Estonian Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Estse Aviation Academy werd in 1993 opgericht met het doel van de opleiding luchtvaart specialisten, het ontwikkelen van nationale luchtvaart-cultuur en het bevorderen van de luchtvaart wetenschap en onderzoek in de internationale samenwerking. Sinds 1996 staat gefinancierde studenten zijn opgeleid op hoger onderwijsniveau.

Op onze Academy is het mogelijk om te studeren volgens nationaal en internationaal volledig geaccrediteerde curricula. De naleving van de studie proces met de luchtvaart erkend en aanvaard door de internationale luchtvaart gemeenschap wordt gegarandeerd door certificaten die door de Estse Civil Aviation Administration.

We geven toe leerlingen aan de hand van het secundair onderwijs. De duur van de studies is vier jaar en studies zijn gratis. De curricula zijn onderverdeeld in modules om de studie proces flexibeler te maken en in staat te zijn de juiste volgorde op speciale gelegenheden te veranderen. Zoals basic engineering opleiding in samenwerking met de Estse universiteiten en gespecialiseerde opleiding vindt plaats in samenwerking met de luchtvaart instellingen wordt uitgevoerd, garanderen wij de beste opleiding beschikbaar is op de markt. Praktische opleiding wordt georganiseerd in de luchtvaart bedrijven, zowel in Estland en in het buitenland.

Zoals we aan de Academie geloven dat het leven lang leren is de sleutel tot succes, bieden wij de mogelijkheid van voortzetting van de studie op masterniveau en professionele ontwikkeling cursussen om mensen die zich bezighouden in de luchtvaart.

Op dit moment kan worden gezegd dat de Estlandse Aviation Academy is de best uitgeruste luchtvaart onderwijsinstelling in de Baltische landen. Wij zijn trots op onze moderne laboratoria en de snel ontwikkelende simulator complex.

Onze studenten staan ​​in nauw contact met hun would-be werkgevers vanaf het begin van hun studie. De curricula zijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende Estse luchtvaart instellingen, waarvan de vertegenwoordigers hebben ook een stem in de Academy Board van raadsleden.

Het principe hebben we altijd gevolgd is "Kwaliteit staat voorop!" Daarom grote nadruk gelegd op de ontwikkeling van het kwaliteitssysteem, het streven om onze studenten de beste opleiding in de beste leeromgeving mogelijk.

Locaties

Ülenurme

Address
Lennu 40, Reola küla,
Ülenurme vald

61707 Ülenurme, Tartu County, Estland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: