The British University in Egypt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over BUE

BUE is de belangrijkste universiteit van Egypte die het Britse hoger onderwijs aflevert met studenten die afstuderen met zowel Egyptische als Britse graden. Het is de grootste face-to-face-voorziening van het Brits transnationaal hoger onderwijs in het Midden-Oosten, leidend in onderwijskwaliteit, de studentenervaring en onderzoek en ondernemingen.

Opgericht door Britse en Egyptische regeringsinitiatieven, werd The British University in Egypt (BUE) op 22 maart 2006 ingehuldigd door hun Koninklijke Hoogheden de Prins van Wales en de Hertogin van Cornwall.

De missie van de BUE-oprichter was om een ​​kwaliteitsvolle onderwijsinstelling te creëren die afgestudeerden met de vaardigheden en kennis zou produceren om effectief bij te dragen aan de ontwikkeling van Egypte, de MENA-regio en daarbuiten. Het Britse systeem voor hoger onderwijs is daarom goedgekeurd vanwege de strengheid van zijn procedures voor kwaliteitsborging en de onderwijsfilosofie, met de nadruk op de ontwikkeling van afgestudeerden met onafhankelijke vaardigheden op het gebied van leren en overdraagbare inzetbaarheid.

De BUE verwelkomde zijn eerste cohort van studenten in 2005. Ze startten hun studie aan een gloednieuw state-of-the-art-campus van ongeveer 40 hectare (feddans) land. Milieuaspecten zijn verwerkt in het ontwerp van de campus. Het architecturale concept dat ten grondslag ligt aan de planning en bouw van de campus, geeft een traditioneel Brits model van gebouwen weer dat gebruikt werd door Britse openbare universiteiten meer dan een eeuw geleden. De kolommen van de hoofdingang, de koepel boven het auditorium en de behandeling van ramen doorheen, dragen thema's die kunnen worden gevonden in universiteiten zoals Manchester Metropolitan University en de Universiteit van Leeds, samen met universiteiten die deel uitmaken van de Universiteit van Londen.

Visie

BUE zal hoog worden gerangschikt en internationaal worden gerespecteerd, waardoor het een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van Egypte en de MENA-regio.

Missie

Werkt op een levendige universiteitscampus van de 21e eeuw en biedt een moderne, moderne opleiding in de Britse stijl met onderscheidende, zeer inzetbare en hooggekwalificeerde afgestudeerden die bijdragen aan de ontwikkeling van Egypte en de MENA-regio.

HOE DENKEN NIET WAT TE DENKEN

Doelen

  • Een academische omgeving bieden die onderzoek, leren en onderwijzen en betrokkenheid bij de sociale, professionele en zakelijke gemeenschappen aanmoedigt en samenbrengt om hoogwaardige academische voorzieningen te ondersteunen.
  • Het aanbieden van een reeks academische programma's en een leeromgeving die aantrekkelijk is voor zowel Egyptische als internationale studenten en die, waar van toepassing, de vereisten van werkgevers erkent.
  • Bieden van responsieve academische en leerlingdiensten die studenten de best mogelijke ervaring van hoger onderwijs en kansen om te slagen geven.
  • Een aantrekkelijk en toegankelijk universitair campusmilieu en een scala aan faciliteiten bieden, zowel educatief als recreatief, in de context van een langetermijnprojectenstrategie.
  • Om een ​​brede studentenervaring te bieden, het produceren van afgestudeerden die zullen worden uitgerust met de tools om te blijven leren en zich ontwikkelen door hun loopbaan en sociale en culturele ervaringen.
  • Een voorbeeldleverancier zijn voor het bedrijfsleven en de industrie in een breed scala van onderwerpen, met hoogwaardige expertise om de vraag naar innovatieve oplossingen, kennisoverdracht en samenwerking ter ondersteuning van economische ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen.
  • Een cultuur creëren over de universiteit die studentenparticipatie stimuleert en ondersteunt bij vrijwillige, maatschappelijke en werkgelegenheidsgebaseerde kansen, waaronder werk en stages en nieuwe zakelijke ondernemingen.
  • Het bevorderen en opbouwen van wederzijds voordelige strategische allianties met andere nationale en internationale partners om een ​​reeks goed ondersteunde vraaggestuurde leermogelijkheden te bieden.
  • Het personeel herkennen als een primaire hulpbron van de universiteit en een omgeving van wederzijds respect bevorderen waar medewerkers worden gewaardeerd, gemotiveerd en voorzien van professionele ontwikkelingskansen.
  • Om financiële stabiliteit te bereiken, vergroot u het bereik van inkomstenbronnen ter ondersteuning van de universitaire activiteiten en opereert u kosteneffectief.

Locaties

Cairo

Address
El Sherouk City , Suez Desert Road , Cairo 11837 - P.O. Box 43
Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte