Silliman University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Alle van het land de top universiteiten zou bogen op het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs. Silliman is niet anders. Maar terwijl het zich in het rijtje van prestigieuze Filipijnse universiteiten, wordt vernederd door een gift van een locatie die getuigt van een aanvulling op de natuurlijke omgeving om academisch leren - een functie die Silliman onderscheidt van de rest.

Bezaaid met meer dan 300 acacia's, de Silliman campus is uniek omarmd tussen uitzicht op de Cuernos de Negros bergen op de achtergrond en de Visayan zee bij haar voorgevel. De campus van 62 hectare biedt flarden van greens op waar persoonlijke relaties worden gevoed, geestelijk voedsel vergemakkelijkt en wordt het begrip kwaliteit studentenleven geherdefinieerd.

Silliman University is een smeltkroes van culturen en religies. Van de totale bevolking van meer dan 9000, meer dan 300 zijn internationale studenten uit 23 verschillende landen. Zijn band met de Verenigde Kerk van Christus in de Filippijnen als een protestantse universiteit is nooit een belemmering voor de uitoefening van de vrijheid van godsdienst geweest. Meerderheid van Silliman studenten zijn rooms-katholieken en een flink aantal zijn moslims uit Mindanao.

De universiteit ligt in de charmante stad Dumaguete, genaamd de 'City of Gentle People, 'Een uur rijden met het vliegtuig van Manilla en vier uur rijden met de boot van Cebu. Silliman gedijt in een stad waar de strip van restaurants met lekker eten langs de boulevard en waar alles wat een student nodig heeft, is slechts een steenworp afstand. Terwijl het aanbieden van de felbegeerde 'pensioen uitje' omgeving, de stad wordt niet achtergelaten door de vooruitgang gelaten. U kunt de ontwikkelingen en bedrijven kiemen ter ondersteuning van de stad "University Town"-concept infrastructuur vinden.

Campus leven draait om het motto Via, Veritas, Vita (van Christus zijnde de Weg, de Waarheid, het Leven). Het is Silliman's missie om de hele persoon binnen de christelijke context en in een gezond milieu te ontwikkelen. Studenten worden verwacht dat zij hun opleiding aan het werk gezet in dienstbaarheid aan anderen - een ander merk dat Silliman onderscheidt van andere instellingen voor hoger onderwijs.

Het is ook de bevorderlijk residentiële campus leven dat Silliman University onderscheidt van de andere vooraanstaande universiteiten in de Filippijnen. De 12 reguliere en coöperatieve slaapzalen bieden een thuis weg van huis voor Silliman studenten die van buiten Dumaguete. In de slaapzalen, studenten behoren tot een familie, een deel van de grotere Silliman gemeenschap. Uitvloeisel van dit gevoel van gemeenschap is de "Silliman Geest" - een sfeer van persoonlijke nabijheid, warmte, vriendschap en zorg.

Institutionele Onderscheidingen

Silliman is een van selecteren instellingen voor hoger onderwijs in het land autonome status door de Commissie op het Hoger Onderwijs verleend. Dezelfde overheidsinstelling is ook aangewezen Silliman als een Center of Excellence in de verpleegkunde onderwijs en de lerarenopleiding en een Centrum voor Ontwikkeling in de biologie, informatietechnologie Onderwijs en Accountancy.

met steun van de United States Agency for International Development, Silliman is een Center of Excellence in Coastal Resource Management. De community-based kustgebieden resource management programma is geïnspireerd de erkenning van Apo Island voor de stad Dauin als een van de beste duiklocaties in de wereld.

Net als andere top universiteiten, academische programma Silliman's ondergaan regelmatige evaluatie door een van de drie accreditatieorganisaties: Filippijnse accrediteren Vereniging van Scholen, Hogescholen en Universiteiten, Vereniging van Scholen, Hogescholen en Universiteiten-accreditatie bureau, Inc, en de Vereniging van theologische opleiding in Zuidoost-Azië.

Het handhaaft links op collaboratief onderzoek en docenten en studenten uitwisseling met universiteiten in de Verenigde Staten en Azië, op de top van sterke banden met de Verenigd College voor Christelijk Hoger Onderwijs in Azië (UBCHEA) en internationale ontwikkelingsorganisaties. De langstlopende uitwisselingsprogramma's voor studenten zijn met drie Japanse universiteiten: International Christian University, Ferris University en Shikoku Gakuin University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk BScs » Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master Of Arts In De Psychologie Grote Industriële / Organisatiepsychologie

Campus Voltijd 2 jaar November 2017 Filipijnen Dumaguete

De afdeling Psychologie biedt de graad Master of Arts in de psychologie major in Industrial / Organisatiepsychologie. Dit programma is gericht op professionals voor te bereiden om hun kennis te gebruiken in de fundamentele wetenschap van de psychologie in hun werk, zowel in de industrie, school, overheid, maatschappelijke organisaties, of de klinische setting. [+]

De afdeling Psychologie biedt de mate Master of Arts in de psychologie major in Industrial / Organisatiepsychologie. Dit programma is gericht op professionals voor te bereiden om hun kennis te gebruiken in de fundamentele wetenschap van de psychologie in hun werk, zowel in de industrie, school, overheid, maatschappelijke organisaties, of de klinische setting. De cursussen worden georganiseerd rond de theorieën en principes van het menselijk gedrag met de nadruk op de lokale cultuur en de praktische toepassing. Een algemene toelatingsproef wordt toegediend en een aanvrager gesprek wordt gevoerd. Opleiding en werkervaring zijn een bijkomend voordeel. Undergraduate academische referenties worden beoordeeld. Aanvragers wordt verwacht bovengemiddelde prestaties in relevante undergraduate opleidingen te hebben. [-]

Master Of Arts In Het Engels Belangrijkste In Creatief Schrijven

Campus Voltijd 2 jaar November 2017 Filipijnen Dumaguete

Studenten hoofdvak in Creatief Schrijven kan ervoor kiezen om creatief werk te maken (gedichten of verhalen, een spel of een roman) als hun scriptie. [+]

Studenten hoofdvak in Creatief Schrijven kan ervoor kiezen om creatief werk te maken (gedichten of verhalen, een spel of een roman) als hun scriptie. Een aanzienlijke kritische inleiding tot dergelijke stelling is algemeen vereist. Uitgebreid onderzoek Alle kandidaten voor de MA in het Engels met de concentratie in de literatuur en creatief schrijven moeten passeren twee onderzoeken voordat ze zich inschrijven voor scriptie schrijven. Een onderzoek is gebaseerd op een literatuurlijst voor al het betrokken programma. Het tweede onderzoek in het gebied van concentratie. In het Engels en Amerikaanse literatuur, kan het volgende worden gekozen: Het begin van het Engels Literatuur Engels literatuur van de Renaissance Zeventiende eeuws Engels Literatuur Achttiende Eeuw Engels Literatuur Negentiende Eeuw Engels Literatuur Amerikaanse literatuur tot 1900 Engels en Amerikaanse literatuur van de twintigste eeuw [-]

MSc

Master Of Science In Kustgebieden Resource Management

Campus Voltijd 2 jaar November 2017 Filipijnen Dumaguete

Dekking van de Comprehensive Examen: 6 topics [+]

Dekking van Integrale Examens: Totaal aantal onderwerpen = 6 Ecosystemen Richt zich op de verschillende ecosystemen, hun componenten en interacties tussen hen, met speciale nadruk op kustecosystemen Socio-culturele perspectieven van CRM Principes en technieken van CRM Elementen van Onderzoek Een introductie van de basisprincipes van wetenschappelijk onderzoek met inbegrip van technieken in het verzamelen, analyseren en presenteren van gegevens Een Topic Major Onderwerpen Eén onderwerp van Keuzevakken [-]

Master Of Science In Mariene Biologie

Campus Voltijd 2 jaar November 2017 Filipijnen Dumaguete

Dekking van Integrale Examens [+]

Dekking van Integrale Examens Totaal aantal onderwerpen = 6 Elementen van Onderzoek Theoretische en praktische kennismaking met de georganiseerde onderzoeken; juiste methode van het verzamelen van relevante gegevens en de evaluaties van de resultaten. Biologische Oceanografie Biologische systemen en processen in de zee; de structuur van de mariene ecosystemen en de biologische stroom van energie en materie onder verschillende natuurlijke en menselijke factoren; grote nadruk op systemen ecologie, synecology, populatie-ecologie, en fysiologische ecologie. Fysische Oceanografie Vergelijkende beschrijvingen en fysische dynamiek van de oceanen; theorieën van de energie-transmissies en de resulterende bewegingen, zoals stroming, golven en getijden; instrumentatie in oceanografisch onderzoek. Biologische Oceanografie Systematiek en evolutie Anatomie en fysiologie van de Marine Animals of anatomie en fysiologie van Marine Planten [-]

Videos

Your Silliman Experience

Contact
Bezoekadres
Hibbard Avenue
Dumaguete, 6200 PH