Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Tartu (UT) is toonaangevend centrum voor onderzoek en onderwijs van Estland. Het is de enige universiteit in de Baltische staten gerangschikt in de Top 1.2% van de beste universiteiten ter wereld (QS World University Rankings 2017-18). UT is opgericht in 1632 en is de enige klassieke universiteit in Estland. Er zijn meer dan 13 000 studenten studeren aan de UT (incl. 1300 internationale studenten (2016)) en de UT heeft 3800 medewerkers (incl. 1800 academisch personeel (190 professoren)). Om de professionele bekwaamheid van haar studenten en academische medewerkers te ondersteunen, heeft de universiteit 80 partneruniversiteiten in 31 landen.

UT omvat 4 faculteiten en 4 scholen. Meeste UT ligt in Tartu, De tweede grootste stad in Estland; Maar haar colleges zijn gevestigd in Pärnu, Viljandi en Narva. Tartu heeft een bevolking van 100 000, en een vijfde van de inwoners zijn studenten.

Tartu is een levendige studentenstad. Elk academiejaar begint met eerstejaars dagen en de hoogtepunten van elk semester zijn de lente en de herfst studententijd, een week lang feest van evenementen speciaal voor studenten. UT heeft tal studenten clubs en verenigingen, variërend van professionele organisaties om informele groepen. Voor internationale studenten ESN Tartu is de belangrijkste organisatie die haar aandacht richt op internationale studenten 'welzijn.

UT onderzoek van wereldklasse is de basis voor de hoge kwaliteit van het onderwijs. Meer PhD-diploma's worden verdedigd op UT dan in alle andere Estlandse universiteiten: 120 PhD-diploma's werden in 2016 alleen bij UT verdedigd (239 bij andere Estlandse universiteiten). UT behoort tot de TOP 1% van de meest aangehaalde universiteiten en onderzoeksinstellingen ter wereld op het gebied van Klinische Geneeskunde, Chemie, Milieu en Ecologie, Geowetenschappen, Plant- en Dierenkunde, Geowetenschappen, Sociale Wetenschappen (algemeen), Moleculaire Biologie en Genetica, Biologie en Biochemie, Neurowetenschappen en Gedrag, Psychiatrie en Psychologie (ISI Web of Science 2017). Een totaal van 42 UT wetenschappers behoren tot de TOP 1% van de meest geciteerde wetenschappers ter wereld (ISI Web of Science 2017), waaronder de programmamanager van de MSc in Software Engineering Professor Marlon Dumas.

UT biedt een brede selectie van programma's en unieke disciplines voor studenten. UT participeert ook in diverse Erasmus Mundus en andere geleverd in samenwerking met 's werelds toonaangevende universiteiten gezamenlijke masteropleidingen. UT volgt het Bologna-proces in de organisatie van het onderwijs en de Bachelor-Master (3 + 2) systeem van de studie modules. De lengte van de PhD-studies is 4 jaar. Academisch jaar start in het begin st van september van elk jaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Tartu

2-jarige masteropleiding bereidt specialisten voor de financiële sector, het bank- en verzekeringswezen. ... [+]

2-jaar actuariële en Financial Engineering masteropleiding bereidt specialisten voor de financiële sector, het bank- en verzekeringswezen in kwantitatieve methoden voor risicobeoordeling en hedging, het verstrekken van kennis en vaardigheden op twee belangrijke gebieden - financial engineering en verzekeringen wiskunde.

Waarom actuariële en Financial Engineering? Speciale nadruk op toegepast wiskundige modellen en kwantitatieve methoden. Alleen programma van deze soort in de regio, het ontmoeten van educatieve normen van de EU in de actuariële wiskunde.

de Student hoofdstad van Estland .

[-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Ontworpen voor advocaten geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in het gebied van de informatietechnologie en de cyberveiligheid, het programma leidt hoogg ... [+]

Ontworpen voor advocaten geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in het gebied van de informatietechnologie en de cyberveiligheid, het programma leidt hooggekwalificeerde IT Law experts broodnodige bij advocatenkantoren, IT-bedrijven, overheidsinstellingen, internationale organisaties en adviesbureaus. De studenten zullen genieten van volledige toegang tot UT-diensten en volledige deelname aan alle evenementen van de IT Law Programme.

Praktijkgericht: een belangrijk deel van het onderwijs in dit programma zal real-life situaties te simuleren. Studenten toegang tot 30 IT Law beoefenaars en IT-specialisten krijgen uit de hele wereld aan het programma deelnemen.

[-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het programma biedt uitgebreide kennis van de principes, regels, onderwerpen en de praktijk van het internationaal recht en de mensenrechten. ... [+]

Internationaal Recht en Mensenrechten is een 2-jarige masteropleiding verstrekken van uitgebreide kennis van de principes, regels, onderwerpen en praktijken op het gebied van het internationaal recht en de mensenrechten.

Waarom studeren internationaal recht en de mensenrechten? Studenten krijgen c omprehensive kennis op het gebied van het internationaal recht en de mensenrechten. Het programma is gericht op een goede vergelijkend perspectief te bieden op de problematiek van het internationaal recht en de mensenrechten, met een beroep op onze ervaringen uit het verleden en de geografische positie - Estland is gelegen waar het "Westen" en de "East" voldoen. De praktijk is... [-]
Estland Tartu
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

University of Tartu

We bieden een uitgebreid curriculum in economieën, politiek, talen en maatschappijen in Azië en het Midden-Oosten, een flexibel en persoonlijk studieplan en een multinati ... [+]

Azië en het Midden-Oosten zijn twee van de meest fascinerende en zich snel ontwikkelende regio's van de wereld, het creëren van uitdagingen en het bieden van kansen voor de 21e eeuw. Tegen 2050 zal bijna 60% van de consumenten in de wereld in de regio wonen, zal China een onbetwiste supermacht zijn, zullen Hindi, Bengaals en Urdu een groot deel van de wereldbusiness domineren, zal de Islam veranderen en diversifiëren vanwege zijn contact met de moderniteit en migratie zal blijven p UT druk op het Midden-Oosten.

We bieden een uitgebreid curriculum in economieën, politiek, talen en maatschappijen in Azië en het Midden-Oosten, een flexibel en persoonlijk studieplan en een multinationale studieomgeving. Het programma creëert op maat gemaakte studiepakketten aan onze partneruniversiteiten in Azië en het Midden-Oosten en waardeert de noodzaak om uw praktische vaardigheden te verfijnen door middel van stages (opgenomen in het programma) in particuliere bedrijven, overheidsorganisaties en ngo's.... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het programma Geluid en visuele technologie biedt u de mogelijkheid om twee van de meest boeiende en snel ontwikkelende gebieden in kunst en cultuur te bestuderen. Je zal ... [+]

Het programma Geluid en visuele technologie biedt u de mogelijkheid om twee van de meest boeiende en snel ontwikkelende gebieden in kunst en cultuur te bestuderen. Je zal ofwel geluid of visuele technologie als uw belangrijkste specialiteit, kiezen b UT u ook een grondige kennis van het andere veld zal winnen.

Naast je kernspecialiteiten, ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van ondernemerschap, teamwork en projectmanagement. Praktijk vormt de kern van het curriculum, en je past wat je in de klas hebt geleerd meteen toe met praktische activiteiten en door in creatieve teams te werken.

Waarom geluids- en visuele technologie studeren aan de University of Tartu ?Hoogwaardig on... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

... [+]

in overheidsinstellingen, universiteiten en onderzoeksinstellingen, IT-bedrijven, musea, uitgeverijen culturele uitwisseling organisaties in Estland en in het buitenland. De Universiteit van Tartu behoort tot (QS en de ranglijst). Het is gelegen in Tartu, de tweede grootste stad in Estland, die bekend staat als de Student hoofdstad van Estland. 13 000 studenten ingeschreven aan de Universiteit van Tartu, incl. 1300 internationale studenten.

[-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het programma biedt studenten de analytische instrumenten en vaardigheden om de politieke, historische en economische ontwikkelingen in Rusland, de EU en hun gedeelde omg ... [+]

De Europese Unie - Rusland Studies masteropleiding (EURUS) is een uniek multidisciplinair programma het combineren van verschillende disciplines zoals politieke wetenschappen, vergelijkende politicologie, internationale betrekkingen, economie, recht, geschiedenis en culturele studies. Het programma bindt de studie van de twee regio's - Europa en Rusland - In een curriculum, het verstrekken van een uitgebreide kennis van de politieke, sociale en economische ontwikkelingen in de EU en haar lidstaten als in Rusland en zijn buurlanden transitielanden.

De doelstelling van de Europese Unie en Rusland Studies MA-programma is bieden wereldwijde arbeidsmarkt met deskundigen op het gebied van de EU-Russische zaken voor de publieke en private sector. Gezien de totale uitbreiding van complexe relaties tussen de Europese Unie en de Russische Federatie - er is een groeiende behoefte aan specialisten opgeleid in de Europese Unie en Rusland zaken.... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

MA Wijsbegeerte geeft een systematisch overzicht van het gebied van de filosofie, theoretische ontwikkelingen, concepten en methoden van filosofisch onderzoek. ... [+]

Filosofie is een uniek 2-jarig masterprogramma dat gericht is op het verlenen van vaardigheden en kennis van de onderzoeksmethoden van de hedendaagse filosofie. Studenten kunnen kiezen uit vier specialisaties: geschiedenis van de filosofie, praktische filosofie, wetenschapsfilosofie en theoretische filosofie. Het programma is gericht op onderzoek: alle studenten zullen nauw samenwerken met een toezichthouder die zal helpen student ontwerpt het programma op basis van de belangen van de student; studenten kunnen deelnemen aan vele internationale onderzoeksgroepen en conferenties en studenten 'scriptie moet op artikelniveau.

Waarom studeren Filosofie? Uniek programma: geeft een algemeen overzicht van de filosofie met vier specialisaties; Internationaal verbonden docenten en internationale medewerkers, vele wereldberoemde gastdocenten; Studie-gerelateerde workshops en conferenties; Integratie in up-to-date filosofie literatuur; Grote onderzoeksmogelijkheden: studenten kunnen bijdragen aan het lopende onderzoek en deel te nemen aan conferenties. Breed scala van literatuur: de Faculteit der Wijsbegeerte en het Centrum voor Ethiek hebben een gemeenschappelijke bibliotheek die systematisch zowel klassieke als up-to-date literatuur verzamelt; Internationale carrière aspirant: afgestudeerden kunnen verder studeren of werken in een gebied van de publieke sector voor het bedrijfsleven en de journalistiek. ... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het MA programma combineert uitgebreide studie van de internationale betrekkingen als een academische discipline en politieke praktijk met diepgaande kennis van één of ee ... [+]

De MA-programma van Internationale relaties en regionale studies combineert uitgebreide studie van de internationale betrekkingen als een academische discipline en politieke praktijk met diepgaande kennis van één of een aantal belangrijke regio's in de wereld, met inbegrip de Europese Unie, Rusland en Eurazië, en het Oostzeegebied.

Waarom internationale betrekkingen aan de Universiteit van Tartu studeren? De universiteit van Tartu behoort tot de top 1.2% van de beste universiteiten ter wereld (QS en de rankings) Het onderzoek en onderwijs op het gebied van IR aan de UT is internationaal zichtbaar en herkende ons plaatsen in de top IR scholen in Oost- en Centraal-Europa. Uitgebreide internationale samenwerking met universiteiten in de VS (George Mason University, George Washington University), verschillende universiteiten in Europa, partner instellingen in Rusland (Higher School of Economics, MGIMO en anderen), en de grote internationale academische netwerken (bijvoorbeeld PONARS-Eurazië, EISA , CEEISA). Interessant geografische locatie: Estland is een van de kleinste lidstaten van de EU, die is gelegen in het centrum van het Oostzeegebied en op de stoep van Rusland. Sinds 1989 heeft Estland is in het centrum van de democratische, economische en geopolitieke veranderingen in Oost-Europa. Geavanceerde studiefaciliteiten, uitstekende bibliotheken, goed uitgeruste computer laboratoria en moderne residentie hallen. Interactieve en innovatieve onderwijs- en leermethoden worden veel gebruikt. Een breed scala van mogelijkheden om in het buitenland te studeren, incl. Erasmus + overeenkomsten en ISEP. Studeren in Tartu is zowel aantrekkelijk en betaalbaar - onderwijs van hoge kwaliteit tegen een lage kostprijs in een land dat is tegelijkertijd zowel oude... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

De 1-jaar online programma biedt professionele ontwikkeling voor mensen die willen onderwijstechnologie effectiever te gebruiken. ... [+]

Educational Technology is een online 1-jarig programma ontworpen om een ​​kans voor professionele ontwikkeling voor mensen die werkzaam zijn in posities die het onderwijs te betrekken en willen onderwijstechnologie meer effectief te gebruiken in hun werk te bieden.

De flexibiliteit van het programma en de grote aandacht voor e-learning maken het bijzonder goed geschikt voor degenen onder u die aan het werk gaan - of het nu buiten Tartu of in een ander land.

Waarom Educational Technology? De flexibele 1-jarige opleiding is meestal online-based - je hoeft niet te verhuizen om te studeren. Grote nadruk wordt gelegd op teamwork om de vaardigheden van de samenwerking van studenten te bevorderen en hen te helpen een netwerk van collega's te ontwikkelen om op vertrouwen in hun professionele leven. Als een belangrijke innovatie, is de MA thesis gedaan zoals teamwork in kleine groepen. Het programma wordt gekenmerkt door een probleemgerichte aanpak en een grote hoeveelheid praktische training. Er zijn geen vergelijkbare programma's in de regio. ... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het programma combineert het beheer en ontwerp van spa-producten, medische en recreatieve behandelingen en welzijn. ... [+]

Wellness en Spa Service Design en Management is een unieke 2-jarige masteropleiding die is bedoeld om studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis, professionele vaardigheden en praktische hulpmiddelen die nodig zijn voor het werken in de wellness, spa of andere verwante organisaties op het niveau van het management. Het programma combineert het beheer en ontwerp van spa-producten, medische behandelingen en recreatie, welzijn, fitness en gezondheid gerelateerde diensten. Het is het enige soortgelijke masteropleiding in heel Europa.

Wat voor soort vaardigheden en competenties zullen de studenten verwerven? Gastvrijheid en kwaliteit van het management; Creatief en innovatief ondernemerschap; Duurzame ontwikkeling; Strategische, financiële en operationele beheer; Dienst ontwerp en ontwikkeling; Management en marketing voor wellness en spa; Begrip van de basisprincipes van spa-behandelingen; Wellness filosofie; Project management en onderzoek. ... [-]
Estland Tartu
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

... [+]

fungeren als bemiddelaar tussen de verschillende belangengroepen op het gebied van immaterieel cultureel erfgoed;

Waarom de Universiteit van Tartu? Drie UT-eenheden zijn gespecialiseerd in de verschillende aspecten van het veld: de departementen voor Volkenkunde en Folklore, in 1919 opgericht, en het ministerie van Inheemse Ambachten van de UT Viljandi Culture Academy. De faculteit student ratio is uitstekend en studenten krijgen individuele aandacht. Internationale bijeenkomsten, tijdschriften, gastcolleges, tentoonstellingen en de samenwerking met het geheugen instellingen en ondernemingen zorgen voor een hands-on studie-ervaring. Geen collegegeld voor de meeste studenten! [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het programma leidt specialisten die in staat zijn om ICT-oplossingen implementeren om management processen van de ondernemingen. ... [+]

De Innovatie en Technologie programma leidt specialisten die in staat zijn om uitvoering van ICT-oplossingen voor het beheer van processen van de ondernemingen en dus bedrijven helpen om te groeien door middel van meer toegevoegde waarde gecreëerd. Gekwalificeerde studenten moeten hebben een bachelor's degree in economie of de ICT-gerelateerde veld

.

[-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het programma integreert empirische en theoretische kennis van democratie en bestuur, de twee essentiële parameters van de politieke ontwikkelingen in de hedendaagse were ... [+]

Is democratie het veroveren van de wereld als de meest geaccepteerde model voor de politieke en sociale ontwikkeling? Is democratie overweldigd door de globalisering, populaire onvrede over de politiek en de vernieuwde autoritaire tendensen? Hoe kan democratische politieke leiders regeren en te behouden legitimiteit in de wereld van vandaag?

Dit zijn de belangrijkste uitdagingen aan te pakken als een professional op dit gebied. De MA-programma in de democratie en bestuur biedt u de kennis en vaardigheden om een ​​deel van deze zoektocht naar oplossingen.

De MA-programma integreert empirische en theoretische kennis van democratie en bestuur. Het begrijpen van hen is de sleutel voor het opbouwen van een succesvolle carrière in de moderne overheid, maatschappelijke organisaties, de politiek en internationale organisaties. Het programma biedt diepgaande kennis over de geschiedenis van de democratie, de moderne democratische instellingen, de openbare orde en bestuur, verkiezingen en politiek gedrag, ethnopolitics, en ethiek. ... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Onderzoek bij de afdeling semiotiek aan de Universiteit van Tartu, een van de belangrijkste centra van de semiotiek in de wereld. ... [+]

Semiotiek is een 2-jarige masteropleiding die interdisciplinair achtergrond biedt en geeft een theoretische basis voor de toepassing van semiotische ideeën om een breed scala aan disciplines en wetenschappelijke studie. Semiotiek is de algemene studie van teken processen of semiosis. Het programma bindt de theorie van de semiotiek en drie core modules - culturele semiotiek, biosemiotics en sociosemiotics.

Waarom semiotiek studeren aan de Universiteit van Tartu? De traditie van uitmuntendheid in semiotische theorie in Tartu werd opgericht door Yuri Lotman in 1960, de oprichter van de semiotiek van de cultuur en de Tartu-Moskou Semiotische School, evenals de oudste tijdschrift van de semiotiek, Sign Systemen Studies; UT is een van de weinige instellingen in de wereld onderwijzen volledige Master's en PhD-opleidingen in de semiotiek sinds 1993; Als een van 's werelds belangrijkste centra van de semiotiek, de Universiteit van Tartu werkt en wordt regelmatig bezocht door professoren van over de hele wereld: Myrdene Anderson, Paul Bouissac, John Deely, Dinda Gorlée, Jesper Hoffmeyer, Winfried Nöth, Roland Posner, Frederik Stjernfelt, Eero Tarasti enz .; De mooiste collecties van semiotische materialen in Tartu onder meer de herdenking bibliotheek van Thomas Sebeok, één van de wereldleiders in de 20e eeuw semiotiek, en het centrum van Jakob von Uexküll, een Baltische Duitse wiens werken zijn zeer belangrijk geweest voor de ontwikkeling van biosemiotics. Audiëntie ... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

MA in Kwantitatieve Economie geeft studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analyse methoden. ... [+]

Kwantitatieve Economie is een 2-jarige masteropleiding die studenten geeft sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analyse methoden waardoor ze te analyseren en voorspellen economische processen. Het programma heeft een speciale focus op micro-en macro-economische theorie en het geeft training in het oplossen van het echte leven economische problemen via de toepassing van state-of-the-art economische analysetechnieken. De afgestudeerden zullen in staat zijn om hun opleiding voort te zetten in internationale economie PhD-programma's of volg een carrière als analisten in banken, overheidsorganisaties, overleg bedrijven en internationale bedrijven.

Na het voltooien van het programma, de student: kent de belangrijkste begrippen in de economie en heeft de vaardigheden van het maken van kritische beoordelingen over de toepasbaarheid van deze concepten verworven; heeft de mogelijkheid om zowel micro-en macro-economische modellen voor het analyseren van de problemen die zich voordoen in de economische praktijk verworven; weet hoe verbaal, grafisch, wiskundig en empirisch analyseren en voorspellen van zowel het gedrag van de economische agenten en ook de impact van overheidsbeleid. Audiëntie ... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Tartu

De internationale masteropleiding Computer Science bereidt studenten voor op steeds toonaangevende specialisten in de publieke en private organisaties en voor verdere stu ... [+]

De internationale masteropleiding Computer Science bereidt studenten voor het worden toonaangevende specialisten in de publieke en private organisaties en voor verdere studies aan de PhD-niveau in Computer Science.

Na het passeren van het curriculum van de student de basiskennis op het gebied van de informatica heeft verworven en kan het gebruiken om te analyseren en oplossen van praktische problemen.

Het curriculum begint met een kernmodule waar studenten basisvaardigheden verwerven in de computerwetenschappen (24 studiepunten). U kunt kiezen uit één van de vijf specialisatie modules (24 ECTS). Daarnaast heeft het curriculum een ​​seminaarmodule (12 ECTS), de keuzemodule (12 studiepunten), de oefenmodule (12 studiepunten). U kunt 6 studiepunten van optionele cursussen uit een van de vakgebieden van de universiteit nemen. Uiteindelijk moet u een proefschrift indienen (30 ECTS).... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

MSc in Applied Science Measurement biedt een grondige kennis en vaardigheden op het gebied van laboratorium en technologische metingen. ... [+]

Applied Science Measurement is een 120 ECTS masteropleiding verstrekken van een grondige kennis en vaardigheden op het gebied van laboratorium en technologische metingen, testen en chemische analyse methoden, kwaliteitssystemen, metrologie en daarmee samenhangende economische en juridische aspecten. Studies worden uitgevoerd in de "Chemicum 'gebouw, een van de top onderzoek en onderwijs faciliteiten in Noord-Europa.

Hoe zal deze mate de ontwikkeling van potentiële studenten '? Grondige kennis en vaardigheden in het laboratorium en technologische metingen, testmethoden en analyse, factoren die de resultaten, de wijze van berekening van de meetresultaten, het documenteren van meetresu... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

De 2-jarige masteropleiding in GI voor verstedelijkte samenleving voorbereidt hooggekwalificeerde specialisten over het omgaan met en het analyseren van ruimtelijke gegev ... [+]

De 2-jarige masteropleiding in GI voor verstedelijkte samenleving voorbereidt hooggekwalificeerde specialisten over het omgaan met en het analyseren van ruimtelijke gegevens en het ontwikkelen van beslissingsondersteunende systemen voor de publieke, private en non-gouvernementele sector. Bijzondere nadruk van het programma wordt gelegd op de ontwikkeling van praktische vaardigheden van studenten.

Combineert geografie en IT in het tijdperk van big data. Geeft instrumenten om de sociale en natuurlijke processen in de ruimte voor interdisciplinair besluit- en beleidsvorming te analyseren. Leert de volledige cyclus van ruimtelijke data management vanaf veldwerk en data-acquisitie in de richting van het visualiseren van planning oplossingen. ... [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

hooggekwalificeerde robotici, computer en ruimte ingenieurs . . Studenten kunnen ook het beheer en de economie cursussen om te kunnen beginnen met hun eigen bedrijf ... [+]

hooggekwalificeerde robotici, computer en ruimte ingenieurs

. . Studenten kunnen ook het beheer en de economie cursussen om te kunnen beginnen met hun eigen bedrijf. Moderne gebouwen en laboratoria: studie bouw Physicum werd geopend in 2014 en de 13.000 vierkante meter biedt eigentijdse faciliteiten voor onderzoek in de fysica, materiaalkunde en nanotechnologie. Studenten verwerven kennis van zowel hardware als software. Grote beurs mogelijkheden: de meeste studenten krijgen een collegegeld-waiver beurs, maandelijkse stipendia ook beschikbaar Afgestudeerden zijn klaar om te werken in de industrie, alsmede op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie. [-]
Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

MSc in Software Engineering biedt algemene software engineeringvaardigheden en gespecialiseerde vaardigheden in bedrijfssystemen en ingebedde realtime systemen. ... [+]

Software Engineering is een 2-jarig masterprogramma dat studenten geavanceerde software-engineering en managementvaardigheden wil bieden, evenals gespecialiseerde vaardigheden in twee belangrijke toepassingsdomeinen: bedrijfssystemen en ingebedde realtime systemen. Het wordt gezamenlijk geleverd door de University of Tartu en de Technische Universiteit van Tallinn. Na hun afstuderen ontvangen studenten een diploma van beide universiteiten.

Het programma biedt gespecialiseerde kennis en professionele vaardigheden die nodig zijn in een carrièrepad dat leidt tot hoogwaardige technische functies (bijv. Software-analist, architect of onderzoeksingenieur) of managementfuncties (bijv. Project- / teamleider of technologiefunctionaris). Afgestudeerden van het programma hebben de vaardigheden om zich aan te sluiten bij de zeer dynamische software-industrie in de Baltische staten, Noord- en Oost-Europa.... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Excellentie in Analytical Chemistry (ELK) is een internationale tweejarige Erasmus Mundus Joint Master Degree programma dat geeft studenten een unieke kans om te studeren ... [+]

Het programma biedt een sterke kennis en vaardigheden in zowel fundamentele als toegepaste aspecten van de moderne analytische chemie.

Het programma wordt gegeven door een consortium van vier universiteiten: Universiteit van Tartu (UT, coördinator), Estland; Uppsala University (UU), Zweden; Universiteit Claude Bernard Lyon 1 (UCBL), Frankrijk; Åbo Akademi Universiteit (AAU), Finland.

Dubbele graden worden uitgereikt na voltooiing van de studies. De eerste graad zal zijn van de UT en de tweede van de UU, UCBL of AAU.

Het eerste jaar wordt besteed aan de UT, terwijl het tweede jaar wordt besteed, hetzij op UCBL, UU of AAU. De selectie van het tweede jaar studie locatie wordt bepaald door middel van een competitief proces op basis van de student voorkeur en de academische prestaties van het eerste semester.... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Het hoofddoel van het programma is om specialisten op te leiden met vaardigheden en kennis die hen zullen helpen bij het vinden van een baan en bij kunnen dragen aan het ... [+]

Het hoofddoel van het programma is om specialisten op te leiden met vaardigheden en kennis die hen zullen helpen bij het vinden van een baan en bij kunnen dragen aan het succes van verschillende bedrijven die zich bezighouden met industriële of medische biotechnologie, circulaire bio-economie, bioprocessen enz. De afgestudeerden zullen een inzicht en praktische ervaring met betrekking tot de belangrijkste industriële bioprocessen, fermentatie, ontwerp van biologische systemen, industriële biotechnologie en biomedische technologieën. Het curriculum legt de nadruk op praktische training en biedt stages aan in verschillende bedrijven die actief zijn op het gebied van biotechnologie en biomedische technologie.... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Tartu

Materials Science and Technology is een masterprogramma met een focus op het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe materialen en hun toepassingen. Studies van materi ... [+]

Materials Science and Technology is een masterprogramma met een focus op het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe materialen en hun toepassingen. Studies van materiaalkunde en de basisprincipes van ondernemerschap worden gecombineerd met activiteiten gericht op het creëren van een product en de productietechnologie.

Het programma biedt kennis van theoretische principes van materiaalkunde, test- en onderzoeksmethoden en ontwikkeling en ontwerp van materialen. De ontwikkelingsprojecten van studenten worden uitgevoerd in samenwerking met wetenschappelijke laboratoria waar ze ook het experimentele deel van hun masterproef uitvoeren.

Afgestudeerden kunnen werken als specialisten op het gebied van materiaalontwikkeling in productiebedrijven en onderzoeksinstellingen, nieuwe kleine en middelgrote ondernemingen starten en leiden die met materialen omgaan of hun studies op doctoraal niveau voortzetten.... [-]

Estland Tartu
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Get Inspired!

University of Tartu
Address
Ülikooli 18
50090 Tartu, Tartu County, Estland
Website
Telefoonnr.
+372 737 5100