Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de Estlandse universiteit voor levenswetenschappen is om een ​​duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen te garanderen en de plattelandsontwikkeling te verbeteren.

Universiteiten verschillen, net als mensen, van elkaar. Het «karakter» van de universiteit komt in de eerste plaats tot uiting in haar verantwoordelijkheid tegenover de samenleving - in haar missie.

Estonian University of Life Sciences is de enige universiteit in Estland waarvan de prioriteiten op het gebied van academische en onderzoeksactiviteiten zorgen voor de duurzame ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen die nodig zijn voor het bestaan ​​van de mens en voor het behoud van erfgoed en habitat.

In reactie op de behoeften van de samenleving is de Estse universiteit voor levenswetenschappen meer geactualiseerd, uitgewerkt over de bestaande curricula en nieuwe specialiteiten geopend. Toegenomen concurrentie voor openstaande vacatures weerspiegelt de populariteit van deze specialiteiten.

De Estlandse universiteit voor biowetenschappen is het centrum van onderzoek en ontwikkeling op gebieden als landbouw, bosbouw, dierenwetenschappen, veterinaire wetenschap, plattelandsleven en economie, voedselwetenschap en milieuvriendelijke technologieën.

Onze universiteit doet een oprechte poging om zichzelf te transformeren van een traditionele, puur landbouwuniversiteit naar een ruimdenkende Europese universiteit voor levenswetenschappen. De Estonian University of Life Sciences wil haar studenten een breed, op onderzoek gebaseerd onderwijs garanderen.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Estonian University of Life Sciences

Landscape Architecture richt zich op de ingreep in het landschap door middel van planning, management en design. International Master programma in Landscape Architecture ... [+]

International Master programma In Landscape Architecture is verenigd rond het concept van het landschap, die over het algemeen wordt verstaan ​​buitenruimtes, omgevingen en plaatsen en relaties tussen mensen en deze ruimtes, omgevingen en plaatsen betekenen, zowel in termen van activiteiten en percepties. Landscape Architecture is bezig met landschappen van alle soorten, zowel stedelijke als landelijke, en op alle schalen van de kleinste open ruimte aan de regio.

Het doel: De algemene doelstelling is om studenten in staat om professionele landschapsarchitecten, vooral door de Europese Federatie van Landscape Architecture (EFLA) accreditatie geworden. Het programma is ontworpen om de EU Bologna-proces en de EFLA criteria weerspiegelen.... [-]

Estland Tartu
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Estonian University of Life Sciences: Student Life

Estonian University of Life Sciences
Address
Estonian University of Life Sciences Kreutzwaldi 1
51014 Tartu, Tartumaa, Estland
Website
Telefoonnr.
+372 731 3001