Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan (USP) Is de voornaamste aanbieder van tertiaire opleiding in de Stille Oceaan en een internationaal centrum van uitmuntendheid voor onderwijs, onderzoeksadvies en training op alle aspecten van de Stille Oceaan cultuur, milieu en human resource development behoeften.

Over de universiteit

USP - Een Introductie

De Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan is de voornaamste instelling van hoger onderwijs voor de Stille Oceaan, uniek in een regio van buitengewone fysieke, sociale en economische diversiteit.

USP is opgericht in 1968 en is één van slechts twee universiteiten van zijn soort in de wereld. Het is gezamenlijk eigendom van de regeringen van 12 lidstaten: Cook Islands, Fiji, Kiribati, Marshall Islands, Nauru, Niue, Solomon Islands, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu en Samoa. De universiteit heeft campussen in alle lidstaten. De hoofdcampus, Laucala, ligt in Fiji. De Alafua Campus in Samoa is waar de School van Landbouw en Voedingstechnologie zich bevindt en de Emalus Campus in Vanuatu is de plaats van de School of Law.

De academische scholen, instituten en centra aan de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan zijn georganiseerd in drie faculteiten en onder leiding van decanen.

Dit zijn de faculteit der Letteren, Wet en Onderwijs; De faculteit der zaken en economie; En de faculteit wetenschappen, technologie en milieu. Elke faculteit bestaat uit een aantal scholen die een breed scala aan academische programma's en cursussen aanbieden op het voor- en nagraadse niveau.

De universiteit biedt ook programma's door middel van afstands- en flexibel leren in een verscheidenheid aan modi en technologieën in de 14 campussen van de USP.

Geavanceerde communicatietechnologieën via USPNet zijn gebruikt om afstands- en flexibele leerstudenten te bereiken over de uitgestrekte uitgestrektes van de Stille Oceaan.

De multiculturele aard van het personeel en studentenlichaam geeft USP een uitzonderlijk karakter. Het is een kwaliteitsinstelling die graden oplevert die vergelijkbaar zijn met die van universiteiten in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Afgestudeerden van USP worden aangetroffen in belangrijke uitvoerende functies in de publieke en private sectoren in alle lidstaten en in tal van landen over de hele wereld.

De Universiteit heeft in zijn onderzoek een hoge standaard voor kwaliteit vastgesteld. Belangrijke onderzoeksverplichtingen zijn onder meer bedrijfsvoering, lerarenopleiding, Pacific Studies, mariene studies, landbouw, wetenschap en technologie.

Het universiteitsgebied

De Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan strekt zich uit over 33 miljoen vierkante kilometer van de oceaan, een gebied dat ruim drie keer groter is dan Europa. Daarentegen is de totale landmassa ongeveer gelijk aan het gebied van Denemarken. Populaties variëren in grootte van Tokelau met 1600 mensen naar Fiji met meer dan 800.000. De totale bevolking is ongeveer 1,3 miljoen.

Internationale luchtvaartlijnen tussen Australië, Japan, Korea, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten koppelen een aantal eilandstaten. Er zijn ook luchtvaartmaatschappijen die de regio bedienen. Binnen de landen wordt de binnenlandse scheepvaart gebruikt om kleine eilanden zonder luchtdiensten te bereiken.

Vanwege haar strategische positie en faciliteiten trekt USP eminente geleerden en personeel van over de hele wereld aan.

Universiteitsadministratie

USP wordt geregeld door zijn eigen Raad, waaronder vertegenwoordigers van de regeringen van het land, academisch personeel, studenten, gemeenschaps- en zakelijke leiders, het Secretariaat van de Pacific Islands Forum, het Secretariaat van de Stille Oceaan Gemeenschap, de Amerikaanse Raad van Onderwijs, de Privy Council, Australië En Nieuw-Zeeland.

De Senaat is de academische autoriteit van de universiteit, verantwoordelijk voor zaken als onderwijs en onderzoek.

De Raad en de Senaat worden gediend door comités die werkzaam zijn op gebieden zoals financiën, human resource management en academische planning. Andere comites behandelen speciale projecten en het dagelijkse werk van de universiteit.

De ceremoniële hoofd van de universiteit is de kanselier. USP's Chancellors zijn getrokken uit de leiders van de lid-staten van de universiteit en omvatten premierministers, presidenten en staatshoofden. De Pro-kanselier is voorzitter van de Raad en de directeur van de universiteit is de vice-kanselier. De vice-kanselier wordt bijgestaan ​​door twee vice-kanseliers en twee pro-vice-kanseliers.

Het senior management team is verantwoordelijk voor het welzijn van de universiteitsgemeenschap. De directeur financiën heeft betrekking op de controle van de universiteitsfinanciën. De directeur Human Resources beheert de human resources van de universiteit. In totaal heeft USP meer dan 1.500 medewerkers in dienst.

Visie, Missie en Waarden van de USP

Onze visie

Uitmuntendheid en innovatie voor duurzame ontwikkeling van de Landen van de Stille Oceaan

Onze Missie

 • Om de Stille Oceaan te voorzien van een breed scala aan uitstekende en relevante tertiaire kwalificaties;
 • Om de voordelen van geavanceerd onderzoek en toepassingen ervan te leveren;
 • Om gemeenschappen en landen in de Stille Oceaan regio te voorzien van relevante, kosteneffectieve en duurzame oplossingen, waaronder ondernemerschap, op hun belangrijkste uitdagingen; en
 • Een voorbeeld zijn van tertiaire opleiding voor de Stille Oceaan in kwaliteit, governance, toepassing van technologie en samenwerking met nationale tertiaire instellingen.

Onze waarden

 • Verbintenis en loyaliteit van personeel en studenten aan de instelling en de regio;
 • Hoogste normen van bestuur, leiderschap, academische vrijheid, integriteit en transparantie;
 • Hoogste standaarden van creativiteit, innovatie, teamwork en flexibiliteit in het nastreven van uitmuntendheid;
 • Investeringen in het personeel, het belonen van personeelsuitmuntendheid en de empowerment van alle USP-teams;
 • Respect voor onderscheidend vermogen en diversiteit in ons Stille Oceaan heritage en haar ontwikkeling, behoud en verspreiding;
 • Verbintenis tot regionale samenwerking en integratie;
 • Positieve en inclusieve leer- en leefomgevingen voor studentenuitmuntendheid;
 • Ondersteuning voor flexibele leerlingen op alle locaties voor succes in werk, leven en burgerschap;
 • Bescherming en verzorging van het milieu;
 • Sterke relaties om de betrokkenheid bij de nationale overheden, de Stille Oceaan gemeenschappen en ontwikkelingspartners te begeleiden;
 • Nederigheid in prestaties, leren van anderen, waardeer het vertrouwen dat wordt gegeven, en eer Pacific kennis, contexten en ambities.

Uiteindelijk wordt zowel de Visie en Missie van dit Strategisch Plan gerealiseerd door de bijdrage en attributen van USP's afgestudeerden en medewerkers. Dit zijn de belangrijkste drivers van het strategisch plan.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of the South Pacific USP

Het masterprogramma in governance kan op drie manieren worden afgerond, onder voorbehoud van goedkeuring ... [+]

De masteropleiding in governance kan op drie manieren worden afgerond, onder voorbehoud van goedkeuring:

(1) MA proefschrift (DG700, alleen thesis), een optie gereserveerd voor aanvragers die twee omstandigheden aanpast:

Zij hebben de bacheloropleiding aan de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan voltooid met minstens 3,5 cumulatieve GPA in cursussen op 200 en 300 niveau; of Zij zijn studenten van het diploma diploma die DG400, DG404 of DG406 hebben afgerond, en een extra 400-jarige opleiding in Governance met een cumulatieve GPA van 3,5.

(2) Na de succesvolle afronding van het Nagraadse Diploma in Bestuur, voltooien de studenten twee extra postdoctorale vakken in Governance, of een ander erkend vak, plus een Supervised Research Project (DG600).... [-]

Fiji Suva
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of the South Pacific USP

De Master of Arts in Diplomatie en Internationale Zaken bouwt voort op de fundamentele cursussen in het diploma diploma en internationale zaken door een kans te geven om ... [+]

De Master of Arts in diplomatie en internationale zaken Bouwt voort op de fundamentele cursussen in het diploma diploma en diploma diploma's en internationale zaken door een kans te geven om een ​​onderzoeksopstel over diplomatie en internationale zaken te doen over een onderwerp van bijzonder belang voor de student. Dit programma biedt ook onderzoeksvaardigheden en geavanceerde schrijfvaardigheden. Daarnaast hebben studenten in de diplomatieke en internationale zaken ook de gelegenheid om een ​​interesse in een bepaalde academische stroom te volgen door hun keuzevakken in specifieke disciplines of vakgebieden zoals wet, milieu, economie of ontwikkelingsstudies te clusteren.

Toelatingsvoorwaarden: De toelatingseis voor de Master of Arts in diplomatie en internationale zaken is een diploma diploma en diploma diploma en internationale zaken met een GPA van 3 of hoger of gelijkwaardige kwalificatie.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

University of the South Pacific USP

Ook geaccrediteerd door THE-ICE, Australië, biedt de Master of Commerce (Tourism and Hospitality Management) studenten de mogelijkheid om hun kennis verder te ontwikkelen ... [+]

Ook geaccrediteerd door THE-ICE, Australië, de Master of Commerce (Toerisme en Gastvrijheid Management) Stelt studenten in staat die volledig afgestudeerd en afgestudeerd zijn om hun kennis verder te ontwikkelen en geavanceerde onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen in het management van de toeristische en horeca industrie.

Aanvragers tot het masteropleiding moeten een diploma hebben behaald in Toerismestudies of Postgraduaat Diploma in Handel (Toerisme en Gastvrijheid Management) of gelijkwaardige kwalificatie met een cumulatief GPA van 3,0. De masteropleiding bestaat uit een proefschrift (TS700F of TS700P) of, na de succesvolle afronding van het Postgraduate Diploma in Commerce (Tourism and Hospitality Management) of (Tourism Studies), twee 400 niveaus op nagraadse basis plus een begeleid onderzoeksproject (TS600F of TS600P).... [-]

Fiji Suva
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
The University of the South Pacific
Suva, Central, Fiji
Website