Estonian Business School (EBS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1988, EBS is de oudste particuliere bedrijfsleven universiteit gelegen in het hart van Tallinn, Estland en Helsinki, Finland. EBS leert ondernemerschap en bedrijfskunde op een praktische manier bij bachelor-, master- en PhD-niveau.

Internationale outlook

Een toenemend aantal studies bij EBS worden in het Engels, het aanbieden van de mogelijkheid om een ​​internationaal netwerk van contacten op te bouwen. Met meer dan 1500 studenten en internationale faculteit van de EBS missie is om ondernemende mensen met een academische kennis, praktische vaardigheden en ethische waarden, die met succes in een internationale carrière kan worden geïmplementeerd te bieden. EBS heeft een internationaal georiënteerd, wat betekent dat de school heeft een groeiende reputatie als aanbieder van uitstekende, praktijkgerichte en academisch rigoureus onderwijs voor studenten uit alle delen van de wereld. De EBS Studentenraad en de International Club organiseert verschillende programma's voor internationale studenten, zowel binnen als buiten het klaslokaal, die hun verblijf bijzonder onvergetelijk te maken. EBS heeft meer dan 70 partneruniversiteiten in Europa, Amerika, Australië en Azië, waardoor uitgebreide uitwisseling van studenten en docenten. Meer dan 30% van de EBS studenten zijn internationale studenten. In 2011 opende EBS een campus in Helsinki. EBS heeft meer dan 4500 alumni die volgens een onderzoek door Statistics Estland te verdienen hogere maandelijkse inkomen dan de afgestudeerden van andere Estse universiteiten. In 2016 werd EBS Engels-talige bachelor niveau International Business Administration opleiding de eerste in Estland om EPAS accreditatie, die behoort tot het hoogste niveau erkenning business schools kan ontvangen ontvangen.

geschiedenis

Toen EBS werd opgericht in 1988, was het de eerste instelling in Estland om diploma bedrijfskundige opleidingen te introduceren. Sinds bedrijfskunde bestond niet in de Sovjet universiteiten, was er geen onderwijs traditie, geen faculteit en geen leerboeken: een moeilijke uitgangspositie. Naast de universiteit, heeft de Estse Business School Group EBS High School in 1997 en Executive Training Centre opgericht in 1993. Om de leerlingen een internationale ervaring te geven, EBS tekende een dubbele diploma overeenkomst met de Lancaster University Management School in 2007. In 2010 werd EBS een licentie voor onbepaalde tijd aan opleidingen op bachelor-, master- en doctoraal niveau lopen op het gebied van bedrijfskunde, die ons de enige particuliere universiteit in Estland gemaakt. Een jaar later, 2011, EBS opende een campus in Helsinki, Finland. In 2016 werd EBS Engels-talige bachelor niveau International Business Administration opleiding de eerste in Estland om EPAS accreditatie, die behoort tot het hoogste niveau erkenning zakelijke programma's kunnen ontvangen ontvangen. EPAS accreditatie wordt uitgereikt door de European Foundation for Management Development (EFMD).

Waarom studeren aan EBS?

  • Hoog aangeschreven en geaccrediteerde opleidingen - EBS is de eerste in Estland om EPAS accreditatie ontvangen en is toegekend door Eduniversal onder 's werelds top 300 beste business schools. Alle EBS bachelor-, master- en Doctoral programma's zijn geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Republiek Estland.
  • EBS ontwikkelt de know-how en vaardigheden in onze studenten die nodig en relevant zijn voor de samenleving in een perspectief op lange termijn zijn.
  • Met een wereldwijde partners, EBS biedt concurrentievoordelen voor alle belanghebbenden, zowel op persoonlijk en professioneel niveau.

Alumni profiel

EBS is trots op en respecteert al haar alumni. Er zijn foto's van alle alumni op de muren van de school, niet alleen van degenen die publieke erkenning hebben opgedaan. Het is onmogelijk in steen 'kunstenaars van het leven ", ondernemers en academici te snijden, want ieder mens heeft hun waardevolle bijdrage aan de samenleving te maken. De rector van de EBS, Prof Arno Almann zegt dat de studenten en alumni van een business school zijn meer rationele en doelgerichte mensen die in het vooruitzicht van de toekomstige kansen die het onderwijs hen zou uitrusten met waarderen. "Volgens recent onderzoek, hebben de EBS alumni een van de meest succesvolle universitair afgestudeerden in Estland geweest. Kwart van de respondenten hebben een betere baan aangeboden gekregen als gevolg van de ontvangen onderwijs. Het succes van haar alumni heeft de beste erkenning aan de business school geweest, 'verzekerde Prof Arno Almann. In aanvulling op het onderwijs, de EBS alumni waarderen ook de contacten die zij hebben ontvangen en de internationalisering van de universiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Accreditaties

1

Bekijk MA's » Bekijk BA's » Bekijk PhD » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma internationale bedrijfskunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Estland Tallinn

De twee jaar full-time masteropleiding in International Business Administration is bedoeld voor studenten met de bachelor `Degree in Business Administration, economie of management of gelijkwaardig. Het beschikt over specialisten in hun vakgebied om zich te concentreren op het gebied van marketing management om experts in hun vakgebied. Lezingen worden gehouden in de avonduren, waarmee u gedurende de dag-time werken of wonen op uw andere verantwoordelijkheden. [+]

De twee jaar full-time masteropleiding in International Business Administration is bedoeld voor studenten met de bachelor `Degree in Business Administration, economie of management of gelijkwaardig. Het beschikt over specialisten in hun vakgebied om zich te concentreren op het gebied van marketing management om experts in hun vakgebied. Lezingen worden gehouden in de avonduren, waarmee u gedurende de dag-time werken of wonen op uw andere verantwoordelijkheden.

International Business Administration programma heeft 3 specialisaties:

Marketing Management (geleerd alleen in EBS Tallinn Campus) Financiƫn en boekhouding (alleen geleerd in de EBS Tallinn Campus) Organisatorische verandering en leiderschap (alleen in de EBS Helsinki Campus) ... [-]

Videos

Estonian Business School

What do you like in Estonian Business School

Contact

Estonian Business School

Adres Estonian Business School A. Lauteri 3
10114 Tallinn, Harjumaa, Estland
Website http://www.ebs.ee/
Telefoon +372 665 1340