Tallinn University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een visie op de hedendaagse samenleving is innovatief, ondernemend, technologisch geavanceerd en open voor de wereld, en dit is wat Tallinn Unversity of Technology (TalTech) aanvraagt via internationaal hoogstaand onderzoek en onderzoek.

Bij TalTech kunt u de toekomst ervaren zonder in een tijdmachine te stappen. Hier ontmoet onderwijs alles wat digitaal is!

Hier maken we echte dingen en ontwikkelen ze ter plekke vanaf nul. De uitgelichte projecten hebben betrekking op zelfrijdende voertuigen, studentensatellieten, e-Pavement (wegverharding die zonne-elektriciteit produceert), kunstmatige intelligentie om persoonlijke routes voor toeristen te creëren en nog veel meer. We bieden de mogelijkheid om te studeren op een moderne digitale campus waar veel van de meest recente technologieën dagelijks worden getest en geïmplementeerd. Een van onze recente initiatieven - TalTechDigital - verbindt digitalisering met onderwijs, waardoor TalTech de meest innovatieve campus van het land is.

TalTech, opgericht in 1918, staat in de top 3% van de beste universiteiten ter wereld (QS World University Rankings). Het is de enige technische universiteit in Estland en biedt plaats aan ongeveer 10.000 studenten, waarvan 14% internationale studenten uit meer dan 100 verschillende landen.

Moderne opleidingen

De studieprogramma's en de leeromgeving van TalTech ontwikkelen zich voortdurend. Ervaren professionals uit zowel de particuliere als de publieke sector worden betrokken en geraadpleegd om curricula te maken die voldoen aan de nieuwste behoeften van de arbeidsmarkt . Verschillende laboratoria van de universiteit zijn onlangs vernieuwd en er wordt steeds meer les gegeven via e-kanalen. Engineering en IT gaan hand in hand in TalTech, wat tot uiting komt in onze moderne studieprogramma's die de twee velden nauw met elkaar combineren. In de loop der jaren hebben TalTech-ingenieurs slimme en duurzame oplossingen ontwikkeld voor veel relevante problemen in Estland.

Onze programma's bieden onderwijs van hoge kwaliteit door diepgaande studie en creatieve labs te combineren. Zo krijg je de beste praktische ervaring voor je opleiding en je carrière. U vindt een geschikt programma voor uw carrière met internationaal erkende programma's in:

  • School of Information Technologies
  • School of Business and Governance
  • Technische school
  • School of Science

Studenten, wetenschappers en ondernemers bij elkaar brengen

Bij TalTech waarderen we samenwerking met ondernemingen en bedrijven. Voor veel bedrijven en overheden zijn wij vaak het eerste aanspreekpunt voor het vinden van oplossingen voor uiteenlopende organisatorische en productontwikkelingsvragen. Ons innovatie- en zakencentrum Mektory brengt onderzoekers, studenten en ondernemers samen en biedt jongeren inspiratie, kennis en middelen om startende studenten en andere innovatieve zakelijke ideeën te creëren en te ontwikkelen.

TalTech is zowel een academische opinieleider als het vlaggenschip van de Estse techniek en technologie . De moed om te veranderen, de wil om te evolueren en de wens om op kennis gebaseerde discussies te voeren, maken van TalTech een denktank in academische discussies.

Wij geloven dat een hoog niveau van onderzoek en academische studies, evenals academische vrijheid, absoluut cruciaal zijn. TalTech is daarmee de eerste universiteit in Estland die een tenure-based academisch carrièremodel aanbiedt.

Locaties

Tallinn

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju County, Estland
Telefoonnr.
+372 620 2022

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden