpen van de vele verschillende toepassingen en de bijzondere kenmerken van een foto en kan werken met hen op een professionele manier. Skill uitkomsten: De student produceert fotografische uitdrukking van hoog gehalte en technische kwaliteit De student kan verschillende fotografie publicatie processen en platforms De student is in staat om nationaal en internationaal netwerk en presenteren van zijn / haar bekwaamheid om andere actoren in de fotografie gebied Academische vaardigheden De student kent de basisprincipes van de fotografie de theorie Hij / zij... [-]

Master Of Arts In De Mode, Kleding En Textiel Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het programma verdiept en breidt vaardigheden van de studenten in de mode, kleding, textiel en inzameling ontwerp op een hoog artistiek en professioneel niveau, strategisch denken en het creëren, coördineren en toonaangevende mode en design concept processen. [+]

Holistisch denken, creativiteit en innovatie in de kern van Kleding, Mode en Textiel Studies. Bent u geïnteresseerd om meer te verkennen? Bezoek de Fashion, Kleding en textiel Programma website http://fact.aalto.fi/ voor de cursus highlights, spannende visuals van onze studenten werken en meer informatie over de studiemogelijkheden en docenten. Doel van het onderwijs (eindtermen) Content resultaten Het programma verdiept en breidt vaardigheden van de studenten in de mode, kleding, textiel en inzameling ontwerp op een hoog artistiek en professioneel niveau, strategisch denken en het creëren, coördineren en toonaangevende mode en design concept processen. Studenten ontwikkelen hun creatieve visie en management vaardigheden als basis voor portfolio ontwerp door het creëren van mode, kleding en textiel en collectie ontwerpen. Het ontwerp proces omvat het hele traject van concept en het eerste ontwerp tot marketing en verkoop. Creativiteit en nieuwe vooruitstrevende ideeën de nadruk gelegd op elke stap van het proces. In de kern van het programma is het begrip van de mode-systeem en haar impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Studenten worden uitgedaagd om de mogelijkheden van nieuwe technologieën en innovatieve design oplossingen te verkennen, zowel in fysieke en digitale media. Vaardigheid resultaten Studenten leren ontwerp, handel, industrie en onderzoek gebaseerde approaches.Artistic en creatieve probleemoplossende strategieën en technieken te combineren in het beheersen van silhouetten, structuren en materialen zijn een deel van de studies. Studenten leren een experimentele en conceptuele benadering van het creëren van mode, kleding, oppervlakte ontwerp en de kleur collecties van een hoge internationale standaard. Het programma benadrukt het... [-]

Master Of Arts In De Nieuwe Media - Game Design En Productie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Bent u geïnteresseerd in het leren van game design en productie met toonaangevende professionals in een internationale omgeving? Game Design and Production is een Afstudeerrichting binnen de masteropleiding in Nieuwe Media gericht op game design voor interactieve digitale media. Het onderwijs-project-georiënteerd en biedt een unieke mogelijkheid voor het ontwikkelen van game design vaardigheden, terwijl ook conceptueel begrip te bouwen op games. [+]

Bent u geïnteresseerd in het leren van game design en productie met toonaangevende professionals in een internationale omgeving? Game Design and Production is een Afstudeerrichting binnen de masteropleiding in Nieuwe Media gericht op game design voor interactieve digitale media. Het onderwijs-project-georiënteerd en biedt een unieke mogelijkheid voor het ontwikkelen van game design vaardigheden, terwijl ook conceptueel begrip te bouwen op games. Je zult je vaardigheden te verdiepen op basis van een persoonlijk studieplan. Multidisciplinariteit wordt benadrukt door de zeer uiteenlopende achtergronden van de studenten - een toepassing kan zijn met enige bachelor's degree, en de studenten onder andere programmeurs, 3D kunstenaars, animators, creatieve schrijvers, architecten en zelfs psychologen. De leraar netwerk omvat top game-industrie professionals en game geleerden. Het programma wordt gegeven in het Engels, en studenten kunnen hun scriptie in het Fins, Zweeds of Engels te schrijven. leerresultaten De kerncompetenties waarin de studenten zal ontwikkelen zijn ontwerp, projectmanagement, prototyping, onderzoek, teamwork vaardigheden, en diepere vaardigheden in hun eigen gebied van game design en productio Als afgestudeerde heb je begrip van games als systemen, het vermogen om een ​​belangrijk deel te nemen aan een spel productiegroep, begrip van de verschillende competenties die nodig zijn in het spel de productie en vermogen om kritisch te analyseren en te ontwikkelen gevestigde tradities Studies kan worden aangevuld met cursussen uit aanverwante gebieden, zoals 3D-animatie, interactieve verhalen en interaction design. De Afstudeerrichting biedt een uitstekende basis voor een internationale carrière. Een groot aantal studenten, docenten en onderzoekers van de afdeling zijn uit het buitenland.... [-]

Master Of Arts In De Nieuwe Media - Geluid In De Nieuwe Media

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Ben je gepassioneerd over het ontdekken en uitbreiding van het toepassingsgebied van sounddesign in het digitale tijdperk? Welkom bij Sound studeren in New Media Afstudeerrichting. Het onderwijs is project-georiënteerd, de toetreding tot de praktijk met de theorie. Het combineert kunst, design en media gedreven aspecten van het geluid, die een breed scala aan disciplines van concept ontwerp om de prestaties en van storytelling programmering leven. [+]

Ben je gepassioneerd over het ontdekken en uitbreiding van het toepassingsgebied van sounddesign in het digitale tijdperk? Welkom bij Sound studeren in New Media Afstudeerrichting. Het onderwijs is project-georiënteerd, de toetreding tot de praktijk met de theorie. Het combineert kunst, design en media gedreven aspecten van het geluid, die een breed scala aan disciplines van concept ontwerp om de prestaties en van storytelling programmering leven. Lesgeven is volledig in het Engels, en studenten kunnen hun master thesis in het Fins, Zweeds of Engels te schrijven. Leerresultaten De algemene leerdoelen of Sound in Nieuwe Media zijn de volgende kerncompetenties, die de studenten zal ontwikkelen tijdens hun studie: project management vaardigheden, design vaardigheden, transdisciplinaire en teamwork vaardigheden, muzikale bekwaamheid en creatief gebruik van software De studies bij Media Lab benadrukken interdisciplinaire en gezamenlijk werk, terwijl de individuele vaardigheden worden bestudeerd in workshops en via begeleid studio werken volgens een persoonlijk studieplan. U leert ook de theorie in verband met sound design en muziek cultuur. Wetenschappelijke communicatie en het schrijven van een deel van de studies, en meer onderzoek cursussen kunnen worden gekozen als u van plan bent om een ​​onderzoeker te worden. Studenten worden gestimuleerd om internationaal te netwerken en hebben een optie om een ​​deel van hun studie in het buitenland door te brengen. Het curriculum bevat een aantal essentiële software en programmering cursussen, maar in het algemeen verwachten we dat studenten om ofwel bekwamen in het gebruik van de instrumenten van de handel, of bereid zijn om tijd voor zelfstudie... [-]

Master Of Arts In De Visuele Cultuur En Hedendaagse Kunst - Beeldcultuur En Hedendaagse Kunst (Vicca)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Visuele cultuur en hedendaagse kunst richt zich op de begeleiding van studenten te ontwikkelen en te contextualiseren hun eigen artistieke, curatoren of theoretische werk. Het staat open voor kunstenaars en professionals met verschillende achtergronden. [+]

Visuele cultuur en hedendaagse kunst richt zich op de begeleiding van studenten te ontwikkelen en te contextualiseren hun eigen artistieke, curatoren of theoretische werk. Het staat open voor kunstenaars en professionals met verschillende achtergronden. Het programma verkent nieuwe vormen van artistieke productie en professioneel bureau binnen het bredere gebied van de hedendaagse kunst en beeldcultuur. Theorie en praktijk zijn nauw met elkaar verweven, en de nadruk ligt op het ontwikkelen van elke student artistieke, curatoren en theoretische denken gezet. Het programma heeft twee majors: Visuele Cultuur en Hedendaagse Kunst (Vicca) en Curating, beheren en Mediating Art (CuMMA). De Vicca belangrijkste werkt door middel van vier aandachtsgebieden: Sites, Senses en situaties; Woorden en Spaces; Wezens en dingen, en CuMMA, waarvan CuMMA is ook een aparte grote. De CuMMA belangrijkste richt zich op de professionele vaardigheden die nodig zijn voor de curator en bemiddelen kunst. In beide majors een aantal van de cursussen zijn ook beschikbaar voor de leerlingen van de andere grote. Doel van het onderwijs (eindtermen) Vicca (Visuele Cultuur en Hedendaagse Kunst) is een twee jaar belangrijke, waarin de werelden van kunst en niet-kunst verbindt. Centraal voor het programma zijn nieuwe en opkomende professionele praktijken, die worden geboren en ontwikkeld in deze nieuwe ruimte van de culturele productie. In de grote, wordt kunst gemaakt en nieuwe professionele instanties worden onderzocht binnen het bredere gebied van de beeldcultuur. Aalto University biedt een zeer goede multi-wetenschappelijke context voor dit. De kunst van onze tijd werkt in toenemende mate in interactie met het... [-]

Master Of Arts In De Visuele Cultuur En Hedendaagse Kunst - Curating, Beheren En Bemiddelen Kunst (cumma)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

CuMMA (Curating, beheren en Bemiddelen kunst) is een twee jaar durende, transdisciplinaire belangrijke hedendaagse kunst en haar publiek. Het voorziet in een structuur voor reflectie en handelen, leren en organiseren in kunstinstellingen en de publieke sfeer. [+]

Notitie! Masteropleiding Curating, beheren en Mediating Art (CuMMA) zal geen nieuwe studenten voor het studiejaar 2016-2017 te accepteren. Doel van het onderwijs CuMMA (Curating, beheren en Bemiddelen kunst) is een twee jaar durende, transdisciplinaire belangrijke hedendaagse kunst en haar publiek. Het voorziet in een structuur voor reflectie en handelen, leren en organiseren in kunstinstellingen en de publieke sfeer. Wij streven ernaar om de mogelijkheden te begrijpen en de verschuiving van de paradigma's van hedendaagse kunst en de wereld om ons heen te verkennen. Zo begrijpen we curating, opleiden en organiseren als manieren van zijn actieve, het creëren van relaties en open te staan ​​voor onverwachte ontmoetingen, gedachten en knowledges. De CuMMA studies geven de studenten de kans om te leren met en van kunstenaars, activisten, beoefenaars en theoretici. De inhoud wordt actief ontwikkeld met betrekking tot de veranderende eisen van de curator en cultureel gebied. Wij leggen de nadruk op het ontwikkelen van manieren om elke student zijn eigen curatorial, theoretische en pedagogische denken te promoten. Onze pedagogische modellen zijn gebaseerd op gedeelde kennis en onderzoekend leren en om een ​​open, gemoedelijke en dialogische ruimte voor leren en handelen te maken worden toegepast. De studies ontwikkelen uitgebreide en innovatieve professionele expertise in kritieke curating, beheren en bemiddelen kunst. De studenten leren de veelzijdige theoretische en praktische landschappen van de kunstwereld te navigeren. CuMMA afgestudeerden zijn professionals die in staat zijn om hun kennis zowel creatief en kritisch te gebruiken in verschillende taken en organisaties binnen de hedendaagse kunstscène. Content resultaten... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Cinematografie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

In Masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Camerawerk, de student verdiept zijn / haar beroepsbekwaamheid om een ​​grotere beheersing van de totale artistieke, productie en de technische dienst van zijn / haar vakgebied in verschillende film, tv en reclame-producties te bereiken. [+]

Doel van het onderwijs In Masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Camerawerk, de student verdiept zijn / haar beroepsbekwaamheid om een ​​grotere beheersing van de totale artistieke, productie en de technische dienst van zijn / haar vakgebied in verschillende film, tv en reclame-producties te bereiken. Een student van de filmkunst heeft een brede beheersing van artistieke middelen van expressie, cinematografie methoden en uitdagende technische concepten, uitrusting en werkmethoden. Daarnaast heeft de student raakt vertrouwd met zowel de cameraman de veranderende rol en ook het gebruik van nieuwe artistieke en technische werkwijzen en technieken, samen met innovatief onderzoek met hen verbonden. Het doel van onderwijs is om persoonlijke sterktes en de ontwikkeling van de student te versterken in lijn met de eigen artistieke visie, te verdiepen samenwerking vaardigheden met anderen die verantwoordelijk zijn voor de artistieke film werk, en bieden de vaardigheden die nodig zijn voor onafhankelijke onderzoek. Meer over de voertaal De voertaal in de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Cinematografie is Fins. Echter, een deel van de cursussen worden gegeven in het Engels. De mate kan in het Engels worden ingevuld. Onderwijs inhoud Tijdens de opleiding wordt persoonlijke visie van de student versterkt met een focus op artistiek-technische cinematografie competentie en samenwerking vaardigheden. De functieomschrijving van een cineast wordt versterkt en verdiept in uitgebreide master studie modules en workshop oefeningen, zowel in Finland als internationaal en door middel van cursussen over het beroepsonderwijs technologie en artistieke expressie. Het onderwijs is voornamelijk gebaseerd op de... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Documentaire Film

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Het doel van de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Documentary Film is om visionaire documentaire film bestuurders die de toekomst van het veld te maken trainen. [+]

Doel van het onderwijs Het doel van de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Documentary Film is om visionaire documentaire film bestuurders die de toekomst van het veld te maken trainen. In Master studies, de studenten verdiepen hun visie op theorie, geschiedenis en hedendaagse expressie in het genre, en het ontwikkelen van hun bevoegdheid ten aanzien van de veranderende beroepspraktijk van de documentaire film. Een breder begrip van de ontwikkeling in het gebied en de toekomstige mogelijkheden is gebouwd op het fundament van de bevoegdheid van de directeur in zijn / haar professionele rol. Richting van de MA diploma film is een belangrijk kader waarbinnen studenten versterken hun specialisatie in het werkveld van het genre en nemen deel aan de ontwikkeling van een traditie van meningsuiting. Een afgestudeerde met een grote in Documentary Film (masteropleiding) is in staat om: werken als een onafhankelijke documentaire film regisseur, leraar, instructeur of worden gebruikt in de toegepaste professionele taken in de documentaire film beroep (zoals festivals, financiering, distributie, productie, de productie van opdrachtfilms) identificeren van zijn / haar stijl als regisseur vraag en de ontwikkeling van praktijken op het gebied vraag en nadenken over de tradities in zijn / haar vakgebied en gelden voor verdere filmstudies. Meer informatie over de onderwijstaal De voertaal in de Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in Documentary Film is Fins. Echter, een deel van de cursussen worden gegeven in het Engels. De mate kan in het Engels worden ingevuld. Onderwijs inhoud De belangrijkste in Documentary... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Film En Televisie Productie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Het doel van de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in de Film en Televisie Produceren is om de vaardigheden van de student in zijn / haar gekozen richting te verdiepen - in de richting van onafhankelijke audiovisuele ondernemerschap, een onderzoeks- of ontwikkelingsproject in de producerende gebied film ... [+]

Doel van het onderwijs Het doel van de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in de Film en Televisie produceren is om de vaardigheden van de student te verdiepen in zijn / haar gekozen richting - in de richting van onafhankelijke audiovisuele ondernemerschap, een onderzoeks- of ontwikkelingsproject in de film produceren veld, een dieper begrip van artistieke leiding of gelijkwaardig geavanceerde competentie gepland samen met de student. Na de studies, de student beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om te beseffen en lood hoogwaardige film-en tv-producties en heeft speciale deskundigheid verworven in zijn / haar persoonlijke vakgebied dat mogelijk werken in een veranderende beroep en visionaire ontwikkeling van de operationele methoden in de maakt veld. Meer informatie over de onderwijstaal De voertaal in de Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in de Film en Televisie produceren is Fins. Echter, een deel van de cursussen worden gegeven in het Engels. De mate kan in het Engels worden ingevuld. Onderwijs inhoud Het onderwijzend personeel en studenten van plan het onderwijs inhoud door middel van de PSP discussies. Het uitgangspunt voor het onderwijs is de eigen wens van de leerling te ontwikkelen en richt zijn / haar professionele vaardigheden op het gebied van film en televisie productie, evenals de gebouwd rond deze modules. Aan het begin van de studies master, wordt een plan gemaakt met betrekking tot de projecten die zijn opgenomen in de studies en realiseerde in de school en de algemene onderwerpen, realisatie methode en tijdschema van de rapporten... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Filmmontage

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Major in Film Editing, een deel van de masteropleiding in film en televisie, is een voortzetting van de studies van de bachelor in filmmontage. Bachelor studies in deze belangrijke bieden een uitstekende basis voor studies meester. [+]

Doel van het onderwijs De Major in Filmbewerking, Onderdeel van de Masteropleiding Film and Television, is een voortzetting van de studies van de bachelor in filmmontage. Bachelor studies in deze belangrijke bieden een uitstekende basis voor studies meester. De technische, expressieve en beroepsonderwijs fundament voor filmbewerking is gelegd in de BA-studies. Het doel van de MA-graad is om de student te ontwikkelen tot een expert van het bekijken en zien, een verhalenverteller en een kunstenaar. Het beheersen van de structuur en de expressie van een feature-length documentaire en een functie fictiefilm vormen de kern van het onderwijs. De MA graden geeft ook de mogelijkheid om zich te specialiseren in digitale post-productie, animatie en experimentele film. Het doel van het onderwijs is om een ​​capaciteit voor het nastreven van verdere studies geven. Het doel van de studies master is dat de student ontdekt zijn / haar eigen manier van werken en is in staat om tijd te gebruiken op de juiste wijze te plannen tijdens het bewerkingsproces in een grote productie. In filmmontage studies, leert de student om de artistieke, productie-gerelateerde en de technische dienst van zijn / haar vakgebied onder de knie door middel van natuurlijk het onderwijs en oefeningen die geleidelijk veeleisender geworden. Het doel van het onderwijs is om vaardigheden en ontwikkeling en kritisch denken van de student te versterken in overeenstemming met de artistieke visie. Afgestudeerden met een grote in Film Editing kan de structuur van een full-length film verwerken en beheren van grote hoeveelheden materiaal, plannen... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Film Regisseren

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in filmregie versterken van de student directeur ideegeneratie vaardigheden, idee-ontwikkeling, storybuilding en gesproken vaardigheden in aanvulling op de ontwikkeling van de directeur persoonlijk filmische stijl en regisseur identiteit. [+]

De masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Regie zal geen nieuwe studenten voor het studiejaar 2017-2018 te accepteren. Doel van het onderwijs Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in filmregie het versterken van de student directeur ideegeneratie vaardigheden, idee-ontwikkeling, storybuilding en gesproken vaardigheden in aanvulling op de ontwikkeling van de directeur persoonlijk filmische stijl en regisseur identiteit. Master's studies in filmregie verdiepen productie competentie van de student en bieden de vaardigheden om een ​​feature-length film regisseren. Meer informatie over de onderwijstaal De voertaal in de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in de film regisseren is Fins. Echter, een deel van de cursussen worden gegeven in het Engels. De mate kan in het Engels worden ingevuld. Onderwijs inhoud In master studies in de grote filmregie, ontwikkelt de student zijn / haar artistieke denken en filmische visie. De studies omvatten thematische studie modules met wisselende inhoud. De studie modules zijn verdeeld in theorie lesuren en workshop werken of combinaties van deze twee elementen. Een aantal van de studies zijn laboratoria gebouwd rond één centraal thema met het oog op het onderzoek vaardigheden te ontwikkelen en worden gerealiseerd in combinatie met een of meer majors. Tijdens de cursussen van de meester, de student ontwikkelt zijn / haar artistieke denken, bestudeert de idiomatics van de film, de structuur en onderzoekt de uitgangspunten voor zijn / haar persoonlijke artistieke werk in meer detail. Een discussie over het plan van de student voor studie levert de onderbouwing voor de Personal Study Plan... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Film Sound Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Een sound designer en geluidstechnicus krijgt een uitgebreide kennis van de praktijken, de wijze van artistieke expressie, technische uitrusting en theoretische concepten in zijn / haar eigen vakgebied. [+]

Doel van het onderwijs Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in Sound Design Film trein kunstenaars en professionals om als sound designers en geluidstechnici in alle gebieden van de filmproductie te werken. Het doel van de studies master's is om de vaardigheden van de student te verbeteren, met name op het gebied van sound design. De student krijgt een beter begrip en beheersing van de kunst, de productie en de technische inhoud van zijn / haar vakgebied door middel van natuurlijk modules en de praktijk werk dat gestaag toeneemt in zijn moeilijkheidsgraad. Een sound designer en geluidstechnicus krijgt een uitgebreide kennis van de praktijken, de wijze van artistieke expressie, technische uitrusting en theoretische concepten in zijn / haar eigen vakgebied. Een belangrijk doel van het onderwijs is om talenten en persoonlijkheid van de student verder te ontwikkelen, geven aanvullende technische en artistieke vaardigheden en basiskennis van het gebied en zijn geschiedenis, en de ontwikkeling van managementvaardigheden en een onderzoek vaardigheden. Essentiële vaardigheden te leren zijn audiovisuele dramaturgische en inhoud denken in filmische expressie, de mogelijkheid om geluid en ruimte, managementvaardigheden, communicatie en samenwerking vaardigheden, sound design en beheren van de dramaturgische concept en de technische realisatie proces voor een feature-length film te begrijpen, een diepere kennis van de tradities en moderne trends in zijn / haar vakgebied, en het vermogen om kritisch en analytisch denken. Na zijn afstuderen aan de masteropleiding, een sound designer heeft een beheersing van de totale artistieke en technische proces van sound design - vanaf de... [-]

Master Of Arts In Film En Televisie - Scenarioschrijven

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

In de masteropleiding in Screenwriting, de student studies uit te diepen de centrale theoretische vragen en artistieke vormen van uitdrukkingen in het veld en verkrijgt de vaardigheden die nodig zijn om dit te leren toepassen in hun eigen scenarioschrijven werk. [+]

In de masteropleiding in Screenwriting, de student studies uit te diepen de centrale theoretische vragen en artistieke vormen van uitdrukkingen in het veld en verkrijgt de vaardigheden die nodig zijn om dit te leren toepassen in hun eigen scenarioschrijven werk. De vaardigheden die nodig zijn voor verschillende werktaken en rollen, zoals het werken als een dramaturg, worden versterkt door middel van individuele projecten, groepswerk, internationale studies en samenwerkingsprojecten met andere actoren binnen het veld die betrokken zijn bij de artistieke en productiewerk. De master student verwerft ook vaardigheden door middel van betrokkenheid bij onderzoeksactiviteiten. Doel van het onderwijs Masterstudenten in Screenwriting ontwikkelen van hun vermogen om hoge-kwaliteit en artistiek belangrijk werk te produceren en in staat zijn om dit vermogen in het artistieke productieproces en aanverwante groepswerk toepassing. Masterstudenten vertrouwd te raken met de centrale theoretische vragen in het veld en het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn voor het onderzoek. De educatieve doel op het gebied van scenarioschrijven voor film en televisie is voor afgestudeerden in staat zijn om professioneel te werken in het veld en voor onderzoek en de huidige wereld van de menselijke ervaring, waarin het leven is meer gepland, geproduceerd, en schriftelijk vastgelegd dan vernieuwen ooit tevoren. De masteropleiding's stuurt studenten om deel te nemen in de diepere intellectuele en maatschappelijke structuren in verband met vormen van artistieke expressie, met speciale aandacht voor het gebruik van animatie in scenarioschrijven, tijdens de studie-proces, en in het onderzoek. Meer informatie over de onderwijstaal De voertaal in de... [-]

Master Of Arts In Het Ontwerp Voor Theater, Film En Televisie - Kostuumontwerp

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De Costume Design Major van de masteropleiding Design for Theater-, Film- en Televisie is gericht op het creëren van de toekomstige professionals voor het veld van kostuum ontwerp, de ontwikkeling van een dynamische artistieke visie en een research-georiënteerde aanpak voor de podiumkunsten en de film en media creatieve industrie. [+]

Zou u willen studeren Costume Design in de voorhoede van het veld? Bent u geïnteresseerd in het verkennen kostuum uit een praktijkgericht perspectief dat de geest naar nieuwe concepten en ideeën stimuleert? Wil je deel uitmaken van internationale evenementen voor het gebied van het kostuum zijn? De Costume Design Major van de masteropleiding Design for Theater-, Film- en Televisie is gericht op het creëren van de toekomstige professionals voor het veld van kostuum ontwerp, de ontwikkeling van een dynamische artistieke visie en een research-georiënteerde aanpak voor de podiumkunsten en de film en media creatieve industrie. Doel van het onderwijs De Costume Design Major van het Master's Degree-programma in Design for Theater-, Film- en Televisiewetenschap richt zich op de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen in de artistieke praktijk, door middel van creatieve onderzoek en samenwerking, theoretische en kritisch denken, en is gericht op hun vakbekwaamheid als kostuum ontwerpers in projecten voor het scherm en de podiumkunsten. De studies worden continu verrijkt en bijgewerkt door nieuw design praktijken, nieuwe technologieën en cutting-edge onderzoek in het veld. Een student die afgestudeerden van de masteropleiding is in staat om: Blijk van een gedetailleerde kennis en begrip van kostuum binnen de hedendaagse creatieve praktijk in levende en media-gerelateerde prestaties. Neem een ​​actieve rol als kostuumontwerpster in artistieke producties op diverse terreinen van de podiumkunsten, in film, televisie en andere camera- en media op basis van projecten, maar ook in creatieve projecten binnen een bredere context prestaties. Experiment op nieuwe concepten voor de creatie van kostuums,... [-]

Master Of Arts In Internationale Design Business Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in de International Design Business Management (IDBM) is een 120 ECTS gezamenlijk aanbod tussen de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Science, en de School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/ Doel van het onderwijs De masteropleiding in de International Design Business Management (IDBM) is een 120 ECTS gezamenlijk aanbod tussen de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Science, en de School of Business. Het programma is volledig in het Engels gedoceerd. Het eerste jaar van de studie bestaat uit een set van intensieve verplichte studie modules in alle drie de scholen en vereist voltijds engagement. Het tweede jaar van de studies is flexibeler op individuele behoeften en belangen te ontmoeten. IDBM ontwikkelt expertise in globale ontwerp business management door middel van multidisciplinaire samenwerking en leren dat dwars door het gebied van business, design en technologie. Het programma benadrukt het belang van design als een belangrijke concurrentiefactor, gekoppeld aan state-of-the-art technologie en business competentie. De studenten competenties op strategisch en operationeel design management te krijgen; verbeteren individuele capaciteiten te herkennen en erkennen de waarde van de verschillende mentaliteit, vaardigheden en praktijken van andere beroepen. Het bereiken van systemische competenties vereist inzicht in multidisciplinaire vaardigheden in een geglobaliseerde context, vaardigheden in de strategische visie en kennis over agile development methoden. De studenten leren om de problemen in verband met de creatie en toepassing van nieuwe kennis binnen en tussen de domeinen te begrijpen. Ze leren de dubbelzinnigheid van real-life projecten te beheren door middel van integratieve denken, ontwerpprocessen, en cross-culturele diversiteit. Ze krijgen een mogelijkheid voor individuele, team ligt en community-brede leren en competentieontwikkeling. Ze ontwikkelen mogelijkheden voor het beheren en initiatieven en andere personen te... [-]

Master Of Arts In Nieuwe Media - Nieuwe Media Design En Productie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Wilt u de spannende mogelijkheden nieuwe digitale technologie opent voor communicatie, interactie en expressie te ontdekken - en het vinden van een carrière waar je je creativiteit kunt gebruiken? Nieuwe Media Design and Production is een belangrijk onderwerp binnen de masteropleiding in New Media, met de nadruk op kunst en design in interactieve media. [+]

Wilt u de spannende mogelijkheden nieuwe digitale technologie opent voor communicatie, interactie en expressie te ontdekken - en het vinden van een carrière waar je je creativiteit kunt gebruiken? Nieuwe Media Design and Production is een belangrijk onderwerp binnen de masteropleiding in New Media, met de nadruk op kunst en design in interactieve media. Het onderwijs is project-georiënteerd, een combinatie van praktijk met de theorie. U kunt zich richten op dynamische visualisatie, kunst & cultuur, interaction design en interactieve en generatieve storytelling. Het programma is volledig in het Engels gedoceerd, en thesis van je meester kan worden geschreven in het Fins, Zweeds en Engels. leerresultaten Afgestudeerden van het programma de mogelijkheid om de complexe eisen van de nieuwe media en de vaardigheden voor creatieve samenwerking, conceptontwikkeling, vormgeving en realisatie begrijpen een breed inzicht in alle disciplines, in aanvulling op een verdiepte kennis in de eigen bijzondere expertise het vermogen om kritisch te analyseren en te ontwikkelen gevestigde ontwerptradities de mogelijkheid om hun vakbekwaamheid uitbreiden een goede basis voor externe of doctorale studies voort te zetten Tijdens de studies u bekend met een verscheidenheid aan instrumenten naar de kenmerken van nieuwe media begrijpen. Wetenschappelijke communicatie en schrijven zijn een belangrijk deel van de studies en aanvullend onderzoek gerichte opleidingen kan worden gekozen als u streven naar een academische carrière. Studenten en onderzoekers worden aangemoedigd om internationaal te netwerken, en hebben een optie om een ​​deel van hun studie te besteden in het buitenland door middel van een van onze uitwisselingsprogramma's. Voor... [-]

Master Of Arts In Nordic Visuele Studies En Kunstonderwijs (nova)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in de Scandinavische Visual Studies en Kunsteducatie (NoVA) leidt professionals en onderzoekers, om het begrip van de beste Scandinavische praktijken en tradities in het kunstonderwijs en visuele communicatie te bereiken, en geef relevante competenties ... [+]

Masteropleiding in Nordic Visual Studies en Kunsteducatie (NoVA) zal geen nieuwe studenten voor het studiejaar 2016-2017 te accepteren. De masteropleiding in de Scandinavische Visual Studies en Kunsteducatie (NoVA) leidt professionals en onderzoekers, om het begrip van de beste Scandinavische praktijken en tradities in het kunstonderwijs en visuele communicatie te realiseren, en geeft relevante competenties en pedagogische interactie vaardigheden voor het werken in cross-culturele en internationale educatieve situaties en omgevingen. NoVA bouwt voort op Nordic deskundigheid, en staat open voor internationale studenten. Nordic perspectieven hebben betrekking op de huidige discussies op het gebied van internationale kunstonderwijs. Studeren in een ander Noords universiteit / hogeschool voor een of twee semesters is een vereiste van het programma. Studenten zijn verantwoordelijk voor de kosten van levensonderhoud tijdens hun studietijd. Samenwerkende universiteiten en afdelingen zijn: Ministerie van Beeldende Kunsten Education at Konstfack, Hogeschool voor de Kunsten, Ambacht en Design, Zweden; Department of Art, Design and Drama bij Oslo en Akershus University College of Applied Science, Noorwegen; Department of Art in Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, Finland; Afdeling Communicatie op Universiteit van Aalborg, Denemarken. Elke universiteit of hogeschool heeft aanzienlijke ervaring en capaciteit met kunst en / of media-educatie op nationaal niveau. Bevoegdheden tussen en onder instellingen bieden een breed scala van gebieden van onderzoek, inclusief kritische pedagogie en sociaal en cultureel bewustzijn; hedendaagse kunst didactiek, digitale technologie en ICT; projectgerichte, collaborative, probleemgestuurd, en participatief based werken; duurzame ontwikkeling; interculturele en sociaal ondernemerschap; en dubbel perspectief - een combinatie van theorie en... [-]

Master Of Arts In Product- En Ruimtelijk Ontwerp

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Het programma leidt ontwerpers met een uitgesproken ontwerp persoonlijkheid. Studenten zullen leren om het ontwerp processen te beheren, leren over de regelgeving in de bouw, materiaal kennis, vaardigheden in 3D samenstelling, en begrijpen van de ruimtelijkheid van mensen en producten. [+]

http://psd.aalto.fi/ Doel van het onderwijs Content resultaten Het programma leidt ontwerpers met een uitgesproken ontwerp persoonlijkheid. Studenten zullen leren om het ontwerp processen te beheren, leren over de regelgeving in de bouw, materiaal kennis, vaardigheden in 3D samenstelling, en begrijpen van de ruimtelijkheid van mensen en producten. Ze verdiepen van de geleerde vaardigheden in studies bachelor- en hun kennis te verbreden in ruimtelijk ontwerp, design meubelen en productontwerp. Ze leren om het ontwerp te oefenen in de bredere operationele omgeving van de productontwikkeling, het bedrijfsleven en cultuur. Vaardigheid resultaten Studenten leren te interpreteren en te transformeren leefomgeving en cultuur door middel van hun inzicht en professionele vaardigheden. Ze ontwikkelen een artistieke en designerly inzicht, leren om hun creatieve ontwerpproces te beheersen en te verdiepen hun expertise in materialen, kennis van het ontwerp traditie en culturele discussie. Het programma leidt studenten op persoonlijk ontwerp uitdrukking, geeft hen de mogelijkheid om het ontwerp processen te beheersen, en de traditie en de aanwezigheid van de discipline te begrijpen als een uitvalsbasis voor nieuwsgierigheid en experimenten. Studenten worden ook getraind om technische, esthetische en onderzoeksvaardigheden om het ontwerp te ondersteunen ontwikkelen. Ze worden competent in het verkennen van technologieën en visualiseren, het maken en demonstreren van innovatieve concepten en ervaringen met de nieuwste technologie. Ze worden professionals bedreven in het ontwerp traditie met vaardigheden in multidisciplinair teamwork. academische vaardigheden Het programma verbetert presentatievaardigheden studenten schriftelijk en visualisatie. De studenten leren vaardigheden in het probleem-setting en het oplossen van problemen met het product en ruimtelijk... [-]

Master Of Arts In Visuele Communicatie Ontwerp

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Visuele Communicatie verandert snel. Design thinking bevat nu nieuwe vormen zoals verhalen vertellen, ervaringen en data visualisatie. Onze programma's vormen een uitgebreid trans-media discipline van communicatie en expressie. Als het gaat om verhalen, veel creatieven hebben hen: Graphic Designers, auteurs, Animators, Grafisch Novelists en Children's Book Illustrators. Wees een ontdekkingsreiziger die visuals gebruikt om dwingende originele inhoud in onze Visual Narrative belangrijke creëren. Ook de vraag naar goed ontworpen infographics is uit te breiden. Onze Information Design belangrijke heeft toepassingen veel verder dan het traditionele ontwerp beroepen. Breng aan op data-driven berichten die zingen te maken. [+]

Visuele Communicatie verandert snel. Design thinking bevat nu nieuwe vormen zoals verhalen vertellen, ervaringen en data visualisatie. Onze programma's vormen een uitgebreid trans-media discipline van communicatie en expressie. Als het gaat om verhalen, veel creatieven hebben hen: Graphic Designers, auteurs, Animators, Grafisch Novelists en Children's Book Illustrators. Wees een ontdekkingsreiziger die visuals gebruikt om dwingende originele inhoud in onze Visual Narrative belangrijke creëren. Ook de vraag naar goed ontworpen infographics is uit te breiden. Onze Information Design belangrijke heeft toepassingen veel verder dan het traditionele ontwerp beroepen. Breng aan op data-driven berichten die zingen te maken. leerresultaten Bij het verdienen van de master's degree, zullen de studenten in staat om: toepassing ontwerp kennis en vaardigheden in multidisciplinaire producties op het gebied van visuele communicatie. Deze producties kan de vorm aannemen van informatie visualisatie, concept design, visual verhalend of ontwerp dat is onderzoekend en kritisch in de natuur; gebruik maken van visuele analyse, ontwerp onderzoeksmethoden en academische schrijven naar design-gerelateerde onderzoeksvragen te onderzoeken; bezighouden andere disciplines en sectoren met behulp van design thinking en methoden, het schrijven van zowel de inhoud en de vorm om te kunnen reageren met gerichte ontwerp verhalen; situeren ontwerp reacties binnen de culturele, sociale, conceptuele en ecologische contexten met behulp van etnografisch onderzoek naar een bewustzijn van de gebruikers en het publiek, zowel lokaal als globaal te creëren, met een gevoeligheid voor culturele perspectieven en een empathische feedback loop. Studenten met een concentratie in Information Design zal ook in staat zijn om: Maak boeiende en inzichtelijke... [-]

Master Of Science In Het Ontwerp Voor Theater, Film En Televisie - Ontwerp Voor De Podiumkunsten

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het werk van de scenograaf van een voortdurende herschepping van de wereld en het maken van dingen zichtbaar. De scenograaf is een kunstenaar die werkt met de betekenissen, visuele natuur, functionaliteit en dramatische eigenschappen van fysieke ruimtes. Het werk omvat het ontwerp zich van de tijd en de ruimte van de voorstelling, in welk materiaal en conceptuele methodes worden gebruikt om een ​​plaats, het milieu en / of de voorwaarden voor de uitvoering te creëren. [+]

Het werk van de scenograaf van een voortdurende herschepping van de wereld en het maken van dingen zichtbaar. De scenograaf is een kunstenaar die werkt met de betekenissen, visuele natuur, functionaliteit en dramatische eigenschappen van fysieke ruimtes. Het werk omvat het ontwerp zich van de tijd en de ruimte van de voorstelling, in welk materiaal en conceptuele methodes worden gebruikt om een ​​plaats, het milieu en / of de voorwaarden voor de uitvoering te creëren. Scenografie zowel construeert de wereld van de prestaties en opent de fysieke ruimte als geheel, en het werk wordt samen met die verantwoordelijk zijn voor andere gebieden van de productie, zoals licht en geluid en met de artiesten zelf uitgevoerd. Het gebied van de podiumkunsten is samengesteld uit theater, opera, performance kunst, dans en circus, evenals nieuwe vormen van prestaties die nog in ontwikkeling zijn. Naast de podiumkunsten, wordt scenografie ook uit te breiden in het museum en de tentoonstelling design, verschillende soorten evenementen en games, en ook het milieu en de community art. Doel van het onderwijs Het programma biedt de vaardigheden die nodig zijn voor de uitdagende scenografische werk in de podiumkunsten veld en past deze vaardigheden in een gevarieerde manier om nieuwe interdisciplinaire kunst velden. Het gebied van de podiumkunsten is samengesteld uit theater, opera, performance kunst, dans en circus, evenals nieuwe vormen van prestaties die nog in ontwikkeling zijn. Naast de verschillende vormen van podiumkunst, is scenografie ook uit te breiden in het museum en de tentoonstelling design, verschillende soorten evenementen... [-]

Master Of Science In Het Ontwerp Voor Theater, Film En Televisie - Production Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste in de productie ontwerp omvat training artistieke ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de visuele, operationele en productie-eenheid van een filmproductie. [+]

Doel van het onderwijs De belangrijkste in de productie ontwerp omvat training artistieke ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de visuele, operationele en productie-eenheid van een filmproductie. Het doel van het onderwijs is te vinden en te versterken persoonlijke artistieke visie van de student, zijn / haar vakbekwaamheid en / of specialisatie uit te breiden en vaardigheden die nodig zijn voor doctorale studies. Samen met de breed opgezette professionele vaardigheden, het doel is om de mogelijkheid om eigen vakgebied van de student op een creatieve en onafhankelijke wijze de ontwikkeling te verkrijgen. masterstudenten wordt verwacht dat ze zelfstandig te werken en om een ​​actieve rol te spelen bij het plannen van hun studie. Een belangrijke doelstelling van gerichte opleidingen master in de productie ontwerp is om de student persoonlijke doelen te steunen en de deskundigheid van studenten met verschillende achtergronden in het gebied van de productie ontwerp te versterken en directe ze in de keuze van hun specialisatie. Een ander doel is om de student te stimuleren om moedig te brengen zijn / haar perspectief weer op de artistieke samenwerking als geheel. Een afgestudeerde van de masteropleiding in Production Design staat zal zijn werken als een production designer in veeleisende film-en tv-producties beheren brede artistieke entiteiten begeleiden en motiveren van de werkgroep uitvoering van de ontwerpen verdiepen zijn / haar artistieke expressie uit te breiden zijn / haar vaardigheden door middel van de ontwikkelingen in het veld en nieuwe eisen, (bijvoorbeeld digitale production design, nieuw verhaal vormen voor film en televisie)... [-]

MSc

Burgerlijk Ingenieur Natuurkunde

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Studies bij Technische Natuurkunde het creëren van een basis voor de technologische toepassingen van de fysica en open de deuren voor verschillende carrières in de industrie, wetenschap en onderzoek. [+]

Vind nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst! Studies bij Technische Natuurkunde het creëren van een basis voor de technologische toepassingen van de fysica en open de deuren voor verschillende carrières in de industrie, wetenschap en onderzoek. Een diepgaande kennis van natuurkunde en wiskunde kunnen worden toegepast in het vinden van nieuwe oplossingen voor zowel hedendaagse en uitdagingen toekomstige's. Masteropleiding in Technische Natuurkunde is sterk onderzoek dat gericht. Bijna de helft van de MSc afgestudeerden verder in de richting van een doctoraat. De focusgebieden variëren van experimentele en theoretische materialen natuurkunde aan nanofysica en nanowetenschap, en om nieuwe energie-oplossingen. De opleiding onderscheidt zich van een meer klassieke universiteit natuurkunde in de nabijheid van concrete, praktische onderzoeksvragen. De verbinding met real-life problemen is erg sterk. studieprogramma Er zijn twee majors in de masteropleiding in de ingenieurswetenschappen Natuurkunde waaruit studenten kunnen kiezen wanneer ze in het programma: Technische Natuurkunde en Natuurkunde van Advanced Materials. De eerste is meer algemene terwijl de laatste zich richt op materialen en nanowetenschap in het bijzonder. Technische Natuurkunde De Technische Natuurkunde grote bestaat uit twee delen: een kern inhoud en een flexibele keuze aan cursussen geselecteerd door de student. De kern cursussen van de grote omslag belangrijke onderwerpen voor engineering natuurkunde en methoden uit de computationele, theoretische en experimentele natuurkunde. De kern inhoud bevat ook een aantal keuzes voor meer gedetailleerde gericht op een bepaald onderwerp. De rest van de studies hebben een zeer flexibele structuur, en biedt de student de mogelijkheid om zich te concentreren... [-]

Master Of Science In Accounting

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Accounting biedt studenten met diepgaande expertise in de productie en het gebruik van de financiële informatie. Boekhouding is een waardevol instrument voor het vinden van financieel solide, werkbare oplossingen voor vaak complexe en ambigue bestuurlijke uitdagingen. [+]

De masteropleiding in Accounting biedt studenten met diepgaande expertise in de productie en het gebruik van de financiële informatie. Boekhouding is een waardevol instrument voor het vinden van financieel solide, werkbare oplossingen voor vaak complexe en ambigue bestuurlijke uitdagingen. In de boekhouding masteropleiding leer je een werkelijk wereldwijde taal van het bedrijfsleven en enterprise management. Betrouwbaar, valide en gerichte financiële informatie, zowel voor de financiële boekhouding en management accounting doeleinden wordt steeds belangrijker in de vaak turbulente hedendaagse organisaties. studie Experience De inhoud en de focus van de masteropleiding in Accounting verschillen volgens zijn twee optionele gebieden van specialisatie. U kunt specialiseren in een of twee van de volgende gebieden: Management accounting richt zich op de bereiding en het gebruik van de financiële en niet-financiële informatie ten dienste van de behoeften van bestuurlijke controle en besluitvorming. De belangrijkste onderwerpen in dit gebied van specialisatie zijn onder verantwoording van management control, strategisch management accounting, de hoofdstad van investeringsbeslissingen en management accounting informatiesystemen. Financiële boekhouding richt zich op de voorbereiding en het gebruik van financiële overzichten informatie ten dienste van de behoeften van externe belanghebbenden, met name de besluitvorming van de schuld en de aandeelhouders. De kern inhoud in dit gebied van specialisatie zijn onder andere theorieën van de jaarrekening, internationale en nationale standaarden voor jaarrekeningen, problemen in de groep de boekhouding en de geconsolideerde jaarrekening, evenals de controle theorie en praktijk. Daarnaast heeft de masteropleiding in Accounting biedt studenten met kennis en expertise in de financiële analyse, vennootschapsrecht, financiële instellingen, corporate... [-]

Master Of Science In Automatisering En Elektrotechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding in Automatisering en Elektrotechniek is een breed multidisciplinair programma dat afgestudeerden met een vermogen om te werken in en tussen een breed scala van gebieden - variërend van traditionele elektrotechniek en energie sectoren Biomedical Engineering, Regeltechniek en Robotics. Puttend uit uitgebreid onderzoek in wiskunde en natuurwetenschappen, het curriculum is flexibel en geeft studenten de mogelijkheid om een ​​unieke combinatie van cursussen te bestuderen om hun eigen belangen te passen. [+]

Masteropleiding in Automatisering en Elektrotechniek is een breed multidisciplinair programma dat afgestudeerden met een vermogen om te werken in en tussen een breed scala van gebieden - variërend van traditionele elektrotechniek en energie sectoren Biomedical Engineering, Regeltechniek en Robotics. Puttend uit uitgebreid onderzoek in wiskunde en natuurwetenschappen, het curriculum is flexibel en geeft studenten de mogelijkheid om een ​​unieke combinatie van cursussen te bestuderen om hun eigen belangen te passen. De belangrijkste thema's in het programma zijn duurzaamheid, zoals energie-efficiëntie, intelligente transportsystemen; gedistribueerde en netwerksystemen, zoals smart grid, smart leefomgeving, veiligheid en beveiliging in gedistribueerde / genetwerkte systemen; sensing en het waarnemen van de omgeving, bijvoorbeeld microsensoren, machine waarneming; overgang van automatisering tot autonomie en persoonlijke gezondheidszorg. Het programma biedt studenten met kennis en vaardigheden om wetenschappelijke methoden en theorieën in een breed scala van techniek en onderzoek carrière, evenals in de doctoraatsstudie van toepassing. Carrièremogelijkheden Afgestudeerden van het programma zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om te werken in een breed scala van technische loopbaan in zowel de publieke als de private sector. Het programma biedt ook een uitstekende wetenschappelijke basis voor een loopbaan in onderzoek en wetenschappelijke beroepen, evenals andere multi-disciplinaire gebieden. Opleiding Studenten kunnen kiezen uit drie verschillende afstudeerrichtingen binnen het programma Electrical Power en energie Techniek Controle, Robotica en autonome systemen Translationeel Engineering. Afhankelijk van de keuze, kunnen de studenten dan richten op, bijvoorbeeld, Elektro Netten, elektromotor drijft, Lighting Technology, Regeltechniek, Robotica, Automation Systems, Embedded Systems, Imaging and Machine Perception, Microsystems, nieuwe hybride Carbon nanomaterialen,... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Akoestiek En Audiotechnologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste in Akoestiek en Audio Technology geeft fundamentele kennis over akoestische fenomenen, het menselijk gehoor en audio technologieën en vergemakkelijkt ook de studenten om de kennis toe te passen in de praktijk. Akoestiek en Audio Technology is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). [+]

De Major in Akoestiek en Audio Technology geeft fundamentele kennis over akoestische fenomenen, het menselijk gehoor en audio technologieën en vergemakkelijkt ook de studenten om de kennis toe te passen in de praktijk. Akoestiek en Audio Technology is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). De doelstelling van de belangrijkste is dat de leerlingen hun leerresultaten flexibel kunnen gebruiken in verschillende taken in de industrie en in de academische wereld. Bijvoorbeeld, moet de student weten waarom en hoe modern lossy audio codecs (mp3, AAC) werk, of hij / zij moet in staat zijn om te meten, begrijpen van de perceptuele aspecten, en het ontwerp van de akoestiek van een klaslokaal of een geluidswal. Sommige voorbeeld velden waar de studenten worden verwacht bekwaam te zijn en zijn geluidsopname en weergave, audio codering, muziek technologie, akoestische metingen, actieve ruisonderdrukking, audio signaalverwerking, ruimte en bouw akoestiek en omgevingslawaai. We zijn op zoek naar studenten die geïnteresseerd zijn in muziek, gehoor, geholpen gehoor, geluidsweergave, of het geluid in het algemeen. Om te slagen in ons curriculum, moet uw Bachelor studies elementaire universiteit natuurkunde, wiskunde en digitale signaalverwerking bevatten. studieprogramma De studies (120 ECTS studiepunten) bestaat uit een belangrijk onderwerp studies, Master's thesis (30 ECTS) en electieve studies (25-35 ECTS). Akoestiek en Audio Technolog grote kan worden genomen, hetzij als een lange (55-65 ECTS) of een compact (40-45 ECTS) major. Communicatie akoestiek: het ontwikkelen van technieken voor menselijke luisteraars De cursus is een zeer brede introductie in... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Communicatie-engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Communicatie Techniek belangrijke richt zich op communicatie en netwerktechnologie, netwerken bedrijfsleven en human centric communicatie. Afhankelijk van uw interesse, kunt u de studies meer in de richting van Internet Technologies, draadloze communicatie of Communications Ecosystem richten. [+]

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is in de voorhoede van de digitale revolutie, die radicaal de wereld is het transformeren zoals wij die kennen. Er is een constante behoefte aan goed afgerond communicatie ingenieurs met grote kennis van de technologie fundamentals, diepgaande programmeervaardigheden en goed begrip van de bedrijfsdynamiek. Bij Aalto kunt u een echte game changer in het veld te worden. studieprogramma Communicatie Techniek belangrijke richt zich op communicatie en netwerktechnologie, netwerken bedrijfsleven en human centric communicatie. Afhankelijk van uw interesse, kunt u de studies meer in de richting van Internet Technologies, draadloze communicatie of Communications Ecosystem richten. Wireless Communications: U leert over modern draadloos communicatiesysteem architecturen (LTE, 5G), signaalverwerking methoden, resource controlemethoden en de daarmee samenhangende spectrum management vraagstukken. Je handen krijgt ook ervaring met state of the art laboratorium apparatuur en kan meedoen met software defined radio gebaseerde implementatie en experimenteren werk te krijgen. Internet Technologies: Je leert hoe het internet werkt echt en evolueert en hoe u nieuwe protocollen en diensten ontwerpen en te implementeren, en beveilig uw netwerk. We hebben betrekking op vaste, mobiele, zakelijke en wide area networks en het gebruik ervan voor de huidige en toekomstige toepassingen. U leert ook hoe de netwerken kunnen worden gevirtualiseerd. Communicatie Ecosysteem: U leert over operator bedrijf, naar techno-economische analyse van communicatiesystemen en diensten uit te voeren en aan de behoeften van eindgebruikers en gedrag te begrijpen. U kunt zich ook richten op user interface design. Multidisciplinaire overal In de wereld van netwerken, wordt alles met elkaar verweven:... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Game Design En Productie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Game Design and Production is een multidisciplinaire belangrijk dat een hechte integratie van leerlingen met verschillende achtergronden. Hands on met geesten op - te creëren en analyseren van games, experimenteren met nieuwe technologieën en design benaderingen, en voldoen aan de briljante mensen met wie om de toekomst op te bouwen. [+]

Droomt u van het zijn een game-changer in een van de heetste van vandaag industrieën? Game Design and Production is een multidisciplinair belangrijk dat een hechte integratie van leerlingen met verschillende achtergronden. Hands on met geesten op - te creëren en analyseren van games, experimenteren met nieuwe technologieën en design benaderingen, en voldoen aan de briljante mensen met wie om de toekomst op te bouwen. Aan de School of Science, Game Design en Productie is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). Studies in het programma zijn gebaseerd op zowel de recente wetenschappelijke onderzoek en industriële state-of-the-art. leerresultaten De Game Design and Production belangrijke wordt georganiseerd in samenwerking met de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst (ARTS). Solliciteer via de CCIS pad als je wilt om af te studeren als een M.Sc. en doorslapen ARTS als je een MA graad. De M.Sc. graad heeft meer technische cursussen over onderwerpen zoals computer graphics en kunstmatige intelligentie. Multidisciplinariteit wordt benadrukt door de zeer uiteenlopende achtergronden van de studenten - een toepassing kan zijn met enige bachelor's degree, en de studenten onder andere programmeurs, 3d kunstenaars, animators, creatieve schrijvers, architecten en zelfs psychologen. De belangrijkste is ook flexibel in termen van electieve studies. U kunt onder andere cursussen, variërend van de kern computer science aan animatie en interactieve verhalen. Naast een diep begrip van games, zal afgestudeerden een portfolio van gerealiseerde projecten, die helpt bij het krijgen in de game-industrie te hebben.... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Informatica

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Master's degree in Computer Science geeft je een kans om de wereld te veranderen. Software is essentieel onderdeel van de industrie, handel, gezondheidszorg, media, en zelfs kunst. Nieuwe innovaties zijn vaak gebaseerd op nieuwe technologieën zoals cloud computing, web, en big data. [+]

Bestudeer een all-round graad in computerwetenschappen en krijgen de kans om de toekomst te beïnvloeden! Master's degree in Computer Science geeft u de mogelijkheid om de wereld te veranderen. Software is essentieel onderdeel van de industrie, handel, gezondheidszorg, media, en zelfs kunst. Nieuwe innovaties zijn vaak gebaseerd op nieuwe technologieën zoals cloud computing, web, en big data. In de de afdeling Informatica alle masterniveau cursussen worden gegeven in het Engels. Wij geloven in flexibiliteit: studenten kunnen hun eigen studie plannen, bestaande uit de kern en specialisatie cursussen op te bouwen. De kern cursussen geven u een sterke basis in algoritmen, computer graphics, machine learning, besturingssystemen, beveiliging, user interfaces, web software-ontwikkeling, enz. De specialisatie cursussen zijn onderverdeeld in vijf tracks. Informatica is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). Studies in het programma zijn gebaseerd op zowel de recente wetenschappelijke onderzoek en industriële state-of-the-art. studieprogramma Als student hoofdvak in Computer Science, kun je vijf vakken uit de volgende opties: Computational User Interface ontwerp Computer Graphics Discrete Models en Zoeken Informatiebeveiliging Machine Learning: Basisprincipes Besturingssystemen Principes van Algorithmic Technieken Web Software Development Daarnaast kunt u een van de onderstaande nummers te selecteren. Algoritmen, Logica, and Computation Big Data en Large-Scale Computing Interactive Technologies Software systemen en technologieën Web technologieën, toepassingen, en Wetenschap De studies (120 ECTS studiepunten) bestaat uit een belangrijk onderwerp studies, Master's thesis (30 ECTS) en electieve studies (25-35 ECTS). De Informatica belangrijkste is verkrijgbaar in twee vormen, kort en lang. De... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Machine Learning En Data Mining

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Machine learning is een van de sterke punten van Aalto University. Deze gedegen opleiding in de moderne computationele data-analyse geeft u uitstekende mogelijkheden voor een carrière in onderzoeksinstellingen of in de private sector in de zich snel ontwikkelende gebied van machine learning, data science en kunstmatige intelligentie. [+]

Wilt u de toekomst van intelligente machines te bouwen? Machine learning is een van de sterke punten van Aalto University. Deze gedegen opleiding in de moderne computationele data-analyse geeft u uitstekende mogelijkheden voor een carrière in onderzoeksinstellingen of in de private sector in de zich snel ontwikkelende gebied van machine learning, data science en kunstmatige intelligentie. Nog belangrijker, machine learning is gewoon uitdagend en interessant - wat is er beter dan het oplossen van spannende en belangrijke problemen met zich snel ontwikkelende nieuwe combinaties van wiskunde, statistiek en informatica zou kunnen zijn? De regels voor machine learning en data mining van toepassing zijn en die nodig zijn in een breed scala van gebieden, variërend van procesindustrie om gegevens wetenschap. Recente speerpunt toepassingsgebieden zijn bioinformatica, computationele astrofysica, biologie en geneeskunde, interactiviteit, information retrieval, informatie visualisatie, neuro, en sociale netwerkanalyse. Machine Learning en Data Mining (Macadamia) is één van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). Macadamia Doctoral Track In aanvulling op de normale programma masteropleiding, zal Macadamia worden aangeboden als een promotie-track in het academiejaar 2017-2018. Doctoral spoor betekent dat een deel van de voor de Macadamia belangrijkste studenten hun studie toegesneden op een onderzoek carrière kan hebben en kan beginnen werken aan PhD in één van de reeds onderzoeksgroepen van de afdeling tijdens de Master studies. De aanvragers wordt gevraagd om hun belangstelling voor het invoeren van de doctorale track in motivatiebrief van hun sollicitatie aan te geven. leerresultaten De belangrijkste in Machine Learning... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Security En Mobile Computing

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Studies in Veiligheid en Mobile Computing geven de studenten een brede kennis van de nieuwste en toekomstige technologieën voor veilige mobiele en cloud computing-systemen. [+]

Het verwerven van een onderwijs van wereldklasse in informatiebeveiliging bij Aalto University! Studies in Veiligheid en Mobile Computing geven de studenten een brede kennis van de nieuwste en toekomstige technologieën voor veilige mobiele en cloud computing-systemen. Studenten zullen zowel praktisch technische kennis en theoretische inzichten te krijgen in beveiligde systems engineering, gedistribueerde applicatie-ontwikkeling, netwerk en service architecturen en mobiele en cloud platformen. Wij geloven in het combineren van security expertise product ontwikkeling van vaardigheden. Voor nieuwe studenten, de belangrijkste combineert drie eerdere studie modules: masteropleiding Veiligheid en Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Services en veiligheid belangrijk, evenals de Secure Systems volgen in Computer Science major. studieprogramma Het programma heeft betrekking op onderwerpen op beveiligde systems engineering, mobiele en draadloze netwerken, service en netwerkarchitectuur en gedistribueerde diensten en toepassingen. De studies zijn nauw verbonden met het onderzoek uitgevoerd door de docenten, bijvoorbeeld op het internet van de dingen, cloud-diensten, mobiele platform veiligheid, energie en groene ICT, pervasive en ubiquitous computing en mobiliteit protocollen. Speciale aandacht wordt besteed aan veiligheid en privacy kwesties zoals ze zijn kritische eisen in het ontwikkelen en implementeren van diensten op open netwerken en gedistribueerde systemen. De lesmethoden combineren theorie en hands-on oefeningen en de ontwikkeling van software op mobiele apparaten en cloud platformen. Studenten ook de praktijk schrijven en presentatievaardigheden en leren om het laatste onderzoek volgen. leerresultaten Zoals leerresultaten, de studenten van Veiligheid en Mobile Computing belangrijke testament de theoretische kennis van informatiebeveiliging en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen en analyseren... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Signaal, Spraak- En Taalverwerking

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het doel van de belangrijkste is om de studenten te voorzien van basics van een van beide signaalverwerking of spraak en taalverwerking en het vermogen om die op diverse terreinen van wetenschap en technologie toe te passen. [+]

studieprogramma Het doel van de belangrijkste is om de studenten te voorzien van basics van een van beide signaalverwerking of spraak en taalverwerking en het vermogen om die op diverse terreinen van wetenschap en technologie toe te passen. Studenten richten in Signal Processing krijgen een sterke theoretische achtergrond van de moderne signaalverwerking. Dit betekent dat een gereedschapskist van kennis over signalen en systemen modelleren, vertegenwoordiging door middel van transformaties, systemen optimalisatie en implementatie. Enige nadruk op de meest recente prioriteiten onderzoek op het gebied van signaalverwerking domeinen van gegevensanalyse, compressie en opslag, communicatie en bij weergave van signalen. Daarnaast kunnen studenten nog dieper begrip van signaalverwerking en verwante wetenschappen verkrijgen of toepassing signaalverwerking op andere gebieden. Interessante toepassingen omvatten radarsystemen en netwerken, datatransmissie, detectie en het volgen van objecten en ruimtes, evenals analyse van de technische (machine-based) en sociale (menselijke based) netwerken. De cyber niveau van het slimme elektriciteitsnet wordt steeds belangrijker voor een efficiënte distributie en gebruik van energie, het aanbieden van een platform voor de toepassing van signaalverwerking methodologie voor het oplossen van essentiële problemen van de grote maatschappelijke impact. Studenten richten in Speech and Language Processing zijn voorzien basics van dat veld en het vermogen om die op diverse terreinen van wetenschap en technologie toe te passen. Spraak- en taalverwerking maakt gebruik van signaalverwerking, wiskundige modellering en machine learning voor statistische taal modelleren, information retrieval en spraak-analyse, synthese, herkenning en codering. Toepassingen en onderzoeksprioriteiten zijn onlangs, bijvoorbeeld, spraakherkenning en synthese, dictee, ondertiteling, automatische vertaling, het leren van... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Software En Service Engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De software en service engineering studies uit te rusten studenten met de vaardigheden die van de hoogste waarde voor moderne organisaties zal zijn. Studenten leren hoe te ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten. Ze zich ontwikkelen tot zelfstandige denkers die in staat de aanpak van complexe, real-world problemen, rekening houdend met de menselijke, maatschappelijke en organisatorische factoren. [+]

Word lid van software en service engineering en het verwerven van de vaardigheden voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten! Digitale producten en diensten zijn van cruciaal belang voor de economie, de samenleving en het menselijk welzijn. Ze laten bedrijven verder te gaan dan de traditionele grenzen, aanboren van nieuwe mogelijkheden en bereiken exponentiële groei. De software en service engineering studies uit te rusten studenten met de vaardigheden die van de hoogste waarde voor moderne organisaties zal zijn. Studenten leren hoe te ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten. Ze zich ontwikkelen tot zelfstandige denkers die in staat de aanpak van complexe, real-world problemen, rekening houdend met de menselijke, maatschappelijke en organisatorische factoren. Software and Service Engineering is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). Studies in het programma zijn gebaseerd op zowel de recente wetenschappelijke onderzoek en industriële state-of-the-art. studieprogramma Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in één van de vier deelgebieden: Software Engineering, Service Design and Engineering, user-centered design, of Enterprise Systems. Software engineering Service Design and Engineering -User Centered Design Enterprise Systems De studies (120 ECTS studiepunten) bestaat uit een belangrijk onderwerp studies, Master's thesis (30 ECTS) en electieve studies (25-35 ECTS). Software en service engineering grote kan worden genomen, hetzij als een lange (55-65 ECTS) of een compact (40-45 ECTS) major. Flexibiliteit en vrijheid Als student van de software en service engineering belangrijke, bent u in staat om vrij op maat van... [-]

Master Of Science In Corporate Communicatie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Corporate Communication is uniek in zijn combinatie van het internationale bedrijfsleven, management en communicatie. [+]

De masteropleiding in Corporate Communication is uniek in zijn combinatie van het internationale bedrijfsleven, management en communicatie. In de huidige, snel veranderende zakelijke omgeving, de uitdagingen voldaan door bedrijven en andere organisaties vereisen een diepgaand inzicht in de dynamiek van media en communicatie. De geglobaliseerde wereld is complexer en minder voorspelbaar dan ooit tevoren, en communicatie moeten strategisch worden beheerd. Studie Experience De Master Corporate Communication (CC) programma is ontworpen om studenten een grondige, trans-disciplinaire kennis van het gebied van corporate communicatie en media management. Het programma beschouwt corporate communicatie als bedrijfsfunctie en, tegelijkertijd, sociale interactie. Gedurende de studies, hebben we aandacht voor de impact van de geglobaliseerde omgeving op communicatie praktijk, management en leiderschap. Op wereldschaal, de CC-programma is uniek in zijn combinatie van het internationale bedrijfsleven, management en communicatie. Door middel van een zorgvuldig ontworpen, op onderzoek gebaseerde curriculum, het programma biedt studenten met een grondige kennis van de strategische rol van communicatie en media management in de hedendaagse organisaties. De CC-programma biedt professionele en academische competenties binnen deze specifieke gebieden zoals mediarelaties, interne communicatie, investor relations, issues management, en verandering en crisiscommunicatie. Met name ontwikkelt de competenties die nodig zijn in het beheer van internationale corporate communicatie, het beheer van interne en externe relaties van belanghebbenden en deelname aan de bedrijfsstrategie werken. In alle natuurlijk het werk en problem-based learning activiteiten oefenen we de vaardigheden die nodig zijn voor een verscheidenheid van de multiculturele en meertalige situaties. De Corporate Communication masteropleiding werft studenten uit een verscheidenheid van... [-]

Master Of Science In De Architectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Architectuur is een gebied van de technologie en van de kunst. Architectuur onderwijs combineert kennis gebaseerde professionele materiaal en artistieke inzicht en expressie vaardigheden. [+]

Architectuur is een gebied van de technologie en van de kunst. Architectuur onderwijs combineert kennis gebaseerde professioneel materiaal en artistieke inzicht en expressie vaardigheden. Een architect moet kunnen problemen vanuit verschillende richtingen, dat is de reden voor de brede basis van de mate architectuur. De huidige karakter van het onderwijs ontwikkelt de student wetenschappelijke en artistieke denken met betrekking tot de bouw van een maatschappelijk verantwoorde en duurzame toekomst. Doel van het onderwijs De leerresultaten zijn gebaseerd op de voorschriften van de EU-richtlijn die geldt voor het nastreven van de professionele activiteiten van een architect (Richtlijn 2005/36 / EG van het Europees Parlement en de Raad betreffende de erkenning van beroepskwalificaties). Volgens de richtlijn, een architectonisch mate voldoet aan de verwachtingen van de bouwsector en maakt het ook mogelijk een carrière buiten Finland. In overeenstemming met de hierboven genoemde richtlijn, het doel van het programma is ervoor te zorgen dat na het voltooien van een opleiding, heeft de student: het vermogen tot architectonische vormgeving die zowel aan esthetische als aan technische eisen voldoet passende kennis van de geschiedenis en de theorie van de architectuur en aanverwante gebieden van kunst, technologie en menswetenschappen kennis van de beeldende kunsten voorzover deze van invloed op de kwaliteit van de architectonische vormgeving voldoende kennis van stedenbouwkunde planologie en de in de planologie gebruikte technieken inzicht in de relatie tussen mensen en gebouwen en tussen de gebouwen en hun omgeving en van de noodzaak om de gebouwen en de ruimten tussen hen om de menselijke... [-]

Master Of Science In De Biowetenschappen - Biosensoren En Bio-elektronica

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste in Biosensing en Bioelectronics combineert zowel theoretische als praktische studies in het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en karakteriseren van biosensoren, biomedische hulpmiddelen en medische instrumentaties. Praktische ervaring opgedaan om de biocompatibiliteit van zowel organische als anorganische materialen gebruikt in de elektronica, alsmede interactie tussen laagfrequente elektromagnetische velden en levend weefsel te begrijpen en in speciale gevallen zelfs deze interacties met enkele cellen en biomoleculen. [+]

De belangrijkste in Biosensing en Bioelectronics combineert zowel theoretische als praktische studies in het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en karakteriseren van biosensoren, biomedische hulpmiddelen en medische instrumentaties. Praktische ervaring opgedaan om de biocompatibiliteit van zowel organische als anorganische materialen gebruikt in de elektronica, alsmede interactie tussen laagfrequente elektromagnetische velden en levend weefsel te begrijpen en in speciale gevallen zelfs deze interacties met enkele cellen en biomoleculen. Het doel is om technische experts, die veelzijdig begrip van biosensoren en andere elektronische toepassingen te voeden. Om dit te bereiken, is de student kennis met nanoschaal verschijnselen, microfabrication technieken, biomaterialen wetenschap, biochemische erkenning van biomoleculen, fysieke transducers, sensor technologie en een goede mate ook om klinische apparatuur zoals medische beeldvorming. De instrumenten die nodig zijn bij de ontwikkeling van innovaties op het gebied van biosensoren en bio-elektronica zijn aanwezig en de studenten worden sterk aangemoedigd om hun eigen ideeën te commercialiseren. Career Opties De belangrijkste biedt de afgestudeerden met cutting-edge wetenschappelijke kennis en vaardigheden zodat ze te integreren in de internationale life science technologieën arbeidsmarkt of doctorale studies in specialistische gebieden voort te zetten. Daarom carrièremogelijkheden zowel loopbaan in onderzoek, ontwikkeling en consulting in medtech en biotech-industrie. Aalto University Career Services biedt informatie over werkgevers, job en thesis kansen en hints voor het zoeken naar een baan voor alle Aalto studenten. Toelatingseisen Aanvragers alle Aalto Universiteit masteropleidingen in wetenschap en technologie moet eerst voldoen aan de algemene criteria en eisen taal. Daarnaast moet de aanvrager aan de majors van de Life Science Technologies-programma voldoen... [-]

Master Of Science In De Biowetenschappen - Biosystemen En Biomaterialen Techniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste in Biosystems en Biomaterialen Techniek is sterk onderzoeksgedreven en is nauw verbonden met onderzoeksactiviteiten met betrekking tot het gebied van de biotechnologie, organische chemie, chemische en biologische Microdevices en polymeer wetenschap aan de School of Chemical Technology. Werkgelegenheid sectoren voor afgestudeerden binnen de brede context van techniek in combinatie met chemie en biotechnologie binnen de farmaceutische en de medische technologie. [+]

De belangrijkste in Biosystems en Biomaterialen Techniek is het onderzoek sterk gedreven en is nauw gekoppeld aan activiteiten met betrekking tot het gebied van de biotechnologie, organische chemie, chemische en biologische Microdevices en polymeer wetenschap aan de School of Chemical Technology Research. Werkgelegenheid sectoren voor afgestudeerden binnen de brede context van techniek in combinatie met chemie en biotechnologie binnen de farmaceutische en de medische technologie. studieprogramma Technologische innovaties zijn een essentieel onderdeel van de moderne gezondheidszorg, welzijn en de bio-economie geworden. Daarom, zowel op academisch onderzoek en de industrie is er een toenemende behoefte aan mensen die kunnen omgaan met de huidige steeds complexer biomedische problemen. Masteropleiding in de Life Science Technologies biedt een multidisciplinair curriculum gericht op belangrijke aspecten van het huidig ​​biomedisch onderzoek, op terreinen zoals biologische data-analyse en modellering, geavanceerde biomaterialen en bio-elektronica, biomedische technologie en neurowetenschappen. Het programma is gebaseerd op fundamentele en toegepaste kennis op deze gebieden en is nauw verbonden met onderzoek in de deelnemende scholen en afdelingen. Interface van de biologie, biomaterialen en drugs De belangrijkste Biosystems en Biomaterialen Techniek biedt een solide begrip van biologische fenomenen, biomaterialen en kleine organische moleculen van belang op het gebied van Life science. De kern van de leer zijn het begrijpen van de moleculaire en cellulaire niveau verschijnselen, herprogrammering van cellen, moleculaire vormgeving en karakterisering van kleine farmaceutisch actieve moleculen en de synthese en karakterisering van biomaterialen. Specialisatie in grote maakt verwerven grondige kennis van een van de geselecteerde velden of studie aan het grensvlak van... [-]

Master Of Science In De Biowetenschappen - Complexe Systemen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het verwerven van een sterke computational en theoretische achtergrond voor het begrijpen van complexe systemen - van het menselijk brein om een ​​diversiteit van biologische en sociale systemen! [+]

Het verwerven van een sterke computational en theoretische achtergrond voor het begrijpen van complexe systemen - van het menselijk brein om een ​​diversiteit van biologische en sociale systemen! Complex Systems is een transdisciplinair onderzoek gebied dat voortbouwt op de statistische fysica, informatica, gegevens wetenschap, en toegepaste wiskunde. De belangrijkste in complexe systemen biedt de studenten instrumenten systemen met grote aantallen interactie elementen van de menselijke hersenen tot sociale netwerken begrijpen en uit levende technologische systemen. Studies in complexe systemen zal zich richten op systeemniveau begrip als op het geven van de studenten hands-on ervaring in data-intensief onderzoek. De set van tools in het curriculum omvat netwerk wetenschap, niet-lineaire dynamica, Agent-based modeling, machine learning, en Bayesiaanse statistiek, samen met de grondbeginselen van het omgaan met empirische gegevens en computationele data-analyse. Deze interdisciplinaire belangrijkste is geschikt voor studenten van verschillende achtergronden (bijvoorbeeld natuurkunde, bioinformatica, informatica), en de studenten kunnen kiezen om de nadruk op computationele data-analyse, theorie, of toepassingsgebieden te zetten, op basis van hun eigen wensen. Doctoral Track in complexe systemen belangrijke Complex Systems zal een doctoraal spoor te starten in het academiejaar 2017-2018. Doctoral spoor betekent dat een deel van de voor de Complexe Systemen belangrijkste studenten hun studie afgestemd op het nastreven van promotie-onderzoek kan hebben en kan beginnen werken aan PhD in één van de reeds onderzoeksgroepen van de afdeling tijdens de Master studies. Het programma van de volledige masteropleiding (120 ECTS), waaronder de masterproef moet worden voltooid (in twee jaar met zeer goede cijfers) alvorens formeel invoeren... [-]

Master Of Science In De Bouw Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Building Technology biedt studenten uitgebreide academische en professionele kennis van de verschillende disciplines binnen de civiele en structurele engineering. [+]

De Masteropleiding in Building Technology biedt studenten uitgebreide academische en professionele kennis van de verschillende disciplines binnen de civiele en structurele engineering. Civiele techniek speelt een belangrijke rol in het creëren van een veilige en gezonde gebouwde omgeving, die essentiële elementen van het dagelijks leven en welzijn zijn. De combinatie van de wereldwijde behoefte aan energie-efficiëntie en duurzaamheid met de kenmerken van een goede leefomgeving vereist theoretische kennis, professionele vaardigheden en een brede-minded houding. Het programma behandelt het ontwerp, de bouw, het gebruik en het onderhoud van civieltechnische constructies, zoals gebouwen en bruggen. Met zijn vier hoofdonderwerpen - structurele techniek, de bouw prestaties, bouwmanagement en minerale stoffen - het programma biedt studenten met kennis en vaardigheden essentieel voor de toekomstige loopbaan in de industrie, onderzoek, onderwijs of autoriteit. Op basis van de individuele keuzes, kan de student zijn gespecialiseerd in onderwerpen zoals het bouwen van het energieverbruik, het bouwen van diensten technologie, reparatie en onderhoud, kwaliteit van de binnenlucht en brandveiligheid engineering. Het programma streeft naar de ontwikkeling van het beroepsleven vaardigheden zoals analytisch en kritisch denken, multidisciplinair teamwork en samenwerking, en communicatie voor wetenschappelijke en technische professionals. De aspecten van de beroepsethiek en de sociale en ecologische verantwoordelijkheid zijn geïntegreerd in de studies. Opleidingsstructuur Het programma omvat zes gangen (in totaal 30 cr) van de gemeenschappelijke kern studies die het najaar termijn van het eerste jaar vormen. Na de eerste termijn kunnen studenten zich specialiseren in een bepaald gebied van bouwtechniek of ze kunnen - door het combineren van... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Biomassa Raffinage

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Biotechnologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Chemie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Chemische En Procestechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Duurzame Metalen Verwerking

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Functionele Materialen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Vezel En Polymeer-engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. studieprogramma De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. De opleiding leidt tot een master's degree is gebaseerd op de beroepspraktijk van de velden die expertise in wetenschap en technologie en op wetenschappelijk onderzoek genereren van nieuwe kennis. Studenten kunnen hun minderjarige of electieve studie modules kiezen zodat hun diploma is een combinatie... [-]

Master Of Science In De Creatieve Duurzaamheid - M.Sc. Graad In De Architectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De internationale masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een gezamenlijke masteropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Business en de School of Engineering. [+]

Doel van het onderwijs The International Masteropleiding Creative Sustainability (CS) is een gezamenlijke masteropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Business en de School of Engineering. Het programma maakt een multidisciplinair leerplatform op het gebied van architectuur, business, design en vastgoed. Het programma brengt studenten uit verschillende vakgebieden om te studeren in multidisciplinaire teams die inzicht in de verschillende disciplines verhoogt en maakt het aanpassen van een holistische benadering. Dit activeert de studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor de mens omgevingen te creëren met het doel om een ​​maatschappelijk verantwoorde en duurzame toekomst op te bouwen. Content resultaten De CS programma biedt de afgestudeerden met kennis en vaardigheden op verschillende competentiegebieden: Multidisciplinaire aanpak: het vermogen zich aan te passen kennis, vaardigheden en nieuwe benaderingen voor collaborative oplossingen te komen op basis van ecologische, economische en sociaal-culturele duurzaamheid. Systemen te benaderen: het vermogen om analytisch en systemisch denken te integreren in kritieke problemen op te lossen die nieuwe holistisch inzicht in complexe situaties in de samenleving leidt. De nadruk ligt op de wereldwijde bewustwording binnen de context van de lokale gemeenschappen en de gelijktijdige wijziging van de verschillende aspecten van duurzaamheid. Design thinking: vermogen in creatieve probleemoplossing dat de methoden van het ontwerpproces gebruikt bij het definiëren van het probleem, het genereren van ideeën en het verkrijgen van oplossingen. Project management: vermogen in multidisciplinair team leiderschap en communicatie in veelzijdige omgevingen die duurzaamheid in verschillende culturele contexten bevordert. Business management: vermogen om nieuwe benaderingen en vaardigheden... [-]

Master Of Science In De Creatieve Duurzaamheid - M.Sc. Graad In De Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een opleiding georganiseerd in samenwerking van de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, de School of Business en de School of Engineering. [+]

De masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een opleiding georganiseerd in samenwerking van de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, de School of Business en de School of Engineering. Aan de School of Engineering, is het mogelijk om te studeren in de richting van de MSc (Tech) diploma en in dit geval de belangrijkste is Creative Duurzaamheid in Real Estate. Globale en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstige scenario's vereisen een versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van ecologische, economische, sociaal-culturele aspecten in het onderwijs. Het programma biedt een multidisciplinair leerplatform op het gebied van architectuur, zaken, ontwerp en onroerend goed voor het omgaan met de aanzienlijke uitdagingen ontwikkeling van duurzaamheid die achtergrond is in de klimaatverandering, wereldwijde armoede, sociale en economische ongelijkheid, demografische veranderingen en de aanpassing aan de snelle wereldwijde economische veranderingen. De CS programma brengt studenten uit verschillende vakgebieden om te studeren in multidisciplinaire teams die begrip van verschillende achtergronden vergroot en biedt studenten de mogelijkheden om samen te werken met het onderzoek van projecten, bedrijven, organisaties en studenten uit andere disciplines. Degree structuur voor de studenten van de School of Engineering Eindtermen van de Master `Programma Creative Duurzaamheid: Multidisciplinaire aanpak: Studenten leren kennis, vaardigheden en nieuwe benaderingen aan te passen aan collaborative oplossingen te komen op basis van ecologische, economische en sociaal-culturele duurzaamheid. Systemen te benaderen: Studenten leren te implementeren systemisch denken in kritieke problemen op te lossen die nieuwe holistisch inzicht in complexe situaties in de samenleving ontstaat.... [-]

Master Of Science In De Economische Wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in de economie ontwikkelt de mogelijkheid om de economische theorie van toepassing op een breed scala van economische verschijnselen. [+]

De masteropleiding in de economie ontwikkelt de mogelijkheid om de economische theorie van toepassing op een breed scala van economische verschijnselen. Het programma kwalificeert studenten om de verbinding tussen micro- en macro-economische vragen te begrijpen en om de causaliteit tussen dergelijke vragen te zien. Het programma leidt studenten met de juiste econometrische en mathematische instrumenten van de analyse van de economische problemen en problemen aan te pakken. Studenten worden opgeleid om te analyseren, organiseren en hun analyses effectief te communiceren. Studie Experience De masteropleiding in de Economie is gestructureerd om ervoor te zorgen internationaal vergelijkbare kwalificaties en een levenslange menselijk kapitaal. Het programma is vooral sterk op het gebied van Internationale Economie (inclusief Ontwikkelingseconomie) en Applied Micro-economie (waaronder milieu en energie Economie, Arbeid en Personeel Economie, Industriële organisatie, en Game Theory). Een lange termijn samenwerkingsverband tussen het ministerie van Economie aan de Aalto University School of Business, het Departement Politieke en Economische Studies aan de Universiteit van Helsinki, het Departement Economie van Hanken School of Economics, en de bredere Institute, kan een student bij één instelling om colleges te nemen op de andere instelling met een minimum aan papierwerk. leerresultaten Studenten die afstuderen uit het programma zal: Inzicht in de economische theorie en het vermogen om het te gebruiken in nieuwe situaties vermogen om wetenschappelijke literatuur Het veld, met uitzondering van de meest geavanceerde materiaal algemeen begrip van de moderne micro-economie en macro-economie en dieper begrip van de geselecteerde deelgebieden van de economie mogelijkheid om kleine aanpassingen aan bestaande theoretische... [-]

Master Of Science In De Europese Mijnbouw, Mineralen En Milieuprogramma (EMMEP)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Europese Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP) is een masteropleiding georganiseerd in de internationale samenwerking tussen de drie Europa's toonaangevende universiteiten in Mining and Resource Engineering. [+]

Europese Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP) is een masteropleiding georganiseerd in de internationale samenwerking tussen de drie Europa's toonaangevende universiteiten in Mining and Resource Techniek: Technische Universiteit Delft (Nederland) Aalto University (Finland), RWTH Aken (Duitsland) EMMEP bouwt voort op de sterke punten en de complementaire expertise van de genoemde universiteiten in Aardwetenschappen studies en onderzoek. De Europese Mining Course (EMC) begon in 1996 en tot 2014 meer dan 700 studenten hebben deelgenomen aan het programma en zijn verenigd in een goed georganiseerd alumni-netwerk. Tijdens de opleiding studenten de tweejarige masteropleiding samen in drie verschillende universiteiten: 30 ECTS aan Aalto University, Finland 30 ECTS aan de RWTH Aken, Duitsland 30 ECTS van de TU Delft 30 ECTS MSc thesis (co-toezicht van de drie partneruniversiteiten) EMMEP en toelating tot het programma wordt gecoördineerd door de TU Delft. Hoge kwaliteit studenten van de deelnemende universiteiten, alsmede over de hele wereld zijn welkom om van toepassing op EMMEP. Deadline 1 maart 2017. hoogleraar die verantwoordelijk is voor het programma op Aalto University School of Engineering is Mikael Rinne. [-]

Master Of Science In De Industriële Engineering En Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Industrial Engineering and Management (IEM) combineert techniek met economische en menselijke fundamenten om waarde en efficiëntie te creëren. [+]

Zich richten op het oplossen van problemen proactief en leren om gebruik maken van uw techniek mind-set in het ontwikkelen van business! De masteropleiding in Industrial Engineering and Management (IEM) combineert techniek met economische en menselijke fundamenten om waarde en efficiëntie te creëren. Uniek in zijn multidisciplinaire en integrale essentie, IEM studies verken de fundamenten van het bedrijfsleven en engineering processen en inspireren een engineering mind-set om zaken te ontwikkelen. De onderscheidende focus van het programma is om afgestudeerden met kennis, vaardigheden en de wil om te creëren en te transformeren-technologie gebaseerde bedrijven in nieuwe of gevestigde ondernemingen op te voeden. U kunt kiezen uit de drie majors aangeboden: Leiderschap en Knowledge Management Operations en Service Management Strategie en Venturing Het creëren van waarde door proactief problemen op te lossen IEM professionaliteit is een geïntegreerde skill set bestaande uit wiskundige, technologische, economische en sociale competenties die zich richt op proactieve probleemoplossing in processen waarde creëren. In wezen is het ethos van IEM studies benadrukt een systemische, oplossingsgerichte techniek mind-set. De nadruk ligt op het vermogen om de juiste problemen op te lossen recht, dat wil zeggen het vaststellen van behoeften, dienovereenkomstig te definiëren problemen, en effectief oplossen van hen. Voortbouwend op deze fundamenten, het programma ontwikkelt sterke competenties voor de creatie en transformatie van-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen combineren strategische, operaties, en de mensen perspectieven. Technische Bedrijfskunde is een van de twee specialisatie opties aangeboden binnen de masteropleiding in Industrial Engineering and Management, de andere is Strategy. Het programma wordt georganiseerd door... [-]

Master Of Science In De Informatie En Service Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Information en Service Management biedt drie specialisaties: Business Analytics, Information Systems Science en Logistiek en Service Management. [+]

De masteropleiding in Information en Service Management biedt drie specialisaties: Business Analytics, Information Systems Science en Logistiek en Service Management. Informatie gebaseerde diensten worden gezien door de Europese Unie als de belangrijkste groeigebied van geavanceerde economieën. De masteropleiding in Information en Service Management (ISM) opvoedt toekomstige informatie professionals die in staat zijn om de ontwikkeling en het beheer van deze diensten. Het interdisciplinaire karakter en de nadruk op data-analyse en project management biedt studenten met de vaardigheden van het analyseren van de steeds groeiende aanbod van informatie en nieuwe technologieën en het beheer van elektronische bedrijfsvoering. Studie Experience De inhoud en de focus van het programma verschilt naar gelang van de drie electieve gebieden van specialisatie: Business Analytics, Information Systems Science en Logistiek en Service Management. De focus van informatiesystemen ligt op het beheren en ontwikkelen van business processen met behulp van informatiesystemen en netwerken. Onderwerpen zijn onder meer zakelijke informatie systemen, e-commerce en software business evenals hun strategische applicaties. Het doel is efficiënt beheer van informatiebronnen en de vakkundige uitvoering van informatiesystemen toepassen van de technologie die het best ondersteunt de specifieke behoeften van het bedrijfsleven. De focus van Logistiek en Service Management is op de studenten met de mogelijkheden voor het beheren en de productie, distributie, levering, aankoop en service activiteiten van bedrijven te ontwikkelen. Onderwerpen zijn onder meer supply chain management in verschillende operationele omgevingen, ontwikkeling van diensten en operations, voorraadbeheer modellen en beleid, de kwaliteit van het management en de verschillende business modellen. Dit focusgebied bereidt... [-]

Master Of Science In De Maritieme Techniek (nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in Maritieme Techniek is gebaseerd op de expertise van de deelnemende universiteiten binnen naval architecture, offshore engineering en maritieme techniek. [+]

De Nordic Master in Maritieme Techniek is gebaseerd op de expertise van de deelnemende universiteiten binnen naval architecture, offshore engineering en maritieme techniek. Het programma richt zich op internationale studenten die willen profiteren van de Nordic Five Tech universiteiten 'lange traditie en deskundigheid op het gebied en de Scandinavische studenten die gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van deskundigheid aangeboden binnen de alliantie. Online applicatie is geopend 1 november 2016 -16 januari 2017 studieprogramma Het onderwijs is gebaseerd op de eerste beginselen in het ontwerp, de bouw en de exploitatie van schepen en offshore-constructies, met inbegrip van hydrostatica en stabiliteit, hydrodynamica, golf en windbelasting en structurele analyses. Het onderwijs bestaat uit lezingen, opdrachten, workshops en projectwerk. Theorie wordt ondersteund door experimenteel werk en computersimulaties worden intensief gebruikt. Aalto studietraject: Passagiersschepen Aalto University biedt voor de Nordic Master in Maritieme Techniek het studietraject Passagiersschepen. Deze studie spoor geeft een uitgebreid overzicht van de verschillende aspecten die verband houden met het ontwerp, analyse en optimalisatie van passagiersschepen. De studies omvatten zowel de basiskennis en de toepassing van de risico-evaluatie methoden in scheepsontwerp. De tegengestelde belangen van de verschillende stakeholders zal tijdens de studies te worden aangepakt, en de student wordt gedwongen om een ​​oplossing die de voorkeuren van de stakeholders voldoet creëren. Het doel van het onderzoek is om te werken aan hetzelfde project schip gedurende de specialisatie semester en werken op verschillende delen van het schip tijdens verschillende cursussen. De cursussen genomen zullen worden gekozen, zodat zij ondersteunen het project werk.... [-]

Master Of Science In De Ruimtelijke Ordening En Het Transport Techniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Dit programma richt zich op de toekomstige uitdagingen van duurzame gebouwde omgeving, het aanpakken van actuele wereldwijde megatrends, zoals verstedelijking en de behoefte aan groenere steden. Het bepalende kenmerk van het programma is de focus op een breed scala van benaderingen van het dagelijks leven en mobiliteit tot grootschalige strategische en systemische nodig denken voor de vormgeving van de gebouwde omgeving. [+]

Steden worden steeds dynamische, complexe en gefragmenteerde, terwijl de vraag naar hun leefbaarheid, duurzaamheid, het concurrentievermogen en de aantrekkelijkheid verhogen. Dit vraagt ​​om nieuwe vaardigheden in systemische begrijpen, oplossen van problemen, en integratieve planning en beleidsvorming over sectorale grenzen. Dit programma richt zich op de toekomstige uitdagingen van duurzame gebouwde omgeving, het aanpakken van actuele wereldwijde megatrends, zoals verstedelijking en de behoefte aan groenere steden. Het bepalende kenmerk van het programma is de focus op een breed scala van benaderingen van het dagelijks leven en mobiliteit tot grootschalige strategische en systemische nodig denken voor de vormgeving van de gebouwde omgeving. Wat leert u? Als een student, zul je uitstekende vaardigheden krijgen om te werken voor slimmer en meer leefbare steden en om te reageren op nieuwe vraagstukken van de voortdurend veranderende gebouwde omgeving en technologieën. Naast een sterke theoretische basis, zal u inzicht in de huidige onderzoeksthema's, en mogelijkheden te verwerven in het toepassen van een verscheidenheid van planning en analyse-instrumenten in de hedendaagse taken van landgebruik en transport. Via interactieve leermethodes, zal je hands-on ervaringen op te doen over een reeks van stedelijke thema's en methodieken. Verloofd in de studio cursussen, zult u systemisch denken, creatief oplossen van problemen, ethische reflectie, alsmede instrumenten voor participatieve processen en communicatieve vaardigheden in diverse fora en via verschillende media te leren. Bovendien zal u in staat om kritisch te interpreteren en verwerken van kennis uit meerdere bronnen en de uitvoering van deze kennis in een verscheidenheid van complexe stedelijke processen. Gemeenschappelijke studies... [-]

Master Of Science In De Ruimte Wetenschap En Technologie (Spacemaster) (Erasmus Mundus)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste doelstelling van de cursus is om de grote diversiteit van de ruimte expertise binnen de richtlijnen van het Bologna-proces te combineren om zes Europese universiteiten en twee derde landen universiteiten om een ​​gemeenschappelijk platform van bekwaamheid. [+]

De belangrijkste doelstelling van de cursus is om de grote diversiteit van de ruimte expertise binnen de richtlijnen van het Bologna-proces te combineren om zes Europese universiteiten en twee derde landen universiteiten om een ​​gemeenschappelijk platform van bekwaamheid. De samenwerking op onderwijsgebied wordt ondersteund door wetenschappelijke en industriële organisaties, waardoor directe contacten met professioneel onderzoek en industrie. Een ander doel is om de studenten multidisciplinaire uitbreiding van het laboratorium en computersimulatie omgevingen om hands-on werk met stratosferische ballonnen, raketten, satelliet en radar controle, robotica, sensor data fusion, automatische controle en multi-body dynamica. De cursus brengt studenten uit de hele wereld om hun bestaande bevoegdheden in de ruimte wetenschap en technologie te delen en te ontwikkelen met de Europese ruimtevaartindustrie en onderzoeksgemeenschap. De toegevoegde waarde van de SpaceMaster Course in vergelijking met andere cursussen in hetzelfde gebied kan worden samengevat als gestructureerde samenwerking tussen de academische instellingen en de industrie onderwijs beïnvloed door de huidige ontwikkelingen in het onderzoek toegenomen intercultureel begrip en integratie gestructureerde samenwerking tussen de universiteiten via het gebruik van de ECTS grading systeem, een combinatie van elkaar verschillende educatieve modellen uitwisseling van ervaring voor zowel de academische en administratieve medewerkers een breed scala van specialisaties betere carrièreperspectieven van studenten. Cursus Structuur De cursus heeft een gemeenschappelijk eerste jaar voor alle studenten. 1e semester vindt plaats in JMUW, Würzburg, Duitsland, 2de semester vindt plaats bij LTU, Kiruna Space Campus, Zweden. Tijdens de 3e semester worden de studenten verdeeld over de zes Europese universiteiten. De studenten selecteren het spoor... [-]

Master Of Science In De Strategie - M. Sc. Graad In Economie En Bedrijfskunde

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in de strategie biedt de deelnemers met de vaardigheden en kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in management consulting, business development of algemene managementfuncties. [+]

De masteropleiding in de strategie biedt de deelnemers met de vaardigheden en kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in management consulting, business development of algemene managementfuncties. Deze flexibele programma ontwikkelt de vaardigheden om zakelijke problemen op te sporen en op te vatten en de nieuwe strategische initiatieven in het bedrijfsleven contexten, variërend van multinationals tot start-ups uit te voeren. Het unieke programma is ontworpen om de sterke punten van de Aalto University School of Business en de faculteit Industrial Engineering aan de Aalto University School of Science te combineren, waardoor de breedste waaier van keuzevakken. De inhoud van het programma zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de toonaangevende consulting bedrijven een leerervaring die de meest relevante theoretische kennis met praktische ervaring van real-life business development taken combineert bieden. Studie Experience Het programma bestaat uit een aantal verplichte core modules die de deelnemers met de nieuwste kennis over de strategie formulering en uitvoering evenals de vereiste methodologische vaardigheden. De meerderheid van de studies uit keuzevakken, die kan worden gekozen uit het gecombineerde aanbod van de Aalto University School of Business and Science. Keuzevakken omvatten onderwerpen zoals innovatie en technologie, management, international business, business venturing, marketing management, en Bedrijfseconomie. In het hart van het programma ligt een student-gerichte leermethode, waarin persoonlijke ontwikkeling door middel van reflectie, praktische oefeningen, ervaring, en leren benadrukt door te doen. Cursussen tekenen op de universiteit langdurige contacten met de Finse en internationale bedrijven, evenals alumni een mix van theoretische en conceptuele kennis door middel van... [-]

Master Of Science In Een Koud Klimaat Techniek (nordic Master)

Campus Voltijd August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in Cold Climate Engineering is het programma van de eerste uitgebreide master in een koud klimaat -technologie in Europa en geeft de leerlingen een unieke mogelijkheid om veldwerk en projecten te doen in Groenland of Spitsbergen. [+]

De Nordic Master in Cold Climate engineering is de eerste uitgebreide masteropleiding in een koud klimaat -technologie in Europa en geeft de studenten een unieke mogelijkheid om veldwerk en projecten te doen in Groenland of Spitsbergen. De Arctic is een plaats in tegenstelling tot ergens anders. Het ecosysteem is kwetsbaar, het weer kan een uitdaging zijn en de infrastructuur is schaars. Deze voorwaarden stellen hoge eisen aan ingenieurs die here.By daadwerkelijk gaat naar de Noordpool Svalbard of Groenland en het toepassen van hun vaardigheden, de afgestudeerden krijgen waardevolle eerste hand inzicht in het werk als ingenieur in een van de meest uitdagende gebieden van de wereld. Koude klimaat techniek heeft een steeds belangrijkere rol te spelen met het oog op een duurzame ontwikkeling van het Noordpoolgebied te waarborgen. Nieuwe scheepvaartroutes evenals mining mogelijkheden zijn in opkomst in de regio. De ontwikkeling van nieuwe industrie in het Noordpoolgebied is de intensivering van snel en de industrie vraagt ​​nu ingenieurs die specifieke Arctic competenties. Afgestudeerden van de Scandinavische Master in Cold Climate engineering zal de vaardigheden die nodig zijn om aan de eisen van de industrie te ontmoeten om te werken in het kwetsbare Arctische milieu. Programma De belangrijkste focus van de Noordse Master in Cold Climate Engineering is om de studenten een diepgaand inzicht in hoe de verkregen specialisaties kunnen worden toegepast in een baan als onderzoekers, het raadplegen of het beoefenen van ingenieurs in het Noordpoolgebied te geven. Alle afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te werken binnen een team van... [-]

Master Of Science In Finance

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Finance bereidt studenten voor de werkgelegenheid in 's werelds meest selectieve bedrijven in de financiële sector. [+]

De masteropleiding in Finance bereidt studenten voor de werkgelegenheid in 's werelds meest selectieve bedrijven in de financiële sector. De Finance programma biedt een dynamische, veeleisende, maar ondersteunend leren centraal omgeving die studenten voorbereidt voor banen in de wereld van de meest selectieve bedrijven op het gebied van internationaal bankieren, management consultancy en aanverwante gebieden. Studenten ontwikkelen een solide wetenschappelijke benadering van financiële problemen. Het programma stimuleert de ontwikkeling van de bredere communicatie, teamwork, ethische, kwantitatieve, en interculturele vaardigheden die leerlingen zowel in het algemeen management posities en als actieve burgers in staat zijn om de problemen van de dag te bespreken nodig. Het programma bereidt een aantal van de studenten voor 's werelds beste doctoraatsprogramma's in Finance. Studie Experience De studenten hebben de mogelijkheid om hun diploma op maat door zich te specialiseren in een van de twee gebieden van de concentratie: corporate finance en financiële markten. In de bedrijfsfinanciën gebied, studenten richten zich op vragen als het analyseren en het kiezen van investeringsprojecten, fusies en overnames, agency theorie, investment banking en het verkrijgen van fondsen van de primaire markten, project- en handelsfinanciering, en de kapitaalstructuur en dividendbeleid beslissingen. De corporate finance gebied bereidt studenten voor entry-level posities in bijvoorbeeld investering of commercial banking, management consulting, of de financiën en corporate planning functies van industriële bedrijven. In de financiële markten gebied, studenten richten zich op zaken als het gedrag en de determinanten van de veiligheid prijzen, de gevolgen daarvan op de portfolio management, behavioral finance en investor psychologie, venture... [-]

Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Duurzame Energie Conversie Processen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Masteropleiding Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. [+]

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Masteropleiding Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij. De belangrijkste Sustainable Energy Conversion Processes heeft een belangrijke positie met betrekking tot hernieuwbare en duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen en bio-energie. Warmte en elektriciteit en kernenergie gerelateerde systemen zijn belangrijke elementen in deze belangrijke. De belangrijkste zal een studie pad op computationele methoden te bieden, als goed. De andere majors van de Advanced Energy Solutions zijn: Industrial Energy Processen en duurzaamheid Energy Systems en markten Energie in gebouwen en gebouwde omgeving Opleidingsstructuur Master of Science (Techniek) graad is 120 ECTS. De mate bestaat uit grote studies, master's thesis en keuzevakken studies. Alle grote vakken hebben een gemeenschappelijke module, waarvan de inhoud 15 tot 20 punten, afhankelijk van de betrokken major. Het belangrijkste doel van de gemeenschappelijke module is de student de basiskennis van energiesystemen en markten... [-]

Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Duurzame Energiesystemen En -markten

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). [+]

Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij. Major Sustainable Energy Systems and Markets biedt een stevige theoretische basis en praktische instrumenten en vaardigheden die nodig zijn door ingenieurs te werken op het gebied van energie-systemen. Integratie van intermitterende hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-, wind- en golfenergie, in het energie-systeem is een van de belangrijkste uitdagingen van onze duurzame toekomst. Deze belangrijke biedt de basiskennis van de energiesystemen, de belangrijkste uitdagingen voor onze energie-oplossingen van vandaag en mogelijke manieren aan een duurzame toekomst. De andere majors van de Advanced Energy Solutions zijn: Energie in gebouwen en gebouwde omgeving Industrial Energy Processen en duurzaamheid Energy Conversion Processen NB Het programma start voor het eerst in de herfst van 2017. Opbouw van de opleiding Master of Science (Techniek) graad is 120 ECTS. De mate bestaat uit grote studies, master's thesis en keuzevakken studies. Alle grote vakken hebben een gemeenschappelijke module, waarvan de inhoud 15 tot 20 punten, afhankelijk... [-]

Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Industriële Processen Energie En Duurzaamheid

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. [+]

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij. De belangrijkste Industrial Energy Processen en Duurzaamheid zal fundamentele chemische technologie kennis en unit operaties die betrokken zijn bij chemische processen geïntegreerd om energieopslag, omzetting van energie, recycling technologieën en duurzaamheid aan te pakken. Dit geldt ook voor de thermodynamica, massa en energie balansen op te reageren systemen, chemische evenwichten, chemische kinetiek, katalyse, de rol van de interfase en intraphase warmte- en massatransport. Modellering en simulatie heeft een belangrijke rol in de analyse en het ontwerp van energie processen. De andere majors van de Advanced Energy Solutions zijn: Energie in gebouwen en gebouwde omgeving Energy Systems en markten Energy Conversion Processen Opbouw van de opleiding Master of Science (Techniek) graad is 120 ECTS. De mate bestaat uit grote studies, master's thesis en keuzevakken studies. Alle... [-]

Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Van Duurzame Energie In Gebouwen En De Gebouwde Omgeving

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). [+]

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Masteropleiding Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij. De belangrijkste duurzame energie in gebouwen en de gebouwde omgeving richt zich op de nieuwe energie-oplossingen voor energie gebruik, de productie en de efficiëntie die nodig zijn in gebouwen en gemeenschappen. Nu al, een grote meerderheid van de mensen leven in steden en verstedelijking is een aanhoudende trend. De ontwikkeling van energie-efficiënte gebouwen en steden is een enorme uitdaging van vandaag. Deze belangrijke bieden geavanceerde cursussen met een focus op een efficiënt gebruik van energie de focus op het gebied van de bouw technologie en design, gemeenschappen, infrastructuur, verkeer, diensten en op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). De andere majors van de Advanced Energy Solutions zijn: Industrial Energy Processen en duurzaamheid Energy Systems en markten Energy Conversion Processen Opleidingsstructuur Master of Science (Techniek) graad... [-]

Master Of Science In Geavanceerde Materialen Voor Innovatie En Duurzaamheid (EIT Grondstoffen)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding Advanced Materials voor Innovatie en Duurzaamheid, AMIS, zal het thema vervanging van kritieke of giftige stoffen aan te pakken in producten en voor optimale prestaties. [+]

Het verwerven van inzicht in de volledige waardeketen van grondstoffen, en een mind-set voor innovatie en ondernemerschap gericht op duurzaamheid. Masteropleiding Advanced Materials voor Innovatie en Duurzaamheid, AMIS, zal het thema vervanging van kritieke of giftige stoffen aan te pakken in producten en voor optimale prestaties. Het zal ook betrekking hebben op materiaal ketenoptimalisatie voor end-of-life producten, en de producten en diensten ontwerp voor de circulaire economie - die allemaal de centrale thema's van het EIT Raw Materials. Het hoofddoel van de aanpassing op metalen en minerale grondstoffen. Bio-base polymeer en materiaalkosten gezien hun substitutiepotentieel en andere materialen in het kader van meerdere materialen productrecycling. Daarnaast is het AMIS programma omvat een solide pakket aan cursussen en projectwerk in innovatie en ondernemerschap. De mobiliteit van de studenten is een geïntegreerd onderdeel van het programma en tijdens de twee jaar durende programma zullen de studenten studeren aan twee van het consortium partner universiteiten. Na afronding van het programma zullen de studenten een double degree te ontvangen. De voertaal is Engels. De AMIS programma zal jonge professionals stimuleren om change agents worden met ondernemerschap mentaliteit staat zijn om de duurzaamheid van de EIT grondstoffen veilig te stellen in de gehele industriële en onderzoekslandschap. universitaire partners Grenoble Institut Polytechnique (GINP), Frankrijk (coördinator) Technische Universität Darmstadt, Duitsland Aalto University, Finland Universiteit van Bordeaux, Frankrijk Universiteit van Luik, België industriële partners ARKEMA ArcelorMittal Fraunhofer-Gesellschaft Commissariat à l'Energie Atomique et aux Energies Renouvelables (CEA) IMEC [-]

Master Of Science In Geo-engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Geo-engineering is gebaseerd op een brede waaier van disciplines, zoals geo- en materiaalkunde, mechanica en de bouw. Structuren zijn onder andere funderingen, wegen, opgravingen en ondergrondse structuren zoals tunnels. . [+]

Geo-engineering steunt op een brede waaier van disciplines, zoals geo- en materiaalkunde, mechanica en de bouw. Structuren zijn onder andere funderingen, wegen, opgravingen en ondergrondse structuren zoals tunnels. De meeste bouwmaterialen, alledaagse huishoudelijke artikelen, energiebronnen en het grondwater afkomstig van de aarde. Megatrends zoals verstedelijking, klimaatverandering en het toenemende gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie grote invloed hebben op ons leven. Ze creëren zowel uitdagingen en kansen voor geoengineers. De masteropleiding in Geoengineering biedt studenten met kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om het gedrag van de gronden voor geotechnische engineering, van de rotsen voor rock engineering en mijnbouw en van de weg structuren voor de wegenbouw te begrijpen. Als geoengineer u een goed inzicht in de volledige levenscyclus van de aangelegde structuur. Dit inzicht heeft betrekking op de gehele levenscyclus van onderzoek en ontwerp tot bouw, onderhoud en recycling. Veldonderzoek, laboratoriumexperimenten en numerieke modellering zijn de instrumenten geoengineers rekenen. Opleidingsstructuur Het programma bestaat uit 60 cr grote studies (30 cr van gemeenschappelijke kern studies, 30 cr van geavanceerde selectieve studies), 30 cr van electieve studies en een master's thesis (30 cr). Studenten kunnen hun studie op het gebied van geotechnische, rock of bestrating techniek richten met passende opleidingen selecteren in geavanceerde en electieve studies. In geotechnische engineering, de belangrijkste onderzoeksgebieden zijn mechanische, hydraulische en thermische eigenschappen van de bodem en hun impact op de fundamenten, de bodem-structuur interactie en bodemverbetering. Goede geotechnische kennis is de basis van alle bouw. De kern Fields of Rock techniek zijn rotsmechanica, opgraving... [-]

Master Of Science In Geoinformatics

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

In de masteropleiding in GI aan Aalto University, leren de studenten de state-of-the-art moderne methoden voor het verwerven, verwerken en gebruik te maken van geografische informatie. [+]

In de Masteropleiding in GI aan Aalto University, leren de studenten de state-of-the-art in de moderne methoden voor het verwerven, verwerken en gebruik te maken van geografische informatie. De masteropleiding in GI combineert technische, wiskundige, computationele en visuele kennis en biedt de studenten de mogelijkheid om niet alleen gebruik maken van geo-informatica technologie, maar ook de ontwikkeling en het creëren van nieuwe computationele methoden en toepassingen. In aanvulling op het verkrijgen van een globaal perspectief, kunnen de studenten verder hun vaardigheden te richten op een van de onderwerpen binnen GI, zoals geodesie, fotogrammetrie, laserscanning, remote sensing, geografische informatie technologieën of cartografie. De masteropleiding in GI heeft een lange traditie als een technisch en wiskundig georiënteerde curriculum. Dit is de reden waarom, bijvoorbeeld, programmeerkennis, basiscursussen in de wiskunde en statistiek, alsmede een belang in geoIT nodig zijn. Het programma biedt zowel theoretische als praktische vaardigheden en ontwikkelt academische capaciteiten, probleemoplossende vaardigheden en analytisch denken, om er maar een paar te noemen. Lesgeven is nauw verbonden aan de lopende cutting-edge onderzoek. Afstuderen van de masteropleiding in GI bereidt je voor op belangrijke posities in de academische wereld en de industrie. Alle cursussen worden gegeven in het Engels. Opleidingsstructuur Master's thesis (30 cr) De master's thesis (30 cr) is een stuk van toegepast onderzoek dat niet alleen de scriptie, maar ook de maturiteit essay en seminar presentatie of een overeenkomstige presentatie omvat. Het belangrijkste doel van de masterproef is het oplossen van een probleem op het gebied van onderzoek op basis van bestaande... [-]

Master Of Science In Global Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Global Management (GM) biedt de studenten twee zeer prestigieuze kwalificaties: MSc in Economie en Bedrijfskunde van Aalto University School of Business and CEMS Master in International Management (MIM) van CEMS, de Global Alliance in Management Onderwijs toekent. [+]

Bent u geïnteresseerd in het opbouwen van een succesvolle internationale carrière? Het programma Global Management met CEMS Master in International Management leidt studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is om op te treden als wild wisselaars in de mondiale zakelijke omgeving van morgen. CEMS - wereldwijde kwaliteit CEMS is een wereldwijde alliantie van 30 vooraanstaande business schools, in de buurt van 80 multinationale bedrijven en NGO's die samen bieden de top-ranked, internationale en praktijkgerichte CEMS Master in International Management programma (MIM). Wereldwijd meer dan 1000 studenten zich inschrijven in CEMS MIM elk jaar en zijn er meer dan 10 000 CEMS alumni van 81 nationaliteiten die werkzaam zijn in 75 landen. Consequent gerangschikt onder de top in de wereld door de Financial Times, de CEMS MIM verenigt multinationale ondernemingen en internationale kaliber professoren van vooraanstaande universiteiten en business schools. Verdien twee kwalificaties op hetzelfde moment De Masteropleiding in Global Management (GM) biedt de studenten twee zeer prestigieuze kwalificaties: MSc in Economie en Bedrijfskunde van Aalto University School of Business and CEMS Master in International Management (MIM) van CEMS, de Global Alliance in Management Onderwijs toekent. Het programma bestaat uit: 1. een specialisatie track met een master's thesis in een van de volgende gebieden: Boekhouding Corporate Communication Ondernemerschap en Innovatie Management financiën Management and International Business marketing of Strategie; en 2. CEMS MIM studies uitgevoerd aan Aalto University en op een andere CEMS school. Tijdens hun eerste MSc jaar, studenten volledig de specialisatie spoor cursussen en de master's thesis.... [-]

Master Of Science In Het Management En Het Internationale Bedrijfsleven

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Management en International Business (M & IB) is geschikt voor enthousiaste studenten die genieten van het oplossen van praktische en intellectuele uitdagingen. [+]

De masteropleiding in Management en International Business (M & IB) is geschikt voor enthousiaste studenten die genieten van het oplossen van praktische en intellectuele uitdagingen. In de Masteropleiding in Management en International Business (M & IB) we nauw samenwerken met diverse organisaties en internationale wetenschappers om u de mogelijkheid om een ​​hoogopgeleide professional met een breed toepasbare kennis in Management en International Business. Ons programma is veelzijdig en flexibel, die u in staat stelt om een ​​unieke professionele profiel op basis van uw interesses creëren. Volg je passie Droomt u over het creëren van inspirerende werkplekken? Bent u geïnteresseerd in het oplossen van problemen die ontstaan ​​door cross-culturele contexten? Misschien bent u geïntrigeerd door de strategische uitdagingen van de mondiale markten? Of gemotiveerd om een ​​verandering voor een duurzame toekomst? Indien één of meer van deze uitdagingen intrigeert u, bent u bij ons aan het juiste adres! studie Experience In het hart van de masteropleiding in Management en International Business is een praktisch geaard en op onderzoek gebaseerde kennis van het management en het internationale bedrijfsleven. Als een M & IB masterstudent kun je specialiseren in een of twee van de volgende gebieden: Human Resource Management internationale bedrijfsleven Strategie Work Sustainability Management. Naast de specialisatie opties in de M & IB masteropleiding de multidisciplinariteit van Aalto University kunt u uw unieke professionele profiel toe te voegen door te kiezen voor een interessante kleine tussen de verschillende onderwerpen in het Aalto-universiteit, of zelfs in het buitenland. Volgens een afstudeerproject enquête onze... [-]

Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Cloud Computing En Diensten

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. De burgemeester van Cloud Computing en Diensten richt zich op een breed scala van toepassingen, zoals e-commerce, mobiele diensten, online sociale netwerken, peer-to-peer systemen en webservices. Wat gebruikelijk is voor al deze toepassingen is dat de informatiebronnen en controle worden gedecentraliseerd via het netwerk en meerdere datacenters en hun onderliggende systemen worden verdeeld, herconfigureerbare en adaptief. Dit alles maakt het proces van het ontwikkelen van gedistribueerde software systemen aanzienlijk complexer dan voor centrale systemen. Cloud Computing en services belangrijke zullen de studenten met een systeem van kennis, zowel in formele stichtingen, technologische platforms, en praktische vaardigheden te bieden bij de uitvoering van gedistribueerde software applicaties. Dit programma heeft aparte aanvraag perioden en toelatingsprocedures dan de rest van de masteropleidingen aangeboden door Aalto University. Cloud Computing en Services (CCS) is één van de vijf majors in de masteropleiding in ICT-innovatie (EIT Digital Master School) aangeboden door Aalto University. De partner universiteiten waarmee deze double degree programma kan worden afgerond, zijn: TU Berlijn (Duitsland) Universiteit Rennes 1 (Frankrijk) Université Paris-Sud (Frankrijk) KTH (Zweden) TU Delft (Nederland). Specialisaties Specialisaties zijn voorzien tijdens het tweede jaar. De CCS-programma biedt 6 specialisaties, die elk op een andere locatie. Om te voldoen aan de eisen voor de geografische mobiliteit, de gekozen uitgang moet afwijken van de gekozen ingang. Mobile Services bij... [-]

Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Embedded Systemen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. Het Embedded Systems belangrijkste richt zich op technologieën en design methodologieën voor het berekenen van systemen die zijn ingebed als integraal onderdeel van grotere systemen en ontworpen voor specifieke functies van apparaten met verschillende elektronische en mechanische componenten. De studenten van het Embedded Systems gestudeerd aan Aalto University zal vaardigheden verwerven om toepassingen en diensten die zijn gebaseerd op mobiele cyber-fysische systemen (CPS) technologieën te ontwikkelen. De onderwerpen zijn onder meer programmering web en multimedia-systemen, verwerking van video en audio, het ontwerpen van user interfaces, en het beheersen van de embedded systemen ontwerp flow. Afgestudeerden van het Embedded Systems programma zal wereldklasse specialisten en vernieuwers op het gebied van embedded systemen, in staat om de ontwikkeling van geïntegreerde oplossingen voor de nieuwe uitdagingen in de cyber-fysische systemen en internet-of-things domeinen. Embedded Systems (ES) is één van de vijf majors in de masteropleiding in ICT-innovatie (EIT Digital Master School) aangeboden door Aalto University. De partner universiteiten waarmee deze double degree programma kan worden afgerond, zijn: KTH (Zweden), TU Berlijn (Duitsland), TU / Eindhoven (Nederland). Print Terugkoppeling Waarom studeren Embedded Systems? Embedded systemen zijn overal. Meer dan 98% van de processors in de wereld bevinden zich in embedded systemen. Toepassingen omvatten een breed scala van industriële en persoonlijke systemen zoals satellieten, robots, auto's, vliegtuigen, liften, mobiele telefoons,... [-]

Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Human Computer Interaction En Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

The Human Computer Interaction and Design belangrijke richt zich op de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en evaluatie van nieuwe user interfaces en interactieve systemen, rekening houdend met de menselijke aspecten, op het cognitieve en sensorische-motorische niveaus, technologische aspecten, maar ook zakelijke aspecten. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. De Human Computer Interaction and Design belangrijke richt zich op onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en evaluatie van nieuwe user interfaces en interactieve systemen, rekening houdend met de menselijke aspecten, op het cognitieve en sensorische-motorische niveaus, technologische aspecten, maar ook zakelijke aspecten. De studies omvatten cursussen op het ontwerp en de evaluatie van interactieve systemen met een sterke nadruk op user-centered design-technieken: het begrijpen van de menselijke capaciteiten en de gevolgen van het gebruik van informatie-technologie als een instrument voor het oplossen van werkgerelateerde taken en ontwikkeling en beoordeling van de systemen door de invoering van de gebruiker in het midden van het ontwerpproces. Bovendien zullen studies in de belangrijkste business te ontwikkelen denken in termen van gebruikersprofielen, gebruiker segmenten, branding, ontwikkeling van de markt, en productintroducties. Waarom het EIT Digital Human Computer Interaction and Design programma te bestuderen? Het EIT Digital hcid programma biedt: Frontlinie technische inhoud binnen het veld Studies aan twee van Europa's meest vooraanstaande technische universiteiten die leidt tot een double degree. Een goede integratie met op maat gemaakte zakelijke cursussen in Innovatie en Ondernemerschap Een scriptie werk goed geaard in industriële problemen Toegang tot de bevoegdheid van acht EIT digitale innovatie actiepunten ten minste door middel van een summer school tussen de twee jaar. Toegang tot de co-locatie centra en innovatie-ecosystemen van... [-]

Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Software En Service-architecturen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Software and Service Architectures grote omvat een breed scala van onderwerpen uit de gebruiker studies, user-centered ontwikkeling en business process modelling software engineering, data-analyse, software beveiliging en sterk gedistribueerde software systeem. Studenten van de belangrijkste zal leren werken in teams om de software ontwikkelproces van complexe informatiesystemen te begeleiden. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. Studies in Software and Service Architectures belangrijkste doel het opleiden van de volgende generatie van de dienst ontwerpers en software architecten in staat om het ontwerpen en engineering van nieuwe software systemen: Rij de digitalisering van bedrijven, Het creëren van nieuwe bedrijven op basis van software-intensieve diensten, Verantwoordelijk voor de uitlokking en de definitie van wat software producten en diensten IT-bedrijven om succesvol te zijn moet maken; en Is verantwoordelijk voor de processen en methoden voor de effectieve ontwikkeling van moderne software systemen. De Software and Service Architectures grote omvat een breed scala van onderwerpen uit de gebruiker studies, user-centered ontwikkeling en business process modelling software engineering, data-analyse, software beveiliging en sterk gedistribueerde software systeem. Studenten van de belangrijkste zal leren werken in teams om de software ontwikkelproces van complexe informatiesystemen te begeleiden. Software and Service Architectures (SSA) is één van de vijf majors in de masteropleiding in ICT-innovatie (EIT Digital Master School) aangeboden door Aalto University. De partner universiteiten waarmee deze double degree programma kan worden afgerond, zijn: University of Trento (Italië), ELTE (Hongarije), TU / Eindhoven (Nederland), UPM (Spanje). Waarom het EIT Digital Software and Service Architectures programma te bestuderen? Het EIT Digital SSA programma biedt: Innovatief en goed geaard onderwijs voor de volgende generatie van de service ontwerpers en software architecten. Studies... [-]

Master of Science in ICT Innovation (EIT Digital Master School) - Digital Media Technology

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

[+]

Hypermedia bij Aalto Media Processing and Communications bij KTH Medische visualisatie van de TU Delft Media Communications Services bij BME Budapest [-]

Master Of Science In Industriële Engineering En Management - Strategie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Gericht op hoge bereiken studenten met een achtergrond in de technologie, strategie specialisatie treinen toekomstige leiders met een globale visie! [+]

Gericht op hoge bereiken studenten met een achtergrond in de technologie, Strategie specialisatie treinen toekomstige leiders met een globale visie! De masteropleiding in Industrial Engineering and Management (IEM) combineert techniek met economische en menselijke fundamenten om waarde en efficiëntie te creëren. Uniek kenmerk van de strategie van specialisatie is de interdisciplinaire aanpak van complexe zakelijke problemen aan te pakken. Studies in strategie worden geproduceerd in samenwerking met de School of Business en de masteropleiding in Strategie, zodat studenten een unieke brede perspectief van de problemen bij de hand. Het ringonderzoek-programma geeft studenten de mogelijkheid om een ​​diploma te creëren om hun loopbaan ambities te passen door middel van een unieke reeks van keuzevakken uit de twee Aalto scholen, met inbegrip van, bijvoorbeeld, business strategie, innovatie en technologie management, international business, business venturing, marketing en finance. studieprogramma Het doel van de strategie van specialisatie is om te trainen en ontwikkelen van experts op het gebied van business development in nieuwe organisaties, gevestigde bedrijven en multinationals, bekwaam om te gedijen en slagen in de huidige voortdurend veranderende en steeds complexer wordende bedrijfsomgeving. Naast analytische vaardigheden en kennis van de belangrijkste ideeën in het bedrijfsleven en organisaties, is de specialisatie ook ontworpen om de interculturele en intermenselijke gevoeligheden deelnemers, gedrag, attitudes en internationale verbindingen en netwerken te ontwikkelen. Onze verplichte cursus programma is ontworpen om hands-on ervaring in het oplossen van zakelijke problemen in teams. De cursussen richten de drie belangrijke gebieden nodig in zowel junior en senior rollen in business development, consulting,... [-]

Master Of Science In Informatienetwerken

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding Information Networks is een trans-disciplinaire opleiding in de techniek gebouw aan de informatie- en communicatietechnologie (ICT) en digitale media. Het combineert het gebied van sociale wetenschappen, geavanceerde digitale technologieën en het bedrijfsleven. [+]

Word een expert in mensgerichte benadering van digitale technologieën! Masteropleiding Information Networks is een trans-disciplinaire opleiding in de techniek gebouw aan de informatie- en communicatietechnologie (ICT) en digitale media. Het combineert het gebied van sociale wetenschappen, geavanceerde digitale technologieën en het bedrijfsleven. Het programma biedt de studenten met een uitgebreide kennis over de interactie tussen mens en digitale technologieën op individueel, groeps-, organisatorische en maatschappelijke niveaus. U leert over de gezamenlijke ontwikkeling van digitale technologieën en het bedrijfsleven in een nieuwe mens centraal, collaboratieve en creatieve manier. studieprogramma Studies in de masteropleiding in Information Networks combineren cursussen in computer wetenschap, media, industriële management en business met een mensgerichte aanpak. Het programma stimuleert de studenten om hun persoonlijke studieplan in een multidisciplinaire manier te bouwen door het aanbieden van goed gestructureerde studie entiteiten van de kern stof gebieden van het programma. U kunt zich richten op één stof gebied, of ervoor kiezen om een ​​bredere multidisciplinaire combinatie van competenties op te bouwen. De vier aandachtsgebieden, titels, in de Information Networks belangrijkste zijn: ICT in Business, kennis en zakelijke netwerken, media en user-centered design. Master of Science (Technology), 120 ECTS, mate constructie bestaat uit een major (hetzij lang of compact), een master's thesis, en electieve studies. Een compacte belangrijk is altijd aangevuld met een minderjarige. Recente masterproef onderwerpen of Information Networks studenten bv Verschillen tussen observaties en interviews in het creëren van use cases voor de bruikbaarheid inspectie; Gebruikersonderzoek in commercialisering - hoe en waarom; Persona creatie gebaseerd op secundaire gegevens: een... [-]

Master Of Science In Innovatieve Duurzame Techniek Energie (nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in innovatieve en duurzame energie Engineering (ISEE) is een wereld klasse energie-educatie leiden tot een Master of Science graad. [+]

De Nordic Master in innovatieve en duurzame energie Engineering (ISEE) is een wereld klasse energie-educatie leiden tot een Master of Science graad. De term "Duurzame energie-engineering" omvat een breed scala aan praktijken, beleid en technologie (Conventionele en hernieuwbare / alternatieve) die gericht zijn op het verstrekken van energie tegen de minste financiële, ecologische en sociale kosten. Een sterke nadruk wordt gelegd op het omgaan met energie-engineering taken met inachtneming van de technische, milieu- en sociaal-economische vraagstukken. Een ander sterk de nadruk leggen op het wordt gezet Innovatief en ondernemend aspecten van de energie die de samenleving, in het bijzonder met betrekking tot hoe bestaande en nieuwe efficiencyverbetering innovaties op de markt in verschillende landen kan worden gebracht. De innovatieve aspecten in het programma zijn zowel met betrekking tot de geavanceerde hernieuwbare-concept in de Scandinavische landen, alsmede ten aanzien van nieuwe bedrijven in de energiesector. studieprogramma De focus van het programma is om een ​​state-of-the-art onderwijs op het gebied van conventionele en hernieuwbare energiebronnen zoals conventionele en nieuwe energie-opwekking, zonne-energie, energie uit biomassa, windenergie, geothermische energie en energiegebruik in de gebouwde omgeving door middel van economisch en ecologisch duurzame systemen en technologieën. Het programma is gestructureerd in Vooraf gedefinieerde studie en mobiliteit tracks met competentieprofielen. Elk lid van het consortium universiteit; KTH, Zweden, Chalmers, Zweden, NTNU, Noorwegen, DTU, Denemarken, Aalto, Finland, UOL, IJsland heeft de hoofdverantwoordelijkheid voor één spoor. Programma-specifieke eisen Vereisten: BSc / Beng diploma of gelijkwaardig (normaal 3-4 jaar) in de machinebouw, chemische technologie of gelijkwaardig. (Met het oog... [-]

Master Of Science In Internationale Design Business Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in de International Design Business Management stelt studenten in staat om als toekomstig wereldklasse professionals in de wereldwijde business development handelen door middel van design en technologie. [+]

De Master In International Design Business Management stelt studenten in staat om als toekomstig wereldklasse professionals in de wereldwijde business development handelen door middel van design en technologie. Het programma International Design Business Management (IDBM) is een gezamenlijk onderwijs en onderzoek platform van de drie Aalto University scholen: de School of Business, de School voor Kunst, Vormgeving en Bouwkunst, en de School of Science. Het programma is bedoeld voor alle studenten met interesse in interdisciplinair werk, ontwerp gedreven innovatie, creatieve business modellen en productontwikkeling. Het doel van het programma is om IDBM wereldklasse expertise in het globaal ontwerp business management ontwikkelen door middel van multidisciplinair onderzoek en leren, dat dwars door het gebied van business, design en technologie. Het IDBM programma is gericht op vakmensen voor belangrijke rollen in globaal ontwerp bedrijf trainen. Het programma benadrukt het belang van design als concurrentiefactor, gekoppeld met state-of-the-art technologie en business modellen. studie Experience De belangrijkste aanbod van de IDBM programma is de Industry Project, dat is een real-life opdracht van een sponsoring-bedrijf dat een multidisciplinair team van 4-6 studenten verbindt zich gedurende het eerste studiejaar. Het programma geeft toekomstige marketeers, ingenieurs en ontwerpers een kans om belangrijke interpersoonlijke vaardigheden te oefenen door middel van coöperatieve industrie projecten en gespecialiseerde cursussen. Het programma bouwt voort op de zaken, ontwerp of technologische vaardigheden en competenties bereikt op het niveau van de bachelor, zodat studenten volledig gebruik te maken van hun eigen potentieel als leden van interdisciplinaire teams te maken, vaak binnen projectmatig werken. leerresultaten... [-]

Master Of Science In Internationale Design Business Management - M.Sc. Graad In De Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het doel van het programma is om IDBM wereldklasse expertise in het globaal ontwerp business management ontwikkelen door middel van multidisciplinair onderzoek en leren, dat dwars door het gebied van business, design en technologie. [+]

Het doel van het programma is om IDBM wereldklasse expertise in het globaal ontwerp business management ontwikkelen door middel van multidisciplinair onderzoek en leren, dat dwars door het gebied van business, design en technologie. De International Design Business Management (IDBM) programma is een gezamenlijk onderwijs en onderzoek platform van de drie Aalto University scholen: de School of Business, de School voor Kunst, Vormgeving en Bouwkunst, en de School of Science. Het programma is bedoeld voor alle studenten met interesse in interdisciplinair werk, ontwerp gedreven innovatie, creatieve business modellen en productontwikkeling. Het doel van het programma is om IDBM wereldklasse expertise in het globaal ontwerp business management ontwikkelen door middel van multidisciplinair onderzoek en leren, dat dwars door het gebied van business, design en technologie. Het IDBM programma is gericht op vakmensen voor belangrijke rollen in globaal ontwerp bedrijf trainen. Het programma benadrukt het belang van design als concurrentiefactor, gekoppeld met state-of-the-art technologie en business modellen. studieprogramma Alle masterstudenten van de drie tracks (Arts, Technology, Business) zal dezelfde verplichte IDBM vakken studeren in het eerste jaar van de studie. In de kern van het programma is de Industry Project, blijvend een volledig academisch jaar, waarbij multidisciplinaire studententeams werken samen aan de uitdagingen real-life geleverd door partners uit de industrie Het programma geeft toekomstige marketeers, ingenieurs en ontwerpers een kans om belangrijke interpersoonlijke vaardigheden te oefenen door middel van coöperatieve industrie projecten en gespecialiseerde cursussen. Het programma bouwt voort op de zaken, ontwerp of technologische vaardigheden en competenties bereikt op het niveau... [-]

Master Of Science In In Vastgoed Economie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Steden in de economie? Wil je werken als een holistische expert in een gespecialiseerd vakgebied? Klaar om de meest waardevolle activa van een land te beheren? Zo ja, dan is dit misschien het programma voor jou. [+]

Steden in de economie? Wil je werken als een holistische expert in een gespecialiseerd vakgebied? Klaar om de meest waardevolle activa van een land te beheren? Zo ja, dan is dit misschien het programma voor jou. De masteropleiding in Real Estate Economics biedt studenten een grondige kennis van de dynamiek van de vastgoedmarkten. U krijgt een holistisch inzicht in de verschijnselen in verband met onroerend goed markten te bereiken, en te leren technieken die worden gebruikt voor de analyse en beheer van onroerend estate.The programma combineert de wetenschappelijke disciplines van economie, management, ruimtelijke ordening en planning om studenten met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn in het brede scala van een loopbaan in de vastgoedsector. Om de complexiteit van de onderwerpen te begrijpen, veel cursussen te combineren theoretische kennis met het echte leven projecten en business cases. Zoals de meeste banen in onroerend goed zijn over mensen en interactie, is een sterke nadruk in de studies te zetten op teamwork. Wat leert u in dit programma? Cursussen binnen het programma te dekken de vaardigheden en kennis die nodig is om vastgoed te beheren gedurende de gehele levenscyclus. Alle studenten in vastgoed economie zal worden ingevoerd om de principes van vastgoed economie en de dynamiek van de vastgoedmarkt, evenals waarderingsmethoden en analyse van investeringen. Alle studenten zullen ook hun kennis over vastgoed en milieuwetgeving en het planningssysteem, en hun rol in onroerend goed markten te vergroten. Na deze gemeenschappelijke studies studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in een van beide Real... [-]

Master Of Science In Life Science Technologieën - Bio-informatica

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Bioinformatica is een jong gebied van wetenschap dat de antwoorden op de veelzijdige onderzoeksvragen in de biologie, geneeskunde, en biotechnologie met computationeel modelleren van biologische systemen en de analyse van complexe big data geproduceerd door de moderne high-throughput meettechnologieën zoekt. [+]

Deelnemen aan een educatieve reis met studies in de biowetenschappen en computationele methoden in de zoektocht naar een echt uniek graad! Bioinformatica is een jong gebied van wetenschap dat de antwoorden op de veelzijdige onderzoeksvragen in de biologie, geneeskunde, en biotechnologie met computationeel modelleren van biologische systemen en de analyse van complexe big data geproduceerd door de moderne high-throughput meettechnologieën zoekt. Inzicht in deze gegevens vereist robuuste statistische modellen en computationeel efficiënte methoden. De Bioinformatics belangrijkste is ontworpen om sterke bevoegdheden te geven in computational en data-wetenschap, vaardigheden voor de ontwikkeling van nieuwe computationele methoden en modellen, en toepassing ervan om real-world biomoleculaire data. Zo zal de student gedegen kennis van probabilistische modellering en machine learning, alsook vaardigheden te interpreteren en te visualiseren diverse biomoleculaire data te verwerven. Doctoral Track in Bioinformatics belangrijke Bioinformatica zal een doctoraal spoor te starten in het academiejaar 2017-2018. Doctoral track is een competitief circuit waar slechts een beperkt aantal van de beste studenten worden toegelaten. De studenten geselecteerd om het promotietraject kunnen hun studies afgestemd op het nastreven van PhD-studies en kan beginnen werken aan PhD in één van de reeds onderzoeksgroepen van de afdeling tijdens de Master studies. Het programma van de volledige masteropleiding (120 ECTS), waaronder de masterproef moet worden voltooid (in twee jaar met zeer goede cijfers) alvorens formeel invoeren van de doctoraatsopleiding, maar het doel van de promotie-spoor is om de student voor de academische carrière voor te bereiden en te verstrekken de student met vaardigheden en kennis die nodig... [-]

Master Of Science In Marketing

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in marketing centra rond Strategic Marketing, Duurzame Marketing, Retail Marketing en Consumer cultuur. [+]

De masteropleiding in marketing centra rond Strategic Marketing, Duurzame Marketing, Retail Marketing en Consumer cultuur. Marketing is een manier van denken en de wijze van de praktijk typisch voor alle dimensies van het bedrijfsleven. In dit programma, zult u een diepgaand begrip van deze filosofie en een solide basis van de vaardigheden te bereiken en kennis vereist van een top marketing specialist. Studie Experience Het programma wordt geleid door vier kernvakken: Strategic Marketing, Duurzame Marketing, Retail Marketing en Consumer cultuur. Om verdere versterking van deze kerngebieden van kennis, kunt u ook leren over Service Business Strategy, Brands in Strategic Marketing, Managing Innovative Selling, Digital Marketing, Consumer Behavior in Design en Mode, Fashion Marketing en Consumer Psychology. De Strategische marketing Natuurlijk neemt je mee naar de kern van het bedrijf. Deze cursussen bestrijken een breed scala van onderwerpen met betrekking tot de rol van marketing in de corporate strategie, management praktijken, concurrentievoordeel en zakelijke prestaties, terwijl ook vertrouwd u met de rol van marketing in duurzaam leiderschap en maatschappelijk verantwoorde besluitvorming. De cursus biedt u concrete kennis, vaardigheden en analytische geschiktheid voor het bouwen van effectieve business modellen en commercialiseren winstgevende innovaties. De duurzame Marketing cursus verkent de rol van marketing in een duurzame samenleving. Duurzame marketing heeft twee eisen: 1) om zich te gedragen op een manier die het economische succes van een organisatie vooruit, terwijl het creëren van een positieve impact op de maatschappij en het milieu, en 2) bij te dragen tot een samenleving die waarden en praktijken... [-]

Master Of Science In Mechanical Engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De huidige samenleving is gebaseerd op machinebouw voor een effectieve en veilige oplossingen overal. Het veld overspant de breedste scala aan activiteiten en technologische sectoren, waaronder energie, transport, materialen, machines, en de industriële productie, maar ook consumptiegoederen, sport, medische hulpmiddelen, en milieubescherming. [+]

De huidige samenleving is gebaseerd op machinebouw voor een effectieve en veilige oplossingen overal. Het veld overspant de breedste scala aan activiteiten en technologische sectoren, waaronder energie, transport, materialen, machines, en de industriële productie, maar ook consumptiegoederen, sport, medische hulpmiddelen, en milieubescherming. Er is een eindeloos aanbod van taken, uitdagingen en kansen, waar de fundamentele principes van vaste en stromingsleer, gecombineerd met geavanceerde kennis van materialen, ontwerp, productie methoden en veiligheid, in staat werktuigbouwkundigen om creatieve antwoorden te hebben. Machinebouw geldt voor alles, van de kleinste componenten om grote samenstellingen en systemen met complexe functionaliteit. Hierdoor is er aanhoudende vraag naar machinebouw deskundigheid. Aalto University Masteropleiding Mechanical Engineering gaat uit van een grondig begrip van de kern mechanica onderwerpen, aan te vullen die met cross-disciplinaire kwaliteit denken en simultaneous engineering principes samen met het gebruik van de meest moderne computer aided design / techniek (CAD / CAE) en simulatie-instrumenten. De studies bieden een solide technische basis voor het werken in een internationale, concurrerende en zeer innovatieve omgeving. Het programma is een multidisciplinair, flexibel en veelzijdig optie biedt vele mogelijkheden voor specialisatie of voor combinatie met andere disciplines. Ons onderwijs is gebaseerd op probleemgestuurd onderwijs, vaak het oplossen van praktische real-world problemen in samenwerking met het bedrijfsleven, en de mate opent deuren naar een groot aantal toekomstige loopbaantrajecten. Afgestudeerden van het programma kan werken in een verscheidenheid van gebieden, waaronder advies, ontwerp, productontwikkeling, onderzoek en management. Ze zijn ook van harte welkom om te solliciteren naar een post-graduate positie binnen de... [-]

Master Of Science In Milieubesparende Wegen Voor Duurzame Energiesystemen (selecteren)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in milieubesparende Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) biedt geavanceerde onderwijs op het gebied van duurzame energie voor de toekomst. [+]

De masteropleiding in milieubesparende Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) biedt geavanceerde onderwijs op het gebied van duurzame energie voor de toekomst. SELECT is gericht op het leveren van onderwijs voor hoge competentie en de kwaliteit van technische vaardigheden op het gebied, met inbegrip van industriële interactie door het programma. Studenten die afstuderen van de SELECT-programma zal ervaring in de volgende onderwerpen hebben opgedaan: Training in multidisciplinaire probleemanalyse en het oplossen. Geavanceerde teambuilding in een multinationale omgeving, samen met het stimuleren van internationale ervaring. Een nieuwe en multidimensionele manier van leren met echte en virtuele klaslokalen Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven tijdens het proefschrift. Een uniek netwerk van medestudenten, SELECT alumni en de industrie specialisten op het gebied van duurzame energie. Het programma van de SELECT masteropleiding is momenteel een samenwerking tussen het Koninklijk Instituut voor Technologie in Zweden (KTH), Politecnico di Torino (Polito), de Technische Universiteit Eindhoven in Nederland (TUE), Technische Universiteit van Catalonië in Spanje (UPC), Instituto Superior Técnico in Portugal (IST), AGH Universiteit voor Wetenschap en Technologie in Polen (AGH), en de Aalto University in Finland (Aalto). SELECT is een onderdeel van het InnoEnergy Sustainable Energy meester school. Het is een tweejarige masteropleiding inclusief verplichte mobiliteit voor de studenten. SELECT wordt aangedreven door beurs mogelijkheden van het EIT KIC InnoEnergy. Studenten van over de hele wereld zijn welkom om toe te passen. Opleiding Duurzame energie diensten zijn een van de belangrijkste kwesties voor de mensheid, gezien de totale ecologische voetafdruk van de geleverde diensten. Het SELECT masteropleiding... [-]

Master Of Science In Milieutechniek (nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Milieutechnologie en Groen Techniek behoren tot de snelst groeiende markten in de wereld, en er is een toenemende vraag naar innovatieve oplossingen en veel nieuwe afgestudeerden. [+]

Milieutechnologie en Groen Techniek behoren tot de snelst groeiende markten in de wereld, en er is een toenemende vraag naar innovatieve oplossingen en veel nieuwe afgestudeerden. De eNviro5Tech joint MSc adressen deze vraag door bundeling van middelen om de meest uitgebreide opleiding in Environmental Engineering in de wereld te creëren. De eNviro5Tech MSc wordt aangeboden door de Nordic Vijf Tech, Een strategische alliantie van de vijf sterkste technische universiteiten in de Scandinavische regio, met partners in Denemarken (DTU), Zweden (KTH en Chalmers University of Technology), Noorwegen (NTNU) en Finland (Aalto University). Het programma omvat een reeks 5 vooraf gedefinieerde studie tracks leiden naar dubbele graden in Environmental Engineering. Online applicatie is geopend voor DTU toelating dienst 1 Novemver 2016 - 16 januari 2017. studieprogramma De eNviro5Tech Nordic masteropleiding is in het gebied van Environmental Engineering and Technology. Het programma heeft twee brandpunten: (i) begrip en duurzaam beheer van de effecten op het milieu ten gevolge van menselijke activiteiten en (ii) de ontwikkeling van nieuwe technologieën om milieu-uitdagingen aan te pakken. Het richt zich op een aantal van de meest dringende huidige politieke kwesties zoals klimaatverandering, duurzame opwekking van energie, het beheer en de vernieuwing van verouderde stedelijke infrastructuur, de levering van veilig drinkwater en verontreinigde grond en afvalbeheer. Environmental Engineering is een interdisciplinaire wetenschap, het overbruggen van alle wetenschappen en deze te plaatsen in een sociale, economische en juridische context. Binnen de discipline, zijn er gebieden van specialisatie, of kleine vakgebieden. Je opleiding omvat lezingen, seminars en een grote hoeveelheid... [-]

Master Of Science In Nano En Radio Wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Dit programma biedt dit alles en nog veel meer. De masteropleiding in Nano en Radio Sciences biedt u fundamentele kennis op de volgende gebieden: micro- en nanowetenschappen, micro- en nano-elektronische circuit design ... [+]

Ben je benieuwd hoe de moderne draadloze apparaten werken en waarom de draadloze verbinding wordt steeds sneller en sneller? Wilt u weten hoe radio-frequentie circuits en antennes te integreren in de kleinste draadloze sensoren, bijvoorbeeld voor het "internet van dingen", voor de aarde of observatie van de ruimte op basis van satellieten, of voor implanteerbare medische hulpmiddelen? Misschien bent u ook geïnteresseerd in nano fabricagemethoden, zonnepanelen, of radio-propagatie en elektromagnetisme in het fundamenteel onderzoek? Dit programma biedt dit alles en nog veel meer. De masteropleiding in de Nano en Radio Wetenschappen biedt u de fundamentele kennis op de volgende gebieden: micro- en nanowetenschappen, micro- en nano-elektronische circuit design, geavanceerde materialen en fotonica, radio wetenschap en ruimte wetenschap & technologie. In dit programma technische studies van zowel industriële en wetenschappelijke perspectieven benaderen u. Je kan theoretisch georiënteerde of direct je studie meer naar praktische toepassingen. Opleiding Het programma biedt vijf belangrijke opties. Tijdens het eerste semester richt je je op de gemeenschappelijke onderwerpen, en aan het einde van het semester u uw belangrijke selecteren. Tijdens de tweede en derde semester u een diep inzicht in uw gekozen major, die leidt tot de masterproef in het tweede jaar van je studie te krijgen. Het programma is een combinatie van theoretische en praktische cursussen die bestaan ​​uit lezingen, onafhankelijke oefeningen, computersimulaties, laboratorium werken, en groepsopdrachten. De studies zijn nauw verbonden met het huidige onderzoek van het desbetreffende gebied. Het programma maakt het ook mogelijk voor electieve studies vanuit een brede keuze van de... [-]

Master Of Science In Ondernemerschap En Innovatiemanagement

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in ondernemerschap en innovatie Management geeft u solide academische kennis en veel hands-on ervaring van het ondernemerschap in de grootste ondernemerschap ecosysteem in Europa. [+]

De masteropleiding in ondernemerschap en innovatie Management geeft u solide academische kennis en veel hands-on ervaring van het ondernemerschap in de grootste ondernemerschap ecosysteem in Europa. Wat is ondernemerschap en innovatie management? Ondernemerschap en innovatie management gaat over het creëren van nieuwe ideeën en de uitvoering ervan op een manier die de economische en / of maatschappelijke waarde genereert. Sommige innovators en ondernemers beginnen met nieuwe bedrijven. Anderen ontwikkelen van nieuwe productlijnen of beheerder bent van nieuwe projecten voor bestaande bedrijven. Ondernemers en innovatoren zijn ook gevonden in non-profit organisaties en in de publieke sector, het genereren van nieuwe ideeën die de wereld een betere plek te maken. Ondernemerschap en innovatie zijn overal! Waarom zou ik studeren ondernemerschap en innovatie management? Het invullen van onze Master in ondernemerschap en innovatie Management biedt u de mentaliteit en vaardigheden om nieuwe (business) ideeën te genereren en om te zetten in daden, zij het in nieuwe onafhankelijke ondernemingen of in bestaande organisaties. U zult ook ervaring in het managen van complexe projecten en het werken in teamverband met collega's van verschillende achtergronden te krijgen. Waarom Aalto University voor ondernemerschap en innovatie studies? Er zijn minstens twee zeer goede redenen om te kiezen Aalto University voor uw Master in ondernemerschap en innovatie Management: Onze studenten krijgen zowel een solide academische kennis van en veel hands-on ervaring op het onderwerp. Naast de meer traditionele vormen van academisch onderwijs, ons programma beschikt over vele cursussen waar studenten werken aan echte business ideeën of andere projecten, met... [-]

Master Of Science In Polymeertechnologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in Polymer Technology is een double degree programma gezamenlijk door de Scandinavische Five Tech-netwerk (N5T) ontwikkeld. Het programma is sterk gebaseerd op wiskunde en wetenschap, en op het onderzoek en onderwijs excellentie van de deelnemende universiteiten waarin Koninklijke Instituut voor Technologie in Stockholm (KTH), Technische Universiteit van Denemarken (DTU), Aalto University, Chalmers University of Technology en Norwegian University van Wetenschap en Technologie (NTNU). [+]

De Nordic Master in Polymer Technology is een double degree programma gezamenlijk door de Nordic Five Tech-netwerk (N5T) ontwikkeld. Het programma is sterk gebaseerd op wiskunde en wetenschap, en op het onderzoek en onderwijs excellentie van de deelnemende universiteiten waarin Koninklijke Instituut voor Technologie in Stockholm (KTH), Technische Universiteit van Denemarken (DTU), Aalto University, Chalmers University of Technology en Norwegian University van Wetenschap en Technologie (NTNU). De studenten, meer dan de basisvaardigheden in polymeer technologie, krijgen een breder begrip van het onderzoek op dit gebied door middel van de studies in twee verschillende universiteiten. Het programma omvat een jaar in een van de partneruniversiteiten en de andere jaar in andere partner universiteit. studieprogramma Polymer technologie is essentieel voor de vooruitgang van de techniek een groot aantal gebieden, en het speelt een belangrijke rol bij het voldoen aan de uitdagingen op het gebied van gezondheid, energie en duurzaamheid. Het onderwijs is gebaseerd op het onderzoek en onderwijs excellentie van de deelnemende universities.The studenten, meer dan de basisvaardigheden in polymeer technologie, krijgen een breder begrip van het onderzoek op dit gebied door middel van de studies in twee verschillende universiteiten. Het programma omvat het eerste jaar in een partneruniversiteit, en het tweede jaar op een andere partner universiteit. Structuur van de studies The Polymer Technology is een tweejarig programma van full-time studie met 120 ECTS credit points.The programma is opgebouwd uit twee delen: 1. Het eerste jaar studies zijn onderverdeeld in kernvakken (25-35 ECTS) en kerncompetentie (25-35 ECTS). De kern cursussen hebben... [-]

Master Of Science In Water En Milieutechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Water en milieu-engineering is in wezen over het maken van de wereld werken. Met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel, energie en onderdak, kijken we naar praktische manieren om onze samenleving te ontwikkelen op een duurzame manier. We combineren een sterke technische basis met een goed begrip van een bredere maatschappelijke context. Het uiteindelijke doel van ons programma is om een ​​duurzame en functionerende samenleving te waarborgen. [+]

Water en milieu-engineering is in wezen over het maken van de wereld werken. Met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel, energie en onderdak, kijken we naar praktische manieren om onze samenleving te ontwikkelen op een duurzame manier. We combineren een sterke technische basis met een goed begrip van een bredere maatschappelijke context. Het uiteindelijke doel van ons programma is om een ​​duurzame en functionerende samenleving te waarborgen. Die geïnteresseerd zijn in veel dingen? Onze masteropleiding is multidisciplinair, het samenbrengen van de beste van water en milieu-engineering en het verstrekken van een brede kijk op het vakgebied. Ons onderwijs combineert theorie met de praktijk, met inbegrip van hands-on laboratorium werk, case studies en projectwerk. Wij werken samen met andere programma's master in Aalto, en moedigen u aan te gaan voor uitwisseling van studenten naar uw opvattingen en vaardigheden te diversifiëren. Wilt u uw eigen specialisatie binnen ons vakgebied te creëren? Ons programma is de student centraal, gebruik makend van de verschillende achtergronden van onze studenten. Ons werkterrein is divers en heeft u verschillende mogelijkheden om uw carrière na te streven. Om ervoor te zorgen dat je dingen die je enthousiast over bent zal bestuderen, kunt u uw eigen studietraject te ontwerpen. Onze persoonlijke portfolio proces helpt u om uw sterke punten en interesses samen te herkennen met je mentor en collega's. Klaar om de wereld te veranderen? Het uiteindelijke doel van ons programma is om een ​​duurzame en functionerende samenleving te waarborgen. Een dergelijk doel betekent ook... [-]

Master Of Science In Wiskunde En Operations Research

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het doel van de masteropleiding in de Wiskunde en Operations Research is om experts die hebben een brede kennis van wiskundige methoden en instrumenten evenals een sterke probleemoplossende vaardigheden, zodat ze met succes uitdagende wetenschappelijke, industriële, economische en ecologische problemen kunnen aanpakken trainen. [+]

Ontwikkel je vaardigheden in wiskunde en systemen denken en te voldoen aan de toekomstige vraag naar top specialisten in het veld! Het doel van de masteropleiding in de Wiskunde en Operations Research is om experts die hebben een brede kennis van wiskundige methoden en instrumenten evenals een sterke probleemoplossende vaardigheden, zodat ze met succes uitdagende wetenschappelijke, industriële, economische en ecologische problemen kunnen aanpakken trainen. Tijdens het programma leren leerlingen om wiskundig denken. Ze leren ook om wiskundige modellen van de werkelijkheid te bouwen en om deze modellen te analyseren door het ontwikkelen en implementeren van state-of-the-art methoden en algoritmen. Door de keuze van hun grote, kunnen de studenten wiskundige theorie, computationele methoden, of het modelleren en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn in de praktijk te benadrukken. studieprogramma Master in de wiskunde en Operations biedt drie majors: Wiskunde, Toegepaste Wiskunde, en Systemen en Operations Research. Carrièremogelijkheden Afgestudeerden van de masteropleiding in de Wiskunde en Operations Research zijn in toenemende vraag in vele industrieën en in de publieke sector. Deze groei is deels het gevolg van de mogelijkheid om meer gegevens te verzamelen over een grote verscheidenheid van verschijnselen, die samen met de vooruitgang in wiskundige methoden en meer rekenvermogen maakt het mogelijk om wiskundige vaardigheden steeds uitgebreider benutten. Typische functiebenamingen van pas afgestudeerden omvatten bijvoorbeeld Consultant, Data Analyst, Supply Chain Planner, Business Analyst, Junior Analyst, Research Assistant, doctoraal student ... Alle drie majors bieden een uitstekende basis voor het opbouwen van een carrière in het wetenschappelijk onderzoek. Zo is een groot... [-]

Masterprogramma In Creatieve Duurzaamheid - M. Sc. Graad In Economie En Bedrijfskunde

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

In de masteropleiding in Creative Sustainability leren studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor het combineren van zaken met architectuur, design, ruimtelijke ordening, vastgoed en stedelijke planning te creëren. [+]

In de masteropleiding in Creative Sustainability leren studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor het combineren van zaken met architectuur, design, ruimtelijke ordening, vastgoed en stedelijke planning te creëren. De belangrijkste uitdagingen van de duurzame ontwikkeling worden geassocieerd met klimaatverandering, wereldwijde armoede, sociale en economische ongelijkheid en de demografische veranderingen en de aanpassing aan de snelle wereldwijde economische veranderingen. Globale en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstige scenario's vereisen een versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van ecologische, economische, sociaal-culturele aspecten in het onderwijs. studie Experience De masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een multidisciplinair leerplatform op het gebied van zaken, ontwerp, architectuur, ruimtelijke ordening, vastgoed en stedelijke planning. Creatieve Duurzaamheid is een gezamenlijk programma van de drie Aalto University scholen: School of Business, Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst en de School of Engineering. De studenten afstuderen met vakspecifieke opleiding. De School of Business studenten worden beloond met een Master of Science in Economie en Bedrijfskunde graad. In de andere velden de toegekende graden zijn: Master of Arts, Master of Science in Architecture en Master of Science in Real Estate. De CS programma brengt studenten uit verschillende vakgebieden om te studeren in multidisciplinaire teams. Dit heeft tot doel de studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor de mens, stedelijke, industriële en zakelijke omgevingen te activeren. Multidisciplinaire benadering van duurzaamheid School of Business studenten verwerven van kennis over het beheer van organisaties en over de rol van de verschillende actoren van duurzaamheid in het bevorderen en tot... [-]

Videos

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Contact

Aalto University

Adres Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Website http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefoon +358 9 47001

Adres Helsinki, Finland