Lees de Officiële Beschrijving

ADEN is een internationaal educatief netwerk geaccrediteerd door ACBSP, waarvan de hoofdactiviteit is de School of Business, opgericht in 1992. Het is gericht op de professionele ontwikkeling van managers en business managers, zowel modaliteit als e-learning; en op dit moment heeft 26 kantoren verspreid over 17 landen in Latijns-Amerika en Europa.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het Av.Abraham Licoln, één van de belangrijkste straten van de Ecuadoriaanse hoofdstad, beschouwd als de economische hoofdstad van het land. Het is een bruisende stad in het commerciële gebied, met grote landgoederen en winkelcentra; met een breed en gevarieerd economische activiteit.

Quito is ook een zeer drukke stad in het commerciële gebied, met de nadruk grote en moderne winkelcentra, warenhuizen textiel, handwerk en souvenirs, grote keten supermarkten, bouwmarkten, apotheken, enz. De economische activiteit is gevarieerd.

Wij begrijpen dat de opleiding van vandaag, het is een ruimte tussen privé-leven en werk. Dat is de reden waarom we hebben een duidelijk doel voor ogen: een opleiding ervaring in het bedrijfsleven die waarde toevoegt in alle dimensies te brengen.

INTERNATIONALE WORKSHOPS

Miami, Panama en Bogota: Als onderdeel van de educatieve voorstel voor onze Allumni hebben we een reeks van internationale workshops in de volgende steden worden gehouden ontwikkeld.

Globalisering, concurrentie en technologie hebben de grenzen van het bedrijfsleven wazig. Tijdens de academische week, zijn management tools die harmonie en synchronisatie tussen de verschillende variabelen die betrokken zijn bij de internationale concertpodia bedrijfsleven geven verstrekt.

theorie en praktijk in de geopolitieke, commerciële, financiële processen is geïntegreerd, en humane beheer van interculturele teams. Welke van deze cursus mag worden verwacht is de visie van de richting, dat wil zeggen, de politieke beslissing over de beslissingen van het management en operationele beslissingen.

De cursus vindt plaats van een in dialoog blootstelling, met echte voorbeelden en "live" van ideeën, situaties en planteos gegenereerd door studenten in het echte leven, en verbinden met de die tijdens dezelfde cursus gevallen concepten.

Het doel is om een ​​forum voor dialoog, netwerkvorming en uitwisseling van nieuwe trends in de zakenwereld te bereiken.

De workshops worden gehouden in verschillende steden en in verschillende maanden:

Panamamaand juli

Bogotámaand september

Miamimaand oktober

Programs taught in:
Engels
Spaans