Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Aalto University

Be a Game Changer. Wilt u iets unieks te creëren? Verander de samenleving, een nieuwe innovatie te ontwikkelen - of een geheel nieuwe industrie?

Bij Aalto University, Wij geloven in nieuwsgierigheid en we moedigen onze studenten aan de onbekende dingen te ontdekken en te doen in een totaal nieuwe manier. Wij bieden het hoogste niveau van het onderwijs in het bedrijfsleven, kunst en design, architectuur en technologie in Finland.

Vrijheid om te kiezen

Aalto University graden krijg je gaat voor een succesvolle carrière. In Helsinki en op de aangrenzende Otaniemi campus, master en doctoraatsprogramma's trekken getalenteerde academici van over de hele wereld. De studenten krijgen flinke kortingen in het vervoer, accommodatie en dineren. Met uitzondering van de gezamenlijke programma's, Aalto Universiteit rekent geen collegegeld.

Aalto University School of Business is de eerste business school in de Scandinavische landen op alle drie de labels of excellence hebben ontvangen van 's werelds toonaangevende business school accreditatie-instanties: AACSB, AMBA en EQUIS. Deze Triple Crown-status is een eer in het bezit van slechts een paar business schools over de hele wereld.

De vrijheid om te doen

Vanaf het begin van je studie krijg je te nemen aan interessante projecten en verbeter je praktische vaardigheden. De bloeiende startup scene en initiatieven zoals Aalto Design Factory helpen onze studenten het genereren van echte bedrijven uit hun dromen en ideeën. Onder de voogdij van een aantal gerenommeerde wetenschappers, kunt u ook het rijk van onderzoek en streven naar de beste. De vrijheid om te bewegen Aalto University heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met meer dan 400 universiteiten wereldwijd. Bijvoorbeeld, de School of Business heeft uitwisselingsprogramma's met een aantal van de beste business schools in de wereld. International doctoraal en post-doc onderzoekers, docenten en zomercursussen zijn een sterke getuigenis van onze kansen.

Aalto University School

 • Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Collegegeld

Collegegeld voor bachelor- en masteropleidingen in het Engels gegeven vanaf 1 augustus 2017 zijn onderhevig aan de jaarlijkse vergoedingen voor niet-EU / EER-burgers. Programma's onderwezen in het Fins en Zweeds zijn gratis voor alle studenten.

Het collegegeld variëren van 12 000 000 EUR tot EUR 15 per academiejaar afhankelijk van het programma:

 • 12 000 EUR per academisch jaar voor de International Business BScBA opleiding;
 • 15 000 EUR per academisch jaar voor studierichtingen die leidt tot een master's degree.

International joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Voor meer informatie kunt u terecht op de webpagina van de programma's: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Beurzen

Er zijn verschillende manieren om je studie te financieren aan Aalto University. Potentiële niet-EU / EER-studenten van toepassing zijn op Aalto University bachelor- en masteropleidingen, evenals Nordic Master programma's in aanmerking komen voor beurzen toegekend van de Aalto University Scholarship-programma. Bepaalde internationale joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Er zijn ook een aantal mogelijkheden om een ​​aanvraag voor een beurs buiten de Aalto University.

Aalto University Scholarship Programme

Aalto University Scholarship programma beoogt talentvolle niet-EU / EER-studenten over de hele wereld te herkennen door het toekennen van academische excellentie. Beurzen kunnen dekking van 50% of 100% van het collegegeld. Het aantal beurzen toegekend is beperkt en is afhankelijk van de informatie waarover de programmabegroting.

Aalto University is ook de bouw van een incentive beurs systeem waarin een extra vrijstelling zullen beloond worden aan studenten die goede vooruitgang hebben geboekt bij hun studie.

Aanvragers gelden voor de beurzen op hetzelfde moment dat ze van toepassing zijn voor hun favoriete studie opties met dezelfde aanvraagformulier. De beslissing beurs wordt gegeven samen met de beslissing tot toelating. De besluiten over de toegekende beurzen worden gemaakt op basis van de wetenschappelijke verdiensten van de gekozen om te studeren in de programma's studenten.

Op dit moment heeft Aalto University geen beurzen aan te bieden aan de kosten van levensonderhoud in Finland te dekken. Studenten worden verwacht dat zij alle kosten van levensonderhoud te dekken (ong. 800 euro per maand) en andere studie gerelateerde kosten uit eigen financiële middelen. Scholarship ontvangers moeten nog steeds in staat zijn om hun kosten van levensonderhoud te financieren, volgens de eisen van de Finse Immigratiedienst. Studenten die tijdens de aanvraagperiode 2016 werden geselecteerd om Engels onderwezen bachelor- of masteropleidingen zal niet worden verplicht om collegegeld te betalen en kan niet van toepassing voor de beurzen.

Zorg ervoor dat u ons te volgen op Snapchat!

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Fins
 • Zweeds

Deze school biedt ook:

MA

Aalto University

Het masterprogramma in Collaborative and Industrial Design (CoID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het biedt vaardigheden om te werken als ontwerpondern ... [+]

Het masterprogramma in Collaborative and Industrial Design (CoID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het biedt vaardigheden om te werken als ontwerpondernemers en in verschillende rollen binnen de industrie, het bedrijfsleven, de gemeenschappen, het onderwijs en de overheid.

Inhoudsresultaten

Het masterprogramma in Collaborative and Industrial Design (CoID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het biedt vaardigheden om te werken als ontwerpondernemers en in verschillende rollen binnen de industrie, het bedrijfsleven, de gemeenschappen, het onderwijs en de overheid. Het programma breidt industrieel ontwerp uit naar interactieontwerp, serviceontwerp, co-design en andere opkomende gebieden waarin ontwerpactiviteiten de kwaliteit van het milieu en het leven van mensen kunnen verbeteren. Studenten leren empathische, kritische, strategische en technische vaardigheden die nodig zijn in ontwerpinnovatieprocessen. Ze worden ook aangemoedigd om nieuwe rollen in de ontwerpindustrie te verkennen.... [-]

Finland Helsinki
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Studenten leren om kennis, vaardigheden en nieuwe benaderingen aan te passen om gezamenlijke oplossingen te bereiken op basis van ecologische, economische en sociaal-cult ... [+]

Studenten leren om kennis, vaardigheden en nieuwe benaderingen aan te passen om gezamenlijke oplossingen te bereiken op basis van ecologische, economische en sociaal-culturele duurzaamheid.

Bestudeer doelstellingen

Multidisciplinaire aanpak: studenten leren om kennis, vaardigheden en nieuwe benaderingen aan te passen om gezamenlijke oplossingen te bereiken op basis van ecologische, economische en sociaal-culturele duurzaamheid.

Systeembenadering: Studenten leren systemisch denken te gebruiken bij het oplossen van problemen en creëren nieuwe holistische inzichten in complexe situaties en kritieke infrastructuren in de samenleving. De nadruk ligt op mondiaal bewustzijn in de context van lokale gemeenschappen en gelijktijdige aanpassing van verschillende aspecten van duurzaamheid.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Het Contemporary Design-programma ondersteunt studenten bij het ontdekken en bevorderen van hun individuele creatieve processen en bij het koppelen van hen aan de problee ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Het Contemporary Design-programma ondersteunt studenten bij het ontdekken en bevorderen van hun individuele creatieve processen en bij het koppelen van hen aan de probleemoplossende processen en methoden van anderen. Studenten werken in een veelzijdige leeromgeving die ondersteuning biedt voor creativiteit, maar ook voor kritisch en analytisch denken. Het programma overbrugt onderzoek en ontwerp, en het biedt studenten een sterke basis in praktijkgericht onderzoek. Het leidt gevoelige en visionaire studenten op die vaardigheden hebben om radicale oplossingen en verantwoorde innovaties voor de toekomst voor te stellen.

Na het afstuderen van de studenten: • beschikken over sterke praktische ontwerpvaardigheden voor materiële producties en experimenten... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Game Design and Production is een hoofdvak binnen de masteropleiding Nieuwe media en richt zich op het ontwerpen van games voor interactieve digitale media. Het onderwijs ... [+]

Ben je geïnteresseerd in het leren van game design en productie met toonaangevende professionals in een internationale sfeer? Game Design and Production is een hoofdvak binnen de masteropleiding Nieuwe media en richt zich op het ontwerpen van games voor interactieve digitale media. Het onderwijs is projectgericht en biedt een unieke mogelijkheid om vaardigheden voor gameontwerp te ontwikkelen en tegelijkertijd conceptueel inzicht in games te ontwikkelen. Je zult je vaardigheden verdiepen op basis van een persoonlijk studieplan. Multidisciplinariteit wordt benadrukt door de zeer diverse achtergronden van studenten - men kan zich aanmelden bij elke bacheloropleiding en de studenten zijn programmeurs, 3D-kunstenaars, animators, creatieve schrijvers, architecten en zelfs psychologen. Het lerarennetwerk omvat professionals uit de topspelindustrie en game-wetenschappers. Het programma wordt in het Engels gegeven en studenten kunnen hun scriptie in het Fins, Zweeds of Engels schrijven.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Wilt u de opwindende mogelijkheden ontdekken die nieuwe digitale technologie biedt voor communicatie, interactie en expressie - en een carrière vinden waarin u uw creativ ... [+]

Wilt u de opwindende mogelijkheden ontdekken die nieuwe digitale technologie biedt voor communicatie, interactie en expressie - en een carrière vinden waarin u uw creativiteit kunt gebruiken?

Nieuwe Media Design en Productie is een belangrijk onderwerp binnen de masteropleiding Nieuwe media, met de nadruk op kunst en design in interactieve media. Het onderwijs is projectgericht en combineert praktijk met theorie. Je kunt je richten op dynamische visualisatie, kunst

Bestudeer doelstellingen

Afgestudeerden van het programma hebben

het vermogen om de complexe eisen van nieuwe media te begrijpen en de vaardigheden voor creatieve samenwerking, conceptontwikkeling, ontwerp en realisatieeen brede kennis over verschillende disciplines heen, naast een verdieping van de kennis in de eigen speciale expertisehet vermogen om gevestigde ontwerptradities kritisch te analyseren en te ontwikkelenhet vermogen om hun professionele competentie uit te breideneen goede basis om externe of doctorale studies voort te zettenCarrièremogelijkheden... [-]
Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Welkom bij de masteropleiding fotografie aan de Aalto University ! Op de School voor Kunsten, Design en Architectuur combineert inspirerend onderwijs met een diep begrip ... [+]

Welkom bij de masteropleiding fotografie aan de Aalto University ! Op de School voor Kunsten, Design en Architectuur combineert inspirerend onderwijs met een diep begrip van moderne fotografie.

Onze opleiding biedt diverse en inspirerende studies op het gebied van moderne fotografie, documentaire fotografie en kunstonderzoek. In onze doelgerichte en deskundige gemeenschap, ontwikkel je je expressieve vaardigheden en theoretisch denken en verkrijg je ook een professionele kwalificatie voor het werken in het veld. De belangrijkste sterke punten van ons programma zijn onze sterke artistieke en visuele vooruitzichten in combinatie met onze capaciteit voor conceptueel denken. In het programma ondersteunen we je eigen persoonlijke expressie en bieden we een theoretische basis voor het begrijpen van fotografische verschijnselen. Ons brede aanbod van cursussen omvat keuzewerkplaatsen over onderwerpen zoals documentaire en geconstrueerde fotografie, experimenteel studiowerk, het bewegende beeld, nieuwe fotografieplatforms en de verschillende werkmethoden en thema's van de moderne kunst.... [-]

Finland Helsinki
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Visuele communicatie verandert snel. Ontwerpdenken omvat nu nieuwe vormen zoals verhalen vertellen, ervaringen en gegevensvisualisatie. Ons programma vertegenwoordigt een ... [+]

Visuele communicatie verandert snel. Ontwerpdenken omvat nu nieuwe vormen zoals verhalen vertellen, ervaringen en gegevensvisualisatie. Ons programma vertegenwoordigt een uitgebreide transmediale discipline van communicatie en expressie. Als het op verhalen aankomt, hebben veel creatievelingen die: grafische ontwerpers, auteurs, animators, illustrators van afbeeldingen en kinderboekillustrators. Wees een ontdekkingsreiziger die visuals gebruikt om overtuigende originele inhoud te creëren in onze concentratie in Visual Narrative. Evenzo neemt de vraag naar goed ontworpen infographics toe. Onze concentratie in Information Design heeft toepassingen die veel verder gaan dan de traditionele ontwerpberoepen. Toepassen om op data gebaseerde berichten te maken die zingen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) is een tweejarig transdisciplinair masterprogramma dat nieuwe kennis en praktijken onderzoekt op de kruispunten van ... [+]

ViCCA onderzoekt kunst in een nieuwe context. Centraal in het programma staan ​​de nieuwe en opkomende professionele praktijken, die worden geboren en ontwikkeld in de nieuwe ruimtes van culturele productie. In het programma worden kunst maken en nieuwe professionele bureaus onderzocht binnen het verbrede veld van visuele culturen. In ViCCA zijn theorie en praktijk nauw verweven en wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van het artistieke, curatoriale en theoretische denken van elke student. Het programma biedt geweldige mogelijkheden om onderzoeksvaardigheden en een gevoel voor artistiek en kritisch denken te ontwikkelen. Leren van elkaars verschillende professionele achtergronden speelt ook een belangrijke rol in het programma. Het programma biedt de kans om je professionele identiteit te verbreden en nieuwe manieren van werken en nieuwe vormen van professionaliteit te creëren.... [-]

Finland Helsinki
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Aalto University

De masteropleiding in automatisering en elektrotechniek is een breed multidisciplinair programma dat afgestudeerden de mogelijkheid biedt om op en tussen een groot aantal ... [+]

Bestudeer doelstellingen

De masteropleiding in automatisering en elektrotechniek is een breed multidisciplinair programma dat afgestudeerden de mogelijkheid biedt om op en tussen een groot aantal verschillende gebieden te werken, variërend van traditionele elektrotechnische en energiesectoren tot biomedische technologie, regeltechniek en robotica. Op basis van uitgebreid onderzoek in wiskundige en natuurwetenschappen is het curriculum flexibel en kan elke student een unieke combinatie van cursussen bestuderen die past bij zijn / haar eigen interesses.

De belangrijkste thema's in het programma zijn

hernieuwbare energie en duurzaamheid, bijv. energie-efficiëntie en intelligente vervoerssystemengedistribueerde en genetwerkte systemen, bijvoorbeeld smart grid, slimme leefomgeving, veiligheid en beveiliging in gedistribueerde / netwerksystemenhet waarnemen en waarnemen van de omgeving, bijv. microsensoren, machineperceptieovergang van automatisering naar autonomiepersoonlijke gezondheidszorg... [-]
Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Building Technology biedt uitgebreid academisch en professioneel onderwijs in een verscheidenheid aan disciplines binnen civiele en structurele enginee ... [+]

De masteropleiding Building Technology biedt uitgebreid academisch en professioneel onderwijs in een verscheidenheid aan disciplines binnen civiele en structurele engineering.

Burgerlijke bouwkunde speelt een sleutelrol bij het creëren van veilige en gezonde gebouwde omgevingen. De combinatie van de wereldwijde behoeften aan energie-efficiëntie en duurzaamheid met de kenmerken van een goede leefomgeving vereist theoretisch inzicht, professionele vaardigheden en een breed perspectief.

De masteropleiding Building Technology houdt zich bezig met het ontwerp, de bouw, het gebruik en het onderhoud van civieltechnische constructies, zoals gebouwen en bruggen. Met zijn vier hoofdthema's - structurele engineering, bouwprestaties, bouwbeheer en op mineralen gebaseerde materialen - biedt het programma kennis en vaardigheden voor toekomstige carrières in de industrie, onderzoek, onderwijs of overheidsinstanties. Op basis van uw individuele keuzes kunt u zich specialiseren in onderwerpen als luchtkwaliteit binnenshuis, reparatie en onderhoud, brandveiligheidstechniek, energie-efficiëntie en bouwservices.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Creative Sustainability (CS) biedt u de vaardigheden en kennis om duurzame ontwikkeling via het bedrijfsleven te bevorderen. De relaties tussen busines ... [+]

De masteropleiding Creative Sustainability (CS) biedt u de vaardigheden en kennis om duurzame ontwikkeling via het bedrijfsleven te bevorderen. De relaties tussen business en duurzaamheid zijn erg belangrijk in hedendaagse organisaties, of u nu een specialist in duurzaamheid in het bedrijfsleven wilt zijn of een managementprofessional die op een ander gebied actief is.

Carrièremogelijkheden

Duurzaamheidoverwegingen doen zich voor in elke organisatie en er zijn dus verschillende mogelijke carrièremogelijkheden voor iemand met expertise in duurzaamheid in het bedrijfsleven. Als duurzaamheidsspecialist kun je werken in multinationals en andere grote organisaties, als consultant, in startups en als ondernemer, of je kunt omgaan met duurzaamheidskwesties in het bedrijfsleven vanuit posities in ngo's of de publieke sector.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De leerresultaten zijn gebaseerd op de voorschriften van de EU-richtlijn die van toepassing is op het nastreven van de professionele activiteiten van een architect (Richt ... [+]

Doel van het onderwijs

De leerresultaten zijn gebaseerd op de voorschriften van de EU-richtlijn die van toepassing is op het nastreven van de professionele activiteiten van een architect (Richtlijn 2005/36 / EG van het Europees Parlement en de Raad betreffende de erkenning van beroepskwalificaties). Volgens de richtlijn voldoet een bouwkundig diploma aan de verwachtingen van de bouwsector en maakt het ook een carrière buiten Finland mogelijk.

In overeenstemming met de bovengenoemde richtlijn, is het doel van het programma ervoor te zorgen dat de student na het behalen van een diploma:

het vermogen om architectonische ontwerpen te creëren die voldoen aan zowel esthetische als technische vereistenvoldoende kennis van de geschiedenis en theorieën van de architectuur en aanverwante gebieden van kunst, technologie en menswetenschappenkennis van de schone kunsten als invloed op de kwaliteit van het architectonisch ontwerpvoldoende kennis van de stedenbouwkundige planning en de vaardigheden die bij het planningsproces zijn betrokkenbegrip van de relaties tussen mensen en gebouwen en tussen gebouwen en hun omgeving en van de noodzaak om gebouwen en de ruimten daartussen te relateren aan menselijke behoeften en schaalbegrip van het architectenberoep en de rol van de architect in de samenleving, met name bij het opstellen van opdrachten waarin rekening wordt gehouden met sociale factorenbegrip van de methoden voor onderzoek en voorbereiding van de opdracht voor een ontwerpprojectbegrip van de constructieve ontwerp-, bouwkundige en technische problemen verbonden aan het ontwerp van gebouwenvoldoende kennis van fysische problemen, technologieën en de functie van gebouwen om hen te voorzien van interne comfortvoorwaarden en bescherming tegen het... [-]
Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Security and Cloud Computing (SECCLO) is een tweejarig Erasmus Mundus double degree-programma dat studenten een breed inzicht biedt in de nieuwste en t ... [+]

De masteropleiding Security and Cloud Computing (SECCLO) is een tweejarig Erasmus Mundus double degree-programma dat studenten een breed inzicht biedt in de nieuwste en toekomstige technologieën voor veilige cloud- en mobiele computersystemen.

Bestudeer doelstellingen

Master's programma Security and Cloud Computing (SECCLO) richt zich op twee specifieke aspecten van moderne computersystemen: cloud computing , wat in ruime zin betekent: hoog gedistribueerde en schaalbare berekeningen en gegevensopslag in datacenters, evenals fysiek toegankelijke apparaten en informatie beveiliging , dat wil zeggen bescherming van berekeningen, communicatie en gegevens tegen ongeoorloofde toegang. Hoewel cloud computing een zeer technisch gebied is dat direct de implementatie van moderne ICT-diensten mogelijk maakt, is informatiebeveiliging een transversale vereiste die zowel technische als niet-technische kwesties omvat.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en engineering op een unieke manier. Hierdoor kunnen de resultaten van ons onderzoek een lange weg worden ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Biomassageraffinage vormt de duurzame verwerking van biomassa tot een spectrum van verhandelbare producten en energie. De belangrijkste technologische inhoud van de major is de behandeling van biomassa met aangepaste mechanische, chemische, biochemische en thermochemische processen die leiden tot selectieve en efficiënte fractionering van de biomassacomponenten tot functionele fracties en verdere verfijning van de fracties tot vezels, polymeren, chemische verbindingen en brandstoffen of hun reactanten. Het focuspunt van de major is de fysiologische functie en structuur van planten evenals de reactiviteit van de chemische componenten van lignocellulosische biomassa in de conversieprocessen. Er wordt veel aandacht besteed aan modellering van procesintegratie, rekening houdend met recycling en afvalbeheer. Dit omvat de ontwikkeling van een geïntegreerd, rationeel en transparant evaluatiekader voor duurzame beoordelingen, zoals Life Cycle Assessments (LCA).... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Duurzame metaalverwerking combineert metaal- en mineraalverwerkingstechnologie met economie en maatschappij. De focus ligt in de processen die de productie en recycling v ... [+]

De School of Chemical Engineering combineert natuurwetenschappen en engineering op een unieke manier . Hierdoor kunnen de resultaten van ons onderzoek een lange weg worden verfijnd en in de praktijk worden gebracht als kant-en-klare producten en processen. Elke innovatie waarborgt zowel onze hernieuwbare als niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

Stel je een wereld voor zonder metalen. Zonder metalen zouden er geen steden, energie, transport en veel producten zijn die onze kwaliteit van leven verbeteren. Metalen zijn, zijn en zullen een van de belangrijkste pijlers zijn van de moderne samenleving en economie.

Circulaire economie vereist meer duurzame, efficiënte, milieuvriendelijke en economische metaalverwerking. Het belangrijkste onderwerp van de studie Duurzame metalenverwerking beantwoordt aan deze eisen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Afgestudeerden van de major Chemie hebben een sterke kennis van de fundamentele chemie, eventueel uitgebreid met chemische technologie, materiaalkunde en polymeerwetensch ... [+]

Als u geïnteresseerd bent in energieopslag, smart device of medicijnen, biedt Chemistry u een sterke wetenschappelijke basis om deel te nemen aan hun ontwikkeling.

In onze major kunt u kiezen uit een brede selectie van geavanceerde chemiegebieden om u te specialiseren in computationele chemie, anorganische materiaalchemie, elektrochemie of synthetische organische chemie.

Tijdens je eerste jaar maak je jezelf vertrouwd met de basisbeginselen en praktisch werk op deze gebieden en daarna heb je een solide basis om je voorkeuren voor de resterende studies te selecteren.

Afhankelijk van uw eigen interesses, kunt u uw toekomstige kennis verbeteren door uw studies te combineren met chemische technologie, materiaalkunde of polymeertechnologie, als een voorbeeld. Onze afgestudeerden zijn werkzaam als specialisten in verschillende takken van chemische en aanverwante industrie of overheidsinstellingen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Communications Engineering, een van de majors onder de masteropleiding Computer, Communicatie en Informatiewetenschappen, geeft een goed begrip van internettechnologieën, ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Als gevolg van de digitale revolutie, die de wereld radicaal verandert, is er een constante behoefte aan goed doordachte communicatietechnici met een grote kennis van de technologische fundamenten, diepgaande programmeervaardigheden en een goed begrip van de bedrijfsdynamiek.

Communications Engineering, een van de majors onder de masteropleiding Computer, Communicatie en Informatiewetenschappen, geeft een goed begrip van internettechnologieën, draadloze communicatie en communicatie-ecosystemen - vanuit het perspectief van concepten, technologieën en methodologieën. Bovendien kunt u tijdens uw studies op het gebied van communicatietechniek uw kennis vergroten, bijvoorbeeld op het gebied van mobiele communicatie, industrieel internet, cyberbeveiliging, machine learningtoepassingen in communicatie-engineering en informatietheorie.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Computing is een van de technologieën die onze toekomst grondig transformeert, met software die alle gebieden van menselijke activiteit doordringt: industrie, handel, gez ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Computing is een van de technologieën die onze toekomst grondig transformeert, met software die alle gebieden van menselijke activiteit doordringt: industrie, handel, gezondheidszorg, media en zelfs kunst. Disruptieve computertechnologieën, zoals kunstmatige intelligentie, big data, blockchains, cloud computing en het web leiden tot revolutionaire innovaties en het verleggen van de grenzen van de berekening geeft aanleiding tot fascinerende wetenschappelijke uitdagingen. Het onderwijs in de Computer, Communicatie en Informatiewetenschappen - Computer Science-programma bouwt voort op een solide methodologische basis, en informatica studenten verwerven meestal uitstekende programmeerkennis. Naast computerwetenschappelijk onderzoek wordt het aanbevolen om studies uit andere vakgebieden op te nemen als keuzevakken of als minderjarige. De kerncursussen van het programma bieden studenten een sterke basis in algoritmen, computergraphics, machine learning, besturingssystemen, beveiliging, gebruikersinterfaces, ontwikkeling van websoftware, enz.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Game Design and Production is een multidisciplinaire major die studenten van verschillende achtergronden stevig in zich verenigt. Studenten van het programma kunnen spell ... [+]

Game Design and Production is een multidisciplinaire major die studenten van verschillende achtergronden stevig in zich verenigt. Studenten van het programma kunnen spellen maken en analyseren, experimenteren met nieuwe technologieën en ontwerpbenaderingen en geweldige mensen ontmoeten om de toekomst te bouwen.

Bestudeer doelstellingen

Game Design and Production is een multidisciplinaire major die studenten van verschillende achtergronden stevig in zich verenigt. Studenten van het programma kunnen spellen maken en analyseren, experimenteren met nieuwe technologieën en ontwerpbenaderingen en geweldige mensen ontmoeten om de toekomst te bouwen. Naast een grondige kennis van spellen, zullen afgestudeerden een portfolio van voltooide projecten hebben, wat helpt om toegang te krijgen tot de gamesindustrie. Het onderwijzend personeel omvat professionals uit de game-industrie en game-wetenschappers.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Machinaal leren is een van de sterke punten van Aalto University . Deze degelijke opleiding in moderne computationele data-analyse biedt uitstekende kansen voor een carri ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Machinaal leren is een van de sterke punten van Aalto University . Deze degelijke opleiding in moderne computationele data-analyse biedt uitstekende kansen voor een carrière in onderzoeksinstellingen of in de privésector in de zich snel ontwikkelende gebieden van machine learning, data science en kunstmatige intelligentie.

De methoden van machine learning en datamining zijn toepasbaar en nodig op een breed scala van gebieden, variërend van procesindustrie tot data science. Recente speerpunttoepassingsgebieden omvatten

bioinformatica,computationele astrofysica, biologie en geneeskunde,interactieve technologieën,informatie ophalen,informatie visualisatie,neuro-informatica, enanalyse van sociale netwerken.... [-]
Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Studies in Human-Computer Interaction (HCI) bereiden toekomstige experts en leiders voor die geavanceerde methodologieën gebruiken voor het ontwerpen en ontwikkelen van i ... [+]

Studies in Human-Computer Interaction (HCI) bereiden toekomstige experts en leiders voor die geavanceerde methodologieën gebruiken voor het ontwerpen en ontwikkelen van informatietechnologie ten behoeve van mensen.

Bestudeer doelstellingen

Vooruitgang in hardware, machine learning, robotica, software engineering en netwerken hebben opmerkelijke nieuwe mogelijkheden in de informatietechnologie geopend. Studies in Human-Computer Interaction (HCI) bereiden toekomstige experts en leiders voor die geavanceerde methodologieën gebruiken voor het ontwerpen en ontwikkelen van informatietechnologie ten behoeve van mensen.

Het programma benadert mens-computerinteractie vanuit het oogpunt van techniek, informatica en toegepaste wetenschappen. Studenten zullen verschillende krachtige technische en computerwetenschappelijke methoden leren om systematisch uitdagingen in interactieve technologieën aan te pakken, zoals bij het maken van concepten, ontwerp van gebruikersinterfaces, machine-intelligentie, mechanisch en elektrisch ontwerp en gegevensanalyse. Ze leren essentiële menselijke en sociale factoren en hoe ze te integreren in het oplossen van problemen en modellen. Studenten zullen ook vertrouwd raken met praktische interdisciplinaire ontwikkelings- en ontwerpprocessen en technische vaardigheden verwerven om te experimenteren en prototypen van innovatieve interacties. Het programma ontwikkelt ook metacognitieve vaardigheden om visies van interactieve technologie te stimuleren, kritisch verschillende benaderingen van interactie te evalueren en competenties verder te ontwikkelen door geavanceerde onderzoeksliteratuur te volgen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Master's Programme in Geoinformatics verandert talent en hard werken van studenten in excellentie. Na je afstuderen kun je effectief werken in vele rollen in de samenlevi ... [+]

Master's Programme in Geoinformatics verandert talent en hard werken van studenten in excellentie. Na je afstuderen kun je effectief werken in vele rollen in de samenleving, huidige kennis van geo-informatica toepassen en gebruiken en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het veld.

Geo-informatica-ingenieurs zijn meestal aanwezig wanneer cruciale beslissingen in onze samenleving worden voorbereid. Analyse en visualisaties van nauwkeurige geografische informatie onthullen doorgaans essentiële informatie voor de besluitvorming. Deze graad is een uitstekende keuze als je grote maatschappelijke uitdagingen wilt aanpakken, zoals klimaatverandering, veiligheid en stadsontwikkeling, of als je droomt van het creëren van geavanceerde mobiele applicaties.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Mechanical Engineering stelt studenten in staat hun interesses in het veld te volgen en experts te worden met veelzijdige vaardigheden. ... [+]

De masteropleiding Mechanical Engineering stelt studenten in staat hun interesses in het veld te volgen en experts te worden met veelzijdige vaardigheden.

De huidige maatschappij vertrouwt op werktuigbouw voor effectieve en veilige oplossingen overal. Het veld beslaat een breed scala aan activiteiten en technologiesectoren, van energie en transport tot medische apparatuur en milieubescherming. Er is geen tekort aan taken, uitdagingen en kansen waar werktuigbouwkundigen innovatieve oplossingen creëren. Werktuigbouwkunde is van toepassing op alles, van de kleinste componenten tot de grootste assemblages, wat resulteert in een aanhoudende vraag naar expertise op het gebied van machinebouw.

Studieprogramma... [-]
Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Economie geeft je de tools om de wereld te begrijpen en te veranderen. ... [+]

Bestudeer doelstellingen

De Master's Program in Economics ontwikkelt je vermogen om economische theorie toe te passen op een breed scala van economische fenomenen.

Het programma kwalificeert u om het verband tussen micro- en macro-economische vragen te begrijpen en de causaliteit tussen dergelijke vragen te zien.

Bovendien voorziet het programma u van geschikte econometrische en wiskundige analytische hulpmiddelen om economische problemen en problemen aan te pakken. Je leert je analyses analyseren, organiseren en effectief communiceren.

Programma overzicht

In het masterprogramma in economie , krijg je internationaal erkende kwalificaties en kennis, die waardevol zijn in veeleisende banenmarkten. Onze cursussen omvatten alle belangrijke gebieden van de economie. Naast de verplichte kernvakken, kunt u kiezen uit een brede selectie van gespecialiseerde cursussen in bijvoorbeeld arbeids- en personeelseconomie, milieu- en energie-economie, industriële organisatie, internationale economie, ontwikkelingseconomie en economische geschiedenis.... [-]

Finland Helsinki
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Via het masterprogramma in elektronica en nanotechnologie kun je een toekomstige pionier en game-wisselaar worden in draadloze technologieën, ruimtetechnologie of nanotec ... [+]

Via het masterprogramma in elektronica en nanotechnologie kun je een toekomstige pionier en game-wisselaar worden in draadloze technologieën, ruimtetechnologie of nanotechnologie.

Bestudeer doelstellingen

Elektronica en nanotechnologie maken veel nieuwe dingen mogelijk in onze wereld: het leven wordt draadloos met een groeiend aantal mobiele apparaten om ons heen, ruimtevaarttechnologie is sky rocketing in de vorm van kleine satellieten en nanotechnologie maakt grote doorbraken op vele gebieden mogelijk, zoals het oogsten van zonne-energie . Via het masterprogramma in elektronica en nanotechnologie kun je een toekomstige pionier en game-wisselaar worden in een van deze velden.

Het programma biedt je fundamentele kennis op een van de volgende gebieden:... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Deze major biedt basiskennis van energiesystemen, de belangrijkste uitdagingen waarmee onze energieoplossingen vandaag worden geconfronteerd en mogelijke wegen naar een d ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Een betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem is een basisvereiste van een moderne samenleving. Tegenwoordig staan ​​energiesystemen voor uitdagingen met de flexibele integratie van verschillende energievormen (kracht, warmte, brandstoffen) en met de toenemende complexiteit van de systemen als gevolg van gedistribueerde stroomopwekking en de opkomst van actieve productklanten, dwz prosumenten. Het integreren van intermitterende hernieuwbare bronnen zoals zonne-, wind- en golfenergie in het energiesysteem is een van de belangrijkste uitdagingen van onze duurzame toekomst. Deze major biedt basiskennis van energiesystemen, de belangrijkste uitdagingen waarmee onze energieoplossingen vandaag worden geconfronteerd en mogelijke wegen naar een duurzame toekomst.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding in geo-engineering biedt u de vaardigheden om te werken aan grote bouwprojecten met bodems, rotsen en ander aardmateriaal. ... [+]

De masteropleiding in geo-engineering biedt u de vaardigheden om te werken aan grote bouwprojecten met bodems, rotsen en ander aardmateriaal .

Geoengineering is afhankelijk van een breed scala aan disciplines, waaronder geowetenschappen en materiaalkunde, mechanica en constructie. Van belang zijnde structuren zijn funderingen, wegen, opgravingen en ondergrondse structuren zoals tunnels.

Omdat de meeste bouwmaterialen en alledaagse huishoudelijke artikelen, energiebronnen en het grondwater afkomstig zijn van de aarde, is geo-engineering de verborgen wetenschap achter ons dagelijks leven. Daarnaast creëren de megatrends zoals de verstedelijking, de klimaatverandering en een toenemend gebruik van natuurlijke hulpbronnen enorme maatschappelijke uitdagingen voor geovgoerders om op te lossen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Het Global Management-programma met CEMS Master's in International Management groeit agile, reflecterende en verantwoordelijke besluitvormers die verandering omarmen. Stu ... [+]

Het Global Management-programma met CEMS Master's in International Management groeit agile, reflecterende en verantwoordelijke besluitvormers die verandering omarmen. Studenten leren kansen identificeren en benutten en uitdagingen oplossen in een snel veranderende internationale bedrijfsomgeving.

Bestudeer doelstellingen

Het GM / CEMS-programma roept ambitieuze studenten op die geïnteresseerd zijn om zowel professioneel als persoonlijk te groeien om in de toekomst een ethische en verantwoordelijke leiderschapsrol op zich te nemen. Het programma bouwt voort op de kennis die de studenten hebben opgedaan in hun respectievelijke specialisatiegebied gedurende het eerste jaar van hun GM / CEMS-studies.... [-]

Finland Helsinki Pori Mikkeli
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Het Master's Degree-programma in Industrial Engineering and Management (IEM) leidt ingenieurs op die in staat zijn om op technologie gebaseerde bedrijven met een ondernem ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Het Master's Degree-programma in Industrial Engineering and Management (IEM) leidt ingenieurs op die in staat zijn om op technologie gebaseerde bedrijven met een ondernemende instelling te ontwikkelen en te leiden. Het programma rust studenten met een systemische, oplossingsgerichte technische mindset. Het onderscheidende kenmerk van IEM aan de Aalto University is dat het klassieke industriële engineering combineert, die de nadruk legt op het begrijpen en ontwikkelen van operationele processen en complexe systemen, met een focus op strategisch en ondernemend leiderschap.

Tijdens het programma ontwikkelen studenten een geïntegreerd begrip van technologie en business, een combinatie van theoretisch inzicht en een pragmatische doe-het-zelf houding, analytische mogelijkheden om complexe, praktische problemen op te lossen met behulp van data, mensenvaardigheden om te bouwen en organisaties te leiden, diverse kennis en ervaring van startups tot grote bedrijven en een wereldwijd oriëntatie- en ambitieniveau.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Het masterprogramma voor informatie- en servicemanagement (ISM) biedt u diepgaande expertise in het ontwikkelen en beheren van op informatie gebaseerde diensten - een van ... [+]

Het interdisciplinaire programma heeft een sterke nadruk op data-analyse en projectmanagement. De vaardigheden die u leert, helpen u de steeds groter wordende informatievoorziening te analyseren en nieuwe technologieën en elektronische bedrijfsactiviteiten te beheren.

In het masterprogramma Informatie- en servicemanagement (ISM) kunt u zich concentreren op een van de drie specialisatiegebieden: Business Analytics, informatiesystemen en logistiek en servicebeheer.

Speciali satie velden

In het masterprogramma Informatie- en servicemanagement (ISM) kunt u zich concentreren op een van de drie specialisatiegebieden: Business Analytics, informatiesystemen en logistiek en servicebeheer.... [-]

Finland Helsinki
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding International Design Business Management helpt u een toekomstige creatieve professional te worden bij het integreren van ontwerp en technologie in de o ... [+]

De masteropleiding International Design Business Management helpt u een toekomstige creatieve professional te worden bij het integreren van ontwerp en technologie in de ontwikkeling van wereldwijde business.

Bestudeer doelstellingen

Het multidisciplinaire International Design Business Management (IDBM) -programma produceert drivers voor verandering en innovatie om initiatieven te leiden en nieuwe zakelijke ondernemingen te starten binnen mondiale omgevingen.

Het programma omvat een breder ontwerp als methode, mindset en concurrentievoordeel door zich te concentreren op product-, service- en bedrijfsontwerp, technologie en innovatiemanagement.

Carrièremogelijkheden

IDBM-studies bereiden je voor op een carrière in de creatieve industrie en in bedrijven en andere organisaties die putten uit creativiteit, design en technologie als essentiële componenten van hun concurrentiepositie.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding International Design Business Management helpt je om een ​​toekomstige creatieve professional te worden in het integreren van design en technologie in ... [+]

De masteropleiding International Design Business Management helpt je om een ​​toekomstige creatieve professional te worden in het integreren van design en technologie in de ontwikkeling van wereldwijde business door middel van transdisciplinair teamwork en real-life uitdagingen geboden door onze gerenommeerde industriepartners.

Bestudeer doelstellingen

Het multidisciplinaire International Design Business Management (IDBM) -programma produceert drivers voor verandering en innovatie om initiatieven te leiden en nieuwe zakelijke ondernemingen te starten binnen mondiale omgevingen.

Het programma omvat het ontwerp in grote lijnen als een methode, een mind-set en een concurrentievoordeel door zich te concentreren op product-, service- en bedrijfsontwerp, technologie en innovatiemanagement.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Life Science Technologies biedt een multidisciplinair curriculum dat zich richt op belangrijke technologieën voor huidig ​​en toekomstig biomedisch ond ... [+]

De masteropleiding Life Science Technologies biedt een multidisciplinair curriculum dat zich richt op belangrijke technologieën voor huidig ​​en toekomstig biomedisch onderzoek.

Bestudeer doelstellingen

Technologische innovaties zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne gezondheidszorg, welzijn en bio-economie. Daarom is er zowel in academisch onderzoek als in de industrie een toenemende behoefte aan mensen die kunnen omgaan met de steeds complexere biomedische problemen van tegenwoordig.

De masteropleiding in Life Science Technologies biedt een multidisciplinair curriculum gericht op belangrijke aspecten van het huidige biomedisch onderzoek, met betrekking tot gebieden zoals bio-informatica, bio-elektronica, biomaterialen, biomedische engineering, biosystemen, complexe systemen en neurowetenschappen. Het programma is nauw verbonden met onderzoek in de deelnemende scholen en departementen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding Management and International Business (MIB) is een flexibel programma dat u de mogelijkheid biedt om een ​​uniek professioneel profiel te creëren op ba ... [+]

De masteropleiding Management and International Business (MIB) is een flexibel programma dat u de mogelijkheid biedt om een ​​uniek professioneel profiel te creëren op basis van uw interesses.Volg je passie, word een game-wisselaar

Wil je een van de toekomstige game-changers zijn die

Genereert innovatieve strategieën voor wereldwijde markten?Creëert inspirerende werkplekken?Biedt mensen in multiculturele zakelijke omgevingen?Communiceert effectief in veranderende organisatorische contexten?De weg banen naar een duurzamere toekomst?

Zo ja, dan is de masteropleiding Management and International Business (MIB) iets voor u!

Het MIB-programma biedt u de huidige management- en leiderschapsvaardigheden in combinatie met een holistische kennis van zaken waarmee u de uitdagingen van de snel veranderende gedigitaliseerde omgeving kunt aanpakken. Wij bieden u een internationale en interactieve studieomgeving waarin u zich kunt ontwikkelen tot een zeer capabele professional met breed toepasbare kennis. In onze op uitdagingen gebaseerde cursussen werken we nauw samen met diverse organisaties en zakenmensen die u de nieuwste inzichten en live-gevallen bieden om op te lossen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding in ondernemerschap en innovatiemanagement (EIM) biedt u een geavanceerd inzicht en een unieke op uitdagingen gebaseerde leerervaring in de meest dynami ... [+]

De masteropleiding in ondernemerschap en innovatiemanagement (EIM) biedt u een geavanceerd inzicht en een unieke op uitdagingen gebaseerde leerervaring in de meest dynamische door studenten geleide ondernemerschapscommunity in Europa.

Geïnteresseerd in het opstarten en ontwikkelen van nieuwe bedrijven?Gemotiveerd om nieuwe producten en diensten te bedenken en ontwerpen?Benieuwd hoe theorieën over ondernemerschap kunnen worden toegepast om echte uitdagingen op te lossen?Gepassioneerd door het volgen van gedurfde ideeën die de wereld een betere plek kunnen maken?

Ondernemerschap en innovatie zijn belangrijke motoren van groei voor onze samenlevingen. Ze spelen een sleutelrol bij het genereren van economische, sociale en ecologische waarde. Studeren in ons EIM-programma geeft je de mindset en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe (zakelijke) ideeën te genereren en deze om te zetten in acties die een verschil kunnen maken in je leven en het leven van anderen.... [-]

Finland Helsinki
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Het ontwikkelen en beheren van complexe stedelijke en regionale systemen vereist nieuwe hybride vaardigheden bij het integreren van landgebruik en transport. De masteropl ... [+]

De masteropleiding in ruimtelijke ordening en transporttechniek richt zich op de toekomstige uitdagingen van duurzame gebouwde omgevingen en pakt uit met actuele wereldwijde megatrends, zoals verstedelijking, klimaatverandering en welzijn.

Het programma omvat een unieke combinatie van technische en mensgerichte benaderingen op het gebied van landgebruiksplanning en transporttechniek, waaronder een breed scala aan perspectieven, van het dagelijks leven en de mobiliteit van mensen tot grootschalig strategisch en systemisch denken.

Als student van dit programma, krijg je de vaardigheden die je nodig hebt om te werken aan slimmere en meer leefbare steden en om te reageren op nieuwe uitdagingen die worden veroorzaakt door constant veranderende gebouwde omgevingen en technologieën. Naast een sterke theoretische basis, zul je vaardigheden verwerven in een verscheidenheid aan plannings- en analysetools voor actuele problemen in landgebruik en transport.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding in onroerend goed economie biedt studenten een grondige opleiding in het veld met een focus op technologie, economie, recht en beheer van onroerend goe ... [+]

De masteropleiding in vastgoedeconomie biedt een grondig inzicht in de dynamiek van vastgoedmarkten. U verkrijgt een holistisch begrip van de fenomenen met betrekking tot vastgoedmarkten en leert de technieken die worden gebruikt voor het analyseren en beheren van onroerend goed.

Het programma combineert de wetenschappelijke disciplines van economie, management, landbeheer en planning om u de belangrijkste vaardigheden te bieden die nodig zijn in een breed scala van loopbaantrajecten in de vastgoedsector.

In veel cursussen wordt theoretische kennis gecombineerd met projecten uit het echte leven en zakelijke cases, waardoor u hands-on ervaring hebt en de complexiteit van de onderwerpen begrijpt. Omdat de meeste banen in onroerend goed te maken hebben met mensen en interactie, ligt er een sterke nadruk in de studies op teamwork.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Water- en milieutechniek gaat in essentie over het laten werken van de wereld! Met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel en energie ... [+]

Water- en milieutechniek gaat in essentie over het laten werken van de wereld! Met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel en energie, zoeken we naar praktische manieren om onze samenleving op een duurzame manier te ontwikkelen.

De masteropleiding Water- en Milieutechniek combineert een sterke technische basis met een goed begrip van de bredere maatschappelijke context om spelwisselaars op te leiden die in staat zijn om dit ambitieuze doel te bereiken.

Geïnteresseerd in een verscheidenheid aan onderwerpen? Ons masterprogramma is multidisciplinair en brengt het beste van water- en milieutechniek bij elkaar terwijl het een brede blik op het veld biedt. Ons onderwijs combineert theorie met de praktijk, inclusief praktijkgericht modelleren, casestudy's en projectwerk. We werken samen met andere masterprogramma's aan Aalto University van Aalto University en moedigen je aan om studenten uit te wisselen om je opvattingen en vaardigheden te diversifiëren.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding in Wiskunde en Operations Research leidt deskundigen op die een brede kennis hebben van wiskundige methoden en sterke probleemoplossende vaardigheden o ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Het doel van de masteropleiding in wiskunde en operationeel onderzoek is om deskundigen op te leiden met een brede kennis van wiskundige methoden en sterke probleemoplossende vaardigheden om uitdagende problemen in de wetenschap, de industrie en de maatschappij met succes aan te kunnen.

Tijdens het programma, samen met wiskundig leren denken, leren de studenten wiskundige modellen te bouwen en te analyseren door state-of-the-art methoden en algoritmen te ontwikkelen en in te zetten. Door hun keuze van major kunnen de studenten zich richten op wiskundige theorie, computationele methoden, statistiek of modellering en probleemoplossende vaardigheden die in de praktijk nodig zijn.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels,Fins,Zweeds
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De masteropleiding International Design Business Management (IDBM) leidt studenten op met kunst-, bedrijfs-, wetenschappelijke en technische achtergronden als T-vormige p ... [+]

Bestudeer doelstellingen

De masteropleiding International Design Business Management (IDBM) is een tegoedmerk van 120 ECTS tussen de Aalto University School of Arts, Design and Architecture, School of Science en School of Business. Het programma wordt volledig in het Engels gegeven. Het eerste studiejaar bestaat uit een reeks intensieve verplichte studiemodules in alle drie de scholen en vereist een volledige toewijzing. Het tweede studiejaar is flexibeler om aan individuele behoeften en interesses te voldoen.

IDBM leidt studenten op met kunst-, bedrijfs-, wetenschappelijke en technische achtergronden als T-vormige professionals die hen een strategisch zicht bieden op creatief leiderschap en management van internationale, op design gerichte bedrijven, activiteiten en product- en dienstenontwikkeling. Het doel is om kennis op te doen in meerdere disciplines en om te leren om de eigen disciplinaire expertise te verbinden met een breder multidisciplinair, interdisciplinair en transdisciplinair ontwerp. De globale aanpak van het IDBM-programma bereidt studenten voor op werken in multiculturele omgevingen en werkt over nationale en culturele grenzen heen. Afgestudeerden van het IDBM-programma kunnen initiatieven en andere individuen beheren en leiden om nieuwe zakelijke ondernemingen te starten binnen mondiale omgevingen.... [-]

Finland Espoo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Aalto University
Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 9 47001
Address
Helsinki, Finland