Open UIDE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OpenUIDE is opgericht met als doel de universiteit van referentie te zijn in het Andesgebied. Gesteund en ondersteund door de Internationale Universiteit van Ecuador, een jonge, innovatieve, positieve, proactieve en visionaire universiteit.

UIDE heeft in minder dan twee decennia een van de mooiste campussen in Latijns-Amerika gebouwd, kantoren in verschillende steden van Ecuador gevestigd en belangrijke internationale banden met wereldberoemde onderwijsinstellingen geconsolideerd.

Nu wordt voorgesteld om, door middel van nieuwe technologieën, een kwalitatief hoogstaand aanbod voor training op afstand aan te bieden in samenwerking met een van de meest prestigieuze online business schools in Europa, IMF Academic Institution.

UIDE besluit in samenwerking met IMF Academic Institution om te wedden op virtuele training en in 2018 leggen ze de basis voor het creëren van OpenUIDE voor de vorming van hoger onderwijs en als referentie-instelling voor virtuele meesters in het Andesgebied.

De unie van beide instellingen vormt een mijlpaal in de onderwijssector, waarbij de theoretische en gereguleerde opleiding van een universiteit wordt gecombineerd met de visie en praktische ervaring van een internationale businessschool. Deze unie biedt studenten toegang tot kwaliteitsvolle, virtuele en internationale opleidingen.

IMF Academic Institution is een internationale business school, die sinds haar oprichting in 2001 heeft gekozen voor kwaliteitstraining met programma's die worden ondersteund door universiteiten die zijn aangepast aan de Europese Hoger Onderwijsruimte (EHEA).

De school heeft een uitgebreide catalogus van officiële en professionele meesters en meer dan 900 cursussen gegeven door een faculteit van artsen en professionals met uitgebreide ervaring in elk van haar sectoren.

Momenteel heeft IMF Academic Institution kantoren in Latijns-Amerika en Europa en overeenkomsten met universiteiten op vijf continenten.together now John Schnobrich / Unsplash

statuten

missie

De visie van OpenUIDE is om een internationale referentie te zijn in de online training van professionals op technische gebieden in het Andesgebied, voor een succesvol leven.

uitzicht

Tegen 2035 een van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn en bijdragen aan de integratie van het Amerikaanse continent.

methodologie

OpenUIDE presenteert een flexibele methodologie op basis van modulaire trainingsroutes. Ontworpen om de vaardigheden geleidelijk te krijgen en de training in hetzelfde academiejaar te voltooien.

We kwamen op het idee om een opleiding aan te bieden die voor iedereen toegankelijk is, in elke situatie.

Online methodiek Live virtuele klassen Virtuele campus Virtuele bibliotheek
Toegang tot de agenda vanaf onze virtuele campus. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. We bieden een methodiek dicht bij de student dankzij de fundamentele punten van onze methodologie. U kunt ze dus met slechts één internettoegang zien. Luister, vraag en discussieer met de leraar via het interactieve platform. Als je een les hebt gemist of deze nog een keer wilt zien, kun je deze openen vanaf de OpenUIDE-campus zelf. Toegang tot alle trainingsinhoud wanneer u maar wilt, zodat u ons via de 2.0-tool zelf kunt bekijken of in PDF kunt downloaden. Werk samen en communiceer met uw klasgenoten en leraren via discussie en discussiegroepen, in forums en chats. Profiteer van lezingen, case studies en case studies met de mogelijkheid van zelfbeoordelingstests. Geniet van meer online educatieve inhoud, meer dan 9.000 referenties van meer dan 120 gespecialiseerde uitgevers gerelateerd aan de zakelijke wereld. Met het virtuele formaat kunt u onderstrepen, notities toevoegen of de manier wijzigen waarop de tekst wordt weergegeven met als missie het bevorderen van leren.
Onbeperkte begeleiding Masterclass en netwerken Case study
Het heeft de steun van een persoonlijke tutor en de toegang van professionele leraren van de sector met wie e-face tutorials en contact via chats, forums, telefoon of e-mail kunnen uitvoeren. Een essentieel onderdeel in de trainingswereld zijn contactnetwerken. In IMF faciliteren we u om uw eigen netwerk met collega's en professionals uit de sector te weven door uitnodigingen voor webinars, rondetafels en allerlei actuele evenementen. Elke module wordt geprojecteerd op een case study, een echt en huidig bedrijf, Amadeus, van waaruit zij hun gegevens en omstandigheden zullen bestuderen. Werken vanuit het perspectief van elk van de onderwerpen terwijl de student studeert, stelt hem in staat om een globale visie op de wereld van het bedrijf te ontwikkelen.

doorzichtigheid

Vanuit onze oorsprong zijn wij toegewijd aan een filosofie: iedereen heeft recht op een training van maximale kwaliteit tegen een aangepaste prijs. We faciliteren deze mogelijkheid, zowel voor particuliere studenten als bedrijven, en bieden programma's tegen betaalbare prijzen, ondersteund door de belangrijkste kwaliteitsaccreditaties. Om deze reden heeft OpenUIDE gewerkt aan de uitwerking van een brede catalogus die zich aanpast aan de behoeften van de markt en de klant, en die het beheer van beurzen en beurzen voor leren aanbiedt.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

filosofie

kwaliteit

De visie van OpenUIDE is om een internationale referentie te zijn in de online training van professionals op technische gebieden in het Andesgebied, voor een succesvol leven.

technologie

Tegen 2035 een van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn en bijdragen aan de integratie van het Amerikaanse continent.

decaloog

 1. Vecht voor vrede, vrijheid en democratie
 2. Bevordering van de ontwikkeling van betrouwbare instellingen in Ecuador en Latijns-Amerika
 3. Draag bij aan een visie op de toekomst van het land en de persoon
 4. Train ondernemers. Vergroot creativiteit, innovatie en ondernemerschap
 5. Respecteer de rechten van anderen en de wet
 6. Vecht voor rechtszekerheid in Ecuador en Latijns-Amerika
 7. Bevordering van ethiek en de strijd tegen corruptie
 8. Ontwikkel een gevoel van solidariteit
 9. Herken de verdiensten van anderen
 10. Bevorder productief werk

good practice

Vanuit OpenUIDE bevorderen we de integrale vorming van de student door goede trainingsmethoden.

 1. Leer leren: lees-, studie- en onderzoekgewoonten verwerven
 2. Leef met waarden
 3. Wees proactief, positief
 4. Beheers de Spaanse taal en beheers je de Engelse of tweede taal en de informatica
 5. Wees verantwoordelijk voor je training: studie, stiptheid, verantwoordelijkheid en ethiek

Locaties

Quito

Address
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador