Aalto University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Welkom bij Aalto University

Be a Game Changer. Wilt u iets unieks te creëren? Verander de samenleving, een nieuwe innovatie te ontwikkelen - of een geheel nieuwe industrie?

Bij Aalto University, Wij geloven in nieuwsgierigheid en we moedigen onze studenten aan de onbekende dingen te ontdekken en te doen in een totaal nieuwe manier. Wij bieden het hoogste niveau van het onderwijs in het bedrijfsleven, kunst en design, architectuur en technologie in Finland.

Vrijheid om te kiezen

Aalto University graden krijg je gaat voor een succesvolle carrière. In Helsinki en op de aangrenzende Otaniemi campus, master en doctoraatsprogramma's trekken getalenteerde academici van over de hele wereld. De studenten krijgen flinke kortingen in het vervoer, accommodatie en dineren. Met uitzondering van de gezamenlijke programma's, Aalto Universiteit rekent geen collegegeld.

Aalto University School of Business is de eerste business school in de Scandinavische landen op alle drie de labels of excellence hebben ontvangen van 's werelds toonaangevende business school accreditatie-instanties: AACSB, AMBA en EQUIS. Deze Triple Crown-status is een eer in het bezit van slechts een paar business schools over de hele wereld.

De vrijheid om te doen

Vanaf het begin van je studie krijg je te nemen aan interessante projecten en verbeter je praktische vaardigheden. De bloeiende startup scene en initiatieven zoals Aalto Design Factory helpen onze studenten het genereren van echte bedrijven uit hun dromen en ideeën. Onder de voogdij van een aantal gerenommeerde wetenschappers, kunt u ook het rijk van onderzoek en streven naar de beste. De vrijheid om te bewegen Aalto University heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met meer dan 400 universiteiten wereldwijd. Bijvoorbeeld, de School of Business heeft uitwisselingsprogramma's met een aantal van de beste business schools in de wereld. International doctoraal en post-doc onderzoekers, docenten en zomercursussen zijn een sterke getuigenis van onze kansen.

Aalto University School

 • Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Collegegeld

Collegegeld voor bachelor- en masteropleidingen in het Engels gegeven vanaf 1 augustus 2017 zijn onderhevig aan de jaarlijkse vergoedingen voor niet-EU / EER-burgers. Programma's onderwezen in het Fins en Zweeds zijn gratis voor alle studenten.

Het collegegeld variëren van 12 000 000 EUR tot EUR 15 per academiejaar afhankelijk van het programma:

 • 12 000 EUR per academisch jaar voor de International Business BScBA opleiding;
 • 15 000 EUR per academisch jaar voor studierichtingen die leidt tot een master's degree.

International joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Voor meer informatie kunt u terecht op de webpagina van de programma's: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Beurzen

Er zijn verschillende manieren om je studie te financieren aan Aalto University. Potentiële niet-EU / EER-studenten van toepassing zijn op Aalto University bachelor- en masteropleidingen, evenals Nordic Master programma's in aanmerking komen voor beurzen toegekend van de Aalto University Scholarship-programma. Bepaalde internationale joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Er zijn ook een aantal mogelijkheden om een ​​aanvraag voor een beurs buiten de Aalto University.

Aalto University Scholarship Programme

Aalto University Scholarship programma beoogt talentvolle niet-EU / EER-studenten over de hele wereld te herkennen door het toekennen van academische excellentie. Beurzen kunnen dekking van 50% of 100% van het collegegeld. Het aantal beurzen toegekend is beperkt en is afhankelijk van de informatie waarover de programmabegroting.

Aalto University is ook de bouw van een incentive beurs systeem waarin een extra vrijstelling zullen beloond worden aan studenten die goede vooruitgang hebben geboekt bij hun studie.

Aanvragers gelden voor de beurzen op hetzelfde moment dat ze van toepassing zijn voor hun favoriete studie opties met dezelfde aanvraagformulier. De beslissing beurs wordt gegeven samen met de beslissing tot toelating. De besluiten over de toegekende beurzen worden gemaakt op basis van de wetenschappelijke verdiensten van de gekozen om te studeren in de programma's studenten.

Op dit moment heeft Aalto University geen beurzen aan te bieden aan de kosten van levensonderhoud in Finland te dekken. Studenten worden verwacht dat zij alle kosten van levensonderhoud te dekken (ong. 800 euro per maand) en andere studie gerelateerde kosten uit eigen financiële middelen. Scholarship ontvangers moeten nog steeds in staat zijn om hun kosten van levensonderhoud te financieren, volgens de eisen van de Finse Immigratiedienst. Studenten die tijdens de aanvraagperiode 2016 werden geselecteerd om Engels onderwezen bachelor- of masteropleidingen zal niet worden verplicht om collegegeld te betalen en kan niet van toepassing voor de beurzen.

Zorg ervoor dat u ons te volgen op Snapchat!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Fins
 • Zweeds

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MSc » Bekijk BSc's » Bekijk PhD » Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master Of Arts In Collaborative And Industrial Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Het masterprogramma in Collaborative and Industrial Design (CoID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het biedt vaardigheden om te werken met ontwerpondernemers en in verschillende rollen binnen de industrie, het bedrijfsleven, de gemeenschappen, het onderwijs en de overheid. [+]

Geïnteresseerd in uitbreiding van industrieel ontwerp met mensgerichte benaderingen, strategisch denken en onderzoek? Bezoek de Coid.aalto.fi website van het Collaborative and Industrial Design-programma voor spannende verhalen over innovatieve projecten van CoID-studenten, de studentengemeenschap en meer informatie over de cursussen en faculteitsleden.

Doel van het onderwijs (leerresultaten)Inhoudsresultaten

Het masterprogramma in Collaborative and Industrial Design (CoID) richt zich op de rol van design in de samenleving. Het biedt vaardigheden om te werken met ontwerpondernemers en in verschillende rollen binnen de industrie, het bedrijfsleven, de gemeenschappen, het onderwijs en de overheid. Het programma breidt industrieel ontwerp uit naar interactieontwerp, serviceontwerp, co-design en andere opkomende gebieden waarin ontwerpactiviteiten de kwaliteit van het milieu en het leven van mensen kunnen verbeteren. Studenten leren empathische, kritische, strategische en technische vaardigheden die nodig zijn in ontwerpinnovatieprocessen. Ze worden ook aangemoedigd om nieuwe rollen in de ontwerpindustrie te verkennen.... [-]


Master Of Arts In Creative Sustainability

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De internationale masteropleiding Creative Sustainability (CS) is een gezamenlijke masteropleiding aan de School of Arts, Design and Architecture, School of Business en School of Engineering. Wereldwijde en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstscenario's vereisen de versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van milieu-, economische, sociaal-culturele aspecten van onderwijs. [+]

Het masterprogramma Creative Sustainability combineert business, architectuur, gebouwde omgeving, ontwerp en vastgoed om u te helpen nieuwe duurzame oplossingen te creëren. http://acs.aalto.fi

Programma overzicht

Creative Sustainability-programma (CS) biedt een multidisciplinair leerplatform op het gebied van architectuur, gebouwde omgeving, business en design. Het stelt studenten in staat om te studeren en oplossingen te ontwikkelen voor mondiale duurzaamheidsaspecten zoals klimaatverandering, schaarste van hulpbronnen, wereldwijde armoede en sociale en economische ongelijkheid.

Mondiale en lokale uitdagingen vragen om multidisciplinaire benaderingen en de koppeling van milieu-, economische, sociaal-culturele aspecten van onderwijs. CS-programma brengt studenten samen die toegewijd zijn aan het ontwikkelen van systemische oplossingen, werken in multidisciplinaire teams en zichzelf uitdagen met praktische leertaken. De onderzoeken bieden studenten kansen om samen te werken met onderzoeksprojecten, bedrijven, organisaties en studenten uit andere disciplines.... [-]


Master Of Arts In Design Voor Theater, Film En Televisie - Kostuumontwerp

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

The Costume Design Major van het masterprogramma Design for Theatre, Film and Television richt zich op het creëren van de toekomstige professionals op het gebied van kostuumontwerp, ondersteunt de ontwikkeling van een dynamische artistieke visie en een onderzoeksgerichte aanpak voor de podiumkunsten en de film en media-creatieve industrieën. [+]

Zou je Costume Design in de voorhoede van het veld willen studeren? Ben je geïnteresseerd in het verkennen van kostuum vanuit een praktijkgericht perspectief dat de geest stimuleert tot nieuwe concepten en ideeën? Wil je deel uitmaken van internationale evenementen op het gebied van kostuum? The Costume Design Major van het masterprogramma Design for Theatre, Film and Television richt zich op het creëren van de toekomstige professionals op het gebied van kostuumontwerp, ondersteunt de ontwikkeling van een dynamische artistieke visie en een onderzoeksgerichte aanpak voor de podiumkunsten en de film en media-creatieve industrieën.

Doel van het onderwijs

Het Costume Design Major van het masterprogramma Design for Theatre, Film and Television richt zich op de persoonlijke ontwikkeling van de studenten in de artistieke praktijk, door creatief onderzoek en samenwerking, theoretisch en kritisch denken, en streeft naar hun professionele competentie als kostuumontwerpers in projecten voor het scherm en de podiumkunsten. De onderzoeken worden voortdurend verrijkt en geactualiseerd door nieuwe ontwerppraktijken, nieuwe technologieën en baanbrekend onderzoek op dit gebied.... [-]


Master Of Arts In Design Voor Theater, Film En Televisie - Productieontwerp

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste in het ontwerp van de productie bestaat uit het opleiden van artistieke ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de visuele, operationele en productie-eenheid van een filmproductie. [+]

Doel van het onderwijs

De belangrijkste in het ontwerp van de productie bestaat uit het opleiden van artistieke ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de visuele, operationele en productie-eenheid van een filmproductie.

Het doel van het onderwijs is om de persoonlijke artistieke visie van de student te vinden en te verbeteren, om zijn / haar professionele competentie en / of specialisatie uit te breiden en vaardigheden aan te reiken die nodig zijn voor doctorale studies. Samen met brede professionele vaardigheden, is het doel om het vermogen te verkrijgen om het eigen veld van de student op een creatieve en onafhankelijke manier te ontwikkelen. Van masterstudenten wordt verwacht dat ze zelfstandig werken en een actieve rol spelen bij het plannen van hun studie.... [-]


Master Of Arts In Film En Televisie - Bewerken Van Films

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Major in Film Editing, onderdeel van de masteropleiding Film en Televisie, is een voortzetting van de bachelorstudies in filmbewerking. Bacheloropleidingen in deze major bieden een uitstekende basis voor masterstudies. [+]

Doel van het onderwijs

De Major in Film Editing, onderdeel van de masteropleiding Film en Televisie, is een voortzetting van de bachelorstudies in filmbewerking. Bacheloropleidingen in deze major bieden een uitstekende basis voor masterstudies.

De technische, expressieve en beroepsbasis voor het bewerken van films is gelegd in de BA-studies. Het doel van de MA-graad is om de student te ontwikkelen tot een expert van kijken en zien, een verhalenverteller en een kunstenaar. Het beheersen van de structuur en expressie van een documentaire van lange duur en een speelfilm zijn de kern van de leer. De MA-graad biedt ook de mogelijkheid om zich te specialiseren in digitale postproductie, animatie en experimentele film. Het doel van het onderwijs is om een ​​capaciteit te verlenen om verdere studies na te streven.... [-]


Master Of Arts In Film En Televisie - Cinematografie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

In Masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Camerawerk, de student verdiept zijn / haar beroepsbekwaamheid om een ​​grotere beheersing van de totale artistieke, productie en de technische dienst van zijn / haar vakgebied in verschillende film, tv en reclame-producties te bereiken. [+]

Doel van het onderwijs

In Masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Camerawerk, de student verdiept zijn / haar beroepsbekwaamheid om een ​​grotere beheersing van de totale artistieke, productie en de technische dienst van zijn / haar vakgebied in verschillende film, tv en reclame-producties te bereiken. Een student van de filmkunst heeft een brede beheersing van artistieke middelen van expressie, cinematografie methoden en uitdagende technische concepten, uitrusting en werkmethoden. Daarnaast heeft de student raakt vertrouwd met zowel de cameraman de veranderende rol en ook het gebruik van nieuwe artistieke en technische werkwijzen en technieken, samen met innovatief onderzoek met hen verbonden.... [-]


Master Of Arts In Film En Televisie - Documentaire Film

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Het doel van de master Film and Television, major in Documentary Film, is het trainen van visionaire documentaire filmregisseurs die de toekomst van het veld creëren. [+]

Doel van het onderwijs

Het doel van de master Film and Television, major in Documentary Film, is het trainen van visionaire documentaire filmregisseurs die de toekomst van het veld creëren. In masteropleidingen verdiepen de studenten hun visie op theorie, geschiedenis en hedendaagse expressie in het genre en ontwikkelen ze hun competentie in relatie tot het veranderende professionele veld van documentaire film.

Een breder begrip van de ontwikkelingen in het veld en zijn toekomstige mogelijkheden is gebaseerd op de basis van de competentie van de directeur in zijn / haar professionele rol. De richting van de MA diploma film is een belangrijk kader waarbinnen studenten hun specialisatie in het professionele veld van het genre versterken en deelnemen aan het ontwikkelen van een traditie van expressie.... [-]


Master Of Arts In Film En Televisie - Filmgeluid

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Een geluidsontwerper en geluidstechnicus verwerven een uitgebreide kennis van de praktijken, middelen van artistieke expressie, technische uitrusting en theoretische concepten in zijn / haar eigen vakgebied. [+]

Doel van het onderwijs

Master's programma in Film en Televisie, major in Film Sound Design leiden kunstenaars en professionals op om te werken als geluidsontwerpers en geluidstechnici op alle gebieden van de filmproductie. Het doel van masterstudies is om de vaardigheden van de student te verbeteren, vooral op het gebied van geluidsontwerp. De student krijgt meer inzicht in en beheersing van de artistieke, productie- en technische inhoud van zijn / haar vakgebied door middel van cursusmodules en oefenactiviteiten die gestaag toenemen in zijn moeilijkheidsgraad.

Een geluidsontwerper en geluidstechnicus verwerven een uitgebreide kennis van de praktijken, middelen van artistieke expressie, technische uitrusting en theoretische concepten in zijn / haar eigen vakgebied. Een belangrijk doel van het onderwijs is om de talenten en persoonlijkheid van de student verder te ontwikkelen, aanvullende technische en artistieke vaardigheden en basiskennis over het vakgebied en de geschiedenis ervan over te dragen en managementvaardigheden en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.... [-]


Master Of Arts In Film En Televisie - Film Regisseren

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in filmregie versterken van de student directeur ideegeneratie vaardigheden, idee-ontwikkeling, storybuilding en gesproken vaardigheden in aanvulling op de ontwikkeling van de directeur persoonlijk filmische stijl en regisseur identiteit. [+]

De masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in Regie zal geen nieuwe studenten voor het studiejaar 2017-2018 te accepteren.

Doel van het onderwijs Masteropleiding Film and Television, de belangrijkste in filmregie het versterken van de student directeur ideegeneratie vaardigheden, idee-ontwikkeling, storybuilding en gesproken vaardigheden in aanvulling op de ontwikkeling van de directeur persoonlijk filmische stijl en regisseur identiteit.

Master's studies in filmregie verdiepen productie competentie van de student en bieden de vaardigheden om een ​​feature-length film regisseren.

Meer informatie over de onderwijstaal De voertaal in de masteropleiding in film en televisie, de belangrijkste in de film regisseren is Fins. Echter, een deel van de cursussen worden gegeven in het Engels. De mate kan in het Engels worden ingevuld. ... [-]

Master Of Arts In Hedendaags Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het Contemporary Design-programma stelt ontwerpers in staat een artistieke mindset te koesteren in een multidisciplinaire omgeving die zowel designinnovaties als persoonlijke en zakelijke betrokkenheid voedt. In het programma wordt het ontwerp in brede zin opgevat, inclusief experimentele en conceptuele werken uit de sfeer van kritisch en speculatief ontwerp, experimenteel ontwerp, hedendaags ambacht en productontwerp. [+]

Beschrijving van het programma

Het Contemporary Design-programma stelt ontwerpers in staat een artistieke mindset te koesteren in een multidisciplinaire omgeving die zowel designinnovaties als persoonlijke en zakelijke betrokkenheid voedt. In het programma wordt een ontwerp in brede zin begrepen, inclusief experimentele en conceptuele werken uit de sfeer van kritisch en speculatief ontwerp, experimenteel ontwerp, hedendaags ambacht en productontwerp.

Het onderwijs bereidt de studenten voor om hun eigen creatieve en experimentele processen te ontwikkelen om ideeën, concepten en definitieve ontwerpen te verkennen en te materialiseren. Naast hun eigen creatieve werk studeren studenten in multidisciplinaire teams en ontwikkelen ze hun vaardigheden om hun ontwerpwerken en talent te presenteren, tentoonstellen, produceren en commercialiseren.... [-]


Master Of Arts In Interieurarchitectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Interieurarchitectuur richt zich op de hechte, menselijke schaal van ruimte en meubilair, gebruikt om betekenis en waarde te creëren voor mensen en organisaties en om de dagelijkse leefomgeving te transformeren en te vernieuwen. Omgaan met het ontwerp van directe binnen- en buitenomgevingen vereist interieurarchitectuur een goed begrip van menselijke ambities en cultuur, de lichamelijke ervaring en de zintuigen, en de ruimtelijke, materiële en technologische middelen om aan deze behoeften te voldoen. [+]

Doel van het onderwijs

Interieurarchitectuur richt zich op de hechte, menselijke schaal van ruimte en meubilair, gebruikt om betekenis en waarde te creëren voor mensen en organisaties en om de dagelijkse leefomgeving te transformeren en te vernieuwen. Omgaan met het ontwerp van directe binnen- en buitenomgevingen vereist interieurarchitectuur een goed begrip van menselijke ambities en cultuur, de lichamelijke ervaring en de zintuigen, en de ruimtelijke, materiële en technologische middelen om aan deze behoeften te voldoen. Een bekwame interieurarchitect is in staat verschillende elementen te integreren in functionele en ervaringsgerichte ontwerpoplossingen die niet alleen de verwachtingen van gebruikers en klanten overtreffen, maar ook sociaal, ecologisch en economisch duurzaam zijn.... [-]


Master Of Arts In International Design Bedrijfsbeheer

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding International Design Business Management (IDBM) is een tegoedmerk van 120 ECTS tussen de Aalto University School of Arts, Design and Architecture, School of Science en School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/

Doel van het onderwijs

De masteropleiding International Design Business Management (IDBM) is een gezamenlijk onderwijs- en onderzoeksplatform van alle Aalto Universitaire scholen (School voor Kunsten, Ontwerp en Architectuur, School of Business, en scholen voor wetenschappen en technologie). Het programma wordt volledig in het Engels gegeven. Het eerste studiejaar bestaat uit een reeks intensieve verplichte studiemodules in alle drie de vakgebieden en vereist een voltijdse toewijding. Het tweede studiejaar is flexibeler om aan individuele behoeften en interesses te voldoen.

IDBM leidt studenten op met kunst-, bedrijfs-, wetenschappelijke en technische achtergronden als T-vormige professionals die hen een strategisch zicht bieden op creatief leiderschap en management van internationale, op design gerichte bedrijven, activiteiten en product- en dienstenontwikkeling. Het doel is om kennis op te doen in meerdere disciplines en om te leren om de eigen disciplinaire expertise te verbinden met een breder multidisciplinair, interdisciplinair en transdisciplinair ontwerp. De globale aanpak van het IDBM-programma bereidt studenten voor op werken in multiculturele omgevingen en werkt over nationale en culturele grenzen heen. Afgestudeerden van het IDBM-programma kunnen initiatieven en andere individuen beheren en leiden om nieuwe zakelijke ondernemingen te starten binnen mondiale omgevingen.... [-]


Master Of Arts In Mode, Kleding En Textielontwerp

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het programma verdiept en breidt de vaardigheden van de studenten uit in mode, kleding, textiel en collectieontwerp op een hoog artistiek en professioneel niveau, strategisch denken en het creëren, coördineren en leiden van mode- en ontwerpconceptenprocessen. [+]

Holistisch denken, creativiteit en innovatie vormen de kern van mode, kleding en textielstudies. Ben je geïnteresseerd om meer te ontdekken? Bezoek de mode-, kleding- en textielprogramma-website http://fact.aalto.fi/ voor cursushoogtepunten, spannende beelden van het werk van onze studenten en meer informatie over de studiekansen en faculteitsleden.

Doel van het onderwijs (leerresultaten)Inhoudsresultaten

Het programma verdiept en breidt de vaardigheden van de studenten in mode, kleding en textielontwerp uit op een hoog artistiek en professioneel niveau. Studenten ontwikkelen hun creatieve visie en managementvaardigheden voor mode, kleding, textiel en collectieontwerp. Het ontwerpproces omvat het hele traject van concept en eerste ontwerp tot marketing en verkoop. Creativiteit en nieuwe vooruitstrevende ideeën worden benadrukt bij elke stap van het proces. De kern van het programma is het begrijpen van het modesysteem en de impact ervan op de maatschappij en het bedrijfsleven. Fundamenteel en toegepast inzicht in duurzaamheidskwesties in mode- en textielgebied wordt geboden. Studenten worden uitgedaagd om de mogelijkheden van nieuwe technologieën, nieuwe materialen en innovatieve ontwerpoplossingen in zowel fysieke als digitale media te verkennen.... [-]


Master Of Arts In New Media - Gameontwerp En -productie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Ben je geïnteresseerd in het leren van game design en productie met toonaangevende professionals in een internationale sfeer? Game Design and Production is een hoofdvak binnen de masteropleiding Nieuwe media en richt zich op het ontwerpen van games voor interactieve digitale media. Het onderwijs is projectgericht en biedt een unieke mogelijkheid om vaardigheden voor gameontwerp te ontwikkelen en tegelijkertijd conceptueel inzicht in games te ontwikkelen. [+]

Ben je geïnteresseerd in het leren van game design en productie met toonaangevende professionals in een internationale sfeer? Game Design and Production is een hoofdvak binnen de masteropleiding Nieuwe media en richt zich op het ontwerpen van games voor interactieve digitale media. Het onderwijs is projectgericht en biedt een unieke mogelijkheid om vaardigheden voor gameontwerp te ontwikkelen en tegelijkertijd conceptueel inzicht in games te ontwikkelen. Je zult je vaardigheden verdiepen op basis van een persoonlijk studieplan. Multidisciplinariteit wordt benadrukt door de zeer diverse achtergronden van studenten - men kan zich aanmelden bij elke bacheloropleiding en de studenten zijn programmeurs, 3D-kunstenaars, animators, creatieve schrijvers, architecten en zelfs psychologen. Het lerarennetwerk omvat professionals uit de topspelindustrie en game-wetenschappers. Het programma wordt in het Engels gegeven en studenten kunnen hun scriptie in het Fins, Zweeds of Engels schrijven.... [-]


Master Of Arts In New Media - Geluid In Nieuwe Media

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Ben je gepassioneerd over het ontdekken en verbreden van de reikwijdte van geluidsontwerp in het digitale tijdperk? Welkom bij het bestuderen van geluid in nieuwe media, hoofdvak. Het onderwijs is projectgericht en sluit aan bij de praktijk met theorie. Het combineert kunst, design en media-gedreven aspecten van geluid, met een breed scala aan disciplines, van conceptontwerp tot live-uitvoering en van storytelling tot programmeren. [+]

Ben je gepassioneerd over het ontdekken en verbreden van de reikwijdte van geluidsontwerp in het digitale tijdperk? Welkom bij het bestuderen van geluid in nieuwe media, hoofdvak. Het onderwijs is projectgericht en sluit aan bij de praktijk met theorie. Het combineert kunst, design en media-gedreven aspecten van geluid, met een breed scala aan disciplines, van conceptontwerp tot live-uitvoering en van storytelling tot programmeren. Het onderwijs is volledig in het Engels en studenten kunnen hun masterscriptie in het Fins, Zweeds of Engels schrijven.

Leerresultaten

De algemene leerdoelen van Sound in New Media zijn de volgende kerncompetenties, die de studenten tijdens hun studie zullen ontwikkelen:... [-]


Master Of Arts In New Media - Nieuw Ontwerp En Productie Van Media

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Wilt u de opwindende mogelijkheden ontdekken die nieuwe digitale technologie biedt voor communicatie, interactie en expressie - en een carrière vinden waarin u uw creativiteit kunt gebruiken? Nieuwe Media Design en Productie is een belangrijk onderwerp binnen de masteropleiding Nieuwe media, met de nadruk op kunst en design in interactieve media. [+]

Wilt u de opwindende mogelijkheden ontdekken die nieuwe digitale technologie biedt voor communicatie, interactie en expressie - en een carrière vinden waarin u uw creativiteit kunt gebruiken? Nieuwe Media Design en Productie is een belangrijk onderwerp binnen de masteropleiding Nieuwe media, met de nadruk op kunst en design in interactieve media. Het onderwijs is projectgericht en combineert praktijk met theorie. Je kunt je richten op dynamische visualisatie, kunst

Leerresultaten

Afgestudeerden van het programma hebben

het vermogen om de complexe eisen van nieuwe media te begrijpen en de vaardigheden voor creatieve samenwerking, conceptontwikkeling, ontwerp en realisatieeen brede kennis over verschillende disciplines heen, naast een verdieping van de kennis in de eigen speciale expertisehet vermogen om gevestigde ontwerptradities kritisch te analyseren en te ontwikkelenhet vermogen om hun professionele competentie uit te breideneen goede basis om externe of doctorale studies voort te zetten... [-]

Master Of Arts In Nordic Visual Studies And Art Education (NoVA)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Nordic Visual Studies en Kunsteducatie (NoVA) leidt professionals en onderzoekers op, om een ​​goed begrip te krijgen van de beste Scandinavische praktijken en tradities in kunsteducatie en visuele communicatie, en relevante competenties te geven. [+]

Nordic Visual Studies en Kunsteducatie (NoVA) leidt hedendaagse kunst- en visuele cultuurprofessionals en onderzoekers op om een ​​goed begrip te krijgen van de beste Scandinavische praktijken en tradities in kunsteducatie en visuele communicatie.

Via het NoVA-onderwijs bereikt u relevante competenties en pedagogische interactievaardigheden voor het werken in interculturele en internationale onderwijssituaties en -omgevingen. Als student kun je je richten op lesgeven, produceren, ontwerpen, begeleiden en consulentaken op verschillende niveaus van scholing, of op het gebied van kunst en visuele en mediacultuur, sociale sectoren en het bedrijfsleven. Onderwijs wordt verzorgd door faculteit van drie Noordse universiteiten / hogescholen, en het programma staat open voor internationale studenten. NoVA bouwt voort op Scandinavische competenties en expertise, die verband houden met de huidige discussies op het gebied van internationaal kunstonderwijs.... [-]


Master Of Arts In Photography

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Welkom bij de masteropleiding fotografie aan de Aalto Universiteit! Ons programma biedt een opleiding op hoog niveau en de studies maken de ontwikkeling mogelijk van geavanceerde professionele competentie, expressieve vaardigheden en theoretisch denken. [+]

Welkom bij de masteropleiding fotografie aan de Aalto Universiteit! In The School of Arts, Design and Architecture ontmoet theorie de praktijk. Ons programma biedt een opleiding op hoog niveau, en de studies maken de ontwikkeling mogelijk van geavanceerde professionele competentie, expressieve vaardigheden en theoretisch denken. Een sterke artistieke visie en het vermogen om conceptueel te denken zijn de belangrijkste doelstellingen van het programma. Studenten ontwikkelen hun artistieke en professionele vaardigheden in hun eigen projecten en praktijk. De universiteit bevindt zich in het metropoolgebied van Helsinki. Onze eenheid is de thuisbasis van de Helsinki School en de internationale onderzoeksconferentie Helsinki Photomedia.... [-]


Master Of Arts In Visual Communication Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Visuele communicatie verandert snel. Ontwerpdenken omvat nu nieuwe vormen zoals verhalen vertellen, ervaringen en gegevensvisualisatie. Onze programma's vertegenwoordigen een uitgebreide transmediale discipline van communicatie en expressie. Als het op verhalen aankomt, hebben veel creatievelingen die: grafische ontwerpers, auteurs, animators, illustrators van afbeeldingen en kinderboekillustrators. Wees een ontdekkingsreiziger die visuals gebruikt om overtuigende originele content te maken in onze Visual Narrative major. Evenzo neemt de vraag naar goed ontworpen infographics toe. Onze grote voor informatieontwerp heeft toepassingen die veel verder gaan dan de traditionele ontwerpberoepen. Toepassen om op data gebaseerde berichten te maken die zingen. [+]

Visuele communicatie verandert snel. Ontwerpdenken omvat nu nieuwe vormen zoals verhalen vertellen, ervaringen en gegevensvisualisatie. Ons programma vertegenwoordigt een uitgebreide transmediale discipline van communicatie en expressie. Als het op verhalen aankomt, hebben veel creatievelingen die: grafische ontwerpers, auteurs, animators, illustrators van afbeeldingen en kinderboekillustrators. Wees een ontdekkingsreiziger die visuals gebruikt om overtuigende originele inhoud te creëren in onze concentratie in Visual Narrative. Evenzo neemt de vraag naar goed ontworpen infographics toe. Onze concentratie in Information Design heeft toepassingen die veel verder gaan dan de traditionele ontwerpberoepen. Toepassen om op data gebaseerde berichten te maken die zingen.... [-]


Master Of Arts In Visual Cultures, Curating And Contemporary Art

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) is een tweejarig transdisciplinair masterprogramma dat nieuwe kennis en praktijken onderzoekt op de kruispunten van visuele culturen, curating en hedendaagse kunst. [+]

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) is een tweejarig transdisciplinair masterprogramma dat nieuwe kennis en praktijken onderzoekt op de kruispunten van visuele culturen, curating en hedendaagse kunst. We faciliteren studenten om hun eigen praktijken binnen en tussen deze contexten te ontwikkelen en contextualiseren. Het programma staat open voor kunstenaars, curatoren, wetenschappers en beoefenaars met verschillende achtergronden en ervaring, die op zoek zijn naar mogelijkheden om de paradigma's van hedendaagse kunst en de wereld om ons heen te begrijpen, uit te dagen en te veranderen.

Doel van het onderwijs (leerresultaten)

ViCCA onderzoekt kunst in een nieuwe context. Centraal in het programma staan ​​de nieuwe en opkomende professionele praktijken, die worden geboren en ontwikkeld in de nieuwe ruimtes van culturele productie. In het programma worden kunst en nieuwe professionele bureaus verkend binnen het verbrede veld van visuele culturen.... [-]


MSc

Burgerlijk Ingenieur Natuurkunde

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Studies bij Technische Natuurkunde het creëren van een basis voor de technologische toepassingen van de fysica en open de deuren voor verschillende carrières in de industrie, wetenschap en onderzoek. [+]

Vind nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst!

Studies bij Technische Natuurkunde het creëren van een basis voor de technologische toepassingen van de fysica en open de deuren voor verschillende carrières in de industrie, wetenschap en onderzoek. Een diepgaande kennis van natuurkunde en wiskunde kunnen worden toegepast in het vinden van nieuwe oplossingen voor zowel hedendaagse en uitdagingen toekomstige's.

Masteropleiding in Technische Natuurkunde is sterk onderzoek dat gericht. Bijna de helft van de MSc afgestudeerden verder in de richting van een doctoraat. De focusgebieden variëren van experimentele en theoretische materialen natuurkunde aan nanofysica en nanowetenschap, en om nieuwe energie-oplossingen. De opleiding onderscheidt zich van een meer klassieke universiteit natuurkunde in de nabijheid van concrete, praktische onderzoeksvragen. De verbinding met real-life problemen is erg sterk.... [-]


Master Of Science In Accounting

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Accounting biedt studenten met diepgaande expertise in de productie en het gebruik van de financiële informatie. Boekhouding is een waardevol instrument voor het vinden van financieel solide, werkbare oplossingen voor vaak complexe en ambigue bestuurlijke uitdagingen. [+]

De masteropleiding in Accounting biedt studenten met diepgaande expertise in de productie en het gebruik van de financiële informatie.

Boekhouding is een waardevol instrument voor het vinden van financieel solide, werkbare oplossingen voor vaak complexe en ambigue bestuurlijke uitdagingen. In de boekhouding masteropleiding leer je een werkelijk wereldwijde taal van het bedrijfsleven en enterprise management.

Betrouwbaar, valide en gerichte financiële informatie, zowel voor de financiële boekhouding en management accounting doeleinden wordt steeds belangrijker in de vaak turbulente hedendaagse organisaties.

studie Experience

De inhoud en de focus van de masteropleiding in Accounting verschillen volgens zijn twee optionele gebieden van specialisatie. U kunt specialiseren in een of twee van de volgende gebieden:... [-]


Master Of Science In Automatisering En Elektrotechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding in Automatisering en Elektrotechniek is een breed multidisciplinair programma dat afgestudeerden met een vermogen om te werken in en tussen een breed scala van gebieden - variërend van traditionele elektrotechniek en energie sectoren Biomedical Engineering, Regeltechniek en Robotics. Puttend uit uitgebreid onderzoek in wiskunde en natuurwetenschappen, het curriculum is flexibel en geeft studenten de mogelijkheid om een ​​unieke combinatie van cursussen te bestuderen om hun eigen belangen te passen. [+]

Masteropleiding in Automatisering en Elektrotechniek is een breed multidisciplinair programma dat afgestudeerden met een vermogen om te werken in en tussen een breed scala van gebieden - variërend van traditionele elektrotechniek en energie sectoren Biomedical Engineering, Regeltechniek en Robotics. Puttend uit uitgebreid onderzoek in wiskunde en natuurwetenschappen, het curriculum is flexibel en geeft studenten de mogelijkheid om een ​​unieke combinatie van cursussen te bestuderen om hun eigen belangen te passen.

De belangrijkste thema's in het programma zijn duurzaamheid, zoals energie-efficiëntie, intelligente transportsystemen; gedistribueerde en netwerksystemen, zoals smart grid, smart leefomgeving, veiligheid en beveiliging in gedistribueerde / genetwerkte systemen; sensing en het waarnemen van de omgeving, bijvoorbeeld microsensoren, machine waarneming; overgang van automatisering tot autonomie en persoonlijke gezondheidszorg.... [-]


Master of Science in Chemical, Biochemical and Materials Engineering - Functional Materials

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

[+]

Studieprogramma

[-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Akoestiek En Audiotechnologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De belangrijkste in Akoestiek en Audio Technology geeft fundamentele kennis over akoestische fenomenen, het menselijk gehoor en audio technologieën en vergemakkelijkt ook de studenten om de kennis toe te passen in de praktijk. Akoestiek en Audio Technology is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). [+]

De Major in Akoestiek en Audio Technology geeft fundamentele kennis over akoestische fenomenen, het menselijk gehoor en audio technologieën en vergemakkelijkt ook de studenten om de kennis toe te passen in de praktijk. Akoestiek en Audio Technology is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS).

De doelstelling van de belangrijkste is dat de leerlingen hun leerresultaten flexibel kunnen gebruiken in verschillende taken in de industrie en in de academische wereld. Bijvoorbeeld, moet de student weten waarom en hoe modern lossy audio codecs (mp3, AAC) werk, of hij / zij moet in staat zijn om te meten, begrijpen van de perceptuele aspecten, en het ontwerp van de akoestiek van een klaslokaal of een geluidswal. Sommige voorbeeld velden waar de studenten worden verwacht bekwaam te zijn en zijn geluidsopname en weergave, audio codering, muziek technologie, akoestische metingen, actieve ruisonderdrukking, audio signaalverwerking, ruimte en bouw akoestiek en omgevingslawaai.... [-]


Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Communicatie-engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Communicatie Techniek belangrijke richt zich op communicatie en netwerktechnologie, netwerken bedrijfsleven en human centric communicatie. Afhankelijk van uw interesse, kunt u de studies meer in de richting van Internet Technologies, draadloze communicatie of Communications Ecosystem richten. [+]

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is in de voorhoede van de digitale revolutie, die radicaal de wereld is het transformeren zoals wij die kennen. Er is een constante behoefte aan goed afgerond communicatie ingenieurs met grote kennis van de technologie fundamentals, diepgaande programmeervaardigheden en goed begrip van de bedrijfsdynamiek. Bij Aalto kunt u een echte game changer in het veld te worden.

studieprogramma Communicatie Techniek belangrijke richt zich op communicatie en netwerktechnologie, netwerken bedrijfsleven en human centric communicatie. Afhankelijk van uw interesse, kunt u de studies meer in de richting van Internet Technologies, draadloze communicatie of Communications Ecosystem richten. Wireless Communications: U leert over modern draadloos communicatiesysteem architecturen (LTE, 5G), signaalverwerking methoden, resource controlemethoden en de daarmee samenhangende spectrum management vraagstukken. Je handen krijgt ook ervaring met state of the art laboratorium apparatuur en kan meedoen met software defined radio gebaseerde implementatie en experimenteren werk te krijgen. Internet Technologies: Je leert hoe het internet werkt echt en evolueert en hoe u nieuwe protocollen en diensten ontwerpen en te implementeren, en beveilig uw netwerk. We hebben betrekking op vaste, mobiele, zakelijke en wide area networks en het gebruik ervan voor de huidige en toekomstige toepassingen. U leert ook hoe de netwerken kunnen worden gevirtualiseerd. Communicatie Ecosysteem: U leert over operator bedrijf, naar techno-economische analyse van communicatiesystemen en diensten uit te voeren en aan de behoeften van eindgebruikers en gedrag te begrijpen. U kunt zich ook richten op user interface design. ... [-]

Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Game Design En Productie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Game Design and Production is een multidisciplinaire belangrijk dat een hechte integratie van leerlingen met verschillende achtergronden. Hands on met geesten op - te creëren en analyseren van games, experimenteren met nieuwe technologieën en design benaderingen, en voldoen aan de briljante mensen met wie om de toekomst op te bouwen. [+]

Droomt u van het zijn een game-changer in een van de heetste van vandaag industrieën?

Game Design and Production is een multidisciplinair belangrijk dat een hechte integratie van leerlingen met verschillende achtergronden. Hands on met geesten op - te creëren en analyseren van games, experimenteren met nieuwe technologieën en design benaderingen, en voldoen aan de briljante mensen met wie om de toekomst op te bouwen.

Aan de School of Science, Game Design en Productie is een van de acht majors aangeboden in de masteropleiding in Computer, Communicatie- en Informatiewetenschappen (CCIS). Studies in het programma zijn gebaseerd op zowel de recente wetenschappelijke onderzoek en industriële state-of-the-art.... [-]


Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Informatica

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Master's degree in Computer Science geeft je een kans om de wereld te veranderen. Software is essentieel onderdeel van de industrie, handel, gezondheidszorg, media, en zelfs kunst. Nieuwe innovaties zijn vaak gebaseerd op nieuwe technologieën zoals cloud computing, web, en big data. [+]

Bestudeer een all-round graad in computerwetenschappen en krijgen de kans om de toekomst te beïnvloeden!

Master's degree in Computer Science geeft u de mogelijkheid om de wereld te veranderen. Software is essentieel onderdeel van de industrie, handel, gezondheidszorg, media, en zelfs kunst. Nieuwe innovaties zijn vaak gebaseerd op nieuwe technologieën zoals cloud computing, web, en big data.

In de de afdeling Informatica alle masterniveau cursussen worden gegeven in het Engels. Wij geloven in flexibiliteit: studenten kunnen hun eigen studie plannen, bestaande uit de kern en specialisatie cursussen op te bouwen. De kern cursussen geven u een sterke basis in algoritmen, computer graphics, machine learning, besturingssystemen, beveiliging, user interfaces, web software-ontwikkeling, enz. De specialisatie cursussen zijn onderverdeeld in vijf tracks.... [-]


Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Machine Learning En Data Mining

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Machine learning is een van de sterke punten van Aalto University. Deze gedegen opleiding in de moderne computationele data-analyse geeft u uitstekende mogelijkheden voor een carrière in onderzoeksinstellingen of in de private sector in de zich snel ontwikkelende gebied van machine learning, data science en kunstmatige intelligentie. [+]

Wilt u de toekomst van intelligente machines te bouwen?

Machine learning is een van de sterke punten van Aalto University. Deze gedegen opleiding in de moderne computationele data-analyse geeft u uitstekende mogelijkheden voor een carrière in onderzoeksinstellingen of in de private sector in de zich snel ontwikkelende gebied van machine learning, data science en kunstmatige intelligentie. Nog belangrijker, machine learning is gewoon uitdagend en interessant - wat is er beter dan het oplossen van spannende en belangrijke problemen met zich snel ontwikkelende nieuwe combinaties van wiskunde, statistiek en informatica zou kunnen zijn?

De regels voor machine learning en data mining van toepassing zijn en die nodig zijn in een breed scala van gebieden, variërend van procesindustrie om gegevens wetenschap. Recente speerpunt toepassingsgebieden zijn... [-]


Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Security En Mobile Computing

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Studies in Veiligheid en Mobile Computing geven de studenten een brede kennis van de nieuwste en toekomstige technologieën voor veilige mobiele en cloud computing-systemen. [+]

Het verwerven van een onderwijs van wereldklasse in informatiebeveiliging bij Aalto University!

Studies in Veiligheid en Mobile Computing geven de studenten een brede kennis van de nieuwste en toekomstige technologieën voor veilige mobiele en cloud computing-systemen. Studenten zullen zowel praktisch technische kennis en theoretische inzichten te krijgen in

beveiligde systems engineering, gedistribueerde applicatie-ontwikkeling, netwerk en service architecturen en mobiele en cloud platformen.

Wij geloven in het combineren van security expertise product ontwikkeling van vaardigheden.

Voor nieuwe studenten, de belangrijkste combineert drie eerdere studie modules: masteropleiding Veiligheid en Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Services en veiligheid belangrijk, evenals de Secure Systems volgen in Computer Science major.... [-]


Master Of Science In Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Software En Service Engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De software en service engineering studies uit te rusten studenten met de vaardigheden die van de hoogste waarde voor moderne organisaties zal zijn. Studenten leren hoe te ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten. Ze zich ontwikkelen tot zelfstandige denkers die in staat de aanpak van complexe, real-world problemen, rekening houdend met de menselijke, maatschappelijke en organisatorische factoren. [+]

Word lid van software en service engineering en het verwerven van de vaardigheden voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten!

Digitale producten en diensten zijn van cruciaal belang voor de economie, de samenleving en het menselijk welzijn. Ze laten bedrijven verder te gaan dan de traditionele grenzen, aanboren van nieuwe mogelijkheden en bereiken exponentiële groei.

De software en service engineering studies uit te rusten studenten met de vaardigheden die van de hoogste waarde voor moderne organisaties zal zijn. Studenten leren hoe te ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten. Ze zich ontwikkelen tot zelfstandige denkers die in staat de aanpak van complexe, real-world problemen, rekening houdend met de menselijke, maatschappelijke en organisatorische factoren.... [-]


Master Of Science In De Architectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Architectuur is een gebied van de technologie en van de kunst. Architectuur onderwijs combineert kennis gebaseerde professionele materiaal en artistieke inzicht en expressie vaardigheden. [+]

Architectuur is een gebied van de technologie en van de kunst. Architectuur onderwijs combineert kennis gebaseerde professioneel materiaal en artistieke inzicht en expressie vaardigheden. Een architect moet kunnen problemen vanuit verschillende richtingen, dat is de reden voor de brede basis van de mate architectuur. De huidige karakter van het onderwijs ontwikkelt de student wetenschappelijke en artistieke denken met betrekking tot de bouw van een maatschappelijk verantwoorde en duurzame toekomst.

Doel van het onderwijs

De leerresultaten zijn gebaseerd op de voorschriften van de EU-richtlijn die geldt voor het nastreven van de professionele activiteiten van een architect (Richtlijn 2005/36 / EG van het Europees Parlement en de Raad betreffende de erkenning van beroepskwalificaties). Volgens de richtlijn, een architectonisch mate voldoet aan de verwachtingen van de bouwsector en maakt het ook mogelijk een carrière buiten Finland.... [-]


Master Of Science In De Beveiligings- En Cloudcomputing (SECCLO) (Erasmus Mundus)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

SECCLO richt zich op twee specifieke aspecten van moderne computersystemen: cloud computing, wat een brede betekenis heeft, betekent sterk gedistribueerde en schaalbare berekeningen en gegevensopslag in datacenters, evenals fysiek toegankelijke apparaten en informatiebeveiliging, wat bescherming van berekening, communicatie en gegevens van ongeoorloofde toegang. Hoewel cloud computing een zeer technisch gebied is dat direct de implementatie van moderne ICT-diensten mogelijk maakt, is informatiebeveiliging een transversale vereiste die zowel technische als niet-technische kwesties omvat. [+]

Twee landen, twee universiteiten en een dubbele graad in informatiebeveiliging!

Onze toepassingsperiode is begonnen! Kijk op onze website voor meer informatie.

Master's programma Veiligheid en Cloud Computing (SECCLO) is een twee jaar durende double degree-programma dat studenten een breed inzicht biedt in de nieuwste en toekomstige technologieën voor veilige cloud- en mobiele computersystemen. Studenten zullen zowel praktische technische kennis als theoretische inzichten verwerven

veilige systems engineering,gedistribueerde applicatie-ontwikkeling,netwerk- en service-architecturen, encloud en mobiele platforms.

SECCLO richt zich op twee specifieke aspecten van moderne computersystemen: cloud computing , wat een brede betekenis heeft, betekent sterk gedistribueerde en schaalbare berekeningen en gegevensopslag in datacenters, evenals fysiek toegankelijke apparaten en informatiebeveiliging , wat bescherming van computer-, communicatie- en gegevens van ongeoorloofde toegang. Hoewel cloud computing een zeer technisch gebied is dat direct de implementatie van moderne ICT-diensten mogelijk maakt, is informatiebeveiliging een transversale vereiste die zowel technische als niet-technische kwesties omvat.... [-]


Master Of Science In De Bouw Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Building Technology biedt studenten uitgebreide academische en professionele kennis van de verschillende disciplines binnen de civiele en structurele engineering. [+]

De Masteropleiding in Building Technology biedt studenten uitgebreide academische en professionele kennis van de verschillende disciplines binnen de civiele en structurele engineering.

Civiele techniek speelt een belangrijke rol in het creëren van een veilige en gezonde gebouwde omgeving, die essentiële elementen van het dagelijks leven en welzijn zijn. De combinatie van de wereldwijde behoefte aan energie-efficiëntie en duurzaamheid met de kenmerken van een goede leefomgeving vereist theoretische kennis, professionele vaardigheden en een brede-minded houding.

Het programma behandelt het ontwerp, de bouw, het gebruik en het onderhoud van civieltechnische constructies, zoals gebouwen en bruggen. Met zijn vier hoofdonderwerpen - structurele techniek, de bouw prestaties, bouwmanagement en minerale stoffen - het programma biedt studenten met kennis en vaardigheden essentieel voor de toekomstige loopbaan in de industrie, onderzoek, onderwijs of autoriteit. Op basis van de individuele keuzes, kan de student zijn gespecialiseerd in onderwerpen zoals het bouwen van het energieverbruik, het bouwen van diensten technologie, reparatie en onderhoud, kwaliteit van de binnenlucht en brandveiligheid engineering.... [-]


Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Biomassa Raffinage

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking.... [-]


Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Biotechnologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking.... [-]


Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Chemie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking.... [-]


Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Chemische En Procestechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking.... [-]


Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Duurzame Metalen Verwerking

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De aandachtsgebieden van het onderwijs zijn het duurzaam gebruik en verwerking van natuurlijke hulpbronnen en nieuwe materialen, met inbegrip van hun technische toepassingen. In de studies naar de grote, studenten verwerven geavanceerde kennis op een bepaald gebied van biotechnologie, chemische technologie of materiaal wetenschap en technologie. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking.... [-]


Master Of Science In De Chemische, Biochemische En Materiaalkunde - Vezel En Polymeer-engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De eindtermen van de masteropleiding zijn gebaseerd op de voor onderwijs leidt tot een Master of Science (Technology) doelstellingen, zoals gedefinieerd in de mate reglementen van de School of Chemical Technology. De eindtermen van de opleiding worden nader gespecificeerd in de gevaren van zware en lesmateriaal dat beschrijvingen van leerresultaten. [+]

De School of Chemical Technology combineert natuurwetenschappen en techniek op een unieke manier. Dit maakt het mogelijk de resultaten van ons onderzoek worden verfijnd een lange weg en in de praktijk gebracht als klaar producten en processen. Elke innovatie beveiligt zowel onze hernieuwbare en niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen voor de toekomst.

De school verzorgt onderwijs voor een breed scala van verantwoorde toekomstige professionals. M.Sc. en Ph.D. afgestudeerden in de technologie werk in diverse posities in Finland de grootste industriële sectoren, in de metaal- en elektronica-industrie, houtverwerkende industrie en de chemische, farmaceutische, biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Het onderzoek en onderwijs worden ondersteund door een uitgebreid internationaal wetenschappelijk en industrieel netwerk samenwerking.... [-]


Master Of Science In De Computer-, Communicatie- En Informatiewetenschappen - Mens-computerinteractie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Human-Computer Interaction is een nieuwe multidisciplinaire major die voortbouwt op het succes van onze eerdere educatieve inspanningen: Interactive Technologies-track, Information Networks-programma en Usability School van Aalto University, en Interactive Systems van de Universiteit van Helsinki. De major heeft sterke banden met andere majors in de masteropleiding Computer, Communicatie en Informatiewetenschappen (CCIS). [+]

Word expert in mens-computerinteractie!

Snelle vorderingen in hardware, algoritmen, software en netwerken hebben enorme nieuwe mogelijkheden voor menselijk gebruik van informatietechnologie geopend. Studies in Human-Computer Interaction (HCI) bereiden toekomstige experts en leiders voor die de geavanceerde methodologie gebruiken voor het ontwerpen en ontwikkelen van informatietechnologie ten behoeve van mensen.

Human-Computer Interaction is een nieuwe multidisciplinaire major die voortbouwt op het succes van onze eerdere educatieve inspanningen: Interactive Technologies-track, Information Networks-programma en Usability School van Aalto University, en Interactive Systems van de Universiteit van Helsinki. De major heeft sterke banden met andere majors in de masteropleiding Computer, Communicatie en Informatiewetenschappen (CCIS).... [-]


Master Of Science In De Creatieve Duurzaamheid - M.Sc. Graad In De Architectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De internationale masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een gezamenlijke masteropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Business en de School of Engineering. [+]

Doel van het onderwijs

The International Masteropleiding Creative Sustainability (CS) is een gezamenlijke masteropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, School of Business en de School of Engineering. Het programma maakt een multidisciplinair leerplatform op het gebied van architectuur, business, design en vastgoed. Het programma brengt studenten uit verschillende vakgebieden om te studeren in multidisciplinaire teams die inzicht in de verschillende disciplines verhoogt en maakt het aanpassen van een holistische benadering. Dit activeert de studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor de mens omgevingen te creëren met het doel om een ​​maatschappelijk verantwoorde en duurzame toekomst op te bouwen.... [-]


Master Of Science In De Creatieve Duurzaamheid - M.Sc. Graad In De Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een opleiding georganiseerd in samenwerking van de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, de School of Business en de School of Engineering. [+]

De masteropleiding in Creative Sustainability (CS) is een opleiding georganiseerd in samenwerking van de Aalto University School voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, de School of Business en de School of Engineering. Aan de School of Engineering, is het mogelijk om te studeren in de richting van de MSc (Tech) diploma en in dit geval de belangrijkste is Creative Duurzaamheid in Real Estate.

Globale en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstige scenario's vereisen een versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van ecologische, economische, sociaal-culturele aspecten in het onderwijs. Het programma biedt een multidisciplinair leerplatform op het gebied van architectuur, zaken, ontwerp en onroerend goed voor het omgaan met de aanzienlijke uitdagingen ontwikkeling van duurzaamheid die achtergrond is in de klimaatverandering, wereldwijde armoede, sociale en economische ongelijkheid, demografische veranderingen en de aanpassing aan de snelle wereldwijde economische veranderingen. De CS programma brengt studenten uit verschillende vakgebieden om te studeren in multidisciplinaire teams die begrip van verschillende achtergronden vergroot en biedt studenten de mogelijkheden om samen te werken met het onderzoek van projecten, bedrijven, organisaties en studenten uit andere disciplines.... [-]


Master Of Science In De Economische Wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in de economie ontwikkelt de mogelijkheid om de economische theorie van toepassing op een breed scala van economische verschijnselen. [+]

De masteropleiding in de economie ontwikkelt de mogelijkheid om de economische theorie van toepassing op een breed scala van economische verschijnselen.

Het programma kwalificeert studenten om de verbinding tussen micro- en macro-economische vragen te begrijpen en om de causaliteit tussen dergelijke vragen te zien.

Het programma leidt studenten met de juiste econometrische en mathematische instrumenten van de analyse van de economische problemen en problemen aan te pakken. Studenten worden opgeleid om te analyseren, organiseren en hun analyses effectief te communiceren.

Studie Experience

De masteropleiding in de Economie is gestructureerd om ervoor te zorgen internationaal vergelijkbare kwalificaties en een levenslange menselijk kapitaal. Het programma is vooral sterk op het gebied van Internationale Economie (inclusief Ontwikkelingseconomie) en Applied Micro-economie (waaronder milieu en energie Economie, Arbeid en Personeel Economie, Industriële organisatie, en Game Theory).... [-]


Master Of Science In De Europese Mijnbouw, Mineralen En Milieuprogramma (EMMEP)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Europese Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP) is een masteropleiding georganiseerd in de internationale samenwerking tussen de drie Europa's toonaangevende universiteiten in Mining and Resource Engineering. [+]

Europese Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP) is een masteropleiding georganiseerd in de internationale samenwerking tussen de drie Europa's toonaangevende universiteiten in Mining and Resource Techniek:

Technische Universiteit Delft (Nederland) Aalto University (Finland), RWTH Aken (Duitsland)

EMMEP bouwt voort op de sterke punten en de complementaire expertise van de genoemde universiteiten in Aardwetenschappen studies en onderzoek. De Europese Mining Course (EMC) begon in 1996 en tot 2014 meer dan 700 studenten hebben deelgenomen aan het programma en zijn verenigd in een goed georganiseerd alumni-netwerk.

Tijdens de opleiding studenten de tweejarige masteropleiding samen in drie verschillende universiteiten:... [-]


Master Of Science In De Industriële Engineering En Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Industrial Engineering and Management (IEM) combineert techniek met economische en menselijke fundamenten om waarde en efficiëntie te creëren. [+]

Zich richten op het oplossen van problemen proactief en leren om gebruik maken van uw techniek mind-set in het ontwikkelen van business!

De masteropleiding in Industrial Engineering and Management (IEM) combineert techniek met economische en menselijke fundamenten om waarde en efficiëntie te creëren. Uniek in zijn multidisciplinaire en integrale essentie, IEM studies verken de fundamenten van het bedrijfsleven en engineering processen en inspireren een engineering mind-set om zaken te ontwikkelen. De onderscheidende focus van het programma is om afgestudeerden met kennis, vaardigheden en de wil om te creëren en te transformeren-technologie gebaseerde bedrijven in nieuwe of gevestigde ondernemingen op te voeden.... [-]


Master Of Science In De Industriële Wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De huidige maatschappij vertrouwt op werktuigbouw voor effectieve en veilige oplossingen overal. Het veld omvat het breedste scala aan activiteiten en technologiesectoren, waaronder energie, transport, materialen, machines en industriële productie, maar ook consumptiegoederen, sport, medische hulpmiddelen en milieubescherming. [+]

De masteropleiding Mechanical Engineering stelt studenten in staat hun interesses in het veld te volgen en experts te worden met veelzijdige vaardigheden.

De huidige maatschappij vertrouwt op werktuigbouw voor effectieve en veilige oplossingen overal. Het veld beslaat een breed scala aan activiteiten en technologiesectoren, van energie en transport tot medische apparatuur en milieubescherming. Er is geen tekort aan taken, uitdagingen en kansen waar werktuigbouwkundigen innovatieve oplossingen creëren. Werktuigbouwkunde is van toepassing op alles, van de kleinste componenten tot de grootste assemblages, wat resulteert in een aanhoudende vraag naar expertise op het gebied van machinebouw.... [-]


Master Of Science In De Informatie En Service Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Information en Service Management biedt drie specialisaties: Business Analytics, Information Systems Science en Logistiek en Service Management. [+]

De masteropleiding in Information en Service Management biedt drie specialisaties: Business Analytics, Information Systems Science en Logistiek en Service Management.

Informatie gebaseerde diensten worden gezien door de Europese Unie als de belangrijkste groeigebied van geavanceerde economieën. De masteropleiding in Information en Service Management (ISM) opvoedt toekomstige informatie professionals die in staat zijn om de ontwikkeling en het beheer van deze diensten.

Het interdisciplinaire karakter en de nadruk op data-analyse en project management biedt studenten met de vaardigheden van het analyseren van de steeds groeiende aanbod van informatie en nieuwe technologieën en het beheer van elektronische bedrijfsvoering.... [-]


Master Of Science In De Ruimtewetenschap En -technologie (SpaceMaster) (Erasmus Mundus)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het hoofddoel van de cursus is om de grote diversiteit aan ruimtevaartexpertise van zes Europese universiteiten en twee derde landenuniversiteiten te combineren tot een gemeenschappelijk competentieplatform binnen de richtlijnen van het Bolognaproces. [+]

Over

Het hoofddoel van de cursus is om de grote diversiteit aan ruimtevaartexpertise van zes Europese universiteiten en twee derde landenuniversiteiten te combineren tot een gemeenschappelijk competentieplatform binnen de richtlijnen van het Bolognaproces. De educatieve samenwerking wordt ondersteund door wetenschappelijke en industriële organisaties, waardoor er rechtstreeks contact is met professioneel onderzoek en de industrie.

Een andere doelstelling is om de studenten een multidisciplinaire uitbreiding te bieden van laboratorium- en computersimulatie-omgevingen naar hands-on werk met stratosferische ballonnen, raketten, satelliet- en radarbesturing, robotica, sensorfuntafsmering, automatische besturing en multi-body dynamica.... [-]


Master Of Science In Een Koud Klimaat Techniek (nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in Cold Climate Engineering is het programma van de eerste uitgebreide master in een koud klimaat -technologie in Europa en geeft de leerlingen een unieke mogelijkheid om veldwerk en projecten te doen in Groenland of Spitsbergen. [+]

De Nordic Master in Cold Climate engineering is de eerste uitgebreide masteropleiding in een koud klimaat -technologie in Europa en geeft de studenten een unieke mogelijkheid om veldwerk en projecten te doen in Groenland of Spitsbergen.

De Arctic is een plaats in tegenstelling tot ergens anders. Het ecosysteem is kwetsbaar, het weer kan een uitdaging zijn en de infrastructuur is schaars. Deze voorwaarden stellen hoge eisen aan ingenieurs die here.By daadwerkelijk gaat naar de Noordpool Svalbard of Groenland en het toepassen van hun vaardigheden, de afgestudeerden krijgen waardevolle eerste hand inzicht in het werk als ingenieur in een van de meest uitdagende gebieden van de wereld.... [-]


Master Of Science In Elektronica En Nanotechnologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Dit programma biedt dit alles en meer. De masteropleiding Nano- en Radiowetenschappen biedt u fundamentele kennis op de volgende gebieden: micro- en nanowetenschappen, micro- en nano-elektronische schakelingontwerp. [+]

Ben je benieuwd hoe moderne draadloze apparaten werken en waarom de draadloze verbinding sneller en sneller wordt? Wilt u weten hoe u radiofrequentiecircuits en antennes kunt integreren in de kleinste draadloze sensoren, bijvoorbeeld voor het "internet der dingen", voor satellietgebaseerde aarde- of ruimtebewaking of voor implanteerbare medische apparaten? Misschien ben je ook geïnteresseerd in nanofabricatiemethoden, zonnepanelen of radiopropagatie en elektromagnetisme in fundamenteel onderzoek?

Master's programma in elektronica en nanotechnologie antwoorden op al deze vragen en meer. Het programma biedt je fundamentele kennis op de volgende gebieden: micro- en nanowetenschappen, micro- en nano-elektronische circuitontwerp, geavanceerde materialen en fotonica, radiologie en ruimtewetenschap... [-]


Master Of Science In Finance

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Finance bereidt studenten voor de werkgelegenheid in 's werelds meest selectieve bedrijven in de financiële sector. [+]

De masteropleiding in Finance bereidt studenten voor de werkgelegenheid in 's werelds meest selectieve bedrijven in de financiële sector.

De Finance programma biedt een dynamische, veeleisende, maar ondersteunend leren centraal omgeving die studenten voorbereidt voor banen in de wereld van de meest selectieve bedrijven op het gebied van internationaal bankieren, management consultancy en aanverwante gebieden.

Studenten ontwikkelen een solide wetenschappelijke benadering van financiële problemen. Het programma stimuleert de ontwikkeling van de bredere communicatie, teamwork, ethische, kwantitatieve, en interculturele vaardigheden die leerlingen zowel in het algemeen management posities en als actieve burgers in staat zijn om de problemen van de dag te bespreken nodig.... [-]


Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Duurzame Energie Conversie Processen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Masteropleiding Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. [+]

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Masteropleiding Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je.

Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers).

Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij.... [-]


Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Duurzame Energiesystemen En -markten

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). [+]

Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je.

Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers).

Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij.... [-]


Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Industriële Processen Energie En Duurzaamheid

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je. [+]

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen?

Master Program in Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je.

Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers).

Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij.... [-]


Master Of Science In Geavanceerde Energie-oplossingen - Van Duurzame Energie In Gebouwen En De Gebouwde Omgeving

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers). [+]

Steden in de carrière in de energie voor onze samenleving? Willen worden betrokken bij de ontwikkeling van de snel veranderende, toekomstige energiesystemen? Masteropleiding Advanced Energy Solutions kan de perfecte match voor je.

Er is een voortdurende transitie naar duurzame energie die slimheid, flexibiliteit en ecologische prestaties combineert met een klant acceptatie en engagement. Nieuwe energie-systeem zal een complexe combinatie van centrale en lokale middelen. Dit vraagt ​​om een ​​nieuwe manier van denken van de primaire bronnen, productie, de afzet, de transmissie, het gebruik en de klanten als producer-consumenten (prosumers).

Het programma heeft vier majors. In elk van hen, zult u worden voorzien van een stevige theoretische achtergrond, aangevuld met interdisciplinaire studies te verbreden en verdiepen van de kennis van energie-uitdagingen in onze maatschappij.... [-]


Master Of Science In Geavanceerde Materialen Voor Innovatie En Duurzaamheid (EIT Grondstoffen)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding Advanced Materials voor Innovatie en Duurzaamheid, AMIS, zal het thema vervanging van kritieke of giftige stoffen aan te pakken in producten en voor optimale prestaties. [+]

Het verwerven van inzicht in de volledige waardeketen van grondstoffen, en een mind-set voor innovatie en ondernemerschap gericht op duurzaamheid.

Masteropleiding Advanced Materials voor Innovatie en Duurzaamheid, AMIS, zal het thema vervanging van kritieke of giftige stoffen aan te pakken in producten en voor optimale prestaties. Het zal ook betrekking hebben op materiaal ketenoptimalisatie voor end-of-life producten, en de producten en diensten ontwerp voor de circulaire economie - die allemaal de centrale thema's van het EIT Raw Materials. Het hoofddoel van de aanpassing op metalen en minerale grondstoffen. Bio-base polymeer en materiaalkosten gezien hun substitutiepotentieel en andere materialen in het kader van meerdere materialen productrecycling. Daarnaast is het AMIS programma omvat een solide pakket aan cursussen en projectwerk in innovatie en ondernemerschap.... [-]


Master Of Science In Geo-engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Geo-engineering is gebaseerd op een brede waaier van disciplines, zoals geo- en materiaalkunde, mechanica en de bouw. Structuren zijn onder andere funderingen, wegen, opgravingen en ondergrondse structuren zoals tunnels. . [+]

Geo-engineering steunt op een brede waaier van disciplines, zoals geo- en materiaalkunde, mechanica en de bouw. Structuren zijn onder andere funderingen, wegen, opgravingen en ondergrondse structuren zoals tunnels.

De meeste bouwmaterialen, alledaagse huishoudelijke artikelen, energiebronnen en het grondwater afkomstig van de aarde. Megatrends zoals verstedelijking, klimaatverandering en het toenemende gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie grote invloed hebben op ons leven. Ze creëren zowel uitdagingen en kansen voor geoengineers.

De masteropleiding in Geoengineering biedt studenten met kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om het gedrag van de gronden voor geotechnische engineering, van de rotsen voor rock engineering en mijnbouw en van de weg structuren voor de wegenbouw te begrijpen.... [-]


Master Of Science In Geoinformatics

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

In de masteropleiding in GI aan Aalto University, leren de studenten de state-of-the-art moderne methoden voor het verwerven, verwerken en gebruik te maken van geografische informatie. [+]

In de Masteropleiding in GI aan Aalto University, leren de studenten de state-of-the-art in de moderne methoden voor het verwerven, verwerken en gebruik te maken van geografische informatie. De masteropleiding in GI combineert technische, wiskundige, computationele en visuele kennis en biedt de studenten de mogelijkheid om niet alleen gebruik maken van geo-informatica technologie, maar ook de ontwikkeling en het creëren van nieuwe computationele methoden en toepassingen. In aanvulling op het verkrijgen van een globaal perspectief, kunnen de studenten verder hun vaardigheden te richten op een van de onderwerpen binnen GI, zoals geodesie, fotogrammetrie, laserscanning, remote sensing, geografische informatie technologieën of cartografie.... [-]


Master Of Science In Global Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in Global Management (GM) biedt de studenten twee zeer prestigieuze kwalificaties: MSc in Economie en Bedrijfskunde van Aalto University School of Business and CEMS Master in International Management (MIM) van CEMS, de Global Alliance in Management Onderwijs toekent. [+]

Bent u geïnteresseerd in het opbouwen van een succesvolle internationale carrière? Het programma Global Management met CEMS Master in International Management leidt studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is om op te treden als wild wisselaars in de mondiale zakelijke omgeving van morgen.

CEMS - wereldwijde kwaliteit CEMS is een wereldwijde alliantie van 30 vooraanstaande business schools, in de buurt van 80 multinationale bedrijven en NGO's die samen bieden de top-ranked, internationale en praktijkgerichte CEMS Master in International Management programma (MIM). Wereldwijd meer dan 1000 studenten zich inschrijven in CEMS MIM elk jaar en zijn er meer dan 10 000 CEMS alumni van 81 nationaliteiten die werkzaam zijn in 75 landen. ... [-]

Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Cloud Computing En Diensten

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies.

De burgemeester van Cloud Computing en Diensten richt zich op een breed scala van toepassingen, zoals e-commerce, mobiele diensten, online sociale netwerken, peer-to-peer systemen en webservices. Wat gebruikelijk is voor al deze toepassingen is dat de informatiebronnen en controle worden gedecentraliseerd via het netwerk en meerdere datacenters en hun onderliggende systemen worden verdeeld, herconfigureerbare en adaptief. Dit alles maakt het proces van het ontwikkelen van gedistribueerde software systemen aanzienlijk complexer dan voor centrale systemen.... [-]


Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Embedded Systemen

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies.

Het Embedded Systems belangrijkste richt zich op technologieën en design methodologieën voor het berekenen van systemen die zijn ingebed als integraal onderdeel van grotere systemen en ontworpen voor specifieke functies van apparaten met verschillende elektronische en mechanische componenten.

De studenten van het Embedded Systems gestudeerd aan Aalto University zal vaardigheden verwerven om toepassingen en diensten die zijn gebaseerd op mobiele cyber-fysische systemen (CPS) technologieën te ontwikkelen. De onderwerpen zijn onder meer... [-]


Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digitale Meesterschool) - Human Computer Interaction En Design

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

The Human Computer Interaction and Design belangrijke richt zich op de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en evaluatie van nieuwe user interfaces en interactieve systemen, rekening houdend met de menselijke aspecten, op het cognitieve en sensorische-motorische niveaus, technologische aspecten, maar ook zakelijke aspecten. [+]

Het EIT Digital Master School biedt een tweejarige opleiding waarin je twee universiteiten kunnen kiezen in twee verschillende Europese landen, het opbouwen van een curriculum van technische opleidingen in combinatie met innovatie en ondernemerschap studies.

De Human Computer Interaction and Design belangrijke richt zich op onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en evaluatie van nieuwe user interfaces en interactieve systemen, rekening houdend met de menselijke aspecten, op het cognitieve en sensorische-motorische niveaus, technologische aspecten, maar ook zakelijke aspecten.

De studies omvatten cursussen op het ontwerp en de evaluatie van interactieve systemen met een sterke nadruk op user-centered design-technieken:... [-]


Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digital Master School) - Autonomous Systems

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

AUS is een combinatie van informatica en elektronische techniek. Tijdens het programma zullen studenten nieuwe vaardigheden op beide gebieden verwerven. In de informatica omvatten relevante vaardigheden Internet of Things (IoT), machine learning, kunstmatige intelligentie en robotvisie. In de elektronische engineering zijn relevante velden automatisering, besturing, ingebedde systemen en communicatie. [+]

De EIT Digital Master School biedt een tweejarig onderwijs waarin je twee universiteiten in twee verschillende Europese landen kunt kiezen, waarbij een curriculum van technische cursussen wordt gecombineerd met innovatie- en ondernemerschapsstudies.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in verband met zelfrijdende auto's, robotica of kunstmatige intelligentie, biedt EIT Digital Masters School een tweejarig masterprogramma in Autonomous Systems (AUS).

AUS is een combinatie van informatica en elektronische techniek. Tijdens het programma zullen studenten nieuwe vaardigheden op beide gebieden verwerven. In de informatica omvatten relevante vaardigheden Internet of Things (IoT), machine learning, kunstmatige intelligentie en robotvisie. In de elektronische engineering zijn relevante velden automatisering, besturing, ingebedde systemen en communicatie.... [-]


Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digital Master School) - Beeldverwerking En Communicatie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Visual Computing and Communication is een perfecte Masters-opleiding voor diegenen die gefascineerd zijn door de algoritmen en diensten die visuele informatie verwerken in de huidige digitale samenleving. Studenten met uitstekende vaardigheden op het gebied van data- en signaalverwerking, lineaire algebra, waarschijnlijkheid en programmering zullen gedijen op dit programma, dat mogelijkheden biedt om problemen in de echte wereld op te lossen en om nieuwe innovatieve oplossingen te creëren. Er is een groeiende gemeenschap van technologen en vernieuwers op dit uitdagende, maar lonende gebied. Onze afgestudeerden combineren technologische en zakelijke aspecten om producten en services te creëren voor onze oculair-gecentreerde wereld. [+]

De EIT Digital Master School biedt een tweejarig onderwijs waarin je twee universiteiten in twee verschillende Europese landen kunt kiezen, waarbij een curriculum van technische cursussen wordt gecombineerd met innovatie- en ondernemerschapsstudies.

De major in Visual Computing and Communication (VCC) richt zich op de verwerving, verwerking, analyse, overdracht en weergave van visuele informatie, inclusief aspecten van leren en besluitvorming. Het is een interdisciplinair programma op het snijvlak van informatica en informatietechnologie, waar studenten actief kunnen zijn op het gebied van

beeldverwerking en communicatie,foto analyse,computer visie,computer beelden,augmented reality,visualisatie en visuele analyse, evenalswebgebaseerde en netwerktoepassingen.... [-]

Master Of Science In ICT-innovatie (EIT Digital Master School) - Data Science

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Er zijn veel gegevens: sociale media, productiesystemen, medische apparaten, logistieke diensten en talloze anderen genereren dagelijks petabytes aan gegevens. Met een schat aan gegevens beschikbaar, bevinden we ons op een punt in de geschiedenis, waar we analyses kunnen uitvoeren om de wereld om ons heen te ontdekken, te ontdekken en uiteindelijk beter te begrijpen. [+]

De EIT Digital Master School biedt een tweejarig onderwijs waarin je twee universiteiten in twee verschillende Europese landen kunt kiezen, waarbij een curriculum van technische cursussen wordt gecombineerd met innovatie- en ondernemerschapsstudies.

Er zijn veel gegevens: sociale media, productiesystemen, medische apparaten, logistieke diensten en talloze anderen genereren dagelijks petabytes aan gegevens. Met een schat aan gegevens beschikbaar, bevinden we ons op een punt in de geschiedenis, waar we analyses kunnen uitvoeren om de wereld om ons heen te ontdekken, te ontdekken en uiteindelijk beter te begrijpen.

Het onlangs opgerichte Data Science (DSc) double degree-programma biedt een uniek academisch curriculum, waarbij studenten data science, innovatie en ondernemerschap kunnen studeren aan toonaangevende Europese universiteiten. In dit programma leren studenten over:... [-]


Master Of Science In Informatienetwerken

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Masteropleiding Information Networks is een trans-disciplinaire opleiding in de techniek gebouw aan de informatie- en communicatietechnologie (ICT) en digitale media. Het combineert het gebied van sociale wetenschappen, geavanceerde digitale technologieën en het bedrijfsleven. [+]

Word een expert in mensgerichte benadering van digitale technologieën!

Masteropleiding Information Networks is een trans-disciplinaire opleiding in de techniek gebouw aan de informatie- en communicatietechnologie (ICT) en digitale media. Het combineert het gebied van sociale wetenschappen, geavanceerde digitale technologieën en het bedrijfsleven.

Het programma biedt de studenten met een uitgebreide kennis over de interactie tussen mens en digitale technologieën op individueel, groeps-, organisatorische en maatschappelijke niveaus. U leert over de gezamenlijke ontwikkeling van digitale technologieën en het bedrijfsleven in een nieuwe mens centraal, collaboratieve en creatieve manier.... [-]


Master Of Science In Innovative Sustainable Energy Engineering (Nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in Innovative and Sustainable Energy Engineering (ISEE) is een energie-opleiding van wereldklasse die leidt tot een Master of Science-graad. [+]

De Nordic Master in Innovative and Sustainable Energy Engineering (ISEE) is een energie-opleiding van wereldklasse die leidt tot een Master of Science-graad.

De Nordic Master in Innovative Sustainable Energy Engineering (ISEE) combineert duurzame energietechniek met innovatie en ondernemerschap.

De term duurzame energie-engineering omvat een breed scala aan praktijken, beleid en technologieën (conventioneel, hernieuwbaar en alternatief) gericht op het leveren van energie tegen de laagst mogelijke economische, milieugerelateerde en sociale kosten. De nadruk ligt op het omgaan met energietechnische taken, rekening houdend met gerelateerde technische, milieu- en sociaaleconomische kwesties.... [-]


Master Of Science In Internationaal Ontwerpen Bedrijfsbeheer - M. Sc. Degree In Economics And Business Administration

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding International Design Business Management stelt studenten in staat om te fungeren als toekomstige professionals van wereldklasse in wereldwijde bedrijfsontwikkeling door ontwerp en technologie. [+]

De masteropleiding International Design Business Management helpt u een toekomstige creatieve professional te worden bij het integreren van ontwerp en technologie in de ontwikkeling van wereldwijde business.

Het multidisciplinaire International Design Business Management (IDBM) -programma produceert drivers voor verandering en innovatie om initiatieven te leiden en nieuwe zakelijke ondernemingen te starten binnen mondiale omgevingen.

Het programma omvat een breder ontwerp als methode, mindset en concurrentievoordeel door zich te concentreren op product-, service- en bedrijfsontwerp, technologie en innovatiemanagement.

Programmaoverzicht: multidisciplinaire community en op uitdagingen gebaseerd leren... [-]

Master Of Science In Internationaal Ontwerpen Business Management - M.Sc. Graad In Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het doel van het IDBM-programma is om expertise van wereldklasse te ontwikkelen op het gebied van globaal ontwerp bedrijfsbeheer door middel van multidisciplinair onderzoek en leren dat zich bezighoudt met business, ontwerp en technologie. [+]

De masteropleiding International Design Business Management helpt je om een ​​toekomstige creatieve professional te worden in het integreren van design en technologie in de ontwikkeling van wereldwijde business door middel van transdisciplinair teamwork en real-life uitdagingen geboden door onze gerenommeerde industriepartners.

Het multidisciplinaire International Design Business Management (IDBM) -programma produceert drivers voor verandering en innovatie om initiatieven te leiden en nieuwe zakelijke ondernemingen te starten binnen mondiale omgevingen.

Het programma omvat breed ontwerpen als een methode, mindset en concurrentievoordeel door zich te concentreren op product-, service- en bedrijfsontwerp, technologie en innovatiemanagement.... [-]


Master Of Science In Management En International Business

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in management en internationale zaken (m [+]

De masteropleiding Management and International Business (MIB) is een flexibel programma dat u de mogelijkheid biedt om een ​​uniek professioneel profiel te creëren op basis van uw interesses.

Volg je passie, word een game-wisselaar

Wil je een van de toekomstige game-changers zijn die

Genereert innovatieve strategieën voor wereldwijde markten?Creëert inspirerende werkplekken?Biedt mensen in multiculturele zakelijke omgevingen?Communiceert effectief met veranderende organisatorische contexten?De weg banen naar een duurzamere toekomst?

Zo ja, dan is de masteropleiding Management and International Business (MIB) iets voor u!

Het MIB-programma biedt u de huidige management- en leiderschapsvaardigheden in combinatie met een holistische kennis van zaken waarmee u de uitdagingen van de snel veranderende gedigitaliseerde omgeving kunt aanpakken. Wij bieden u een internationale en interactieve studieomgeving waarin u zich kunt ontwikkelen tot een zeer capabele professional met breed toepasbare kennis. In onze op uitdagingen gebaseerde cursussen werken we nauw samen met diverse organisaties en zakenmensen die u de nieuwste inzichten en live-gevallen bieden om op te lossen.... [-]


Master Of Science In Maritime Engineering (Nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in Maritime Engineering is gebaseerd op de expertise van de deelnemende universiteiten binnen scheepsbouw, offshore engineering en maritieme techniek. [+]

De Nordic Master in Maritime Engineering (NMME) is gebaseerd op de expertise van de deelnemende universiteiten in scheepsbouw, offshore engineering en maritieme techniek. Het programma richt zich op internationale studenten die willen profiteren van de jarenlange traditie en competentie van de Nordic Five Tech-universiteiten in het veld en Scandinavische studenten die zich willen specialiseren in een specifiek expertisegebied dat binnen de alliantie wordt aangeboden. De aangesloten instellingen van Nordic Five Tech zijn:

Aalto UniversityChalmers University of TechnologyTechnische universiteit van Denemarken (DTU)Royal Institute of Technology (KTH)Noorse universiteit voor wetenschap en technologie (NTNU)Studieprogramma... [-]

Master Of Science In Marketing

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

Het masterprogramma in marketing richt zich op strategische marketing, duurzame marketing, retailmarketing en consumentencultuur. [+]

Het masterprogramma in marketing richt zich op strategische marketing, digitale marketing, retailmarketing en consumentencultuur.

Marketing is een manier van denken en een praktijk die essentieel is voor alle bedrijfsdimensies. In dit programma krijgt u een diepgaand begrip van deze filosofie en een solide basis van de vaardigheden en knowhow die vereist zijn van een topmarketingspecialist.

Programmaoverzicht: vier kernvakken en keuzevakken

In het programma bestudeer je vier kerncursussen: Strategische marketing, Digitale marketing, Retailmarketing en Consumentencultuur - zie hieronder voor meer informatie over deze cursussen.

Tijdens je studie zul je deze kerncursussen aanvullen met keuzevakken zoals... [-]


Master Of Science In Milieubesparende Wegen Voor Duurzame Energiesystemen (selecteren)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in milieubesparende Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) biedt geavanceerde onderwijs op het gebied van duurzame energie voor de toekomst. [+]

De masteropleiding in milieubesparende Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) biedt geavanceerde onderwijs op het gebied van duurzame energie voor de toekomst. SELECT is gericht op het leveren van onderwijs voor hoge competentie en de kwaliteit van technische vaardigheden op het gebied, met inbegrip van industriële interactie door het programma. Studenten die afstuderen van de SELECT-programma zal ervaring in de volgende onderwerpen hebben opgedaan:

Training in multidisciplinaire probleemanalyse en het oplossen. Geavanceerde teambuilding in een multinationale omgeving, samen met het stimuleren van internationale ervaring. Een nieuwe en multidimensionele manier van leren met echte en virtuele klaslokalen Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven tijdens het proefschrift. Een uniek netwerk van medestudenten, SELECT alumni en de industrie specialisten op het gebied van duurzame energie. ... [-]

Master Of Science In Milieutechniek (nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Milieutechnologie en Groen Techniek behoren tot de snelst groeiende markten in de wereld, en er is een toenemende vraag naar innovatieve oplossingen en veel nieuwe afgestudeerden. [+]

Milieutechnologie en Groen Techniek behoren tot de snelst groeiende markten in de wereld, en er is een toenemende vraag naar innovatieve oplossingen en veel nieuwe afgestudeerden. De eNviro5Tech joint MSc adressen deze vraag door bundeling van middelen om de meest uitgebreide opleiding in Environmental Engineering in de wereld te creëren.

De eNviro5Tech MSc wordt aangeboden door de Nordic Vijf Tech, Een strategische alliantie van de vijf sterkste technische universiteiten in de Scandinavische regio, met partners in Denemarken (DTU), Zweden (KTH en Chalmers University of Technology), Noorwegen (NTNU) en Finland (Aalto University). Het programma omvat een reeks 5 vooraf gedefinieerde studie tracks leiden naar dubbele graden in Environmental Engineering. Online applicatie is geopend voor DTU toelating dienst 1 Novemver 2016 - 16 januari 2017.... [-]


Master Of Science In Ondernemerschap En Innovatiemanagement

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli +3 more

De masteropleiding in ondernemerschap en innovatie Management geeft u solide academische kennis en veel hands-on ervaring van het ondernemerschap in de grootste ondernemerschap ecosysteem in Europa. [+]

De masteropleiding in ondernemerschap en innovatie Management geeft u solide academische kennis en veel hands-on ervaring van het ondernemerschap in de grootste ondernemerschap ecosysteem in Europa.

Wat is ondernemerschap en innovatie management?

Ondernemerschap en innovatie management gaat over het creëren van nieuwe ideeën en de uitvoering ervan op een manier die de economische en / of maatschappelijke waarde genereert. Sommige innovators en ondernemers beginnen met nieuwe bedrijven. Anderen ontwikkelen van nieuwe productlijnen of beheerder bent van nieuwe projecten voor bestaande bedrijven. Ondernemers en innovatoren zijn ook gevonden in non-profit organisaties en in de publieke sector, het genereren van nieuwe ideeën die de wereld een betere plek te maken. Ondernemerschap en innovatie zijn overal!... [-]


Master Of Science In Polymer Technology (Nordic Master)

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

De Nordic Master in polymeertechnologie is een programma met dubbele opleiding dat gezamenlijk is ontwikkeld door het Noordse Vijftechnologie-netwerk (N5T). Het programma is sterk gebaseerd op wiskunde en wetenschappen, en op de excellentie van onderzoek en onderwijs van deelnemende universiteiten die Royal Insitute of Technology zijn in Stockholm (KTH), Technical University of Denmark (DTU), Aalto University, Chalmers University of Technology en Norwegian University of Science and Technology (NTNU). [+]

De Nordic Master in polymeertechnologie is een programma met dubbele opleiding dat gezamenlijk is ontwikkeld door het Noordse Vijftechnologie-netwerk (N5T). Het programma is sterk gebaseerd op wiskunde en wetenschappen, en op de excellentie van onderzoek en onderwijs van deelnemende universiteiten die Royal Insitute of Technology zijn in Stockholm (KTH), Technical University of Denmark (DTU), Aalto University, Chalmers University of Technology en Norwegian University of Science and Technology (NTNU).

De studenten krijgen, boven de basisvaardigheden in polymeertechnologie, een breder inzicht in het onderzoek op dit gebied door middel van de studies aan twee verschillende universiteiten. Het programma omvat een jaar in een van de partneruniversiteiten en het andere jaar in andere partneruniversiteiten.... [-]


Master Of Science In Ruimtelijke Ordening En Transport Engineering

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Dit programma richt zich op toekomstige uitdagingen van een duurzame gebouwde omgeving, het aanpakken van actuele wereldwijde megatrends, zoals verstedelijking en de behoefte aan groenere steden. Het bepalende kenmerk van het programma is de focus op een breed scala aan benaderingen, van het dagelijks leven en de mobiliteit van mensen tot grootschalig strategisch en systemisch denken, nodig voor het vormgeven van de gebouwde omgeving. [+]

Steden worden steeds dynamischer, complexer en gefragmenteerder, terwijl de vraag toeneemt naar hun leefbaarheid, duurzaamheid, concurrentievermogen en aantrekkelijkheid.

Nieuwe eisen voor steden vereisen nieuwe vaardigheden in systemisch inzicht, probleemoplossende en integrerende planning en beleidsvorming buiten de sectorale grenzen.

De masteropleiding in ruimtelijke ordening en transporttechniek richt zich op de toekomstige uitdagingen van duurzame gebouwde omgevingen en pakt uit met actuele wereldwijde megatrends, zoals verstedelijking en de behoefte aan groenere steden. Het bepalende kenmerk van het programma is de nadruk op een breed scala aan perspectieven, van het dagelijkse leven en de mobiliteit van mensen tot het soort grootschalig strategisch en systemisch denken dat nodig is voor het vormgeven van de gebouwde omgeving.... [-]


Master Of Science In Vastgoedeconomie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Geïnteresseerd in economie? Wil je werken als een holistische expert op een gespecialiseerd gebied? Klaar om de meest waardevolle bezittingen te beheren die een land heeft? Zo ja, dan is dit misschien het programma voor jou. [+]

Ben je geïnteresseerd in economie? Wil je werken als een veelzijdige expert op een gespecialiseerd gebied en het meest waardevolle soort bezit beheren dat er is? Zo ja, dan is dit misschien het programma voor jou.

De masteropleiding in vastgoedeconomie biedt een grondig inzicht in de dynamiek van vastgoedmarkten. U verkrijgt een holistisch begrip van de fenomenen met betrekking tot vastgoedmarkten en leert de technieken die worden gebruikt voor het analyseren en beheren van onroerend goed.

Het programma combineert de wetenschappelijke disciplines van economie, management, landbeheer en planning om u de belangrijkste vaardigheden te bieden die nodig zijn in een breed scala van loopbaantrajecten in de vastgoedsector.... [-]


Master Of Science In Water- En Milieutechniek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Water- en milieutechniek zijn in essentie om de wereld te laten werken. Met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel, energie en onderdak, kijken we naar praktische manieren om onze samenleving op een duurzame manier te ontwikkelen. We combineren een sterke technische basis met een goed begrip van een bredere maatschappelijke context. Het uiteindelijke doel van ons programma is om te zorgen voor een duurzame en functionerende samenleving. [+]

Water- en milieutechniek zijn in essentie om de wereld te laten werken.

Geconfronteerd met beperkte natuurlijke hulpbronnen en een toenemende vraag naar water, voedsel en energie, zoeken we naar praktische manieren om onze samenleving op een duurzame manier te ontwikkelen. De masteropleiding Water- en Milieutechniek combineert een sterke technische basis met een goed begrip van de bredere maatschappelijke context om spelwisselaars op te leiden die in staat zijn om dit ambitieuze doel te bereiken.

Geïnteresseerd in een verscheidenheid aan onderwerpen? Ons masterprogramma is multidisciplinair en brengt het beste van water- en milieutechniek bij elkaar terwijl het een brede blik op het veld biedt. Ons onderwijs combineert theorie met de praktijk, inclusief praktijkgericht modelleringswerk, casestudy's en projectwerk. We werken samen met andere masterprogramma's aan de universiteit van Aalto en moedigen je aan om studenten uit te wisselen om je opvattingen en vaardigheden te diversifiëren.... [-]


Master Of Science In Wiskunde En Operationeel Onderzoek

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Het doel van de masteropleiding in wiskunde en operationeel onderzoek is om deskundigen op te leiden die beschikken over een brede kennis van wiskundige methoden en hulpmiddelen, alsmede over sterke probleemoplossende vaardigheden, zodat ze met succes uitdagende wetenschappelijke, industriële, economische en milieuproblemen kunnen aanpakken. [+]

Ontwikkel je vaardigheden in wiskunde en systeemdenken en maak kennis met de toekomstige vraag naar topspecialisten in het veld!

Het doel van de masteropleiding in wiskunde en operationeel onderzoek is om deskundigen op te leiden die over een brede kennis van wiskundige methoden en hulpmiddelen beschikken, evenals sterke probleemoplossende vaardigheden zodat ze met succes uitdagende wetenschappelijke, industriële, economische en milieuproblemen kunnen aanpakken.

Tijdens het programma leren studenten wiskundig te denken. Ze leren ook om wiskundige modellen van de werkelijkheid te bouwen en deze modellen te analyseren door state-of-the-art methoden en algoritmen te ontwikkelen en in te zetten. Door hun keuze van major kunnen de studenten de nadruk leggen op wiskundige theorie, computationele methoden of modellering en probleemoplossende vaardigheden die in de praktijk nodig zijn.... [-]


Masterprogramma In Creatieve Duurzaamheid - M. Sc. Graad In Economie En Bedrijfskunde

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

In de masteropleiding in Creative Sustainability leren studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor het combineren van zaken met architectuur, design, ruimtelijke ordening, vastgoed en stedelijke planning te creëren. [+]

In de masteropleiding in Creative Sustainability leren studenten om nieuwe duurzame oplossingen voor het combineren van zaken met architectuur, design, ruimtelijke ordening, vastgoed en stedelijke planning te creëren.

De belangrijkste uitdagingen van de duurzame ontwikkeling worden geassocieerd met klimaatverandering, wereldwijde armoede, sociale en economische ongelijkheid en de demografische veranderingen en de aanpassing aan de snelle wereldwijde economische veranderingen.

Globale en lokale uitdagingen en de complexiteit van toekomstige scenario's vereisen een versterking van de multidisciplinaire aanpak en de onderlinge koppeling van ecologische, economische, sociaal-culturele aspecten in het onderwijs.... [-]


Stedelijke Studies En Planning - M.Sc. Degree In Architectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Verstedelijking is een wereldwijd fenomeen dat de toekomst van onze samenlevingen bepaalt. De meeste van de belangrijkste uitdagingen van hedendaagse samenlevingen worden aangetroffen en aangepakt in steden. Steden bieden enorme economische, technische en culturele kansen, maar het zijn ook plaatsen van sociale conflicten en segregatie, evenals milieu- en gezondheidsproblemen. De omvang van dergelijke uitdagingen houdt in dat geen enkel onderzoeksgebied of beroep deze alleen kan aanpakken. Stedelijke ontwikkeling vereist een geïntegreerde aanpak. [+]

Stedelijke studies en planning in architectuur

Verstedelijking is een wereldwijd fenomeen dat de toekomst van onze samenlevingen bepaalt. De meeste van de belangrijkste uitdagingen van hedendaagse samenlevingen worden aangetroffen en aangepakt in steden. Steden bieden enorme economische, technische en culturele kansen, maar het zijn ook plaatsen van sociale conflicten en segregatie, evenals milieu- en gezondheidsproblemen. De omvang van dergelijke uitdagingen houdt in dat geen enkel onderzoeksgebied of beroep deze alleen kan aanpakken. Stedelijke ontwikkeling vereist een geïntegreerde aanpak. Daartoe hebben twee vooraanstaande Finse universiteiten hun krachten gebundeld in dit unieke en interdisciplinaire masterprogramma. Toepassing via Aalto University toelatingsproces is gericht op aanvragers met een bachelor in planning, architectuur, landschapsarchitectuur en stedelijke en vastgoedeconomie.... [-]


Stedelijke Studies En Planning - M.Sc. Graad In Landschapsarchitectuur

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Verstedelijking is een wereldwijd fenomeen dat de toekomst van onze samenlevingen bepaalt. De meeste van de belangrijkste uitdagingen van hedendaagse samenlevingen worden aangetroffen en aangepakt in steden. Steden bieden enorme economische, technische en culturele kansen, maar het zijn ook plaatsen van sociale conflicten en segregatie, evenals milieu- en gezondheidsproblemen. De omvang van dergelijke uitdagingen houdt in dat geen enkel onderzoeksgebied of beroep deze alleen kan aanpakken. Stedelijke ontwikkeling vereist een geïntegreerde aanpak. [+]

Stedelijke studies en planning in landschapsarchitectuur

Verstedelijking is een wereldwijd fenomeen dat de toekomst van onze samenlevingen bepaalt. De meeste van de belangrijkste uitdagingen van hedendaagse samenlevingen worden aangetroffen en aangepakt in steden. Steden bieden enorme economische, technische en culturele kansen, maar het zijn ook plaatsen van sociale conflicten en segregatie, evenals milieu- en gezondheidsproblemen. De omvang van dergelijke uitdagingen houdt in dat geen enkel onderzoeksgebied of beroep deze alleen kan aanpakken. Stedelijke ontwikkeling vereist een geïntegreerde aanpak. Daartoe hebben twee vooraanstaande Finse universiteiten hun krachten gebundeld in dit unieke en interdisciplinaire masterprogramma. Toepassing via Aalto University toelatingsproces is gericht op aanvragers met een bachelor in planning, architectuur, landschapsarchitectuur en stedelijke en vastgoedeconomie.... [-]


Stedelijke Studies En Planning - M.Sc. Graad In Technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli +3 more

Twee vooraanstaande Finse universiteiten, Aalto University en de Universiteit van Helsinki, hebben hun krachten gebundeld in dit unieke en interdisciplinaire masterprogramma. Aalto University geeft studenten toegang tot het programma via drie kanalen: voor graden van Master of Science (architectuur), Master of Science (Landscape Architecture) en Master of Science (Technology) voor de vastgoedspecialisatie. De vastgoedspecialisatie is gericht op kandidaten met een bachelordiploma in planning, stedelijke economie, vastgoed of economie. [+]

Verstedelijking is een wereldwijd fenomeen dat de toekomst van onze samenlevingen bepaalt. De meeste van de belangrijkste uitdagingen van hedendaagse samenlevingen worden aangetroffen en aangepakt in steden. Steden bieden enorme economische, technische en culturele kansen, maar het zijn ook plaatsen van sociale conflicten en segregatie, evenals milieu- en gezondheidsproblemen. De omvang van dergelijke uitdagingen houdt in dat geen enkel onderzoeksgebied of beroep deze alleen kan aanpakken. Stedelijke ontwikkeling vereist een geïntegreerde aanpak.

Twee vooraanstaande Finse universiteiten, Aalto University en de Universiteit van Helsinki, hebben hun krachten gebundeld in dit unieke en interdisciplinaire masterprogramma. Aalto University geeft studenten toegang tot het programma via drie kanalen: voor graden van Master of Science (architectuur), Master of Science (Landscape Architecture) en Master of Science (Technology) voor de vastgoedspecialisatie. De vastgoedspecialisatie is gericht op kandidaten met een bachelordiploma in planning, stedelijke economie, vastgoed of economie.... [-]


Videos

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Contact

Aalto University

Adres Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Website http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefoon +358 9 47001

Adres Helsinki, Finland